curios123 Reputație: 51 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Mai lucrează în domeniul sau a luat o altă cale personala? Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 @curios123 : nu te astepta sa primesti un raspuns ,,oficial” la intrebarea ta. Au mai fost plecari si apoi au aparut pe alte site-uri si confirmarile au venit de la colegii de forum si la fel au mai fost plecari de care nu s-a mai auzit... Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Mulțumesc pentru raspuns Link spre comentariu
tubuls Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Tnx for the answer..Will be visiting bucharest in 3 weeks. 😘😈🔥 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Era o superbă Roxy 😘 Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Era o superbă Roxy 😘O să ne fie dor de sânii ăia... dar cred că o să ne treacă după un timp :) Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Ce sânii și ce mișcări avea 😘 Link spre comentariu
radu raducioiu Reputație: 53 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Inca ii/le mai are....doar trebuie sa aflam unde a plecat...ne tinem la curent daca aflam ceva. E clar ca cei de la salon n-au niciun interes sa ne dezvaluie....:) Link spre comentariu
red_jm Reputație: 29 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Vizitat recent salonul unde am petrecut o ora in compania Anei. Desi la telefon la momentul programarii, am fost 'avertizat' ca Ana este noua, pot sa spun ca asteptarile mi-au fost depasite. Ana este o fata frumoasa, nu este slim, insa are un aspect fit, as zice cu o masa musculara peste medie, ceea ce mie imi place. Atitudinea ei a fost prietenoasa, am discutat cu ea relaxat si natural, ceea ce a contribuit spre o ora reusita. La capitolul actiune as mentiona ca masajul de relaxare nu a fost punctul ei forte, insa la partea erotica a parut ca stie ce face, nu a fost stangace, spre surprinderea mea, avand in vedere atentionarea de la telefonul initial. Dupa finalizare a fost draguta si s-a oferit sa mai imi fac masaj de relaxare cateva minute, timp in care am mai schimbat cateva cuvinte. Note:Salon: 10, nimic nou de notatAna:Aspect: 9GFE: 9Masaj relaxare: 7Masaj erotic: 9 2 Link spre comentariu
radu raducioiu Reputație: 53 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Salut! A incercat cineva masajul domina/prostatic. Daca raspunsul e afirmativ, cum e in linii mari? Mersi! :) Sau daca este posbil sa aflam de la admin alte apecte decat cele de pe site....Asta nu inseamna ca as vrea sa-mi fie dezvaluit totul ci ,cred ca mai mult incerc sa gasesc pe cineva care sa ma convinga ca se merita :))) Link spre comentariu
fantasymassage Reputație: 256 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 26, 2018 Salut! A incercat cineva masajul domina/prostatic. Daca raspunsul e afirmativ, cum e in linii mari? Mersi! :) Sau daca este posbil sa aflam de la admin alte apecte decat cele de pe site....Asta nu inseamna ca as vrea sa-mi fie dezvaluit totul ci ,cred ca mai mult incerc sa gasesc pe cineva care sa ma convinga ca se merita :))) Buna, Daca esti interesat de acest tip de masaj, cel mai indicat ar fi sa ne contactezi telefonic.Multumim! Link spre comentariu
fantasymassage Reputație: 256 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 1, 2018 New girl ==> Adela <==30 ani, 173 cm, 61 kg 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 1, 2018 superba... Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 1, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Martie 1, 2018 superba...La ce te referi? Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 1, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 1, 2018 la Adela....cum la ce? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 1, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Martie 1, 2018 la Adela....cum la ce?Adica ai fost la ea sau doar din poze? Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1118 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Vizitat din nou Fantasy, fata noua Elisa. Petru mine o experienta mai putin reusita, desi fata e clar incepatoare si face efort sa fie bine. Aspect fizic: 1.68, 22 de ani conform siteului, niste kilograme in plus. Desi nu e chiar slim, nu are sanii prea mari si sunt destul de lasati cu o forma nu grozava. Fundu cam lasat si fara tonus, mai ales pt varsta. 6-6.5 Masaj de relaxare: incepatoare cu cele de rigoare, unele stangacii, dar se straduie si probabil se va imbunatati. 7 Masaj erotic la fel, fata incepatoare, putin crispate, mai are de lucru, Relativ permisiva in limita bunului simt si incearca sa te faca sa te simt bine. 7 De revenit, eu probabil nu, sunt optiuni mai bune la Fantasy, desi vad pe site ca au mai plecat din maseuze. 2 Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Hmmm... surprize, surprize...De obicei anunta aici cand aveau “new entry” in echipa si apoi pe site...Dar vad ca Elisa a aparut direct anuntata pe site.Apropo, Iulia are o serie noua de poze pe site - foarte frumoase poze cu o fata foarte frumoasa! Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 E misto tare Iulia, poze f reusite. 1 3 Link spre comentariu
fantasymassage Reputație: 256 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 1, 2018 Hmmm... surprize, surprize...De obicei anunta aici cand aveau “new entry” in echipa si apoi pe site...Dar vad ca Elisa a aparut direct anuntata pe site.Apropo, Iulia are o serie noua de poze pe site - foarte frumoase poze cu o fata foarte frumoasa! Buna, Ai dreptate in ceea ce o priveste pe Elisa. Motivul pentru care nu am postat poze cu ea pana acum pe forum este ca nu a lucrat zilele acestea si azi s-a intors la treaba. Am reusit sa ii facem acum cateva poze si le-am postat mai jos. Multumim pentru intelegere!Are 22 ani, 166cm, 60 kg ( nu este slim). 2 Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Asa cum ne-ai obisnuit, transparenta maxima, promptitudine in raspuns si respect pentru client ( ca suna mai bine decat corporatista expresie customer oriented attitude)!Multumim pentru poze si prezentare! Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 2, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 2, 2018 Adica ai fost la ea sau doar din poze?nu, deocamdata doar la iulia am fost de cateva ori... Ea este preferata mea de acolo :) Link spre comentariu
adealex Reputație: 60 Postat Martie 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2018 se poate si ladomiciliul clientului?multumesc Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1118 Postat Martie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2018 nu, deocamdata doar la iulia am fost de cateva ori... Ea este preferata mea de acolo :)Pai daca ai fost doar la ea e greu sa spui ca e preferata ta Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 2, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 2, 2018 poate fi preferata chiar daca nu le-am vizitat pe celalte fete... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum