gogoloi Reputație: 207 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Septembrie 22, 2016 Vasile Lupu le tăia capul, le ardea trupurile şi le lua averea celor care făceau „prespre fire” Chiar dacă nu a îmbrăcat forma unul cod penal autentic, Pravila lui Vasile, tipărită la Iași, în 1646, cu aplicabilitate în Moldova, este considerată una dintre primele legi laici ce prevedea pedepse pentru diferite infracțiuni. În ceea ce privește faptele de natură sexuală, pravila includea și sodomia. Cei care erau găsiți vinovați pentru comiterea acestei fapte primeau o pedeapsă foarte dură: li se tăia capul și li se ardea trupul. „Perversiunea sexuală (sodomia) numită „prespre fire”, era reglementată în Glava 39.1-31. Se considera sodomie „când se împreună neștine cu fiece obraz parte bărbătească” (39.1), îndeosebi cu copiii (39.5), sau chiar cu femeie „prespre fire” (39.9). Pedeapsa pentru astfel de infracțiuni era „tăierea capului”, arderea trupului și confiscarea averii (39.28). Pe lângă acestea instanța bisericească mai aplica și afurisirea”, scrie judecătoarea Carmen Lupe, citând din Pravila lui Vasile Lupu, într-o lucrare despre evoluția infracțiunilor de natură sexuală în istoria română.
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 23, 2016 Repet sau ma repet?...eu ma...?...:Ca daca ar fi sa visezi accidental, ca si barbat, cum un alt barbat te fute-n cur, sau ca o dai tu la papacioaca unui bărbăţel, si te trezesti 'speriat' , cu pula sculata (sa nu merg prea departe sa zic sa te trezesti cu cucul udat de sperma ), asta te poate face in vreun fel gay?Tin sa mentionez ca nu am visat asa ceva evă.............
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2016 Lasati poponari sa se futa in cur.
raffaello Reputație: -6837 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 23, 2016 Lasati poponari sa se futa in cur. Da' vor sa-i si cununi! 1 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2016 Da' vor sa-i si cununi! Bre,chiar n-am nimic cu poponarii,pot sa-si traga la muie cat vor in casa lor,dar vorba Marinarului,de ce trebuie sa-i vedem noi si copiii nostri defiland cu pene infipte in cur pe bulevard? 3
raffaello Reputație: -6837 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 23, 2016 Bre,chiar n-am nimic cu poponarii,pot sa-si traga la muie cat vor in casa lor,dar vorba Marinarului,de ce trebuie sa-i vedem noi si copiii nostri defiland cu pene infipte in cur pe bulevard? Pai io am zis altceva? 1 1
archon Reputație: 550 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: archon.archon Oras:Suceava Telefon: archon.archon Oras:Suceava Postat Septembrie 23, 2016 poponarii cu ,,a lor,,e alegerea lor,noi cu fetițele noastre....
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2016 Nu incurc nici un borcan. Eu nu vad un DREPT legal casatoria intre 2 masculi. Nu ma iau dupa biserica, nu ma iau dupa nimeni, insa un copil care ar fi adoptat si crescut de o asemenea "familie" va fi inca de mic obisnuit sa considere "normale" actele de amor dintre "parinti", plus alte lucruri, obiceiuri si orientari. Nu sunt psiholog insa nu vad nimic "normal" intr-o asemenea reuniune. Pe de alta parte nu mi se pare normal nici sa acorzi imediat atentie cerintelor oricaror "**spam editat**itati". Deja **spam editat**itarii ( de orice orientare : sexuala, sociala, religioasa, etnica.. etc ) au mai multe drepturi decat majoritarii. In Occidentul "civilizat" se vad deja urmarile asa zisor libertati. A inceput sa le iasa pe nas libertatea, desi nu vor s-o recunoasca. De atata libertate Franta e in stare de asediu de un an. S-a cedat pre usor din diverse motive politice, insa nu s-a cautat o solutie pe termen lung si foarte lung. Iar faci asocieri deplasate. Ma refer la acest text: " n general ceea ce defineşte o **spam editat**itate nu reprezintă o valoare pentru majoritate (a fi evreu nu era o valoare pentru nazişti)."Cand am spus ca esti limitat nu m-ai crezut. Labagiule, fiecarui drept, ii corespunde o obligatie. Nu conteaza cine, ce, cum. Important este sa ne respectam unul pe celalalt. Ti-a spus-o si tanchistul si sorina. Tu esti in ale tale, bagat intr-o mare mizerie, improscand gratuit cu noroi pe toti! In afara de capul pulii, mai ai alt cap cu care sa si gandesti?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2016 Cand am spus ca esti limitat nu m-ai crezut. Labagiule, fiecarui drept, ii corespunde o obligatie. Nu conteaza cine, ce, cum. Important este sa ne respectam unul pe celalalt. Ti-a spus-o si tanchistul si sorina. Tu esti in ale tale, bagat intr-o mare mizerie, improscand gratuit cu noroi pe toti! In afara de capul pulii, mai ai alt cap cu care sa si gandesti?Peseu: intr-o familie normala, barbat si femeie, crezi ca parintii se fut in fata copiilor?
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2016 Postat Septembrie 23, 2016 ce urmeaza? copii noastri afectati, etc etc... sunt discutii de gen la fel ca sa facea cand trebuiaa sa primesca vot femeei, sau dat drepturile acelasii la negri. suntem in 2016, sa fii gay nu mai este considerat in psihologie o boala de decenii buni, trezirea romania! ar fi bine tara asta sa iaa decizii dupa comunitatea scientifica, nu dupa religie si preconcepte si ideii pe baza de ura si frica.
raffaello Reputație: -6837 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 23, 2016 Cand am spus ca esti limitat nu m-ai crezut. Labagiule, fiecarui drept, ii corespunde o obligatie. Nu conteaza cine, ce, cum. Important este sa ne respectam unul pe celalalt. Ti-a spus-o si tanchistul si sorina. Tu esti in ale tale, bagat intr-o mare mizerie, improscand gratuit cu noroi pe toti! In afara de capul pulii, mai ai alt cap cu care sa si gandesti? Poponarule, iar nu ti-ai luat pastilele?Nu esti in stare sa postezi o fraza fara sa faci spume.
raffaello Reputație: -6837 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 23, 2016 ce urmeaza? copii noastri afectati, etc etc... sunt discutii de gen la fel ca sa facea cand trebuiaa sa primesca vot femeei, sau dat drepturile acelasii la negri. suntem in 2016, sa fii gay nu mai este considerat in psicologie o boala de decenii buni, trezirea romania! Taki, nu-i consider bolnavi si nu contest dreptul lor de a face sex cu oricine vor si cum vor. Am intrat in aceasta polemica ( ce ma lasa rece pe de o parte ) sincer doar pentru o expresie. Si anume ca homosexualitatea a fost considerata o VALOARE. Aici mi s-a parut foarte ciudat. Daca astea sunt valorile apreciate in acest moment nu ma mira situatia generala.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2016 Taki, nu-i consider bolnavi si nu contest dreptul lor de a face sex cu oricine vor si cum vor. Am intrat in aceasta polemica ( ce ma lasa rece pe de o parte ) sincer doar pentru o expresie. Si anume ca homosexualitatea a fost considerata o VALOARE. Aici mi s-a parut foarte ciudat. Daca astea sunt valorile apreciate in nu ma mira situatia generala.Una este valoarea, alta este respectul! Valoarea este relativa, depinde cu cine te inhaiti si cine te apreciaza. Drepturile omului reprezinta insa altceva. Nici eu nu sunt de acord sa ii vad pe aia boiti si maimutarindu-se pe strada, in egala masura nu sunt de acord sa vad oameni maturi care se coalizeaza in rele, in denigrari gratuite. Te recunosti pe undeva? Eu si multi atii, te recunoastem. Te rog, potoleste-te, dena ati intrecut orice masura si te asigur ca ma voi vedea cu fiecare face to face. Asta nu este amenintare, am sa va bat insa obrazul atunci "cand o sa va convina"'mai mul, in piata, mol, supermarket, etc, indiferent de insotitorii vostrii.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2016 Taki, nu-i consider bolnavi si nu contest dreptul lor de a face sex cu oricine vor si cum vor. Am intrat in aceasta polemica ( ce ma lasa rece pe de o parte ) sincer doar pentru o expresie. Si anume ca homosexualitatea a fost considerata o VALOARE. Aici mi s-a parut foarte ciudat. Daca astea sunt valorile apreciate in acest moment nu ma mira situatia generala.Nu stiu ce i seamna taki, cert este ca si eu taki pe tine. Esti in stare sa ai o discutie ok, atat nci este bine. Daca faci misto, te fut in gura labagiule. Eu nu am "darul"'de a o lua pe ocolite. Iti dau muie la greu. Asta asa, te consideri smecher si "frumos". Boule, ai o familie, a mea a fost atacata la greu si ai acceptat asta. Vrei sa simti cum este?
raffaello Reputație: -6837 Postat Septembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Septembrie 23, 2016 Nu stiu ce i seamna taki, cert este ca si eu taki pe tine. Esti in stare sa ai o discutie ok, atat nci este bine. Daca faci misto, te fut in gura labagiule. Eu nu am "darul"'de a o lua pe ocolite. Iti dau muie la greu. Asta asa, te consideri smecher si "frumos". Boule, ai o familie, a mea a fost atacata la greu si ai acceptat asta. Vrei sa simti cum este? Bai obsedatule, esti in stare sa ma ignori sa nu? Mai da-te-n pula mea ca esti si prost si schizofrenic si pisalog. Eu nu te-am bagat in seama, insa simti nevoia sa-ti bagi limba-n curul meu. Potoleste-te cacat bolnav si nu incerca sa ma ameninti. Te-am ignorat suficient, insa nu ma face sa te bag in seama.
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2016 Postat Septembrie 23, 2016 Taki, nu-i consider bolnavi si nu contest dreptul lor de a face sex cu oricine vor si cum vor. Am intrat in aceasta polemica ( ce ma lasa rece pe de o parte ) sincer doar pentru o expresie. Si anume ca homosexualitatea a fost considerata o VALOARE. Aici mi s-a parut foarte ciudat. Daca astea sunt valorile apreciate in acest moment nu ma mira situatia generala. astea sunt puncte de vedere, considerând opinie de multi oameni si ce fel de consecvente ai daca spui public "sunt gay", sa fii gay declarat, si sa te lupti pentru sa te casatoresti cu cine iubesti, sa pui fata, nume, viata taa in lupta asta si sa nu ti fie rusine indiferent de consecvente, i o valoare din punct asta de vedere. Nu i usor sa fii gay in o societate mai vec si inchisa mintal ca asta romanesc sau in orice alta natiune unde sunt inca discriminări. Oricum, lasand pe o parte discutie cu "valoare", daca problema i doar casatorie, punct i extrem de simplu: - Un cumplu etero, format de 2 oameni adulte, ca declara ca sa iubesc si vreau obligații fata de legea si drepturile, sa casatoresc civil. - Un cuplu gay, format de 2 oameni adulti, ca declara ca sa iubesc, si vreau obligații fata de legea si drepturile, nu pot sa casatoresc civil. DE CE??? amandoua declara ca sa iubesc, amandoua sunt adulti si liberi sa fac ce vreau cu corp lor, si in relatii lor. Asta i discriminare, punct. Iubirea nu are gender, nu vrea sa ai drepturile acelasi de un cuplu etero, pentru ca sunt un cuplu gay, asta i o porcherie ca orice om cu adeverat cristiano ar trebuii sa i fie rusine sa se ghindesca asa.Cine esti tu sa a judeci alcuiva? sa i limiti drepturile? sa i spui ca iubirea lor nu i la fel de iubire de un cuplu etero??? nu asta spune jesus. I o discriminare din cauza de frica/religie/preconcepte. Asta i, PUNCT.Si cand i asta i punct si sa citeste chestii cum "copii vad un cuplu gay la parc ca sa pupa, DOAMNEEEE", nu sa mai discuta din punct asta, sa discuta din preconcepte, sa discuta de gay=boala mintala transmisibila, sa discuta de porcherii asta fara logica si scienta in spate, doar frici, minte inchisa de 1950 si preconcepte bagata din religie.
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2016 Postat Septembrie 23, 2016 Pare ca mare parte de oameni nu intelege ca nu ajunge sa spui "nu am nimic impotriva sa fii gay, nu i discriminez, ei sunt liberi sa fac ce vreau lor" sa fii modern si liberal. DACA apoi cand i vorba de votul politic sau opinie esti impotriva drepturile acelasi si pentru gay. Si sa nu i dai drept sa se casatoresca pentru ca i un cuplu gay, i discriminare. I cum sa spui cand era de ales in america daca negrii aveau drepturile ca albii, sa spui "nu am nimic impotriva negri, dar nu vreau sa aiba negri drept la scoala si la universitatea, ala i doar pentru albi". Asta i sa fii modern si liberal si sa nu ai nimic impotriva????
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2016 Despre infierea copiilor de catre cuplurile gay ce parere ai Taki? 5
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2016 Bai obsedatule, esti in stare sa ma ignori sa nu? Mai da-te-n pula mea ca esti si prost si schizofrenic si pisalog. Eu nu te-am bagat in seama, insa simti nevoia sa-ti bagi limba-n curul meu. Potoleste-te cacat bolnav si nu incerca sa ma ameninti. Te-am ignorat suficient, insa nu ma face sa te bag in seama."Esti bun" ma sandilaule. De ce te superi cand ai adevarul in fata? Iti spun eu, esti o zdreanta labagiule. Ignora-ma si nu mai atinge "subtil" ca un taran si cacat prost ce esti. Nu am nimic cu un nemernic ca si tine, nu iti fute insa norocul. Cu asta am terminat. Sper sa iti vezi de batranetile tale amarate si atat.Cat despre limbi in cur, bine ca ai tastatura, la oral esti cu limba zdrente!
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 23, 2016 Dar despre legile antidiscriminare care se bat cap in cap cu principiile fundamentale ale democratiei si anume LIBERTATEA DE EXPRIMARE,libertatea de a avea propia opinie?? 4
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2016 Poponarule, iar nu ti-ai luat pastilele?Nu esti in stare sa postezi o fraza fara sa faci spume.Reactie normala pentru un handicapat ca tine! Hai sictir jartea batrana.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2016 Bai obsedatule, esti in stare sa ma ignori sa nu? Mai da-te-n pula mea ca esti si prost si schizofrenic si pisalog. Eu nu te-am bagat in seama, insa simti nevoia sa-ti bagi limba-n curul meu. Potoleste-te cacat bolnav si nu incerca sa ma ameninti. Te-am ignorat suficient, insa nu ma face sa te bag in seama.Mi se rupe la 1000 m in fata pulii de tine!
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2016 Postat Septembrie 23, 2016 Despre infierea copiilor de catre cuplurile gay ce parere ai Taki? Ca eu nu am studii/specializarea sa inteleg asa ceva, i un motiv pe care nu ma bag sa dau păreri despre boli, despre dinții sau despre arheologie. Sunt experți cu studii, stomatolog cu scoala si experienta pentru dintii, arheologic pentru archeologism si medici specializații pentru boali si operatii si medicamente. Daca stomatolog imi spune ca am infectie si trebuie scos dintee, i intreb "bine, care sunt optioni?" nu stau sa imi formez opinie mea si sa spun "nu dm. stomatolog, eu zic ca nu trebuie scos dinte, nu i infectie, ajunge o opturatie"... Despre copii sunt pedagogi si psicologi ca au drept sa isi spuna o opinie pe baza de fapte si sciinta... daca ei spun ca i o optiune adoptie la cuplurile gay, nu am de ce sa spun nu. Ce spun ei, eu nu am cum sa spun ca nu i adeverat. Si dac tu, prost ca mine la subject, te apuci sa ai opinii pe baza de nimic, nu i bine, nu i bazesi pe fapte si sciinta i basezi pe preconcepte si frica. Dupa logica simpla si dupa ce spun experti, nu vad probleme la adoptii, pentru ca: 1- sa fii gay nu i o boala, nu i trasmisibil, ori nasti asa ori nu (il spune intreaga comunitatea scintifica din psicologie din decenii).2- deviatii sexuale sa intimpla in oameni etero, gay au foarte putin tendinta la perversie sau deviatii, ca sa fii **spam editat**. (il spune statistici)3- mare parte de cine abuza copii sunt etero si sunt in familie (tata/bunicul/unchiul/etc...). (il spune statistici) asa ca daca un cuplu gay adopta un copil, nu i trasmite boala, sunt putine % ca sa fie deviatii sau **spam editat** si risk pentru copil, sunt mai mare % la un cuplu adoptiv etero. o data ca te basesi pe informatii astea, si aplici logica, doar asta i resultat. Oricum si atsa nu prea are traba cu discutie, punct i asta: - Un cumplu etero, format de 2 oameni adulte, ca declara ca sa iubesc si vreau obligații fata de legea si drepturile, sa casatoresc civil. - Un cuplu gay, format de 2 oameni adulti, ca declara ca sa iubesc, si vreau obligații fata de legea si drepturile, nu pot sa casatoresc civil. DE CE??? amandoua declara ca sa iubesc, amandoua sunt adulti si liberi sa fac ce vreau cu corp lor, si in relatii lor. Asta i discriminare, punct. Daca nu vreai sa i dai drept la casatorie din frica ca poate ca step urmator sa fie sa i dai si adoptii, nu i corect ce faci. sunt 2 discutii distinse.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2016 Dar despre legile antidiscriminare care se bat cap in cap cu principiile fundamentale ale democratiei si anume LIBERTATEA DE EXPRIMARE,libertatea de a avea propia opinie??Legile nu se bat cap in cap, doar idiotii cu prejudecati, de ambele parti!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 23, 2016 Ca eu nu am studii/specializarea sa inteleg asa ceva, i un motiv pe care nu ma bag sa dau păreri despre boli, despre dinții sau despre arheologie. Sunt experți cu studii, stomatolog cu scoala si experienta pentru dintii, arheologic pentru archeologism si medici specializații pentru boali si operatii si medicamente. Daca stomatolog imi spune ca am infectie si trebuie scos dintee, i intreb "bine, care sunt optioni?" nu stau sa imi formez opinie mea si sa spun "nu dm. stomatolog, eu zic ca nu trebuie scos dinte, nu i infectie, ajunge o opturatie"... Despre copii sunt pedagogi si psicologi ca au drept sa isi spuna o opinie pe baza de fapte si sciinta... daca ei spun ca i o optiune adoptie la cuplurile gay, nu am de ce sa spun nu. Ce spun ei, eu nu am cum sa spun ca nu i adeverat. Si dac tu, prost ca mine la subject, te apuci sa ai opinii pe baza de nimic, nu i bine, nu i bazesi pe fapte si sciinta i basezi pe preconcepte si frica. Dupa logica simpla si dupa ce spun experti, nu vad probleme la adoptii, pentru ca: 1- sa fii gay nu i o boala, nu i trasmisibil, ori nasti asa ori nu (il spune intreaga comunitatea scintifica din psicologie din decenii).2- deviatii sexuale sa intimpla in oameni etero, gay au foarte putin tendinta la perversie sau deviatii, ca sa fii **spam editat**. (il spune statistici)3- mare parte de cine abuza copii sunt etero si sunt in familie (tata/bunicul/unchiul/etc...). (il spune statistici) asa ca daca un cuplu gay adopta un copil, nu i trasmite boala, sunt putine % ca sa fie deviatii sau **spam editat** si risk pentru copil, sunt mai mare % la un cuplu adoptiv etero. o data ca te basesi pe informatii astea, si aplici logica, doar asta i resultat. Oricum si atsa nu prea are traba cu discutie, punct i asta: Daca nu vreai sa i dai drept la casatorie din frica ca poate ca step urmator sa fie sa i dai si adoptii, nu i corect ce faci. sunt 2 discutii distinse.Ce-a spus mă, ăsta? E dă bine? 7 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum