Sari la conținut

0761821146 Lavinia

Postări Recomandate

Postat

0761821146 

1 82 11 46

Valabil din 22.09.2016 12:17:01 
Repostat automat
 1 / 2

Descriere

Buna! Sunt Lavinia, o blonda de 25 de ani, 170cm,55kg,sexy, comunicativa,
prietenoasa si dulce. Sunt disponibila pentru barbatii educati si generosi 
trecuti de 30 ani, atat la locatia ta cat si la hotel. 
Intalnirea se stabileste telefonic...(004) 0761 82 11 46
Outcall service
Non-Stop

post-210553-0-76926400-1474539047_thumb.png

post-210553-0-25725100-1474539049_thumb.jpg

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din poze , arata super. Dar fiind outcall o veni ea sau cine stie ce aratare? In fond daca nu e ea , o trimitem de unde a venit.

Postat

Mi-a facut mie o vizita acum in jur de o luna. Pot sa zic ca este foarte de treaba. Cu programarea a fost ceva problema , a intarziat, dar eram undeva prin Popesti sos Oltenitei. Fata este ea, cea din poze. Atitudine destina, glumeata. Ca actiune mie unul mi-a placut. Sa-i dau si niste note, ca asa se face ;)))

Atitudine: 10 - glumeata, indrazneata dar foarte ok, simtul umorului.

Oral: 10 - Oralul neprotejat, destul de bun, cu atentie la toate zonele :D. Limbi pe oute si toate artificiile. 

Normal: 9 - se implica. Pasarica ei e buna de penetrat. Finalizarile au fost in balonas.

Anal: - nu stiu daca face, n-am intrebat.

Per total o partida reusita. Merita incercata, ca pret e un pic cam piperat. Pentru o 1h / 2 finalizari = 400 lei. 

• Like 4
Postat

Mi-a facut mie o vizita acum in jur de o luna. Pot sa zic ca este foarte de treaba. Cu programarea a fost ceva problema , a intarziat, dar eram undeva prin Popesti sos Oltenitei. Fata este ea, cea din poze. Atitudine destinsa, glumeata. Ca actiune mie unul mi-a placut. Sa-i dau si niste note, ca asa se face ;)))

Atitudine: 10 - glumeata, indrazneata dar foarte ok, simtul umorului.

Oral: 10 - Oralul neprotejat, destul de bun, cu atentie la toate zonele :D. Limbi pe oute si toate artificiile. 

Normal: 9 - se implica. Pasarica ei e buna de penetrat. Finalizarile au fost in balonas.

Anal: - nu stiu daca face, n-am intrebat.

Per total o partida reusita. Merita incercata, ca pret e un pic cam piperat. Pentru o 1h / 2 finalizari = 400 lei. 

Postat

Am testat-o si eu, insa este neserioasa. I-am spus la telefon ca vreau finalizare orala, insa la fata locului in momentul culminant... s-a eschivat...

Atitudine e ok, incearca sa discute si sa fie prietenoasa, dar cred ca e in cautare de fraieri in general. 

Oral: mediocru, neprotejat, cu atentie la adiacente

Normal: e ok, are fund frumos pentru varsta ei, sanii cu sfarcuri misto, dar nu e stralucita la sex

Anal: nu m-a interesat...

Nici n-am intrebat-o de pret la telefon, am platit in avans de la inceput n-am discutat + extra. Dupa 15-20 de minute deja se plictisise si incerca sa termine rapid.

Faptul ca am vrut o chestie in mod special si cand a fost momentul n-a mai vrut... se poate baga la capitolul de evitat. 300ron tzeapa. Comparat cu altele e praf.

Postat

200 lei finalizarea cam piperat intradevar

Culmea ca finalizarea e 300 si a mai cerut inca 100 pentru inca un numar ( dar asta in deplasare )...am vb de curand cu ea si e prin Brasov.

Postat

Am futut-o și eu p'asta în vara lu' 2015 . Pozele ei m-au făcut să o chem la mine dar când am văzut-o în realitate ..m-am "dezumflat" .. era într-o salopetă lungă de jeans ,tricou marinar și niște adidași triști . Avea părul ăla creț plin de spumă și vâlvoi , bronzată , țâțe lăsate și trecută rău față de vârsta pe care o spunea . Pe față nu îi puteam citi decât sictirul . A venit cu mașina personală și a ținut cheile de la mașină în mână până am dezbrăcat-o și am futut-o pe terasă . Chiar dacă nu îmi plăcea , tot am futut-o cam 45 min talpă ..de avea o greață' ea , intrigată că nu finalizez . La sfârșit am fumat o țigare împreună ..spunea că ea profesează de câțva ani pe litoralul din Cipru și urmează să stea o perioadă lungă acolo . 300/h - pt un futai în dușmănie .

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...