dinoz Reputație: 681 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 24, 2016 Unele au crezut ca-s futute foarte tare ..)))
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 24, 2016 Mai exista centrul vechi? 4 3
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 24, 2016 Si la Braila sa simtit destul de tare. 2 2
harris1000 Reputație: 2749 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucovina Oras:Bucovina Postat Septembrie 24, 2016 4
palpatine Reputație: 43 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 24, 2016 Mai exista centrul vechi? Da. Acum ii zice Centrul Antic. Maine merge prima echipa de arheologi. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2016 Postat Septembrie 24, 2016 Ehhh... mama lui de cutremur, de abia adormisem.... Asa ca mi-am facut treburile pe care trebuia sa le fac ziua, noaptea, ca de somn... ioc. In concluzie, eu va spun: Noapte Buna ! 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 24, 2016 Unde-i bobo? Tatiiiiiiiii??! (numai putin ca mi-am incordat de tot plamanul si am ragusit) ) 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 Unde-i bobo? Tatiiiiiiiii??! (numai putin ca mi-am incordat de tot plamanul si am ragusit) ) Pe unde te-au tinut internata? Fara injuraturi pls, glumesc.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 24, 2016 Din cate stiu sunt f sanatoasa si f fit,avand mult timp pt mine sa ma ingrijesc cum nu o faceam denmnult.nu am mai intrat.acu urlam pt ca pisicofeliu nu mi-a trimis azi pm.el care imi scria cand se trezea.s-a rebelizat...poate doarme sau poate umbla dupa dude.caz in care va rog sa ii lasati vorba ca as vrea si eu un pahar mic.una peste aalta voi ce mai faceti?ia sa zica unul,alta dupa disponibilitate si vointa daca ati pus vreo muratura,daca ati admirat vreo pasune,daca v-ati indragostit,ce ati mai dres 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 24, 2016 Din cate stiu sunt f sanatoasa si f fit,avand mult timp pt mine sa ma ingrijesc cum nu o faceam denmnult.nu am mai intrat.acu urlam pt ca pisicofeliu nu mi-a trimis azi pm.el care imi scria cand se trezea.s-a rebelizat...poate doarme sau poate umbla dupa dude.caz in care va rog sa ii lasati vorba ca as vrea si eu un pahar mic.una peste aalta voi ce mai faceti?ia sa zica unul,alta dupa disponibilitate si vointa daca ati pus vreo muratura,daca ati admirat vreo pasune,daca v-ati indragostit,ce ati mai dres Eu acum pun castraveții. 8 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Septembrie 24, 2016 Dormeam de pe la 22,dar inainte de cutremur Bobiță,pekinezul băiatului cel mic,care doarme cu mine cand sunt la tzara parca înnebunise,latra întruna,era cand in pat cand la usa,m-am trezit sa il scot afara,ma gândeam ca la tăiat nevoile,afară era o zarvă,toti câinii din tot satul ulau,latrau,apoi a venit o hauiala urmată de cutremur,e ciudata senzația cand esti pe pământ in timpul cutremurului,m-a sunat si paznicul ca armăsarul inebunise in boxa,se agita si lovea ieslea cu copita,deci animalele simt din timp pericolul. 3 1
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 " " 2
expertul888 Reputație: 1113 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Septembrie 24, 2016 Eu stau și acum sub grinda
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 " " 1 3
expertul888 Reputație: 1113 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Septembrie 24, 2016 Singurul roman care n-a simțit cutremurul a fost.. Gabi Tamas,el oricum se clatină,de obicei,la ora aia 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 24, 2016 https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14369979_1057831491003326_3922687891849886290_n.jpg?oh=36d1a6485ee70c0a5b5b9408e8fa6451&oe=587C8FF6 1 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 24, 2016 Unde-i bobo? Tatiiiiiiiii??! (numai putin ca mi-am incordat de tot plamanul si am ragusit) )A fost nevoie de un cutremur de 5.3 grade ca sa iesi din ascunzatoare? Din cate stiu sunt f sanatoasa si f fit,avand mult timp pt mine sa ma ingrijesc cum nu o faceam denmnult.nu am mai intrat.acu urlam pt ca pisicofeliu nu mi-a trimis azi pm.el care imi scria cand se trezea.s-a rebelizat...poate doarme sau poate umbla dupa dude.caz in care va rog sa ii lasati vorba ca as vrea si eu un pahar mic.una peste aalta voi ce mai faceti?ia sa zica unul,alta dupa disponibilitate si vointa daca ati pus vreo muratura,daca ati admirat vreo pasune,daca v-ati indragostit,ce ati mai dres E fuck bine... tu? 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 25, 2016 @piconas bun baiat. Sa pui si conopida cu sfecla rosie si cand se fac vin cu o caserola. O sa pregatesc si un cantecel ca nu-i frumos sa cersesti fara a-ti etala aptitudinile artistice. Ma gandeam sa te incant auditiv cu stairways to heaven,dasr daca poftesti ceva mai actual tu imi zici si pregatesc altu ca sa primesc acriturile tale @alex aveam doar nevoie de o intrare dramatica de fapt scarbita de muritorii de rand fara sare,piper,talent si haz dormeam ca lestat vampiereste si eram curioasa care are tupeul sa ma zgaltie sa ma trexzesc. On topic cutremurele,daca ma gasesc treaza, imi reamintesc ca tiglele mele sunt deja puse pe avarie.in sensul ca's de un calm si indiferenta cam inumane,eu aprind o tigara si aastept cuminte sa vad ce urmeaza.daca cineva e cu mine si se agita ma holbez cu ochii mari,mirata asa tacuta,ca mai apoi sa spun un mdaaaa apatic.daca dorm dorm
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 25, 2016 Ne bucuram ca inca esti nebuna, roz, you go girl! 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Nu va fie fricaca muritz.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 25, 2016 @piconas bun baiat. Sa pui si conopida cu sfecla rosie si cand se fac vin cu o caserola. O sa pregatesc si un cantecel ca nu-i frumos sa cersesti fara a-ti etala aptitudinile artistice. Ma gandeam sa te incant auditiv cu stairways to heaven,dasr daca poftesti ceva mai actual tu imi zici si pregatesc altu ca sa primesc acriturile tale @alex aveam doar nevoie de o intrare dramatica de fapt scarbita de muritorii de rand fara sare,piper,talent si haz dormeam ca lestat vampiereste si eram curioasa care are tupeul sa ma zgaltie sa ma trexzesc. On topic cutremurele,daca ma gasesc treaza, imi reamintesc ca tiglele mele sunt deja puse pe avarie.in sensul ca's de un calm si indiferenta cam inumane,eu aprind o tigara si aastept cuminte sa vad ce urmeaza.daca cineva e cu mine si se agita ma holbez cu ochii mari,mirata asa tacuta,ca mai apoi sa spun un mdaaaa apatic.daca dorm dormPentru "Statrways to haven", trebuie să știi bine și chitară. 7 2
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 25, 2016 Pentru "Statrways to haven", trebuie să știi bine și chitară. Compensează cu goarna...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum