anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Salutare Am trecut si eu cu ceva timp.in urma pe la domnisoara.Nimic woow de remarcat. O tipa simpla, draguta.Am optat pentru o finalizare la 100lei.Consider ca au fost bine cheltuiti. Raport claitate-pret ok.De revenit.Mulțumesc frumos! Te mai aștept :)
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele: - sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)- sex normal protejat - masaj de relaxare- masaj erotic - finalizare facială (50ron extra)- finalizare corporală - fk (în funcție de compatibilitate) Prețurile sunt următoarele:- 100 ron, 30 de min. (finalizare)- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0768631599Vă aștept cu drag! :*
sokrat Reputație: 40 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 10, 2019 Niste poze recente se poate te rog?
ravenxrazvan Reputație: 381 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 Am ajuns si eu pe la anais. Respectat programare.locatie lujerului.am stat putin de vb sa ne cun mai bine.ii plac animalutele fetei.actiunea a debutat cu un oral protejat susținut,bun.normal lot ,inca câteva poziții,inca putin oral,finalizare misionar balonas.e acolo langa tine,geme placut,se implica.fata e micuță si slăbuta. Localizare 9 ap 2 cam,metrou lujerului oral 8 protejat normal 9 ,aspect 8. Cadou 100 de lei o finalizare.de recomandat DA.mie mi-a plăcut de ea.
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 Am ajuns si eu pe la anais. Respectat programare.locatie lujerului.am stat putin de vb sa ne cun mai bine.ii plac animalutele fetei.actiunea a debutat cu un oral protejat susținut,bun.normal lot ,inca câteva poziții,inca putin oral,finalizare misionar balonas.e acolo langa tine,geme placut,se implica.fata e micuță si slăbuta. Localizare 9 ap 2 cam,metrou lujerului oral 8 protejat normal 9 ,aspect 8. Cadou 100 de lei o finalizare.de recomandat DA.mie mi-a plăcut de ea.Mulțumesc frumos și te mai aștept cu drag! :*
inspector g Reputație: 864 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2019 Yummiii... 🥰 Dar fa o poza si in picioare ca nu imi dau seama cum e vestimentatia. La prima vedere am impresia ca e un body peste chilotei :D 1
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 Yummiii... 🥰 Dar fa o poza si in picioare ca nu imi dau seama cum e vestimentatia. La prima vedere am impresia ca e un body peste chilotei :DPerfectă impresie inspectore, mai bine de atât nici că se putea :)) o să mai revin cu poze curând! :*
inspector g Reputație: 864 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2019 Adica exact asa e? Nu doar ca mi s-a parut mie? 🙈 Uooff.. ce ma fac eu cu tine ðŸ˜
keomarrr Reputație: 84 Postat Iunie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2019 Adica exact asa e? Nu doar ca mi s-a parut mie? 🙈 Uooff.. ce ma fac eu cu tine ðŸ˜Ai putea sa mergi sa o futi Cum de altfel facem și noi. Și pe viitor da-i sms cand mai ai "cuvinte dulci". Nu vrem sa citit rahaturile tale.
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele: - sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)- sex normal protejat - masaj de relaxare- masaj erotic - finalizare facială (50ron extra)- finalizare corporală - fk (în funcție de compatibilitate) Prețurile sunt următoarele:- 100 ron, 30 de min. (finalizare)- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0768631599Vă aștept cu drag! :*
sokrat Reputație: 40 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 15, 2019 Niste poze recente te rog..
pulicica75 Reputație: 72 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2019 Niste poze recente te rog.. ^ All hail to Regele Labagilor.
ristian Reputație: 239 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 17, 2019 Buna Anais. Am avut o incercare esuata de-a ne intalni, esuata deoarece dupa ce am stabilit sa ne auzim mai tarziu nu mi-ai mai raspuns nici la telefon nici la sms. Imi poti spune cum ar trebui sa interpretez acest comportament? Stiu ca esti mica si la inceput de drum dar consider ca ar trebui sa progresezi privind partea pozitiva a criticilor mele😘
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Buna Anais. Am avut o incercare esuata de-a ne intalni, esuata deoarece dupa ce am stabilit sa ne auzim mai tarziu nu mi-ai mai raspuns nici la telefon nici la sms. Imi poti spune cum ar trebui sa interpretez acest comportament? Stiu ca esti mica si la inceput de drum dar consider ca ar trebui sa progresezi privind partea pozitiva a criticilor mele😘Bună dragule! Dacă nu ți-am mai răspuns înseamnă nu eram disponibilă! ÃŽn cazul în care am făcut o programare și nu ai primit confirmarea mea, la fel asta înseamnă că am avut un motiv pentru care nu am putut onora întâlnirea! Nu sunt nici mică și nici la început de drum :) te pup și te aștept să revii poate ne vom intersecta într-un final! :*
sokrat Reputație: 40 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 17, 2019 Anais. Asteptam poze recente te rog
7uuupp Reputație: 4762 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 Am sunat pentru o programare.Răspuns : numărul apelat nu estein serviciu.
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 Am sunat pentru o programare.Răspuns : numărul apelat nu estein serviciu.Sunt disponibilă după ora 19:00 pentru programări! :*
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 Anais. Asteptam poze recente te rogRevin cu poze recente după weekend! :*
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 Revin cu poze recente după weekend! :*iti faci poze pe litoral ? :)) e abia marti azi ! :)))
ristian Reputație: 239 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 18, 2019 Nici macar la SMS🙄🤔? Bună dragule! Dacă nu ți-am mai răspuns înseamnă nu eram disponibilă! ÃŽn cazul în care am făcut o programare și nu ai primit confirmarea mea, la fel asta înseamnă că am avut un motiv pentru care nu am putut onora întâlnirea! Nu sunt nici mică și nici la început de drum :) te pup și te aștept să revii poate ne vom intersecta într-un final! :*
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 19, 2019 Postat Iunie 19, 2019 iti faci poze pe litoral ? :)) e abia marti azi ! :)))Hm.. interesantă idee :))) dar nu! :*
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 19, 2019 Postat Iunie 19, 2019 Nici macar la SMS🙄🤔? Răspund la sms-uri !!! Dar, dacă sunt ocupată, bineînțeles că nu pot răspunde în acele momente. Și ca să revin eu după cu un mesaj, nu ar fi ok!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum