Sari la conținut

cutremur de 5'6 in bucuresti ora 2 11

usrusr

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mai exista centrul vechi?

Da. Acum ii zice Centrul Antic. Maine merge prima echipa de arheologi.

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ehhh... mama lui de cutremur, de abia adormisem.... Asa ca mi-am facut treburile pe care trebuia sa le fac ziua, noaptea, ca de somn... ioc. In concluzie, eu va spun:

Noapte Buna ! :) :hihat

• Like 4
  • Oras:worldwide
Postat

Unde-i bobo? Tatiiiiiiiii??! (numai putin ca mi-am incordat de tot plamanul si am ragusit) :))

• Like 3
Postat

Din cate stiu sunt f sanatoasa si f fit,avand mult timp pt mine sa ma ingrijesc cum nu o faceam denmnult.nu am mai intrat.acu urlam pt ca pisicofeliu nu mi-a trimis azi pm.el care imi scria cand se trezea.s-a rebelizat...poate doarme sau poate umbla dupa dude.caz in care va rog sa ii lasati vorba ca as vrea si eu un pahar mic.una peste aalta voi ce mai faceti?ia sa zica unul,alta dupa disponibilitate si vointa daca ati pus vreo muratura,daca ati admirat vreo pasune,daca v-ati indragostit,ce ati mai dres :)

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Din cate stiu sunt f sanatoasa si f fit,avand mult timp pt mine sa ma ingrijesc cum nu o faceam denmnult.nu am mai intrat.acu urlam pt ca pisicofeliu nu mi-a trimis azi pm.el care imi scria cand se trezea.s-a rebelizat...poate doarme sau poate umbla dupa dude.caz in care va rog sa ii lasati vorba ca as vrea si eu un pahar mic.una peste aalta voi ce mai faceti?ia sa zica unul,alta dupa disponibilitate si vointa daca ati pus vreo muratura,daca ati admirat vreo pasune,daca v-ati indragostit,ce ati mai dres :)

Eu acum pun castraveții.  :laugh2

• Like 8
  • Minus 2
  • Oras:amanta
  • Oras:amanta
Postat

Dormeam de pe la 22,dar inainte de cutremur Bobiță,pekinezul băiatului cel mic,care doarme cu mine cand sunt la tzara parca înnebunise,latra întruna,era cand in pat cand la usa,m-am trezit sa il scot afara,ma gândeam ca la tăiat nevoile,afară era o zarvă,toti câinii din tot satul ulau,latrau,apoi a venit o hauiala urmată de cutremur,e ciudata senzația cand esti pe pământ in timpul cutremurului,m-a sunat si paznicul ca armăsarul inebunise in boxa,se agita si lovea ieslea cu copita,deci animalele simt din timp pericolul.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

Singurul roman care n-a simțit cutremurul a fost.. Gabi Tamas,el oricum se clatină,de obicei,la ora aia :)

• Like 2
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Unde-i bobo? Tatiiiiiiiii??! (numai putin ca mi-am incordat de tot plamanul si am ragusit) :))

A fost nevoie de un cutremur de 5.3 grade ca sa iesi din ascunzatoare?

E fuck bine... tu?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

@piconas bun baiat. Sa pui si conopida cu sfecla rosie si cand se fac vin cu o caserola. O sa pregatesc si un cantecel ca nu-i frumos sa cersesti fara a-ti etala aptitudinile artistice. Ma gandeam sa te incant auditiv cu stairways to heaven,dasr daca poftesti ceva mai actual tu imi zici si pregatesc altu ca sa primesc acriturile tale @alex aveam doar nevoie de o intrare dramatica :D de fapt scarbita de muritorii de rand fara sare,piper,talent si haz dormeam ca lestat vampiereste si eram curioasa care are tupeul sa ma zgaltie sa ma trexzesc. On topic cutremurele,daca ma gasesc treaza, imi reamintesc ca tiglele mele sunt deja puse pe avarie.in sensul ca's de un calm si indiferenta cam inumane,eu aprind o tigara si aastept cuminte sa vad ce urmeaza.daca cineva e cu mine si se agita ma holbez cu ochii mari,mirata asa tacuta,ca mai apoi sa spun un mdaaaa apatic.daca dorm dorm

Postat

@piconas bun baiat. Sa pui si conopida cu sfecla rosie si cand se fac vin cu o caserola. O sa pregatesc si un cantecel ca nu-i frumos sa cersesti fara a-ti etala aptitudinile artistice. Ma gandeam sa te incant auditiv cu stairways to heaven,dasr daca poftesti ceva mai actual tu imi zici si pregatesc altu ca sa primesc acriturile tale @alex aveam doar nevoie de o intrare dramatica :D de fapt scarbita de muritorii de rand fara sare,piper,talent si haz dormeam ca lestat vampiereste si eram curioasa care are tupeul sa ma zgaltie sa ma trexzesc. On topic cutremurele,daca ma gasesc treaza, imi reamintesc ca tiglele mele sunt deja puse pe avarie.in sensul ca's de un calm si indiferenta cam inumane,eu aprind o tigara si aastept cuminte sa vad ce urmeaza.daca cineva e cu mine si se agita ma holbez cu ochii mari,mirata asa tacuta,ca mai apoi sa spun un mdaaaa apatic.daca dorm dorm

Pentru "Statrways to haven", trebuie să știi bine și chitară.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...