hal9000 Reputație: 66 Postat Februarie 27, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 27, 2023 Știe cineva Ela pe la ce salon s a dus? Mersi Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 14 ore, tauric22 a spus: Bravo, bine punctat, inainte erau si alte tehnici care se pare ca s au pierdut, de exemplu am fost finalizat in pozitia 69 mimand oralul cu clavicula, intre gat, maxilar si umar...a fost de nedescris. Daca mai stiti careva pe vreuna care mai face asta...va rog sa mi spuneti Alea erau vremurile de glorie... 2010-2013,exista concurenta reala, și fetele voiau sa iasă în evidență.. Da așa este! Ce bine era atunci frate.... La sweet girls ma termina una cu picioarele, alta in 69,alta la duș de 2x într-o ora.. Offfff de ce nu mai suntem atunci 😢😢😢 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Februarie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2023 14 minutes ago, alexberg said: Alea erau vremurile de glorie... 2010-2013,exista concurenta reala, și fetele voiau sa iasă în evidență.. Da așa este! Ce bine era atunci frate.... La sweet girls ma termina una cu picioarele, alta in 69,alta la duș de 2x într-o ora.. Offfff de ce nu mai suntem atunci 😢😢😢 Ca sa nu zic, ca erai si tu cu vreo 10 ani mai tanar:)) 1 Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 857 Postat Martie 3, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Martie 3, 2023 Vizitat Bianca (programarea pe wapp,totul a decurs la milimetru-nota 10) Super fata,dulcica,incearca sa se faca placuta-nota 10 Aspect: este o tipa frumusica la fata,miniona cu silicoane nice,fundul nu este bombat,as spune lat si plat,nice-nota 8.5 corp,9.0 fata. Cred ca as intoarce capul dupa ea pe strada. Masajul erotic este foarte ok,eu optand ca de obicei pt frisca-nota 9.0 (Ella fiind mai sus) Masajul de relaxare-am sarit. Per total Bianca este foarte ok si merita o vizita, eu unul m-am simtit bine,dar desi este noua si nu am pretentii,cei care sunteti fideli salonului trebuie sa intelegeti ca nu inca nu se ridica la zilele de glorie,vezi Ella,Larisa etc... 1 1 Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat Martie 14, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 14, 2023 La 03.03.2023 la 16:02, amedeo13 a spus: Vizitat Bianca (programarea pe wapp,totul a decurs la milimetru-nota 10) Super fata,dulcica,incearca sa se faca placuta-nota 10 Aspect: este o tipa frumusica la fata,miniona cu silicoane nice,fundul nu este bombat,as spune lat si plat,nice-nota 8.5 corp,9.0 fata. Cred ca as intoarce capul dupa ea pe strada. Masajul erotic este foarte ok,eu optand ca de obicei pt frisca-nota 9.0 (Ella fiind mai sus) Masajul de relaxare-am sarit. Per total Bianca este foarte ok si merita o vizita, eu unul m-am simtit bine,dar desi este noua si nu am pretentii,cei care sunteti fideli salonului trebuie sa intelegeti ca nu inca nu se ridica la zilele de glorie,vezi Ella,Larisa etc... Frate ai poze cu ea ? Ca pe site nu sunt Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Martie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 14, 2023 22 minutes ago, slvadr said: Frate ai poze cu ea ? Ca pe site nu sunt cere-i Larisei pe whatsapp Link spre comentariu
gtuner245 Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 Stie cineva ceva de Ella? Mai lucreaza pe undeva sau s-a retras? Link spre comentariu
javathehut Reputație: 56 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 10 ore, gtuner245 a spus: Stie cineva ceva de Ella? Mai lucreaza pe undeva sau s-a retras? +1 chiar as mai vrea sa o vizitez pe Ela. Link spre comentariu
javathehut Reputație: 56 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Partajează Postat Martie 18, 2023 Am vizitat-o pe Sabina si bine am facut. Aspect/Atitudine: Este o tipa cu par cret, skinny si cu o privire foarte perversa. Sabina este foarte frumoasa pe gustul meu. Cu riscul de a fi subiectiv o sa spun ca este de nota 10 ca aspect. Este o tipa prietenoasa si vesela, am avut niste interactiuni placute si este genul care se implica ca tu sa te simti bine. Atitudine 10 Masaj: Fiind mai slabuta, masajul de relaxare nu este chiar punctul ei forte(nu are asa multa forta), dar as spune ca se straduieste. Masaj relaxare nota 7.5. Masajul erotic in schimb este altceva, se descurca foarte bine si as spune chiar ca are si talent la dans:)) Masaj erotic nota 9.5. 1 1 Link spre comentariu
rm72 Reputație: 214 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2023 sabina nu mai e la fantasy . Link spre comentariu
warewolf Reputație: 10 Postat Martie 25, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2023 La 20.03.2023 la 17:34, rm72 a spus: sabina nu mai e la fantasy . o recenzie cineva la eliza recent ? Link spre comentariu
javathehut Reputație: 56 Postat Martie 25, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Partajează Postat Martie 25, 2023 Acum 18 minute, warewolf a spus: o recenzie cineva la eliza recent ? Vezi spre finalul paginii anterioare, am pus eu. Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Hey. Am vizitat-o și pe Bianca (fosta Ana indra). Cand lucra in cealalta parte a fost o experienta naspa, dar stiind exigentele fantasy am zis hai sa mai incerc... De data asta a reușit sa ma țină o oră, se vede trainingul de la sensei Larisa. Am zis-o și atunci o zic și acum : femeia arata wow! Blonda 160cm+ 50 kg, piele tare si catifelata, efectiv una mamasita! Masaj relaxare soft, dau nota 8. Erotic a fost ok dau 7 Aspect 10+ --35-- Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 La 18.03.2023 la 0:11, gtuner245 a spus: Stie cineva ceva de Ella? Mai lucreaza pe undeva sau s-a retras? Am auzit ca e la MonAmour 1 Link spre comentariu
Bogdy04 Reputație: 5 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Acum 1 oră, cezariulius a spus: Am auzit ca e la MonAmour Eu am auzit ca s a intors la Fantasy Link spre comentariu
paulrng Reputație: 1 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Acum 23 ore, alexberg a spus: Hey. Am vizitat-o și pe Bianca (fosta Ana indra). Cand lucra in cealalta parte a fost o experienta naspa, dar stiind exigentele fantasy am zis hai sa mai incerc... De data asta a reușit sa ma țină o oră, se vede trainingul de la sensei Larisa. Am zis-o și atunci o zic și acum : femeia arata wow! Blonda 160cm+ 50 kg, piele tare si catifelata, efectiv una mamasita! Masaj relaxare soft, dau nota 8. Erotic a fost ok dau 7 Aspect 10+ --35-- Salut, ce tip de masaj ai avut la ea ?și cam ce face asa mai detaliat dacă poti am un prieten a fost la indra la ea și spunea ca e frumoasa dar era foarte speriata ,as vrea sa o încerc dar na eu am fantezii cu finalizare prin mimarea sexului oral ce zici din experienta ta ar fi permisiva? Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Acum 3 ore, paulrng a spus: Salut, ce tip de masaj ai avut la ea ?și cam ce face asa mai detaliat dacă poti am un prieten a fost la indra la ea și spunea ca e frumoasa dar era foarte speriata ,as vrea sa o încerc dar na eu am fantezii cu finalizare prin mimarea sexului oral ce zici din experienta ta ar fi permisiva? Nu are nimic din ce dorești, doar ca arata foarte bine. I-mi aduc aminte de una Iulia/na care arata ca un top model.. Era prin 2018 la fantasy.. Aia era o puștoaică care daca o vedeai pe strada voiai sa o futi,... Bianca e femeia de ca. 30 care o vezi pe strada și vrei sa o futi.. Parerea mea dupa atatia ani de saloane:ori ai un talent anume ori pur si simplu esti numai pt bani... La talent o pun pe Giulia, Lari și șefa... Larisa avea cel mai mare talent, dupa 10 vizite tot nu eram sigur daca chiar e asa buna sau efectiv îi place. La Giulia e talent plus înțelegere, ea stie exact ce vrea barbatul. Și la șefa era dedicare pură... Am scris toate astea ca sa înțelegi diferența, daca nu erau cele 3 femei nu mai mergeam de mult la masaje... Omul sfințeste locul, dar sunt puțini care o pot face... 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2023 8 hours ago, alexberg said: Nu are nimic din ce dorești, doar ca arata foarte bine. I-mi aduc aminte de una Iulia/na care arata ca un top model.. Era prin 2018 la fantasy.. Aia era o puștoaică care daca o vedeai pe strada voiai sa o futi,... Bianca e femeia de ca. 30 care o vezi pe strada și vrei sa o futi.. Parerea mea dupa atatia ani de saloane:ori ai un talent anume ori pur si simplu esti numai pt bani... La talent o pun pe Giulia, Lari și șefa... Larisa avea cel mai mare talent, dupa 10 vizite tot nu eram sigur daca chiar e asa buna sau efectiv îi place. La Giulia e talent plus înțelegere, ea stie exact ce vrea barbatul. Și la șefa era dedicare pură... Am scris toate astea ca sa înțelegi diferența, daca nu erau cele 3 femei nu mai mergeam de mult la masaje... Omul sfințeste locul, dar sunt puțini care o pot face... Care sefa, colegule? Unde ai prins-o tu pe sefa?? Link spre comentariu
javathehut Reputație: 56 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Acum 19 ore, alexberg a spus: Nu are nimic din ce dorești, doar ca arata foarte bine. I-mi aduc aminte de una Iulia/na care arata ca un top model.. Era prin 2018 la fantasy.. Aia era o puștoaică care daca o vedeai pe strada voiai sa o futi,... Bianca e femeia de ca. 30 care o vezi pe strada și vrei sa o futi.. Parerea mea dupa atatia ani de saloane:ori ai un talent anume ori pur si simplu esti numai pt bani... La talent o pun pe Giulia, Lari și șefa... Larisa avea cel mai mare talent, dupa 10 vizite tot nu eram sigur daca chiar e asa buna sau efectiv îi place. La Giulia e talent plus înțelegere, ea stie exact ce vrea barbatul. Și la șefa era dedicare pură... Am scris toate astea ca sa înțelegi diferența, daca nu erau cele 3 femei nu mai mergeam de mult la masaje... Omul sfințeste locul, dar sunt puțini care o pot face... Cine e sefa? Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Sefa e presupn Ema care a fost la Amazonia inainte sa tina o vreme receptia la Fantasy. Sau poate nu cine stie Link spre comentariu
javathehut Reputație: 56 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Acum 2 ore, georgepr a spus: Sefa e presupn Ema care a fost la Amazonia inainte sa tina o vreme receptia la Fantasy. Sau poate nu cine stie Lol, nu stiam ca Ema a facut masaj, mi-ar fi placut sa ii fac o vizita:)) Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 857 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Acum 7 minute, javathehut a spus: Lol, nu stiam ca Ema a facut masaj, mi-ar fi placut sa ii fac o vizita:)) Stai la coada.... Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Acum 16 minute, javathehut a spus: Lol, nu stiam ca Ema a facut masaj, mi-ar fi placut sa ii fac o vizita:)) 2015 2016 la amazonia pana sa se deschida fantasy la sfarsit de 2016, la fantasy nu a facut Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Aprilie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2023 La 04.04.2023 la 21:14, georgepr a spus: 2015 2016 la amazonia pana sa se deschida fantasy la sfarsit de 2016, la fantasy nu a facut Frate 2015 2016? parca era ieri! cred ca era si prin 2017... cum pana mea trece timpul asa repede...Pe vremea aia erau multe fete tinere prin saloane..acum 90% sunt 30 plus..defapt reflecta problema societatii, toti imbatranim nimeni nu mai face copii... si aia care sunt pleaca si ei... in 200 de ani LARVEDERE Romania! nu mai ramane nimic din cultura noastra,, cred ca nici limba nu v-a mai exista savurati acum suntem printre ultimii! Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Nu prea inteleg ce vreti sa spuneti: adica, Ema e batrana? Sau Larisa??🤔 Nu e frumos, colegilor!!!😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum