Sari la conținut

Anays18

Postări Recomandate

Buna, inteleg ca faci sedinte de cunnilingus / anilingus ( pasiva), nu am intels cat este costul unei sedinte sau este doar bonus la pachetul traditional cu plata in plus aferenta. Anal nu faci din ce am citit.

Bună, pentru mai multe detalii legate de serviciile mele mă poți suna! Te pup 😘

Link spre comentariu

Bună dragul meu ! Țin să îți răspund la această recenzie din anumite motive : aceste vorbe aruncate în vânt pe mine nu mă deranjează cu nimic , dacă stau să analizez parcursul întâlnirei noastre , cel care va fi pus într-o lumină nu prea bună eşti tu ( motivele nu le voi dezvălui deoarece nu sunt o persoană nesimțită şi nici nu vreau să fiu) . Este alegerea ta dacă mai doreşti sau nu să vii , dar hai să nu facem pe super-eroii şi să acuzăm o persoană de anumite chestii pe care tu poate le întâlneşti în viața de zi cu zi şi în capul tău vezi aceleaşi chestii la fiecare persoană pe care o întâlneşti. Nu îmi stă în fire să fiu rea, nici nu sunt aşa că vorbele acestea le poți înțelege cum vrei tu! Şi cam asta a fost...de cerut scuze nu am cum să o fac pentru că ştii cum e " Cine se scuză, se acuză" şi la mine chiar nu e cazul. Îți doresc un an nou fericit!!

Eu zic sa fii mai rezervata putin si sa nu te mai repezi la gatul unei persoane care face o recenzie. ;)

Colegul care te-a recenzat mai sus este un om cu destula credibilitate pe forum si care nu sta sa intre in polemici sau aduca acuze aiurea la adresa fetelor. Colega ta Andra a fost mai diplomata desi nu a zis numai de bine de ea. 

Ai avea de castigat daca nu ai fi chiar asa reticienta la orice critica.  :flowers2

Succes!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bună dragilor Dacă doriți o companie plăcută şi multe scene fierbinți , nu ezitați să sunați ! Totul pasional , nimic robotic .

"Я твой слуга" (Ya tvoy sluga, I'm your servant) and "Я твой работник" (Ya tvoy rabotnik, I'm your worker

...de la Kraftwerk citire :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...