kissfm Reputație: 241 Postat Septembrie 22, 2016 Postat Septembrie 22, 2016 0799280835 înapoi la listă| anunţul anterior / anunţul următor ELLA,100 LeiFoto (7)Bucuresti, azi, 10:18selecteaza anunt100 vizite Descriere anunţ 33 ani, roscata, supla, amabila si atenta, o fire placuta si vesela, ofer servicii de masaj de relaxare domnilor care isi doresc sa se destinda in compania mea. Pt. alte detalii, ma puteti contacta telefonic,0799.280.835Anunţurile utilizatoruluiDistribuie pe Facebook
Membru Premium il pupparo Reputație: 22544 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 22, 2016 Unde o fi supla? Ea stie...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2016 Postat Septembrie 22, 2016 Asa se vede ea. Macar sint reale pozele... 3 3
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 22, 2016 Cunosc locatia.Este colega cu Anca.Locatie Calea Mosiilor.Daca o prind azi,imping o vizita si revin.
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2016 Nu arată rău .. Măcar sunt reale pozele si ai idee ce găsești la fata locului
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 22, 2016 Asa...Am marcat si la doamna Ella.... Modalitate de contact...telefonic...0799280835.Voce placuta,incitanta si sexi. Locatie...Calea Mosiilor,deasupra la Tata si fiu,etaj superior.O locatie draguta,pot sa spun chiar de lux.Curat parfumat. Ella...inaltime undeva pe la 1-60,1-70,par roscat si cu niste ochi de zici ca esti la raze x.O problema la dantura,respectiv,dintele din fata dreapta este de culoare gri. Dar hai sa raman....Cerut la baie deoarece,abia plecasem de pe santier,am primit un prosop fara mirosuri si papuci de casa.In baie am gasit geluri de dus,apa de gura,mai tot ce este necesar unui dus mai mult decat decent,intr-un jacuzi. In camera de actiune gasesti o canapea extensibila,un sifonier si multe reviste Hustler. intrat in camera de actiune,m-am pus pe pat si cerut masaj Ella mi-a comunicat ca si-a facut dus inainte sa ajung eu,dar aveam sa constat acest lucru pe parcurs. Era imbracata intr-o rochita mulata de culoare neagra,fara sutien si chilotei de culoare albi.A renuntat la rochita,s-a urcat peste mine si m-a umplut de ulei de masaj.O priveliste placuta asupra saniilor,care sunt aproximativ de marime 2-3,dar fermi si cu niste sfarcuri de culoare maro deschis,destul de erecte. Din cauza danturii imperfecte am cerut un sex oral protejat.Sa conformat,pus prezervativ si da-i si suge. Nu exceleaza la oral.Baga decat papul pulii in gura si te strange de coaie.+zgarieturi.Cerut pozitia mama iedului.Are un fund frumos bombat si putin lasat,sa ai pe ce pune mana.Se umezeste natural si e destul de stramta.Pompat in dansa CCA 4-5 min si am finalizat glorios in prezervativ.M-a sters cu servetele umede si apoi uscate,si m-a trimis la dus. Facut o pauza de o tigara pe balcon.Mi s-a comunicat ca nu se fumeaza in apartament respectiv camera.S-a dus ea inainte sa vada daca sunt muncitori la geam si apoi mo chemat si pe mine. Am stat de vorba,ea nu este din bucuresti,dar nici nu a vrut sa-mi spuna din ce parte a moldovei este.Mi-a spus ca este noua in domeniu cu sex,dar a mai activat la un salon de masaj erotic. Intrat in dormitor,dar nu am mai cerut si al 2-lea numar.M-am inhibat. Si acum ca regulamentu cere...Note... Discutie telefonica...8-9...Voce placuta,calda si rabdatoare.Inca nu si-a invatat poezia si daca o intrerupi,o i-a de la capat. Ella...5-6...Destul de inalta,sani ok,dar dantura lasa de dorit. Sex oral...4-5...Nu le are cu suptu,habar nu are cu ce se maninca sau se linge pula... Sex normal...cu indulgenta 6...Se umezeste natural,dar sta ca o scandura.Fara gemete,fara contre,fara nimic.Anal...Nu.De revenit.....NU...De recomandat...NU...Mai este colega cu Anca pe care am recenzat-o.Bafta!!! 7
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 22, 2016 Am uitat sa specific.Halatu 100 ron,platiti in avans. 2
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2016 Am înțeles ca ai făcut o fin , dar n am înțeles e 100/ fin ? Sau ora ? Scuze Pana la urma .. Dacă e noua in meserie .. O fi ca orice începătoare .. Poate se mai schimba pe parcurs !! ) Bafta si mulțumim pentru Recenzie
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 22, 2016 Eu am platit 100 ron ora.Am inteles ca nu lucreaza la finalizare.Cu placere si alta data... 2
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2016 La 100 RON ora merita , zic eu . Păcat de problema cu dantura , dar poate o rezolva !!
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2016 Ce rau arata,sigur a futut-o si Liviu. 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 2, 2016 Da,am futut-o 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum