Sari la conținut

ce credeti ca face Curtea azi cu gayyy?

Postări Recomandate

• Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
  • Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
Postat

ðŸ¤

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te rog 'io mult de tot, abtine-te!

Adică? Care-i treaba? 

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Ah scuze ca incerc sa port o discuzie, aic merge doar doua randurile de injurii pe post, lol.

Postat

Casatoria-i facuta pntru un barbat si o femeie, intre bulangii-i o aberatie, sa se dea amenda pt manifestarile gay in public, sa se tolereze nu sa se incurajeze

Postat

Ah scuze ca incerc sa port o discuzie, aic merge doar doua randurile de injurii pe post, lol.

Taki, la tine în țară cum este? Cum sunt legile și care este opinia majorității? Btw ... tu din ce țară ești? 

• Like 8
  • Minus 2
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
  Relatia dintre 2 bostanari este pur si simpu un comportamet deviant, la fel ca si atractia fata de rude de gradul 1, **spam editat**, cadavre/mortaciuni sau arici/capre, lucruri ce au ajuns sa fie interzise si prin lege, nu numai moral/laic.

Problema este ca ei nu vor sa fie acceptati de majoritate/societate ca fiind bolnavi(comportament sexual deviant), ci vor sa fie acceptati ca fiind perfect normali, lucru care nu este nici normal si nici adevarat.

Nu ma deranjeaza ca se parlesc in bostan, ma deranjeaza ca il considera un comportament firesc si perfect normal, cand este clar vorba despre o deviatie.

Homosexualiatatea a fost incadrata in studiile de psihiatrie ca o boala cu deviatie sexuala(fiind scoasa ulterior prin anii 90 din cauza lobby-ului politic puternic), iar ceea ce fac ei acum este un circ ieftin, incercand sa induca ideea ca este perfect normal si firesc sa-ti folosesti/paradesti gaura cu unic scop de a descarca gunoiul, pentru a-ti completa iubirea fata de un alt iubitor de castravete. 

Referitor la adoptii, de ce ar avea dreptul un cuplu de bostanari sa infieze un copil, din moment ce ei si-au ales cu buna stiinta si ne siliti de nimeni un alt bostanar ca partener, stiind de la bun inceput ca nu vor putea procrea ?..si de ce ar avea avantajul/intaietate(acum fiind considerati familie) sa infieze un copil in dauna celor single(indiferent ca-i femeie ori barbat) ?

Daca si multe din profesionistele bransei prefera sa piarda bani si sa nu-si introduca in oferta rozeta, despre ce normalitate vorbim, cand te ustura curul o saptamana dupa ce te iubesti in el ?

@ Nea picoane,Taki nu cred ca este tocmai reprezentativ pentru discutia de fata, venind din civilizatia greaca unde cea mai buna pizda este considerat gaozul, avand in vedere frumusetea grecoaicelor si antecedentele lor preistorice...plus ca grecii sunt mai talibani decat romanii in mentalitate.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Relatia dintre 2 bostanari este pur si simpu un comportamet deviant, la fel ca si atractia fata de rude de gradul 1, **spam editat**, cadavre/mortaciuni sau arici/capre, lucruri ce au ajuns sa fie interzise si prin lege, nu numai moral/laic.
 Problema este ca ei nu vor sa fie acceptati de majoritate/societate ca fiind bolnavi(comportament sexual deviant), ci vor sa fie acceptati ca fiind perfect normali, lucru care nu este nici normal si nici adevarat.
 Nu ma deranjeaza ca se parlesc in bostan, ma deranjeaza ca il considera un comportament firesc si perfect normal, cand este clar vorba despre o deviatie.
 Homosexualiatatea a fost incadrata in studiile de psihiatrie ca o boala cu deviatie sexuala(fiind scoasa ulterior prin anii 90 din cauza lobby-ului politic puternic), iar ceea ce fac ei acum este un circ ieftin, incercand sa induca ideea ca este perfect normal si firesc sa-ti folosesti/paradesti gaura cu unic scop de a descarca gunoiul, pentru a-ti completa iubirea fata de un alt iubitor de castravete. 
 Referitor la adoptii, de ce ar avea dreptul un cuplu de bostanari sa infieze un copil, din moment ce ei si-au ales cu buna stiinta si ne siliti de nimeni un alt bostanar ca partener, stiind de la bun inceput ca nu vor putea procrea ?..si de ce ar avea avantajul/intaietate(acum fiind considerati familie) sa infieze un copil in dauna celor single(indiferent ca-i femeie ori barbat) ?
 Daca si multe din profesionistele bransei prefera sa piarda bani si sa nu-si introduca in oferta rozeta, despre ce normalitate vorbim, cand te ustura curul o saptamana dupa ce te iubesti in el ?

@ Nea picoane,Taki nu cred ca este tocmai reprezentativ pentru discutia de fata, venind din civilizatia greaca unde cea mai buna pizda este considerat gaozul, avand in vedere frumusetea grecoaicelor si antecedentele lor preistorice...plus ca grecii sunt mai talibani decat romanii in mentalitate.

Știam bre nea marinare, voiam doar să văz ce zice! Dacă ține la el în Grecia, un asemenea discurs, dau ăia cu pietre și lemne. :laugh2  Se descarcă și el aici!  

• Oras:Bucuresti
Postat

Hmmm, o sa te contrazic de data asta eu. :)

Bostanari?  :laugh2  :slap2

Majoritatea nu ies in evidenta, ce vezi public e cat negru sub unghie...

Pe la 18 ani deja mi s-a acrit de baieti... am avut o perioada... de pe invers, fara sa fac mare efort...

Well, sunt femeie, marea parte a barbatilor considera asta acceptabil, ba chiar excitant.

Daca eram barbat?

Mi-am dorit de mica sa fiu baiat. Ce era daca eram baiat care vrea sa fie fata?! De groaza!!!

Uneori ne nastem cu atractii fata de ce nu au majoritatea, uneori ne nastem cu altfel de sex decat ne-am dori...

Fac hetero diferente, dar problema e la fel in ambele sexe.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:bucharest
Postat

Mars in pula mea.

Sa-mi s... p... cine i-a apararea gayylor...

In Romania se moare de leucemie din varste fragede,si C.N.A.S nu deconteaza nimic pentru bietii copilasi.

Dar in schimb,hai sa facem operatii de schimbare de sex,decontate de C.N.A.S.

Imi e scarba.Si mai auzi pe unii spunand..."trebue sa fim mai toleranti".

Postat

Mars in pula mea.

Sa-mi s... p... cine i-a apararea gayylor...

In Romania se moare de leucemie din varste fragede,si C.N.A.S nu deconteaza nimic pentru bietii copilasi.

Dar in schimb,hai sa facem operatii de schimbare de sex,decontate de C.N.A.S.

Imi e scarba.Si mai auzi pe unii spunand..."trebue sa fim mai toleranti".

Vorbeste civilizat.

Nu deconteaza nimeni pentru schimbarea de sex in Romania, aberezi.

Legat de medicina din tara asta... Au fost atat de multe, inclusiv cu cei arsi... incat despre ce pasa mea mai vorbim?!

Postat

Hmmm, o sa te contrazic de data asta eu. :)

Bostanari?  :laugh2  :slap2

Majoritatea nu ies in evidenta, ce vezi public e cat negru sub unghie...

Pe la 18 ani deja mi s-a acrit de baieti... am avut o perioada... de pe invers, fara sa fac mare efort...

Well, sunt femeie, marea parte a barbatilor considera asta acceptabil, ba chiar excitant.

Daca eram barbat?

Mi-am dorit de mica sa fiu baiat. Ce era daca eram baiat care vrea sa fie fata?! De groaza!!!

Uneori ne nastem cu atractii fata de ce nu au majoritatea, uneori ne nastem cu altfel de sex decat ne-am dori...

Fac hetero diferente, dar problema e la fel in ambele sexe.

...............

@ Amada, ti-am zis ca nu-s ipocrit, am mancat mai sus jelibom(o zi-doua/pagini in urma), am ce am cu bostanarii ipocriti, nu cu lesbienele.
 Si nu cred ca senzatia de scarba pe care mi-o provoaca comportamentul/atitudinea bostanarilor rujati, pisicosi, libidinosi , efeminati si cacati la cur, ma poate incadra la homofobie.
 Consider unele cupluri de lesbiene mai naturale decat multe dintre cele hetero, multe dintre ele penibile si bazate doar pe interes material.
 Eu ma refer la bostanari exclusiv, la iubirea si orgasmele lor in cur. Nu cred ca doua lesbine se iau/traiesc impreuna doar pentru faptul ca le place sa se iubesca si sa aiba orgasm in cur. Plus ca prin comportament, lesbienele par si aduc mult mai mult a barbati normali decat bostanarii rujati penibili si efeminati.
 Faptul in sine ca iti bagi sula intr-o gaura cu rahat, nu poate fi considerat normal...tine mai multi de piticii nostri de la mansarda, de a poseda complet acea gaoaza trista, si nu de a-i produce placere...d-aia sunt trecute la patologie astfel de apucaturi deviante.
 Sexul oral/normal- teoretic si de multe ori practic, provoaca placere ambilor parteneri, pe cand sexul anal, depinde doar de ce parte a pulii te gasesti.
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Te las pe tine sa gasesti informatii referitoare,despre copii bolnavi de leucemie,care mor in spitale...

RUSINE.

Postat

...............

@ Amada, ti-am zis ca nu-s ipocrit, am mancat mai sus jelibom(o zi-doua/pagini in urma), am ce am cu bostanarii ipocriti, nu cu lesbienele.
 Si nu cred ca senzatia de scarba pe care mi-o provoaca comportamentul/atitudinea bostanarilor rujati, pisicosi, libidinosi , efeminati si cacati la cur, ma poate incadra la homofobie.
 Consider unele cupluri de lesbiene mai naturale decat multe dintre cele hetero, multe dintre ele penibile si bazate doar pe interes material.
 Eu ma refer la bostanari exclusiv, la iubirea si orgasmele lor in cur. Nu cred ca doua lesbine se iau/traiesc impreuna doar pentru faptul ca le place sa se iubesca si sa aiba orgasm in cur. Plus ca prin comportament, lesbienele par si aduc mult mai mult a barbati normali decat bostanarii rujati penibili si efeminati.
 Faptul in sine ca iti bagi sula intr-o gaura cu rahat, nu poate fi considerat normal...tine mai multi de piticii nostri de la mansarda, de a poseda complet acea gaoaza trista, si nu de a-i produce placere...d-aia sunt trecute la patologie astfel de apucaturi deviante.
 Sexul oral/normal- teoretic si de multe ori practic, provoaca placere ambilor parteneri, pe cand sexul anal, depinde doar de ce parte a pulii te gasesti.

Te rog eu sa-i traduci...Este prea interesata de subiect,ca sa citeasca cat ai scris tu.

Postat

Vorbeste civilizat.

Nu deconteaza nimeni pentru schimbarea de sex in Romania, aberezi.

Legat de medicina din tara asta... Au fost atat de multe, inclusiv cu cei arsi... incat despre ce pasa mea mai vorbim?!

Acum mai aberez????????????????????

Postat

Imi datorezi tu limbi de prea mult timp!  :rax2

Daca te duci la student la stomatologie sa-ti lucreze in gura... platesi?  :laugh2

E praf si varza fara experienta, poate te lasa ma stirb decat erai...  :laugh2

La fel. La operatii noi se mai apeleaza si la gen "cercetare" acoperit de stat.

Avem multe hibe, dar sa condamni pentru cateva operatii cand furunculul sanatatii in Romania sta sa explodeze... e infantil.

Postat

...............

Esti grosolan de generalist.

Pentru multi, femei sau barbati, si sexul oral este un tabu...

Multi sunt revoltati de acest tabu, ba si de cel legat de anal...

Oamenii sunt diferiti, nu trebuie sa-i placi pe toti, pun pariu ca pe tine nu te place oricine, nu?

Traieste, lasa-i sa traiasca. Doar daca ti-a bagat vre-unul o limba in gura sau o gura pe... si ai ramas cu sechele.  :laugh2

:hug1

• Minus 2

Postat

Nu imi amintesc sa fi ramas dator la cineva.Dar daca tu zici...

Te las sa te duci la tribunal pe 27 octombrie si sa-ti faca  sex oral un gay.

Pentru cateva operatii?????????????Tu te auzi ce spui??????

Cum era daca,acele operatii era pentru un copil blonav de leucemie sau pentru o persoana bolnava de cancer??????????Erea mai bine sau nu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...