cerrone Reputație: -1104 Postat Februarie 25, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 25, 2019 cerratule, lasa-neeeee lasa-neeee. tot forumul o lauda, te-ai gasit tu, labagiu de forum ce esti, sa nu ti placa.poate iti place pula mai multMarș măh jegosule cu 19 postări ale tale în aproape 6 ani. Bă bolovane, n-are nicio recenzie.Taci dreak din gura aia plină de afte. 1 1
curios123 Reputație: 51 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 Salutare, va aduc o veste bunaNou venita in salon este Irina de la Amazonia mi-a facut mare placere sa o reintalnesc :) abia astept sa revin 1
cafea_mare Reputație: 151 Postat Februarie 26, 2019 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Februarie 26, 2019 URAAA!!! URAAA!!! URAAAA!!!
futaru Reputație: 4 Postat Februarie 26, 2019 Oras:covasna Oras:covasna Postat Februarie 26, 2019 Marș măh jegosule cu 19 postări ale tale în aproape 6 ani. Bă bolovane, n-are nicio recenzie.Taci dreak din gura aia plină de afte.Te-am asteptat sa-mi faci o muitza cu ochii inchisi, pt o recenzie. Te aflam noi, cine esti, cacat cu ochi ;).
cerrone Reputație: -1104 Postat Februarie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 26, 2019 Te-am asteptat sa-mi faci o muitza cu ochii inchisi, pt o recenzie. Te aflam noi, cine esti, cacat cu ochi ;). O sugi de la cotor dă-te-n mm de jartea penală
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 cerratule, lasa-neeeee lasa-neeee. tot forumul o lauda, te-ai gasit tu, labagiu de forum ce esti, sa nu ti placa.poate iti place pula mai multCerrone macar a fost la ea...parerea lui , banii lui , timpul lui.O recenzie a ta cand citim ?Asa este mai fair ☺ 4 3
bebe2014 Reputație: 3463 Postat Februarie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 26, 2019 Salutare, va aduc o veste bunaNou venita in salon este Irina de la Amazonia mi-a facut mare placere sa o reintalnesc :) abia astept sa revinDeci e bună? O recomanzi?
alxn991 Reputație: 20 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 Deci e bună? O recomanzi?Da-ne si noua mai multe detalii despre Irina, pentru cei care nu o cunoastem de la Amazonia. Este permisiva?
alxn991 Reputație: 20 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2019 Salutare, va aduc o veste bunaNou venita in salon este Irina de la Amazonia mi-a facut mare placere sa o reintalnesc :) abia astept sa revinDa-ne si noua mai multe detalii despre Irina, pentru cei care nu o cunoastem de la Amazonia. Este permisiva?
staysafe Reputație: 17 Postat Februarie 26, 2019 Postat Februarie 26, 2019 Da-ne si noua mai multe detalii despre Irina, pentru cei care nu o cunoastem de la Amazonia. Este permisiva?Nu foarte !!
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 27, 2019 Marș măh jegosule cu 19 postări ale tale în aproape 6 ani. Bă bolovane, n-are nicio recenzie.Taci dreak din gura aia plină de afte.nu ai dreptate aici....Elei i am facut si eu recenzie...pentru mine este cea mai buna de la Fantasy....super super permisiva...
georgepr Reputație: 1132 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2019 Faza cu este permisiva este foarte dependenta de persoana deci e greu de spus. Eu nu ma plang. Detalii sani superbi masaj de relaxare bun si erotic depinde ce iti place.
curios123 Reputație: 51 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 Petreceti cu ea o sedinta de masaj si nu vã va parea rauMai conteaza si CHIMIA,ATITUDINEA,RESPECTUL
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 Salut, Dupa ce am aflat ca Amazonia s-a inchis nu am mai mers la masaj.Cand am vazut ca Irina vine de acolo am zis ca trebuie sa merg. Si am mers. Ma bucur mult ca am mers pentru ca a fost o experienta foooarte placuta. Am stat o ora. Irina este superba, mi-a placut la nebunie. Este frumosa si vorbeste frumos, ne-am inteles foarte bine. Masajul de relaxare a fost bun, m-am relaxat. Cum am trecut pe partea cealalta lucrurile ai devenit foarte incitante, micitul s-a trezit imediat. Irina are pielea foarte fina, un fund foarte bun si sanii....bomba! Foarte frumosi. Nu a durat prea mult partea de masaj erotic intrucat Irina m-a lucrat bine :))) Am finalizat pron lucru manual din partea ei cu ea peste mine, intr-un 69, am pus botul:)) foarte bun ceea ce am gasit. Mi-a placut. Cu siguranta voi reveni la Irina. Dupa trei ore de la masaj inca imi simt picioarele moi:)))) Ca note....Fata 9.50Masaj relaxare 8.50 - imi place mai tare, sa aud cum troznesc :))Masaj erotic 9 - am fost prea excitat si s-a terminat rapid micutul. Camera - 9.50 - dus in camera, muzica, bara, apa. Lux. Recomand. Voi reveni. Scuze daca nu m-am exprimat prea bine, inca sunt putin nauc dupa masaj:)))
romulusromulus Reputație: 73 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Hello! Daca fata asta si-a lucrat si si-a bombat fundul in felul asta este piesa de rezistenta. Draguta este, sani slava Cerului are superbi...felicitari pentru “transfer”. Hello, Va asteptam sa o cunoasteti pe Irina, cea mai noua membra a echipei,168cm, 53 kg, 25 ani. irina_fantasy.jpg irina_fantasy1.jpg irina_fantasy3.jpg
xclusive Reputație: 25 Postat Martie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2019 Salut, Revin și eu cu o scurtă recenzie după o perioadă de pauză.Zilele astea am vizitat-o și eu pe Irina, în urma recomandărilor bune. Per total a fost o experiență bună. Irina arată foarte bine la fizic, ceea ce i-am spus și ei. Este tonifiată, sâni măricei, fund ferm, piele fină.. ce să ceri mai mult ? :))Ca fire, personalitate, mi s-a părut un pic retrasă, tăcută. Ceea ce nu este neapărat rău, fiecare persoană are atitudinea și farmecul ei.Mă așteptam totuși ca masajul să fie ceva mai bun, având în vedere că fata nu duce lipsă de experiență.Masajul de relaxare a fost de nota 8, iar cel erotic destul de mecanic, fără niciun artificiu, chiar nimic deosebit. La începutul ședinței i-am spus că este posibil să termin mai greu și să nu se streseze, vreau să ne simțim amândoi bine. Nu știu dacă a influențat cu ceva, dar la partea de erotic, în afară de puțin masaj cu sânii pe spate, mângâieri, similar și după ce m-am întors... totul s-a rezumat la un handjob în poziția 69, pe care l-a susținut până la finalizare. Ședința a părut deci un pic „pe repede înainte” și s-a terminat ceva mai devreme de încheierea orei. Nu a fost rău, dar se putea mai bine.Ca o concluzie, cred că Irina are potențial mare.. la fizic este destul de faină și dacă s-ar implica un pic mai mult (gen Iulia, Ela, Larisa /pe restul fetelor nu le știu), ar fi putea ajunge probabil numărul 1 în topul fetelor de la Fantasy. Iulia este într-adevăr o pierdere pentru salon.. în zilele ei bune era fenomenală. În ultima perioadă însă părea, ce-i drept, cam lipsită de implicare/interes în ceea ce făcea, dar oricum compensa prin restul calităților ei. Dădea dependență.. rămâneai cu gândul la ea după ce plecai de acolo :))) Calitatea serviciilor Fantasy rămân de top. Fetele aduse aici sunt alese destul de riguros și se vede că Ema se implică în bunul mers al lucrurilor. Voi mai reveni 3
romulusromulus Reputație: 73 Postat Martie 9, 2019 Postat Martie 9, 2019 Salut!Am vizitat-o pe Irina...per total o experienta buna! Fata (acum cam femeie) arata in general bine, sanii frumosi, la fata este normala, fundul s-a marit, dar nu de la genuflexiuni cum ar parea in poza prezentata de salon aici pe forum, ci cateva kilograme adaugate fata de cum arata acum 2-3 ani (nimic deranjant, insa nu va imaginati o fata trasa de fiare). Masaj placut, chiar stie cate ceva, te apasa unde trebuie. Partea erotica buna, in sensul ca se pricepe inca din timpul masajului sa scape mana pe la coaie din cand in cand sa te incite pe la fese si sa ti-o frece pe sub cat stai pe burta...am sarit peste pozitia cu sanii pe spate sa se plimbe aiurea (nu mi se pare nimiccerotic in asta si am evitat acest masaj erotic intalnit peste tot si fara efect)...si-a bagat doar sfarcurile pe rand printre fese, apoi intoarcerea unde nu a fost cazul de asa zisul 69 pe care l-a incercat, nu ma inspira sa o ling...ceva ma oprea, nu atiu exact ce desi imi place sa dau limbi. M-a finalizat foarte placut dintr-o parte cu o mana sub coaie masandu-le excelent si cu cealalta pe pula intr-un ritm potrivit. Ne-am murdarit amandoi, ne-am curatat separat...fata nu e prea vorbareata si nici teatrala! As mai vizita-o si o recomand. Minusuri...nu respecta timpul deloc. 40-45 de minute, daca ai terminat treaba, pleaca, vine inapoi tarziu si se asteapta sa pleci si tu. Asta m-a deranjat, dar nu i-am zis nimic fiindca in general incep cu prosteala ieftina, “ba ai venit la fara 10, a trecut ora, etc.” si imi strica dispozitia. Ar trebui sa respecte timpul platit si ori sa te mai maseze dupa ce ai terminat ori sa te mai termine odata daca intra sau cel putin sa incerce. Mi-ar placea sa o vad la un show lesby cu una dintre colege? Exista la voi serviciul asta? 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2019 Postat Martie 10, 2019 Salut!Am vizitat-o pe Irina...per total o experienta buna! Fata (acum cam femeie) arata in general bine, sanii frumosi, la fata este normala, fundul s-a marit, dar nu de la genuflexiuni cum ar parea in poza prezentata de salon aici pe forum, ci cateva kilograme adaugate fata de cum arata acum 2-3 ani (nimic deranjant, insa nu va imaginati o fata trasa de fiare). Masaj placut, chiar stie cate ceva, te apasa unde trebuie. Partea erotica buna, in sensul ca se pricepe inca din timpul masajului sa scape mana pe la coaie din cand in cand sa te incite pe la fese si sa ti-o frece pe sub cat stai pe burta...am sarit peste pozitia cu sanii pe spate sa se plimbe aiurea (nu mi se pare nimiccerotic in asta si am evitat acest masaj erotic intalnit peste tot si fara efect)...si-a bagat doar sfarcurile pe rand printre fese, apoi intoarcerea unde nu a fost cazul de asa zisul 69 pe care l-a incercat, nu ma inspira sa o ling...ceva ma oprea, nu atiu exact ce desi imi place sa dau limbi. M-a finalizat foarte placut dintr-o parte cu o mana sub coaie masandu-le excelent si cu cealalta pe pula intr-un ritm potrivit. Ne-am murdarit amandoi, ne-am curatat separat...fata nu e prea vorbareata si nici teatrala! As mai vizita-o si o recomand. Minusuri...nu respecta timpul deloc. 40-45 de minute, daca ai terminat treaba, pleaca, vine inapoi tarziu si se asteapta sa pleci si tu. Asta m-a deranjat, dar nu i-am zis nimic fiindca in general incep cu prosteala ieftina, “ba ai venit la fara 10, a trecut ora, etc.” si imi strica dispozitia. Ar trebui sa respecte timpul platit si ori sa te mai maseze dupa ce ai terminat ori sa te mai termine odata daca intra sau cel putin sa incerce. Mi-ar placea sa o vad la un show lesby cu una dintre colege? Exista la voi serviciul asta?Poate daca faci un masaj cu doua fete? Ar fi frumos, intradevar!
cerrone Reputație: -1104 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2019 Laura Aspect - 6. Mică de statură, mignonă, cam 1,60, brunetă, foarte brunetă, ten măsliniu, închis, față total neinteresantă, nimic demn de semnalat, sâni mici și moi, picioare la care nu te uiți, slabă, posterior de nebăgat în seamă. Masaj de relaxare/terapeutic - 10. Foarte bună, te ia de la tălpi și pănă la gât, puternic, apăsat, concentrat, nu lasă nimeni. Se vedea că are practică în domeniu. A zis că de 10 ani face astfel de masaj. N-am întrebat unde, posibil pe la cabinete de kineto. Masaj erotic - 7. Clasicul ulei sau ce-o fi pe sâni și pe abdomen, frecangeala pe spate li apoi repede la hj. Nimic erotic, nimic senzual, nimic pupăciuni, nimic mîngâieri. Aa, încercare de 69, când a simțit mâini care umblă în zona pizducii, s-a întors și dă-i tare la uleioasa decalotare. Plictiseală mare, finalizare cu greu, după mai bine de jumătate de oră, îmi venea să plec. FK - nici vorbă, nici măcar buze pe buze. Oricum nu mă atrăgea, doar am întrebat-o. Cam neobișnuit răspuns: "Nu vin la muncă să mă îmbolnăvesc". Bine faci. GFE - 7. Nu vorbea nimic. Dacă ziceai ceva - bine, dacă nu - muncea acolo ce știa ea. Permisivitate - redusă.Cam asta e. N-am mai dat în urmă dar parcă zic vreo doi că e frumoasă Laura. Cetățenilor, vă zic direct: sunteți total cretini. Ori aveți vreun interes. Pa ! 2 1
romulusromulus Reputație: 73 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Nici eu nu inteleg “masajul asta erotic” cu ulei pe tate daca au/n-au, pe burta si se freaca de spatele tau...e cea mai proasta si mai neerotica chestie. N-au inteles din toate maseuzele lumii ca zonele erogene la barbati sunt DOAR in jurul organelor genitale, pe sub ele si pe la buci??!! Ce o fi asa greu sa faca un masaj erotic reusit fara mangaieri aiuristice pe gambe, spate, etc (oricum fara stiinta), in loc sa te tina in priza in zona care trebuie, sa te-aduca de 2-3 ori la limita si sa te lase sa te zbuciumi si apoi eliberarea? Nimic altceva si e cel mai plin de erotism act fara contact sexual! Restul timpului doar suflati greu si ne pierdeti vremea ca oricum masajul e o treaba serioasa si oricum nu va pricepeti, iar la erotic e mai simplu...asculta senzatiile trupului pe care il framanti, trage si cu ochiul, simte pula daca zvacneste in palma cand treci cu unghiile peste coaie sau le masezi sau iti bagi mainile intre fese sau urci pe coapse catre bazin si intelegi tot. Nu e nimic greu...e greu sa asculte si sa aplice ca au impresia ca cine stie ce fac ele acolo. Paradoxal, le este scarba de ceea ce fac, desi cred ca e importamt ceea ce fac si nici habar nu au. Scuze ca pe topicul fantasy am tinut prelegereq despre masaj in general! Iar tu, dac-ai vazut-o ca e neinterrsanta pe vreun plan, la ce ai ales-o??!! Sau probabil ai luat-o pe NV fara poze, doar pe recomandarile de pe forum??!! :-)...sa te inveti minte si tu! :-) quote name="cerrone" post="5506635" timestamp="1552297776"] Laura Aspect - 6. Mică de statură, mignonă, cam 1,60, brunetă, foarte brunetă, ten măsliniu, închis, față total neinteresantă, nimic demn de semnalat, sâni mici și moi, picioare la care nu te uiți, slabă, posterior de nebăgat în seamă. Masaj de relaxare/terapeutic - 10. Foarte bună, te ia de la tălpi și pănă la gât, puternic, apăsat, concentrat, nu lasă nimeni. Se vedea că are practică în domeniu. A zis că de 10 ani face astfel de masaj. N-am întrebat unde, posibil pe la cabinete de kineto. Masaj erotic - 7. Clasicul ulei sau ce-o fi pe sâni și pe abdomen, frecangeala pe spate li apoi repede la hj. Nimic erotic, nimic senzual, nimic pupăciuni, nimic mîngâieri. Aa, încercare de 69, când a simțit mâini care umblă în zona pizducii, s-a întors și dă-i tare la uleioasa decalotare. Plictiseală mare, finalizare cu greu, după mai bine de jumătate de oră, îmi venea să plec. FK - nici vorbă, nici măcar buze pe buze. Oricum nu mă atrăgea, doar am întrebat-o. Cam neobișnuit răspuns: "Nu vin la muncă să mă îmbolnăvesc". Bine faci. GFE - 7. Nu vorbea nimic. Dacă ziceai ceva - bine, dacă nu - muncea acolo ce știa ea. Permisivitate - redusă.Cam asta e. N-am mai dat în urmă dar parcă zic vreo doi că e frumoasă Laura. Cetățenilor, vă zic direct: sunteți total cretini. Ori aveți vreun interes. Pa ! 3
cerrone Reputație: -1104 Postat Martie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2019 Nici eu nu inteleg “masajul asta erotic” cu ulei pe tate daca au/n-au, pe burta si se freaca de spatele tau...e cea mai proasta si mai neerotica chestie. N-au inteles din toate maseuzele lumii ca zonele erogene la barbati sunt DOAR in jurul organelor genitale, pe sub ele si pe la buci??!! Ce o fi asa greu sa faca un masaj erotic reusit fara mangaieri aiuristice pe gambe, spate, etc (oricum fara stiinta), in loc sa te tina in priza in zona care trebuie, sa te-aduca de 2-3 ori la limita si sa te lase sa te zbuciumi si apoi eliberarea? Nimic altceva si e cel mai plin de erotism act fara contact sexual! Restul timpului doar suflati greu si ne pierdeti vremea ca oricum masajul e o treaba serioasa si oricum nu va pricepeti, iar la erotic e mai simplu...asculta senzatiile trupului pe care il framanti, trage si cu ochiul, simte pula daca zvacneste in palma cand treci cu unghiile peste coaie sau le masezi sau iti bagi mainile intre fese sau urci pe coapse catre bazin si intelegi tot. Nu e nimic greu...e greu sa asculte si sa aplice ca au impresia ca cine stie ce fac ele acolo. Paradoxal, le este scarba de ceea ce fac, desi cred ca e importamt ceea ce fac si nici habar nu au. Scuze ca pe topicul fantasy am tinut prelegereq despre masaj in general! Iar tu, dac-ai vazut-o ca e neinterrsanta pe vreun plan, la ce ai ales-o??!! Sau probabil ai luat-o pe NV fara poze, doar pe recomandarile de pe forum??!! :-)...sa te inveti minte si tu! :-) quote name="cerrone" post="5506635" timestamp="1552297776"] LauraAspect - 6. Mică de statură, mignonă, cam 1,60, brunetă, foarte brunetă, ten măsliniu, închis, față total neinteresantă, nimic demn de semnalat, sâni mici și moi, picioare la care nu te uiți, slabă, posterior de nebăgat în seamă.Masaj de relaxare/terapeutic - 10. Foarte bună, te ia de la tălpi și pănă la gât, puternic, apăsat, concentrat, nu lasă nimeni. Se vedea că are practică în domeniu. A zis că de 10 ani face astfel de masaj. N-am întrebat unde, posibil pe la cabinete de kineto.Masaj erotic - 7. Clasicul ulei sau ce-o fi pe sâni și pe abdomen, frecangeala pe spate li apoi repede la hj. Nimic erotic, nimic senzual, nimic pupăciuni, nimic mîngâieri. Aa, încercare de 69, când a simțit mâini care umblă în zona pizducii, s-a întors și dă-i tare la uleioasa decalotare. Plictiseală mare, finalizare cu greu, după mai bine de jumătate de oră, îmi venea să plec.FK - nici vorbă, nici măcar buze pe buze. Oricum nu mă atrăgea, doar am întrebat-o. Cam neobișnuit răspuns: "Nu vin la muncă să mă îmbolnăvesc". Bine faci.GFE - 7. Nu vorbea nimic. Dacă ziceai ceva - bine, dacă nu - muncea acolo ce știa ea.Permisivitate - redusă.Cam asta e. N-am mai dat în urmă dar parcă zic vreo doi că e frumoasă Laura. Cetățenilor, vă zic direct: sunteți total cretini. Ori aveți vreun interes. Pa !Când am sunat era singura liberă la ora respepectivă. Aveam treabă în zonă și trebuia să-mi umplu timpul cam o oră. Așa am nimerit la Laura. Și când am vizualizat-o, ce să mai fac, nu puteam să fac stânga-mprejur, unde să mă mai duc, am zis ce-o fi o fi, asta e.
cafea_mare Reputație: 151 Postat Martie 11, 2019 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Martie 11, 2019 Cerrone dar Laura accepta cuni?
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Martie 11, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Martie 11, 2019 Laura Aspect - 6. Mică de statură, mignonă, cam 1,60, brunetă, foarte brunetă, ten măsliniu, închis, față total neinteresantă, nimic demn de semnalat, sâni mici și moi, picioare la care nu te uiți, slabă, posterior de nebăgat în seamă. Masaj de relaxare/terapeutic - 10. Foarte bună, te ia de la tălpi și pănă la gât, puternic, apăsat, concentrat, nu lasă nimeni. Se vedea că are practică în domeniu. A zis că de 10 ani face astfel de masaj. N-am întrebat unde, posibil pe la cabinete de kineto. Masaj erotic - 7. Clasicul ulei sau ce-o fi pe sâni și pe abdomen, frecangeala pe spate li apoi repede la hj. Nimic erotic, nimic senzual, nimic pupăciuni, nimic mîngâieri. Aa, încercare de 69, când a simțit mâini care umblă în zona pizducii, s-a întors și dă-i tare la uleioasa decalotare. Plictiseală mare, finalizare cu greu, după mai bine de jumătate de oră, îmi venea să plec. FK - nici vorbă, nici măcar buze pe buze. Oricum nu mă atrăgea, doar am întrebat-o. Cam neobișnuit răspuns: "Nu vin la muncă să mă îmbolnăvesc". Bine faci. GFE - 7. Nu vorbea nimic. Dacă ziceai ceva - bine, dacă nu - muncea acolo ce știa ea. Permisivitate - redusă.Cam asta e. N-am mai dat în urmă dar parcă zic vreo doi că e frumoasă Laura. Cetățenilor, vă zic direct: sunteți total cretini. Ori aveți vreun interes. Pa !Bravo frate, felicitari pentru recenzie. De evitat 100% 1
nfhh Reputație: 276 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Eva , Larisa si Adela....Incerc sa mi le imaginez imbracate in piele etc. iata dorinta ti-a fost indeplinita 2
Vizitator yashaaa Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Salut. Am vizitat-o din nou pe Alice sau mai bine zis fosta amazoana Ramona. Tipa este cu mult peste fetele din salon si evident din alte saloane. Si ca sa va raspund la intrebarile de mai sus legate de ea nu face dominare sau tie&tise. Prefera masajul clasic. Partea de relaxare e de 10 cu multe plusuri nu rateaza nici o particica a corpului. Iar la cea de erotic stie exact unde sa te atinga ca sa te aduca in punctul culminant si sa te tina acolo pe langa faptul ca tot timpul e diferita. Se vede ca fata isi da interesul sa faca cat mai bine masajul. Insa cea mai buna parte legata de Alice e ca nu te simti ca si cand ai fi doar cu o maseuza, ci ca si cand ai fi cu iubita ta. E ceva ce provoaca dependenta, cel putin pentru mine. O recomand cu incredere.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum