Sari la conținut

ce credeti ca face Curtea azi cu gayyy?

Postări Recomandate

• Oras:Burkina Faso
Postat

Esti jalnic!

Tu esti in stare sa te pisi pe mormantul bunicilor sau al parintilor doar pentru ca se afla in Romania si au depasit 45 de ani.

Sa-ti zic si eu un secret : toti imbatranesc, dar nu toti ajung ratati in viata, anchilozati de vremurile noi, mizantropi electronici, aruncatori de floricele si pupaturi virtuale pentru centuriste, majorete masculine ale unor pimpi de la Faurei, portdrapel al asa zisei gentilete masculine, cand, de fapt, toata viata lor indica contrariul, adica niste tarani misogini.

Cum esti tu, picon si alti reprezentanti de seama si vai s-amar al ciumpalacilor 45 +.

Pe bune ca esti mai prost si mai tolomac ca var'tu..Aceeasi placa, victimizarea si vesta de salvare ''injura-ma de parinti'', de parca daca cineva ar face-o, ar anula faptul ca sunteti niste amarasteni.

D-aia nu a mers cu Vanessa...Una e virtualul, alta realitatea.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Sa-ti zic si eu un secret : toti imbatranesc, dar nu toti ajung ratati in viata, anchilozati de vremurile noi, mizantropi electronici, aruncatori de floricele si pupaturi virtuale pentru centuriste, majorete masculine ale unor pimpi de la Faurei, portdrapel al asa zisei gentilete masculine, cand, de fapt, toata viata lor indica contrariul, adica niste tarani misogini.

Cum esti tu, picon si alti reprezentanti de seama si vai s-amar al ciumpalacilor 45 +.

Pe bune ca esti mai prost si mai tolomac ca var'tu..Aceeasi placa, victimizarea si vesta de salvare ''injura-ma de parinti'', de parca daca cineva ar face-o, ar anula faptul ca sunteti niste amarasteni.

D-aia ramai prost oricat te-ai da "citit".

Faci speculatii crezand ca toti sunt ca tine. Ar fi absurd sa intru in discutii cu tine, esti prea limitat.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Faci speculatii crezand ca toti sunt ca tine. Ar fi absurd sa intru in discutii cu tine, esti prea limitat.

am mai gasit eu un prost acum de dimineata " the boy named crow" ..un frustrat idiot..I-am zis sa imi dea cu minus cat vrea el..ma lasa rece conturile lor fantoma...Se bucura si ei ca au 6 euro sa isi faca cont verde.Amaratii

• Like 5
  • Minus 14
Postat

Marea ta realizare in viata fiind sa fii moderator pe un site anonim de panarame si sa culegi graunte?

am mai gasit eu un prost acum de dimineata " the boy named crow" ..un frustrat idiot..I-am zis sa imi dea cu minus cat vrea el..ma lasa rece conturile lor fantoma...Se bucura si ei ca au 6 euro sa isi faca cont verde.Amaratii

Si tu te plangi, ma gugustiuca, de puncte?

Vizitator
Postat

Marea ta realizare in viata fiind sa fii moderator pe un site anonim de panarame si sa culegi graunte?

Si tu te plangi, ma gugustiuca, de puncte?

tocmai ca nu ma plang...i-am zis sa imi dea cate vrea..ma lasa rece..nu imi tin nici de foame, nici de sete..Dar asta va arata problemele psihice de care suferiti

• Like 5
  • Minus 15
Postat

tocmai ca nu ma plang...i-am zis sa imi dea cate vrea..ma lasa rece..nu imi tin nici de foame, nici de sete..Dar asta va arata problemele psihice de care suferiti

Pai daca nu te plangi, de ce mai aduci asta in discutie?

Faci si tu pe pitzipoanca...

Postat

Pierzatorii epocii moderne din Rumunskuya..Grupa mare 45 + si, din ce vad eu, o gramada de pustani pana in 25 de ani...Astia reprezinta carnea de tun.

Vizitator
Postat

Pai daca nu te plangi, de ce mai aduci asta in discutie?

Faci si tu pe pitzipoanca...

pei ca sa vada lumea cat de prosti sunt unii.. de aia am adus in discutie.. :) anii multi, minte putina..asa sunteti..Mi se rupe de forum si de etc..Spre deosebire de multi alti eu am o viata...nu traiesc in lumea virtuala.. 

imi pare rau de tine, ca nu esti prost..dar te-ai complacut aiurea pe aici in mocirla.. Puteam fi prieteni in viata reala.

Postat

Se trimit sms, celule de criza, se suna un prieten, se injura '' mortii ma-sii'' printre dinti, hai cu minerii...

Postat

pei ca sa vada lumea cat de prosti sunt unii.. de aia am adus in discutie.. :) anii multi, minte putina..asa sunteti..Mi se rupe de forum si de etc..Spre deosebire de multi alti eu am o viata...nu traiesc in lumea virtuala.. 

imi pare rau de tine, ca nu esti prost..dar te-ai complacut aiurea pe aici in mocirla.. Puteam fi prieteni in viata reala.

Daca individul cu punctele ar fi punctat pozitiv fiecare postare al tarancutei tale de la testate, ar fi fost un alt unghi din care sa fie privita aceasta chestiune.

Puteai chiar fi prieten cu el in viata reala.

Vizitator
Postat

Daca individul cu punctele ar fi punctat pozitiv fiecare postare al tarancutei tale de la testate, ar fi fost un alt unghi din care sa fie privita aceasta chestiune.

Puteai chiar fi prieten cu el in viata reala.

Omule...ai o problema cu testatele :) ce te face sa crezi ca lucreaza cineva cu site-ul asta? ai si tu problemele tale. exista si altele ok..

• Like 4
  • Minus 15
Postat

Omule...ai o problema cu testatele :) ce te face sa crezi ca lucreaza cineva cu site-ul asta? ai si tu problemele tale. exista si altele ok..

Pana la urma, ce esti?

Peste, cuckold, atarnache voluntar, limbist de cariera electronica?

Vizitator
Postat

Pana la urma, ce esti?

Peste, cuckold, atarnache voluntar, limbist de cariera electronica?

pizdar...si atat..nu sunt nimic aici virtual..sunt in viata reala. asta nu ati inteles voi niciodata.. sa nu amestectati virtualul cu realul..Ca dupa dati de munca psihiatriei.

Nu stiu de unde ai dedus varianta de peste, sau etc..Imi place pescuitul, dar in apa ca si sport de relaxare.

• Like 4
  • Minus 15
Postat

pizdar...si atat..nu sunt nimic aici virtual..sunt in viata reala. asta nu ati inteles voi niciodata.. sa nu amestectati virtualul cu realul..Ca dupa dati de munca psihiatriei.

Nu stiu de unde ai dedus varianta de peste, sau etc..Imi place pescuitul, dar in apa ca si sport de relaxare.

E clar.Stiu ce esti.

Vizitator
Postat

E clar.Stiu ce esti.

ma bucur.. sa fii sanatos acum :) ca ai inteles.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vezi tu mă, ratatule, toți îmbătrânim, doar că tu ești bătrân inainte de termen! Acreala asta a ta, care seamănă al dracu' de mult a frustrare ori blazare, agresivitatea și cheful de scandal, pe care culmea....le reproșezi altora, nevoia de confirmare, toate astea, te fac mult mai bătrân decât arată C.I.-ul! Eu la varsta ta, realizasem multe. Tu ce ai realizat? Ce îți conferă dreptul de a-i judeca pe toți și de a-i jigni? Simpla ta prezență aici, e o insultă. Ia vezi-ți tu de viața ta și lasă-i pe alții! Prezența ta e toxică și pentru că urmandu-ți exemplul, au mai apărut vreo 3-4 distruși care nu au alt scop decât să facă flame și hatereală. Toate au o limită, totuși!
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Vezi tu mă, ratatule, toți îmbătrânim, doar că tu ești bătrân inainte de termen! Acreala asta a ta, care seamănă al dracu' de mult a frustrare ori blazare, agresivitatea și cheful de scandal, pe care culmea....le reproșezi altora, nevoia de confirmare, toate astea, te fac mult mai bătrân decât arată C.I.-ul! Eu la varsta ta, realizasem multe. Tu ce ai realizat? Ce îți conferă dreptul de a-i judeca pe toți și de a-i jigni? Simpla ta prezență aici, e o insultă. Ia vezi-ți tu de viața ta și lasă-i pe alții! Prezența ta e toxică și pentru că urmandu-ți exemplul, au mai apărut vreo 3-4 distruși care nu au alt scop decât să facă flame și hatereală. Toate au o limită, totuși!

Picon, transsexuala pensionata....

Postat

Picon, transsexuala pensionata....

Q.E.D.

Postat

Ba...parca e Raffaelo...Am avut siamezii intru lacheism, @lopix si @machucambo...Iata-i pe gentilomii de autobaza, lolek si bolek, picon si raffaelo

Postat

Singura rasplata pe care o vor primi astia ''cu rost si realizari in viata'' va fi idem cea din American Beauty....

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Sa zica ceva si gayou' emotional, thecat.

Are treaba, in viata reala. Stii tu care, aia pe care ne-o cunosti in cele mai mici detalii, judecand doar dupa niste postari pe un forum ;)

Pe langa asta... ce sa zic? Nu prea am la ce raspunde, ca discursu' ti-o devenit cam monoton lately (nu ca al meu ar deborda de originalitate, da' na, orisicat...). Mai mereu aceleasi replici, pe aceleasi subiecte, cu aceiasi destinatari, de vad ca din ce in ce mai des simti nevoia sa reamintesti publicului ca-ti bati joc, ca sa inteleaga ca-s mistouri si ar trebui sa rada. Ca-n comediile alea bune, cu rasete suprapuse pe coloana sonora, ca sa se prinda telespectatorii ca replica anterioara a fost gluma.

Inoveaza si tu, vino cu ceva inedit si putem discuta :)

• Like 5

Postat

:laugh2

Mie mi-a "bagat" peste suta de minusuri. Doar azi! 

Cat de dobitoc poti fi sa platesti doar sa depunctezi virtual?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...