tropical17 Reputație: 1305 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 Nu i iau apararea,dar daca nu a confirmat intalnirea, prin mesaj la ora stabilita ,17 nu cred ca trebuie acordat calificativul ""tepara"", in situatia in care stabilea o prograamare, pe care nu o respecta, situatia stataea cu totul altfel....s au mai dezbatut astfel de situatii.bafta si mai incearca pentru ca este o ""investitie"", buna Link spre comentariu
ravenxrazvan Reputație: 375 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 E ok fata.nu e tepara. Întâlnirea se confirma de ambele părți.daca ea nu a confirmat ,s-a întâmplat ceva.mai încearcă ,o sa vezi ca merita. Link spre comentariu
bobe68 Reputație: 249 Postat Iulie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2019 ok, daca tot o sustineti , am sa incerc sa reprogramez astazi si vedem cat este de serioasa Link spre comentariu
udrzone Reputație: 29 Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Salut. Am fost astăzi la ea. Programarea făcută prin wttp, cu câteva ore înainte, respectata de ambele părți.Locația lângă politehnica, bloc nou, foarte frumos . Tânăra este cea din poze, micuța, frumoasă la fața, frumoasă la corp.Foarte vorbăreață, a reușit să mă facă să vorbesc, chiar daca eu sunt mai tăcut.Am făcut un dush la început, urmat de un oral protejat foarte bun. Prima finalizare a fost orala .Urmat numărul doi, oral și normal protejate, foarte lipicioasă și pupăcioasă .(leneșul de mine) 😂😂.Momentan intra in top 3 al meu de până acum. Vedem pe viitor..😂😂. Raport calitate/preț foarte bun.După o zi de munca aM plecat foarte bine de acolo. De specificat că în decursul de o oră face o finalizare orala și una normala.. Mă bucur că am vizitato' , eu revin cu plăcere și data viitoare. Am fost la top... Dar tu de ce nu ești acolo? 2 Link spre comentariu
salam6000 Reputație: -4 Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Salut. Am fost astăzi la ea. Programarea făcută prin wttp, cu câteva ore înainte, respectata de ambele părți.Locația lângă politehnica, bloc nou, foarte frumos . Tânăra este cea din poze, micuța, frumoasă la fața, frumoasă la corp.Foarte vorbăreață, a reușit să mă facă să vorbesc, chiar daca eu sunt mai tăcut.Am făcut un dush la început, urmat de un oral protejat foarte bun. Prima finalizare a fost orala .Urmat numărul doi, oral și normal protejate, foarte lipicioasă și pupăcioasă .(leneșul de mine) .Momentan intra in top 3 al meu de până acum. Vedem pe viitor... Raport calitate/preț foarte bun.După o zi de munca aM plecat foarte bine de acolo. De specificat că în decursul de o oră face o finalizare orala și una normala.. Mă bucur că am vizitato' , eu revin cu plăcere și data viitoare. Am fost la top... Dar tu de ce nu ești acolo?stai putin cum ai facut finalizare orala daca ti l a facut cu ? Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iulie 11, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iulie 11, 2019 stai putin cum ai facut finalizare orala daca ti l a facut cu ?a facut in Link spre comentariu
ginecologul Reputație: 165 Postat Iulie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2019 Eu zic ca nu e repara. Sigur a intervenit ceva care nu tine de Anais.Daca s-a intamplat cum spune el, e neserioasa. Chiar daca intervine ceva consider ca poti anunta, e nelimitat sms nu? Doamne fereste orice se poate intampla fara doar si poate dar anunti. Link spre comentariu
Vizitator recull Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2019 Partajează Postat Iulie 13, 2019 Eu am avut urmatoarea experienta cu domnisoara, acuma ramane la latitudinea voastra daca e ceva dubios sau nu.Ii scriu la ora 20:11 minute daca e libera de la 21. Imi confirma ca e libera intre ora 21 si 22 si ca in momentul respectiv este cu un client, apoi i-am zis ok, revin eu cu mesaj cu 15 minute inainte pentru locatie/indrumare/confirmare, ii scriu pe la 20:50 si imi spune ca din pacate nu ajunge in locatie la 21 si ca este libera de la ora 22 si am ramas usor surprins. Cum adica esti cu client la ora 20:11 dar nu esti in locatie si ajungi cu o ora mai tarziu decat ce ai mentionat in mesaj? Eu nu puteam de la 22. Apoi i-am scris a doua zi pentru o noua programare si nu a mai raspuns. Nici nu am sa mai incerc... Asta e, poate am fost eu ghinionist. Link spre comentariu
porkypig Reputație: 196 Postat Iulie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2019 Eu am avut urmatoarea experienta cu domnisoara, acuma ramane la latitudinea voastra daca e ceva dubios sau nu.Ii scriu la ora 20:11 minute daca e libera de la 21. Imi confirma ca e libera intre ora 21 si 22 si ca in momentul respectiv este cu un client, apoi i-am zis ok, revin eu cu mesaj cu 15 minute inainte pentru locatie/indrumare/confirmare, ii scriu pe la 20:50 si imi spune ca din pacate nu ajunge in locatie la 21 si ca este libera de la ora 22 si am ramas usor surprins. Cum adica esti cu client la ora 20:11 dar nu esti in locatie si ajungi cu o ora mai tarziu decat ce ai mentionat in mesaj? Eu nu puteam de la 22. Apoi i-am scris a doua zi pentru o noua programare si nu a mai raspuns. Nici nu am sa mai incerc... Asta e, poate am fost eu ghinionist. Poate era la vre un client in deplasare...:)))Vrajeli. Asta fac domnisoarele cand se incurca in programari sau prioritizeaza clientii "fideli". 1 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 teapa.Am sunat azi pe la 16 sa stabilim o intalnire pe la 18.M-a rugat sa-i dau mesaj pe la 17 sa-i confirm , ceea ce am si facut.De la ora aceea nu a mai raspuns deloc la telefon , mesaj sau whatsapp .spuneti voi cum sa o caracterizez ? tepara ?Țeapă numești atunci când îți confirm programarea și vii degeaba până la locație. Având în vedere că nu ai primit nici-o confirmare din partea mea , nu înțeleg cum te-ai putut deplasa. Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Salut. Am fost astăzi la ea. Programarea făcută prin wttp, cu câteva ore înainte, respectata de ambele părți.Locația lângă politehnica, bloc nou, foarte frumos . Tânăra este cea din poze, micuța, frumoasă la fața, frumoasă la corp.Foarte vorbăreață, a reușit să mă facă să vorbesc, chiar daca eu sunt mai tăcut.Am făcut un dush la început, urmat de un oral protejat foarte bun. Prima finalizare a fost orala .Urmat numărul doi, oral și normal protejate, foarte lipicioasă și pupăcioasă .(leneșul de mine) 😂😂.Momentan intra in top 3 al meu de până acum. Vedem pe viitor..😂😂. Raport calitate/preț foarte bun.După o zi de munca aM plecat foarte bine de acolo. De specificat că în decursul de o oră face o finalizare orala și una normala.. Mă bucur că am vizitato' , eu revin cu plăcere și data viitoare. Am fost la top... Dar tu de ce nu ești acolo?Te pup leneșule 😂😘 și legat de top.. așteptăm o minune :))) Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Daca s-a intamplat cum spune el, e neserioasa. Chiar daca intervine ceva consider ca poti anunta, e nelimitat sms nu? Doamne fereste orice se poate intampla fara doar si poate dar anunti.Da, ai dreptate. Dar în anumite cazuri , se întâmplă să nu mai am telefonul de muncă cu mine . Dar am spus de atâtea ori , dacă nu se primește confirmarea din partea mea , mai mult ca sigur este o programare anulată. Nu ai cum să te deplasezi la locație, conștient fiind că tu nu ai primit niciun răspuns! :) Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Eu am avut urmatoarea experienta cu domnisoara, acuma ramane la latitudinea voastra daca e ceva dubios sau nu.Ii scriu la ora 20:11 minute daca e libera de la 21. Imi confirma ca e libera intre ora 21 si 22 si ca in momentul respectiv este cu un client, apoi i-am zis ok, revin eu cu mesaj cu 15 minute inainte pentru locatie/indrumare/confirmare, ii scriu pe la 20:50 si imi spune ca din pacate nu ajunge in locatie la 21 si ca este libera de la ora 22 si am ramas usor surprins. Cum adica esti cu client la ora 20:11 dar nu esti in locatie si ajungi cu o ora mai tarziu decat ce ai mentionat in mesaj? Eu nu puteam de la 22. Apoi i-am scris a doua zi pentru o noua programare si nu a mai raspuns. Nici nu am sa mai incerc... Asta e, poate am fost eu ghinionist.Dragul meu , eu niciodată nu am spus că sunt cu un client. Pentru că nu mă exprim așa, mi se pare urât față de persoana de pe celălalt capăt al telefonului. Èši-am spus că am programare în jur de ora 20:00 și că aș putea după ora 22:00. Asa cum mie nu mi s-a mai confirmat programarea de la 20:00 , am plecat din locație cu probleme personale . ÃŽmi pare rău că nu ne-am intersectat. Poate pe viitor o vom face! 😘 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Poate era la vre un client in deplasare...:)))Vrajeli. Asta fac domnisoarele cand se incurca in programari sau prioritizeaza clientii "fideli".Eu nu mă încurc în programări! Să îți spun și de ce , pentru că de fiecare dată îmi notez programările ! O să îți arăt un exemplu mai jos. Și nu contează dacă ești client fidel sau nu, atâta timp cât am făcut o programare și o pot respecta , nu țin cont dacă ai mai fost la mine sau nu. Mă repet , eu nu dau țeapă!! Țeapă îți iei singur dacă te deplasezi când ești conștient că nu ai mai primit absolut nimic din partea mea. Uite aici o poză, ca idee ..cum procedez eu! O seară bună! :) 1 Link spre comentariu
salam6000 Reputație: -4 Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 anais in pula mea suntem in 2019 si tu iti notezi programarile pe carnetel Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 anais in pula mea suntem in 2019 si tu iti notezi programarile pe carnetelȘi te-ai gândit tu în 2019 să îți faci cont pe nimfomane , este? Mai bine le notez pe carnețel decât să le uit și să dau țepe. Grijă la limbaj , fii bărbat! :* Link spre comentariu
renzo_the1 Reputație: -7 Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Țeapă numești atunci când îți confirm programarea și vii degeaba până la locație. Având în vedere că nu ai primit nici-o confirmare din partea mea , nu înțeleg cum te-ai putut deplasa.Tu așa ai înțeles ? Că s-a deplasat ? Nu spune așa ceva.Într-adevăr, nu e țeapă, ai dreptate. Totuși, în astfel de situații ne încurcați. Pentru că plecăm de la premisa că programarea e de fapt făcută, se-ntâmplă destul de rar ca fata să nu confirme programarea. Iar când nu confirmă, ca în cazul de față, rămânem cu ochii în soare deoarece nu mai avem timp să găsim altă fată și să facem altă programare. De aici, frustrarea. Și supărarea. Și-așa începe balamucul :) Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Iulie 14, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 14, 2019 Multe vorbe (false).. Anais, niste poze recente se poate te rog? Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 sa inteleg ca alea-s programarile pt 12 - vineri. mie mi-a zis ca e ocupata intre 20 si 22 :))) halal. Link spre comentariu
argintul_v Reputație: 613 Postat Iulie 15, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 15, 2019 Asteptam pozele noi :). Hai ca ai material acum ;) Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Heii dragilor!! Am revenit și cu pozele noi. Vă pup!!! :* :* 5 Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 in ultima poza ... aia-s floci la cur ?! :slap2 Link spre comentariu
inkaddict Reputație: 145 Postat Iulie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2019 in ultima poza ... aia-s floci la cur ?! :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele: - sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)- sex normal protejat - masaj de relaxare- masaj erotic - finalizare facială (50ron extra)- finalizare corporală - fk (în funcție de compatibilitate) Prețurile sunt următoarele:- 100 ron, 30 de min. (finalizare)- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0768631599Vă aștept cu drag! :* Link spre comentariu
manivela15 Reputație: 2679 Postat Iulie 17, 2019 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Partajează Postat Iulie 17, 2019 luni am trecut pe la Anais ...intram in Bucuresti dp A3 asa ca am lasat masina in parcarea de la Ikea Pallady si am luat metroul pana la Politehnica ....am sa fiu destul de succint ...mai ales ca nu am reusit sa obtin decat o programare de o fin ....dar asta din cauza traficului care m-a facut sa ma reprogramez cu 30 de min mai tarziu fata de programarea initiala ...deci !!!locatia - 8 - garsoniera ok in bloc nou , dar saracie la geluri de dus si prosop semiud ...plm !!! am inteles ca a fost ceva accindental cu prosopul , dar sa gasesti un gel de dus Cien la baie ...nu prea mai tine !!!Anais -9-o miniona bibelou !!!fata draguta si un corp bine proportionat pt cei aprox 155 cm /40+ kg ...piele fina alba , tate frumooase , cur cu buci format rotund ...GFE -8,5- interactioneaza bine , comunicativa , saruta , dar ceva destul de departe de FK ...ON-9- ok ! de la sarutari pe corp trece la supt pula destul de bine ...fara deep dar cu lins pula , lins pe coaie ...umed ...refuza sa o lingi in pizda ...NP-8,5-depunctarea este subiectiva pt ca a refuzat doggy care este pozitia mea preferata de finalizare ...in rest ...am inceput in LOT unde se misca f bine ..pizda este stramta , o simti pe pula , umeda , mai foloseste si ceva lubrifiant , geme f frumos dandu-ti senzatia unui futai orgasmic ...daca initial are o figura destul de nevinovata , cand incepi sa o invarti pe pula fata ei sufera o transfomare intr-o fata de vampa !!!cadou - 100RON/1FINde recomandat- pt amatorii de mignione este alegerea perfectade revenit -ma tenteaza dar ar fi mai placut sa ma lase sa o ling si eu in pizda si sa accepte sa i-o trag si in doggy !!!are cur frumos !!! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum