anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Heii ce faceți? 😘 în această seară vă aÅŸtept cu mare drag să ne descoperim unul pe celălalt. Vă pup 💋 Link spre comentariu
darksidexxx Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Buna, inteleg ca faci sedinte de cunnilingus / anilingus ( pasiva), nu am intels cat este costul unei sedinte sau este doar bonus la pachetul traditional cu plata in plus aferenta. Anal nu faci din ce am citit. Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Buna, inteleg ca faci sedinte de cunnilingus / anilingus ( pasiva), nu am intels cat este costul unei sedinte sau este doar bonus la pachetul traditional cu plata in plus aferenta. Anal nu faci din ce am citit.Bună, pentru mai multe detalii legate de serviciile mele mă poți suna! Te pup 😘 Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Bună dragul meu ! Țin să îți răspund la această recenzie din anumite motive : aceste vorbe aruncate în vânt pe mine nu mă deranjează cu nimic , dacă stau să analizez parcursul întâlnirei noastre , cel care va fi pus într-o lumină nu prea bună eşti tu ( motivele nu le voi dezvălui deoarece nu sunt o persoană nesimțită şi nici nu vreau să fiu) . Este alegerea ta dacă mai doreşti sau nu să vii , dar hai să nu facem pe super-eroii şi să acuzăm o persoană de anumite chestii pe care tu poate le întâlneşti în viața de zi cu zi şi în capul tău vezi aceleaşi chestii la fiecare persoană pe care o întâlneşti. Nu îmi stă în fire să fiu rea, nici nu sunt aşa că vorbele acestea le poți înțelege cum vrei tu! Şi cam asta a fost...de cerut scuze nu am cum să o fac pentru că ştii cum e " Cine se scuză, se acuză" şi la mine chiar nu e cazul. Îți doresc un an nou fericit!!Eu zic sa fii mai rezervata putin si sa nu te mai repezi la gatul unei persoane care face o recenzie. Colegul care te-a recenzat mai sus este un om cu destula credibilitate pe forum si care nu sta sa intre in polemici sau aduca acuze aiurea la adresa fetelor. Colega ta Andra a fost mai diplomata desi nu a zis numai de bine de ea. Ai avea de castigat daca nu ai fi chiar asa reticienta la orice critica. Succes! 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Buna, inteleg ca faci sedinte de cunnilingus / anilingus ( pasiva), nu am intels cat este costul unei sedinte sau este doar bonus la pachetul traditional cu plata in plus aferenta. Anal nu faci din ce am citit.anal nu face decat cu limba clientului 1 Link spre comentariu
Vizitator Lionman Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 - Esti superba Annays, sper sa te mai pot revedea inca odata si inca odata . Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 - Esti superba Annays, sper sa te mai pot revedea inca odata si inca odata .Mulțumesc frumos! Te pup ÅŸi te mai aÅŸtept cu drag 💋 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Bună dragilor ! 😘 ÃŽn acestă seară voi fi disponibilă până în jurul orei 2. Vă pup ÅŸi vă aÅŸtept cu drag 💋 Link spre comentariu
uncu Reputație: 9 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Are cineva nr.colegei AndreaMultumesc Link spre comentariu
luciansimion32 Reputație: -1 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Cand esti disponibila ? Link spre comentariu
salahorul Reputație: 43 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Buna. Am inteles ca esti diaponibila pana pe la 02-03, dar incepand cu ce ora? Merci! Link spre comentariu
dodo01 Reputație: 175 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Cat e o finalizare cu colega ta noua ca ? Link spre comentariu
dodo01 Reputație: 175 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Ma refer la dublu* ) Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Cat e o finalizare cu colega ta noua ca ?200 Ron. 😘 te pup ÅŸi te aÅŸtept!! Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Buna. Am inteles ca esti diaponibila pana pe la 02-03, dar incepand cu ce ora? Merci!Începând de la 12:00 - 13:00 ! Pupici Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Cand esti disponibila ?Bună dragul meu 😘 mai bine mă suni ÅŸi stabilim la telefon mai multe. Te pup Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Heii, ce faceți? Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 2. Vă pup ÅŸi vă aÅŸtept cu drag ! 😚😚 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Bună dragilor , în această zi voi fi disponibilă până în jurul orei 03:00. Vă pup 😘 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Heii!! ÃŽn această seară voi fi disponibilă până în jurul orei 3 . Vă pup ÅŸi vă aÅŸtept 😚 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Vă pup ÅŸi vă aÅŸtept cu drag să ne descoperim unul pe celălalt! 😚😚 8 1 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Bună dragilor 😘 Dacă doriți o companie plăcută ÅŸi multe scene fierbinți , nu ezitați să sunați ! Totul pasional , nimic robotic . 😘 Link spre comentariu
jonhnnycum Reputație: 35 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Bună dragilor Dacă doriți o companie plăcută şi multe scene fierbinți , nu ezitați să sunați ! Totul pasional , nimic robotic . "Я твой слуга" (Ya tvoy sluga, I'm your servant) and "Я твой работник" (Ya tvoy rabotnik, I'm your worker) ...de la Kraftwerk citire ) Link spre comentariu
edysuu Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Buna anays imi poti spune localitatea te rog ? Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22465 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Localitatea este Bucuresti. Probabil locatia ai vrut sa zici . 3 Link spre comentariu
anays18 Reputație: 317 Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Buna anays imi poti spune localitatea te rog ?Bună dragul meu, mă poți suna ÅŸi îți pot da mai multe detalii la telefon. Te pup 😚 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum