Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2023 Postat Mai 31, 2023 7 hours ago, fishkee said: Eliza si Karla lucreaza impreuna in Titan amandoua. cred ca la salon sunt in preaviz, in caz ca le-ati mai vazut prin salon zilele astea. eu le-am vizitat si la salon si la ele in locatie. dar mi-au zis ca vor ramane la ele in locatie. sunt de gasit cu numele de Krystal si Aria si au topice in seciune Eliza (Krystal) are nr 0792418368 si Karla (Aria) 0726060421 Poti da niste detalii despre ce servicii ofera? Tot masaj erotic sau si altele?
cristi ccd Reputație: 167 Postat Mai 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2023 Acum 1 oră, mircea4u2015 a spus: Poti da niste detalii despre ce servicii ofera? Tot masaj erotic sau si altele? Ambele fete sunt acum sub obladuirea Randunicii, care are toate sansele sa le reinventeze, asa ca cine doreste sa le vada/revada, mergeti catre Rasarit de Soare. 😉 1 2
fishkee Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2023 Postat Iunie 1, 2023 10 hours ago, mircea4u2015 said: Poti da niste detalii despre ce servicii ofera? Tot masaj erotic sau si altele? Aici e Karla aka Aria si aici e Eliza aka Krystal Pare sa aiba strict servicii de masaj, fara alte servicii. Dar cel mai bine banuiesc eu ca este sa discuti direct cu ele, ca au nr lor individual. Au si poze noi, mult mai bune, care sa le puna in evidenta frumusetea.
tallfrog Reputație: 2 Postat Iunie 7, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2023 La 31.05.2023 la 14:18, fishkee a spus: Eliza si Karla lucreaza impreuna in Titan amandoua. cred ca la salon sunt in preaviz, in caz ca le-ati mai vazut prin salon zilele astea. eu le-am vizitat si la salon si la ele in locatie. dar mi-au zis ca vor ramane la ele in locatie. sunt de gasit cu numele de Krystal si Aria si au topice in seciune Eliza (Krystal) are nr 0792418368 si Karla (Aria) 0726060421 Unde au topic in secțiune mai exact, lași un link pentru Aria? Să-ți trăiască! 2
quark03 Reputație: 33 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Abu Dhabi Oras:Abu Dhabi Postat Iunie 8, 2023 pana la urma cine mai activeaza in Floreasca?
Massagerul Reputație: 2 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2023 Cred ca au mai ramas Ela, Bianca, Alesia si Roxana. Eliza si Carla au plecat la Randunica, Diana , Andrea si Giulia au plecat si nu au mai revenit.Nu stiu de Adela, poate mai lucreaza cand si cand. 2
fishkee Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2023 Postat Iunie 9, 2023 On 6/7/2023 at 3:06 PM, tallfrog said: Unde au topic in secțiune mai exact, lași un link pentru Aria? Să-ți trăiască! On 6/1/2023 at 8:24 AM, fishkee said: Aici e Karla aka Aria si aici e Eliza aka Krystal Pare sa aiba strict servicii de masaj, fara alte servicii. Dar cel mai bine banuiesc eu ca este sa discuti direct cu ele, ca au nr lor individual. Au si poze noi, mult mai bune, care sa le puna in evidenta frumusetea.
fishkee Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2023 Postat Iunie 9, 2023 On 6/7/2023 at 3:06 PM, tallfrog said: Unde au topic in secțiune mai exact, lași un link pentru Aria? Să-ți trăiască!
chaos Reputație: 60 Postat Iunie 9, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2023 Acum 1 oră, Massagerul a spus: Cred ca au mai ramas Ela, Bianca, Alesia si Roxana. Eliza si Carla au plecat la Randunica, Diana , Andrea si Giulia au plecat si nu au mai revenit.Nu stiu de Adela, poate mai lucreaza cand si cand. Adela lucreaza mereu colegul Mai e o fata noua, Adina, cu care am avut o exp interesanta, ea se pricepe la dans la bara si stiu ca mai este si Jasmine, dar inca nu am testat-o.
Massagerul Reputație: 2 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2023 Stiti cumva daca din fetele care au plecat, Diana, Andreea, Giulia mai lucreaza in domeniu vreuna si daca da pe unde le pot gasi? Multumesc
warewolf Reputație: 10 Postat Iunie 9, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2023 Care a fost experienta interesanta dansul la bara ?
slvadr Reputație: 12 Postat Iunie 9, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iunie 9, 2023 Acum 5 ore, Massagerul a spus: Cred ca au mai ramas Ela, Bianca, Alesia si Roxana. Eliza si Carla au plecat la Randunica, Diana , Andrea si Giulia au plecat si nu au mai revenit.Nu stiu de Adela, poate mai lucreaza cand si cand. De Roxana si bianca ce stii ? O recenzie recentă? 1
Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Iunie 9, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 9, 2023 Acum 3 ore, chaos a spus: Adela lucreaza mereu colegul Mai e o fata noua, Adina, cu care am avut o exp interesanta, ea se pricepe la dans la bara si stiu ca mai este si Jasmine, dar inca nu am testat-o. Adela are un program mai special, ceva de genul 12-18. Așa mi-au spus mereu când am întrebat de ea...😊☺️
este Reputație: 77 Postat Iunie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2023 A fost cineva la Roxana? Pare ca are niste țâțe misto
Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Iunie 21, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 21, 2023 La 16.06.2023 la 22:20, unaltu a spus: Adina, nu Adela https://masajfantasy.ro/top-fete-masaj-erotic-bucuresti-la-salon-masaj-fantasy/ Adică Adela și-a schimbat programul ?🤗😊 1
unaltu Reputație: 48 Postat Iunie 22, 2023 Postat Iunie 22, 2023 aaaa e si o Adina si o Adela. Caprita noua e Adina din ce stiu
slutreview Reputație: 127 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2023 La 09.06.2023 la 13:47, Massagerul a spus: Cred ca au mai ramas Ela, Bianca, Alesia si Roxana. Eliza si Carla au plecat la Randunica, Diana , Andrea si Giulia au plecat si nu au mai revenit.Nu stiu de Adela, poate mai lucreaza cand si cand. Pacat de Andreea si Giulia. Poate revin dupa vacanta, dupa ce termina banii :).
slvadr Reputație: 12 Postat Iunie 27, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iunie 27, 2023 Ce fata îmi recomandați? Din cele ramase ? Pe care ați mai vizitat recent ? O recenzie
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Iunie 27, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2023 Alessia a mai dobândit îndemânare la masaj? Poate să spună cineva care ditre vizitatorii recenți? Dacă s-a mai îmbunătățit pe partea de masaj?
slvadr Reputație: 12 Postat Iunie 28, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iunie 28, 2023 Acum 19 ore, bebe2014 a spus: Alessia a mai dobândit îndemânare la masaj? Poate să spună cineva care ditre vizitatorii recenți? Dacă s-a mai îmbunătățit pe partea de masaj? Frate se pare ca băieții numai vizitează fantasy, sa ne dea și noua o părere recenta 😅😅😅
Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Iunie 28, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 28, 2023 Mă tentează Adela , sper că are un program mai flexibil și mai accesibil.😉🤗 1
javathehut Reputație: 56 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Postat Iunie 28, 2023 Am fost eu recent, in afara de Alessia(la care nu merg datorita kg), toate fetele care mai sunt acum sunt ok, mergeti la care va inspira. Ca si top as spune Ela si Roxana.
rafa121 Reputație: 849 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Alep Oras:Alep Postat Iunie 28, 2023 Cu mai multe zile în urmă am ales-o pe Roxana pentru o oră e masaj. Atitudinea ei a fost foarte bună, e o fată cu bun-simţ. La partea de masaj erotic nu m-a impresionat, dar nu a fost nici plictisitoare.
hal9000 Reputație: 69 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 29, 2023 Cu parere de rau, s-a dus si acest salon de masaj naiba 😢 Povestea pe scurt. Am făcut o programare pentru 2 pers, una din ele fiind un burlac care urma sa se insoare a 2a zi. Ii planuisem ziua la minut. Fac programarea cu o zi inainte sa fiu sigur, dra care mi-a raspuns pe Wpp mi a zis ca totul este in regula si sa revin a 2a zi cu 1h inainte daca ajung. Buuuun, vine a 2a zi si dau mesaj cu 1h30 inainte, sa le zic ca venim, suntem pe drum... Si sa vezi surpriza... Alta dra aparent care mi a raspuns, cica cu cine am făcut programare A UITAT sa anunte... Si nu era absolut nimeni libera macar pt juma de ora doar pt 1 pers (initial vb de 1h x 2) Si asa a ramas băiatu meu fara un masaj pe ziua respectiva... Nu stiu ce schimbari au fost facute acolo dar au pierdut 2 clienti... Stiu, are balta peste... dar am zis sa va atenționez. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum