Sari la conținut

Postări Recomandate

@curios123 : nu te astepta sa primesti un raspuns ,,oficial” la intrebarea ta. Au mai fost plecari si apoi au aparut pe alte site-uri si confirmarile au venit de la colegii de forum si la fel au mai fost plecari de care nu s-a mai auzit...

Link spre comentariu

Vizitat recent salonul unde am petrecut o ora in compania Anei. Desi la telefon la momentul programarii, am fost 'avertizat' ca Ana este noua, pot sa spun ca asteptarile mi-au fost depasite. Ana este o fata frumoasa, nu este slim, insa are un aspect fit, as zice cu o masa musculara peste medie, ceea ce mie imi place. Atitudinea ei a fost prietenoasa, am discutat cu ea relaxat si natural, ceea ce a contribuit spre o ora reusita. La capitolul actiune as mentiona ca masajul de relaxare nu a fost punctul ei forte, insa la partea erotica a parut ca stie ce face, nu a fost stangace, spre surprinderea mea, avand in vedere atentionarea de la telefonul initial. Dupa finalizare a fost draguta si s-a oferit sa mai imi fac masaj de relaxare cateva minute, timp in care am mai schimbat cateva cuvinte.

Note:

Salon: 10, nimic nou de notat

Ana:

Aspect: 9

GFE: 9

Masaj relaxare: 7

Masaj erotic: 9

• Like 2
Link spre comentariu

Salut! A incercat cineva masajul domina/prostatic. Daca raspunsul e afirmativ, cum e in linii mari? Mersi! :) Sau daca este posbil sa aflam de la admin alte apecte decat cele de pe site....Asta nu inseamna ca as vrea sa-mi fie dezvaluit totul ci ,cred ca mai mult incerc sa gasesc pe cineva care sa ma convinga ca se merita :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salut! A incercat cineva masajul domina/prostatic. Daca raspunsul e afirmativ, cum e in linii mari? Mersi! :) Sau daca este posbil sa aflam de la admin alte apecte decat cele de pe site....Asta nu inseamna ca as vrea sa-mi fie dezvaluit totul ci ,cred ca mai mult incerc sa gasesc pe cineva care sa ma convinga ca se merita :)))

Buna,

Daca esti interesat de acest tip de masaj, cel mai indicat ar fi sa ne contactezi telefonic.

Multumim!

Link spre comentariu

Vizitat din nou Fantasy, fata noua Elisa. Petru mine o experienta mai putin reusita, desi fata e clar incepatoare si face efort sa fie bine.

Aspect fizic: 1.68, 22 de ani conform siteului, niste kilograme in plus. Desi nu e chiar slim, nu are sanii prea mari si sunt destul de lasati cu o forma nu grozava. Fundu cam lasat si fara tonus, mai ales pt varsta. 6-6.5

Masaj de relaxare: incepatoare cu cele de rigoare, unele stangacii, dar se straduie si probabil se va imbunatati. 7

Masaj erotic la fel, fata incepatoare, putin crispate, mai are de lucru, Relativ permisiva in limita bunului simt si incearca sa te faca sa te simt bine. 7

De revenit, eu probabil nu, sunt optiuni mai bune la Fantasy, desi vad pe site ca au mai plecat din maseuze.

• Like 2
Link spre comentariu

Hmmm... surprize, surprize...

De obicei anunta aici cand aveau “new entry” in echipa si apoi pe site...

Dar vad ca Elisa a aparut direct anuntata pe site.

Apropo, Iulia are o serie noua de poze pe site - foarte frumoase poze cu o fata foarte frumoasa!

Link spre comentariu

Hmmm... surprize, surprize...

De obicei anunta aici cand aveau “new entry” in echipa si apoi pe site...

Dar vad ca Elisa a aparut direct anuntata pe site.

Apropo, Iulia are o serie noua de poze pe site - foarte frumoase poze cu o fata foarte frumoasa!

Buna,

Ai dreptate in ceea ce o priveste pe Elisa. Motivul pentru care nu am postat poze cu ea pana acum pe forum este ca nu a lucrat zilele acestea si azi s-a intors la treaba. Am reusit sa ii facem acum cateva poze si le-am postat mai jos. Multumim pentru intelegere!

Are 22 ani, 166cm, 60 kg ( nu este slim).

post-218561-0-85214900-1519915164_thumb.jpg

post-218561-0-36089300-1519915243_thumb.jpg

post-218561-0-68068400-1519915180_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Asa cum ne-ai obisnuit, transparenta maxima, promptitudine in raspuns si respect pentru client ( ca suna mai bine decat corporatista expresie customer oriented attitude)!

Multumim pentru poze si prezentare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...