daiana Reputație: 172 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 31, 2013 Grecule draga , te rog sa ma urmaresti cu atentie iti voi explica inca o data despre ce e vorba : tariful meu normal este de 100 o/n o finalizare,fastfuck.pentru 50 ron extra se include si anal.foarte multi clienti noi de exemplu depasesc termenul de 20 de minute care e normal pentru o finalizare si eu nu sint persoana care sa imi permit sa spun clientului ,hai termina ,a expirat timpul,vreau ca ORICE CLIENT care ma viziteaza sa plece satisfacut asa cum a fost si in cazul tau,sper. apreciez mult gestul de a-mi lasa si o mica atentie in plus fata de pretul cerut.am stabilit pretul de 150 ron pentru ATENTIE: 30 MINUTE.deci la mine 30 de minute sint 30 de minute iar ora este 60 de minute,pun accentul pe calitate si nu pe jecmanirea clientilor.ora costa exact la fel de mult ca si pina acum 200ron.iar oferta pentru doua ore este de 300 de ron deci a doua ora petrecuta cu mine este de fapt foarte convenabil.pentru client.daca te simti cumva nedreptatit te inteleg ,imi pare rau sa pierd un client bun dar incearca sa judeci la rece si vei realiza ca nu e vorba de nici o marire de pret. si inca ceva ,nu imi place sa ma laud singura dar inclin sa cred ca imi fac datoria cu multa responsabilitate si marea majoritate a celor ce imi calca pragul, pleaca de la mine cu zimbetul pe buze,in al noualea cer. 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 1, 2013 Grecu eu din cate stiu inca mai exista oferta de luni si marti in care se face reducere doar la membrii acestui forum. Deci poti sa te incadrezi linistit tot in acel buget ca si pana acum.l Sper sa ne confirme si Daiana daca mai este valabila aceasta oferta sau nu .
daiana Reputație: 172 Postat August 1, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2013 Da confirm , oferta este valabila
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat August 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat August 7, 2013 Dracii Mosului , ca suna mai “ frumos “ decat dragii mosului , din cauza faptului ca stau foarte prost cu timpul “ liber “ in ultima vreme, de-abia acum am apucat sa va spun aceasta frumoasa poveste de la malul marii . Cinderella, ca despre ea este vorba ( adica DAIANA ) , m-a cucerit din start prin felul ei de a fi, prin blandetea ei si dorinta de a se face placuta si de a te simti bine in compania ei . Am vorbit cu ea pe mess si pe forum o vreme, timp in care am ajuns sa o cunosc destul de bine , lucru care in opinia mea a fost benefic pentru intalnirea pe care am avut-o . Intr-o anume zi de miercuri am aflat sigur ca voi pleca la Constanta si fara sa imi dau seama am inceput sa zambesc , inexplicabil pentru colegii mei, foarte usor de explicat pentru mine, urma sa o cunosc pe acesta dulceata mica . Asa ca vineri am plecat spre Constanta cu gandul la ea si la intalnirea cu @colegii de pe Constanta , intalnire care nu s-a mai tinut , asa ca vineri seara dupa cum stiti din postarea facuta de mine pe acel topic de C-ta………. , am fost in Vama Veche alaturi de niste prieteni buni , urmand ca sambata sa vorbesc cu Cinderella si sa stabilim ceva concret . Sambata in jurul pranzului, am pus mana pe Legomobile si am sunat-o , am stat putin de vorba , precizez ca am purtat o conversatie foarte placuta , timp in care am stabilit si detaliile concrete ale viitoarei intalniri . La ora stabilita , m-am prezentat in zona in care ne-am inteles , dupa cateva minute a aparut si Cinderella , precizez ca am ajuns foarte usor in zona, eu fiind de la “ bucale “, cum a zis un coleg ……, Constanta pentru mine inca este o enigma , stiu sa ma descurc , sa ajung in zonele in care am eu treburi , dar inca imi lipsesc niste piese din puzzle .Asa cum stabilisem dinainte, ne-am intalnit intr-un loc unde am baut o cafea , ca sa ne cunoastem mai bine sic a sa facem sa dispara stresul si emotiile “ primei intalniri “ ………. . Prima impresie , wow ………. , Cinderella este o frumusete mica , o dulceata de fata , numai buna de “ gustat “ . Vreau sa precizez ca domnisoara este foarte corecta , a vrut sa isi plateasca cafeaua , dar eu nu am putut sa o las , pentru ca asa am fost crescut si nu ma voi schimba . Dupa ce am baut cafeluta , am plecat impreuna spre locatia ei , m-a ghidat foarte bine , zona imi era destul de cunoscuta……. , puteam sa ajung si singur la ea, Am urcat impreuna si le-am cunoscut pe colegutele ei , care erau “ somnoroase pasarele “, doar pentru cunoscatori , iar pentru “ cei ce nu cunoaste “……. vin cu detalii , ca sa nu existe “ probleme “ – “ Somnoroase pasarele “ este o poezie a unui poet foarte apreciat roman, numit Mihai Eminescu – voi posta aici o strofa ca sa se inteleaga despre ce vorbeam…… Somnoroase păsărelePe la cuiburi se adună,Se ascund în rămurele –Noapte bună! Legat de colegute, sunt fete simpatice , am stat putin de vorba timp in care ele au fumat o tigare , eu am fumat pasiv, ele activ . Am fost servit cu ceva de baut si m-am retras impreuna cu DAIANA in camera secretelor , am primit un prosop mare si curat si am fugit la dusulet, dupa care s-a dus si domnisoara si ne-am revazut in domritor . Am inceput cu niste sarutari “ timide “ , care au dat in niste saruturi patimase , ce au incins rau atmosfera , ventilatorul ( care se ocupa cu facerea de racoare nu mai facea fata , ce a urmat este mai tare decat o vara incendiara , caniculara, cum avem in aceste momente ) .M-am apucat sa ii explorez corpuletul care chiar daca ea este din categoria extra skinny…… , are un corpulet tare interesant . Are niste sanisori foarte mici , dar cu niste sfarculete foarte excitabile, yummy……….,, numai bune sa te joci cu ele……... .Apoi am inceput coborarea in adancuri si am ajuns la piersicuta ei care isi doreste sa fie mangaiata , alintata, rasfatata . Recunosc ca este o adevarata placere sa o “ savurezi “, incet, dar sigur , pe aceasta dulceata mica , nu stiu cum face sau ce face, dar stiu ca te face sa o doresti din ce in ce mai mult . Dupa un timp in care m-am jucat cu ea , mi-a spus ca vrea si ea sa se joace cu mine , asta pentru ca i-am deschis “ apetitul “……. Si a inceput sa ma mangeie pe corp, tandru si very soft, apoi FK la greu , a coborat, cu sarutari pe corp si in final a ajuns la Lego care s-a bucurat de atentia deosebita pe care i-au acordat-o manuta si gurita DAIANEI . Oralul este bunut, are o tehnica foarte interesanta……….. , mie mi-a placut , a fost foarte scurt , pentru ca o doream foarte tare si nu mai aveam “ rabdare “……. , asa ca am rugat-o sa vina on top ( adica sa se urce pe “ calut ) si s-a conformat, pot sa precizez ca se misca foarte bine , ii place sa faca dragoste…….atunci cand este cazul si ii place sa te zapaceasca , are o naturalete si o asa zisa “ inocenta “……. , care imi plac foarte mult . Dupa un timp , nu foarte lung , ca eram prea doritor……….. a venit si finalul , care a fost un pic surprinzator, pentru ca a venit mai devreme………. , ce mi-a placut este ca domnisoara a ramas la mine in brate si dupa punctul culminant , are un plus de la mine pentru acest lucru .Am mers fiecare la dusuletul de rigoare , ne-am facut fresh , am mai fumat o tigare ( ea, eu dupa cum v-am spus pasiv……….. , dar nu m-a deranjat ) si am revenit in camera secretelor pentru repriza a doua a “ meciului “ . Am reinceput sa ne sarutam foarte pasional , lucru care mi-a placut foarte mult , ca si cum ne cunoastem de cand lumea si pamantul . S-a apucat din nou sa ii acorde atentie juniorului , cu o tehnica buna, atentie la zonele adiacente, oralul facut de ea are tot ce ii trebuie . Dupa un timp , am trecut din nou la actiune……… , de data aceasta eu am “ muncit “ mai mult………….. , pentru ca am alternat pozitiile , dar nu mi-a parut rau , pentru ca dupa cum cred ca deja stiti munca innobileaza “ . Pozitiile alese au fost gandite strategic pentru a ne putea bucura de aceasta intalnire furtunoasa .Am cazut de accord ca analul il vom lasa pentru intalnirea viitoare ( are un fundulet tare interesant care starneste anumite dorinte in mine, de-a dreptul nebanuite ), ca sa pastram un anume mister si pentru a tine flacara aprinsa. Dupa mai multe pozitii si dupa o munca destul de “ grea “……….., prezizez ca m-a terminat…….. , am avut nevoie de cateva minute pentru a-mi recapata vlaga…………., adika dupa cum s-ar spune in traducere libera, m-a lasat “ vlagaless “ , adica eram epuizat destul de bine . Am mai stat cu ea in brate, am mai vorbit un pic , apoi am mers la dusulet , am mai fumat o tigare . La plecare , i-am multumit pentru timpul acordat , ne-am pupat si i-am promis ca voi reveni la ea in viitorul apropiat, cand voi mai fi pe la Constanta , pentru ca imi face placer sa ma aflu in compania ei, sa fac dragoste cu ea , sa o alint , sa o rasfat ………. . pentru ca merita . Zona locatiei : Din punctul meu de vedere, zona este ok , usor de ajuns , nu este in “ buricul targului “, cum se zice, dar mie imi place ca si amplasare , un pic retrasa, asa cum trebuie.Locatie : 8.5 : locatia este destul de ok , din ce am vazut in poze, domnisoara a avut locatii mai bune……… , ii recomand pe aceasta cale o locatie mai frumoasa, mai “ eleganta “, si aici nu ma refer la cine stie ce lux……. , sa nu ma intelegeti gresit, o voi vizita in continuare …….chiar si in aceasta locatie, eu ziceam asa pentru cei mai carcotasi .Program de lucru : in cursul saptamani (luni .....joi) - 10:00-22:30 si in weekend ( vineri- sambata) - 19:00-08:30 Duminica - 15:00-00:30 Modalitate de contact : telefonul din titlu 0768.309.530 fara puncte, ca la regulament , si id-ul de mess din topic dianaclaudia664 Aspectul domnisoarei : 9 + - Pe scurt este wow, undeva pana in 1.70 , ea sustine ca are 46 kg si daca zice ea, o cred . este cea mai skinny domnisoara pe care am cunoscut-o, blonduta , niste ochisori albastrii superbi , sani frumos conturati, dar foarte micuti, mie mi-au placut , sfarculete foarte excitabile, numai bune sa te joci cu ele , detine un fundulet tare interesant, numai bun de explorat , picioare frumoase , pussy very yummmyyyy .Servicii prestate: oral, normal, se poate si masaj ( dar nu am incercat acum…….. , erau alte “ urgente “…… ), CIM si anal voi incerca data viitoare………. , nu am apucat inca sa testez………Oral : 9+, pentru inceput , dar nota cu siguranta va creste , nu am vrut sa dau nota foarte mare de la inceput - oralul este executat a la carte , cu atentie la zonele adiacente , incercari reusite de deep , umed , sensual si tandru , just the way I like it . Mie personal mi-a placut , sties a seduca un barbat sis a il faca very happy .Normal : 9+ – La acest capitol, pot sa va spun doar ca este genul de domnisoara cu care faci cu adevarat dragoste ( eu fiind pe aceeasi lungime de unda cu ea ) , este foarte pasionala , foarte tandra, senzuala , implicarea ei este la cote maxime…….. , ii place sa te vada satisfacut , mai avem inca pozitii de incercat, de aceea si nota pe care am acordat-onu este inca un zece plus, dar sunt sigur ca vom ajunge si acolo, ma incredere in Cinderella , eu m-am simtit cu adevarat bine in compania ei…….. , nu am ce sa ii reprosez .GFE: 10 cu felicitari – La acest capitol , nu pot sa nu ii dau aceasta nota……. , m-a facut sa ma simt cu adevarat barbat, sa ma simt alintat, mangaiat, iubit, rasfatat……. , nu am cuvinte , sincer nu stiu ce am facut sa merit atata atentie din partea ei , dar I feel like the luckiest man alive….., ma bucur ca am reusit sa o cunosc .Cadoul : 200 RON / ora incall ( din punctul meu de vedere, bani super bine investiti )Raport calitate / prêt : Din punctul meu de vedere , Cinderella adica DAIANA este wow…….. , am ramas placut impresionat de ea, de felul ei de a fi , de cum m-a facut sa ma simt…….. , pot sa va spun ca atunci cand am plecat de la ea, eram very happy si aveam un feeling parca pluteam………, dare ram in acelasi timp cu picioarele pe pamant . Raportul este foarte bun, nu am ce sa ii reprosez, o voi viita in continuare, cand voi fi prin Constanta , ma bucur ca am cunoscut-o sis per sa nu aiba ganduri de retragere .Concluzie : Aici as putea sa scriu un roman, dar nu o voi face……. , pentru ca nu vreau sa va stricati ochii cititnd memoriile mele….., asa ca voi fi destul de scurt si la obiect . Sper ca aceasta domnisoara sa nu faca ca si Cinderella , sa dispara la miezul noptii cu tot cu caleasca……., avand in vedere ca este versiunea moderna a povestii , eu fiind naratorul, voi face ca povestea sa aiba un happy ending , conform filmelor americane………. , asa ca va voi spune doar ca va urma ( in episodul urmator…….. ) , stati pe receptive, nu schimbati frecventa . Deci dupa cum cred ca ati observat , o recomand fara nici cea mai mica ezitare………… . Le multumesc pe aceasta cale colegilor de pe zona Constantei care i-au facut recenzii bune si altor colegi care nu sunt din Constanta , stiu ei cine sunt………. . Cu stima, elful bautor de pepsi twist 26
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat August 8, 2013 felicitari pt recenzie elfule. +1 de la mine (virtual doar pt ca nu am cum sa te punctez real........deocadata) pt aceasta frumoasa recenzie. 3
daiana Reputație: 172 Postat August 15, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 15, 2013 Buna dimineata iubitilor........... poze noi 9
Lubric Reputație: 707 Postat August 15, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat August 15, 2013 Frumoase poze, dar nu reflecta realitatea. In realitate esti mai frumoasa... si ochii... ah! ochii aia patrunzatori si albastri ca marea.
daiana Reputație: 172 Postat August 15, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 15, 2013 mersi lubric, imi voi face altele mai ok in seara asta sau maine cred ......
romania1989 Reputație: 4 Postat August 15, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 15, 2013 Pana la ce ora te gasesc azi?
talibanu Reputație: 9739 Postat August 15, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 15, 2013 Pana la ce ora te gasesc azi?Nu e mai usor sa dai un telefon?
daiana Reputație: 172 Postat August 15, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 15, 2013 Pana la ce ora te gasesc azi?Buna seara ..... eu acum am ajuns la locatie.... de la ora asta ai putea sa ma gasesti pana maine la ora 17;00 1
papialex Reputație: 465 Postat August 17, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 17, 2013 Salutare prieteni constanteni. Dupa multe chinuri si peripetii si facut pe dracu in patru am reusit sa ajung in Constanta. Prima mea vizita la o dameza pe care am vrut sa o fac, a fost la Daiana, frumoasa Daiana. Dupa ce am sunat-o si mi-a dat adresa, am chemat taxiul si i-am zis asa: Salut prietene, trebuie sa ajungem aici si fa cumva ca pe drum incolo sa opresti la o florarie si la un market. Zis si facut. Cand am ajuns la locatia precizata de ea, am sunat-o din nou pentru ultimile indicatii. Am urcat si am fost primit de colega ei care mi-a spus ca Daiana este la dush si iese imediat. In asteptare am stat si am vorbit cu colega ei care este foarte simpatica si sociabila. Dupa cateva minute a iesit si Daiana de la dush si am facut cunostiinta. Am fost foarte placut surprins cand am vazut-o pe aceasta zeita blonda. La primul contact vizual am ramas parca hipnotizat de privirea patrunzatoare a ochilor ei frumosi. Am stat impreuna la o tigara dupa care ne-am retras in camera. Ne-am dezbracat amandoi, eu pana la boxeri si ea pana la sutien ( fara chilotei:) ), Au urmat in jur de 20-30 minute de conversatie foarte placuta. Nu pot sa va descriu ce placut este sa o ai in fata ta si sa vorbesti in timp ce te uiti in ochii ei. Incet incet ne-am apropiat amandoi si am inceput sa ne sarutam pasional. Eu am stat in fund in pat si ea s-a lasat in bratele mele ca si lesinata. In mometul acela am uitat complet de probleme si simteam ca eram eram singur in pat cu ea undeva la 3000m inaltime printre nori. Dupa un timp am luat-o si am intins-o pe spate si m-am urcat pe ea. Am continuat sa ne sarutam putin dupa care chiar daca mi-a foarte greu, am trecut la buzele ei carnoase si fine ca matasea, la gatul ei. Sarutarile mele au coborat incet incet inspre sanii ei. I-am dat sutien jos care era un obstacol intre limba mea jucausa si sfarcurile ei tari. Mi-a placut foarte mult sa ma joc cu ele pentru ca is asa cum imi plac mie . Saruturile mele nu s-au oprit la sani si am continuat in jos pe abdomen, am incercat nu las nici macar 1mm de piele nesaturata. Intr-un final ajung la pasarica ei frumos mirositoare pe care nu am sarutat-o imediat, prima oara m-am plimbat cu limba pe picioarele ei dupa care am facut cercuri in jurul pasaricii. Deja nu mai rezistam nici eu si am inceput sa-i umezesc pasarica si sa-i fac un oral pe care l-am trait la maxim. Dupa cateva minute si-a pus picioarele pe umerii mei pentru a creea o pozitie mai confortabila si pentru a avea acces mai mult in zona intima . Imediat a venit si primul deget umezit in gura pe care l-am introdus incet incet in gaurica ei stramta. Treptat a inceput si ea sa se simta si ea din ce in ce mai bine dupa limbajul corpului. La partea finala am introdus 2 degete de la mana dreapta si cu mana stanga apasam in partea de jos a abdomenului, deasupra punctului G. La finalul oralului facut de mine am m-am urcat din nou pe ea si am sarutat-o de parca au trecut 10 ani de cand n-am mai facut-o. M-a intrebat daca poate sa se joace si ea cu mine, intrebare la care evident am raspuns afirmativ. S-a pus in stanga mea pe lateral cu pasarica inspre mine si l-a luat pe Alejandro in primire cu buzele ei divine. Mana mea stanga nu a stat niciun moment relaxata deorece se juca permanent cu pasarica ei. Oralul facut de ea a fost unul dintre cele mai bune primite pana in momentul de fata. Nu s-a intamplat nici macar o singura data sa simt dintii mei pe penisul meu. La un moment dat i-am introdus si un deget umezit bine si in gaurica fundului care era foarte curata si intretinuta. Dupa minute bune de oral bine executat m-a intrebat daca sa punem prezervativul. Ghiciti ce, raspunsul meu tot afirmativ a fost Prima pozitie a fost lady on top. La prima penetrare am crezut ca nu este adevarat. Pasarica ei era asa de stramta si umeda, parca era visul meu devenit realitate. A inceput sa ma calareasca lent si stand putin aplecata ca sa ne putem saruta intre timp. Corpul ei slim era in permanenta mangaiat si cuprins de palmele mele care parca nu avea stare. Sincer nu stiu cu ce cuvinte pot descrie privirea ei care o cauta pe a mea in timp ce ne penetram reciproc. Contrele mele respectiv ale ei erau asa bine sincronizate de parca am repetat asta timp de ani de zile. Tot ea a venit cu propunerea sa schimbam pozitia in misionar. Am luat-o in brate dandu-i impresia ca asta vom face insa am oprit-o in pozitia de lotus. Mi-am pus mainile pe fundul ei moale pe care l-as tine in maini o viata intreaga si am ajutat-o sa se miste in sus si in jos, in fata si in spate. Dupa cateva minute am trecut si la misionar. Cele cateva secunde in care am schimbat pozitia si Alejandro nu era in interiorul pasaricii ei calde si primitoare parca au fost prea multe si s-a grabit sa-l ia in mana si sa il introduca ea. Am facut un misionar clasic in care ne sarutam tot timpul. Am sarutat-o din nou pe gat, moment in care si-a incolacit picioarele ei subtiri si frumoase in jurul meu. In momentul acela simteam ca legatura dintre noi era foarte puternica si simteam cu adevarat ca fac dragoste nu sex. Sentimentul de a fi deasupra ei si de a penetra-o si in acelasi timp de a o privi in ochi a fost unul incredibil, moment care nu l-as da pentru nimic in lume. De data asta la initiativa mea i-am spus sa se intoarca pe burta. S-a conformat imediat. Privelistea era un senzationala. L-am luat pe Alejandro si l-am introdus in gaurica umeda. Stateam in pozitie verticala si o penetram pe la spate in timp ce o strangeam de fesele ei moi si fine ca ale unui bebelus. Dupa putin timp m-am lasat usor pe si mi-am pus mainile pe sub ale ei si i-am luat amandoua palmele intre ale mele. Ritmul si stilul penetrarii mele se schimbau constant. Ba aveam miscari verticale ba orizontale. Am simtit ca ii place foarte mult pozitia asta asa am decis sa ma si termin in ea. Orgasmul a fost unul enorm de puternic. In timp ce aveam orgasmul am continuat sa o penetrez incet pana cand am simtit ca m-am terminat de tot. A fost pur si simplu magnific! Daiana este o domnisoara extraordinara si merita tot respectul si afectiunea din lume. La plecare i-am dat ciocolata si trandafirul pe care am specificat ca le-am luat inainte sa ajung la ea. Le-am lasat in camera la colega ei ca ea sa nu le vada ( mai tarziu am aflat ca le-a vazut de fapt ) Notele mele: Locatia: 10/10 A fost curat peste tot, modernDaiana: 10/10 Dau aceasta nota in functie de gustul meu. Nu ma deranjat ca are sanii mici sau ca era slaba.Igiena Daiana: 10/10 impecabilaSex Normal: 10/10 se implica in fiecare pozitie si sincronul dintre a fost perfectOral: 9/10 Mai are de lucrat o idee la DTGFE: 10/10 cel mai bun de pana acuma pentru minePret: 200 Ron ON+NPRevenire: As reveni in fiecare zi daca s-ar putea. 20
daiana Reputație: 172 Postat August 17, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 17, 2013 Iti multumesc foarte mult pentru recenzie si mam simtit foarte bine in compania ta ..........adica foarte bine !!!!!Totusi tin sa precizez un lucru .... nu esti atat de elastic incat sa-ti simti dinti pe ALEJANDRO ( eu eram in zona aia ) 3
daiana Reputație: 172 Postat August 18, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 18, 2013 poza noua 8
papialex Reputație: 465 Postat August 20, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 20, 2013 Ah fratilor, nu va puteti inchipui cat greu a trecut noapte de vineri respectiv ziua de sambata pana am apucat sa dau ochii cu aceasta fata care mi-a rapit inima inca de cand am vazut-o prima oara. De obicei reusesc sa nu implic sentimentele cand apelez la astfel de servicii insa de data aceasta nu am reusit. Recunosc ce sa fac? asta e... Dupa ce am vorbit cu Daiana vineri mi-a spus ca sambata ajunge pe la 8:30 la locatie. Timpul a trecut asa de greu, parca fiecare minut a fost o eternitate. Intr-un final a ajuns si domnisoara aceasta frumoasa ca un diamant la lumina soarelui, Odata ajuns sus a batut inima in mine ca in hotii de cai, aveam emotii, de ce? nu stiu...Unele detalii ce s-au petrecut inainte de a ajunge in dormitor nu pot sa le public pentru ca asa este corect. Am stat de vorba in bucatarie la o tigara si o apa plata eu, cafea ea dupa care m-am dus la dush sa dau jos din transpiratie provocata de emotii si dorinta naucitoare. Dupa ce am iesit eu de la dush s-a dus si ea sa se improspateze. Intre timp din cauza ca eram putin stresat sa nu o dau in bara cumva cu ceva, ca si cum ar fi fost noapte dezvirginarii cu fata ce o doream de cand eram mic, am mai fumat o tigara infasurat de prosopul oferit de ea. Cand a iesit si ea de la dush ne-am dus impreuna in camera in care de-abia asteptam sa intru. Am dat amandoi prosopul jos, eu ramanand in gol complet si ea in sutien. Situatia nu mi s-a parut corecta asa ca i-am spus sa isi dea sutienul jos. S-a conformat si l-a jos in timp ce eu o priveam foarte atent si studiind fiecare particica a corpului ei de parca eram un Leonardo Da Vinci ce o desena pe Mona Lisa din priviri. Dupa ce l-a dat jos a vrut sa se intinda cu picioarele ei subtiri si albe ca laptele inspre mine insa i-am zis sa se intoarca. Vroiam sa o tin in brate si sa savurez momentul mult asteptat atat de mine si de Alejandro cat si de inima mea ce batea in sfarsit linistita stiind ca ea, Daiana era aproape de mine. Am luat-o in brate si am strans-o de parca atunci ne luam ramas bun pentru totdeauna. Cu mana dreapta imi plimbam degetele ei prin parul ei blond in timp ce gura mea ii cauta buzele fine si dulci ca mierea. Ne-am sarutat incet de tot fara a ne grabi, eu unul vroiam sa traiesc momentul la nesfarsit. La un moment dat m-a intrebat de ce nu o mai sarut ca si vineri. Atunci am constientizat doar ca intr-adevar ceva s-a schimbat. Imediat ce am realizat acest lucru, saruturile mele a devenit mai energice si pasionale. Incet incet mana mea dreapta a inceput so mangaie pe sanul stang si coborand pana spre pasarica. Intr-un fel simteam ca e prea repede sa ma duc direct acolo insa imi era dor sa o ating si sa o simt intre degetele mele. Asa ca mi-am luat inima in dinti si am facut miscarea. Aici am fost extraordinar de placut surprins cand am simtit ca era umeda de tot, umezita doar de saruturi usoare si mangaieri. In acel moment nu am mai putut ridica mana de acolo si am inceput sa ma joc cu degetul printre labiile ei. Faptul ca stiam ca e uda m-a excitat enorm. Eu de obicei ma excit cel mai tare cand stiu ca fata cu care sunt se simte ea bine in primul rand. Fara sa mai fiu nevoie sa-l ud, am bagat degetul din mjloc foarte lent in pasarica. Ritmul a devenit tot mai alert in functie de respiratie ei ce o simteam pe gatul meu pentru ca o tineam in brate in continuare. Dupa cateva minute am luat mana dintre picioarele ei si am venit in sus pe trupul ei in timp ce am reluat sarutarile. A mai urmat o perioada de mangaieri si saruturi pe gat dupa care am lasat-o din brate si am continuat cu saruturile pana spre sanii ei, Aici m-am jucat cu sfarcurile ei excitate pe care le-am umezit bine cu gura mea si din cand in cand mai trageam usor de ele cu dintii pana la limita dintre excitatie si durere ( sper ca m-am oprit la excitatie ). Am continuat sa o sarut pe corp in jos, pe abdomen si pe lateral, pe amandoua picioarele dupa care am inceput sa acord atentie zonei magice. Dupa ce am sarutat toata zona care inconjura pasarica Daianei, m-am plimbat cu limba pe linie verticala pe labiile ei apasand din ce in ce mai tare pana am reusit sa intru intre ele. Intre timp mainile mele o mangaiau pe picioare si abdomen. Nu vroiam sa treaca clipa in care sa simta ca nu este in centrul atentie si ca nu are parte de afectiune. Pe masura ce faceam cercuri in jurul clitorisului pe care il udam constant, deschideau si labiile drumul spre gaurica ei roz si stramta. Picioarele ei care la inceput au fost desfacute, acum se strangeau treptat pana cand aproape ca imi strangeau capul. Limba mea se plimba din ce in ce mai energic iar din cand in cand ii sugeam labiile de parca as fi vrut sa culeg fiecare picatura de afrodisiac ce era pe ele. A venit momentul sa introduc si un deget in combinatie. Picioarele ei ma strangeau din ce in ce mai tare semn ( cel putin asa il vad eu ) ca se simtea foarte bine. Limba mea o lingea intr-una in timp ce o penetram din ce in ce mai energic. Am introdus si al 2-lea deget, moment in care mi-am ridicat capul si am observat ca ea nu mai era pe mjilocul patului cu capul unde am last-o ci undeva la 1m mai in stanga. Am pus palma stanga deasupra clitorisului si am apasat-o in timp ce cu degetele de la mana dreapta faceam miscari de rotatie in vaginul ei care pur si simplu ardea inauntru. Cand ii mangaiam peretii superiori din interiorul pasaricii ei vedeam cum isi misca capul in stanga si dreapta iar picioarele mi-au prins mana asa puternic ca de-abia mai aveam loc de miscare dute-vino. La final m-am urcat incet langa ea si am inceput sa o sarut din nou pe gura in timp ce o tineam de obraz cu mana dreapta. Dupa ce ne-am repozitionat pe mijlocul patului s-a intors cu capul inspre penisul meu care era tare ca o piatra si deabia astepta sa fie luat in gura. Si-a indreptat pasarica inspre mine si imediat am inceput sa o penetrez din nou cu mana stanga. Buzele ei imi sarutau toata zona din jurul lui Alejandro. Imi venea sa ma zvarcolesc in pat asa excitat eram, moment in care am tras-o in pozitia 69. Nu aveam stare, trebuia sa ii gust pasarica din nou. In timp ce o strangeam tare fese pe care le tineam cat mai indepartate o penetram cu limba cat de adanc puteam. Nedorind sa las gaurica fundului lipsita de atentie, mi-am umezit degetul aratator si l-am introdus lent in ea. Dintr-odata am simti ca se opreste din oral. In acest moment m-am gandit ca se simte foarte bine si nu putea sa le faca pe amandoua. Am penetrat-o din ce in ce mai adanc cu degetul si cand am simtit ca s-a largit destul anusul, am marit si ritmul. Frumoasa mea Daiana isi tragea fundul tot mai in fata. Dupa doua minute s-a dat jos din 69 si a inceput sa-mi suga penisul cu o caldura uimitoare in buze. Incercarile de DT au fost mult mai reusit ca ultima data si am inceput sa respir din ce in ce mai greu si sa gem...Dupa un oral magnific oferit de ea a luat prezervativul si la pus pe prietenul meu Alejandro. Imediat ce l-a pus, s-a urcat pe mine pana mi-a inghitit complet penisul cu pasarica ei. A ramas infipta la maxim si se misca in fata si in spate. O simteam asa de tare, asa de stramta si asa de uda...dupa foarte putin timp am simtit cum peretii vaginali imi strangeau puternic penisul, moment in care aceasta blonda divina a avut un mic squirt. Am ramas placut surprins cand am vazut ca se simte asa bine. S-a ridicat in picioare si ajutata de mainile mele pe fundul ei, a inceput sa ma penetreze din nou. A fost incredibil cat de stramta a putut fi si cat de mare presiunea punea vaginul pe pe Alejandro. Dupa ce am obosit amandoi s-a lasat pe mine si am inceput sa dau si eu putin din fund ca doar asa e frumos. In pozitia asta ne-am sarutat in timp ce cu o mana ii trageam parul la o parte sa ii pot vedea ochii stralucitori si fermecatori. Am luat-o in brate si am stat vreo 2 minute in pozitia lotus, pozitie in care nu ne-am penetrat, doar ne-am tinut in brate si ne-am sarutat. Din lotus am trecut direct in misionar. Aici am facut-o clasic, cu sarutari in timp ce o penetram, o mangaiam si o sarutam pe gat. Picioarele ei s-au incolacit in jurul meu si ma ajutau in miscarile de dute-vino. Am trecut si gura pe la sfarcurile ei, dorind sa ma asigur ca primesc si ele atentia bine meritata. Din cand in cand ma mai uitam in oglinda din dreapta noastra sa ma mai uit la limbajul corpului ei. Din pacate, chiar daca vroiam sa stam in pozitia asta inca cel putin o ora, i-am zis sa se intoarca pe burta. Vroiam sa o sarut si pe spate si sa ii simt funduletzul ei mic si bombat cum se loveste de mine in timp ce o penetrez adanc pe la spate. I-am apropiat picioarele ca sa ne putem bucura amandoi de senzationala ce o ofera aceasta pozitie. Deja amandoi eram transpirati insa asta nu mai conta deloc acum. La fiecare penetrare ea gemea iar eu savuram fiecare clipa de placere atat a ei cat si a mea. Dupa minute bune a ajuns si fizicul meu la limite si a trebuit sa ma opresc. Dupa aceasta pozitie au urmat foarte multe minute in care ne tineam in brate ca doi indragostiti care s-au intalnit dupa 1 an de absenta din bratele celuilalt. O mangaiam usor pe par, facandu-i si cate un mic masaj la cap din cand in cand. Am simt ca era foarte relaxata, ceea ce si vroiam. O sarutam si pe frunte si pe obraz stiind ca timpul meu alaturi de ea era aproape de final. Dupa multe mangaieri si saruturi reciproce aveam cateodata impresia ca avea sa adoarma acolo in bratele mele. Am anuntat-o ca ar trebui sa plec iar cand vroiam sa ma ridic ea ma tragea inapoi inspre ea. Mi-a fost asa de greu sa ma ridic de langa ea...era insa 5 dimineata iar la ora 13:30 eu aveam tren inspre oradea. Poate daca nu mai trebuia sa beau apa, sa mananc si sa nu am nici-o grija, ramaneam acolo langa ea pana murea. M-am ridicat intr-un fnal, am mers la dush, dupa care am mai stat la tigara. La iesirea din apartament am mai sarutat-o si am strans-o in brate, stiind ca ii voi simti lipsa si imi va fi dor de companie ei placuta, insa din pacate nu vesnica... Sper ca s-a simtit si ea la fel de bine. Pentru mine aceasta experienta ramane cea mai buna din viata mea fara sa exagerez. Note: Locatia: 10/10 Curat si de aceasta dataDaiana: 10/10 pentru mine, ea este cea mai frumoasa, nu pot fi obiectivIgiena Daiana: 10/10 frumos mirositoare, toate partile corpului fiind ingrijite la maximSex Normal: 10/10 imiplicare maxima in toate pozitiile care le-am facutOral: 9.5/10 i-a crescut nota deoarece a facut DT-uri mai buneGFE: 10/10 tot cel mai bun ramane pentru minePret: 600 Ron ON+NP, 240 minuteRevenire: intrebarea ar fi de fapt: As mai pleca? 18
daiana Reputație: 172 Postat August 20, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2013 Ma bucur foarte mult ca intalnirea noastra a avut succes. Si sincer chiar mam simtit foarte foarte bine iti multumesc pentru ....alinarea.... care mi-ai daruito 2
daiana Reputație: 172 Postat August 20, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2013 Buna ziua dragi colegi vreau sa va reamintesc din nou serviciile si preturile cat si ofertele........ Servicii:: - sex oral protejat sau neprotejat cu finalizare orala, corp sau fata - sex normal protejat in diferite pozitii - sex anal protejat ( nu conteaza lungimea sau grosimea )) ) - french kiss -GFE - masturbare -deep -cunilingus.....69 -masaj relaxare -masaj pentru prostata -sex in grup ( 2 barbati ) sau femeie + barbat ....contact sexual doar cu barbat Astea cred ca sunt cam toate serviciile si fanteziile pe care vi le pot oferi !!!! Preturi:: - FINALIZAREA - SEX ORAL SI NORMAL - 150LEI 30MIN............250LEI ORA - SEX TOTAL - 200LEI 30MIN............300LEI 0RA Luni si marti preturile vor fi : 100lei - sex oral si normal 30min ........200lei ora150lei - sex total 30 min ..........250lei ora -Sper ca acum imi va sari toata lumea in cap ca am marit preturile ..... dar astea sunt preturile care le spun mereu la telefon si pe de o parte sa fim seriosi si serviciile mele sunt ok la preturile care le am ..... daca aveti nelamuriri .... contactatima prin pm sau pe messenger [email protected]. 6
daiana Reputație: 172 Postat August 20, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2013 Ca un bonus pentru baieti delicati voi posta cateva poze facute inainte de intalnirea cu PapiAlex ,,,, va pupacesc!!!! 12
herfu Reputație: 19 Postat August 21, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 21, 2013 In vara asta am avut placerea sa ma intalnesc cu Daiana de 3 ori (o data in iunie cand statea pe Lapusneanu, o data cand era la ciresica, si ultima oara in august cand era in zona capitol). Deci dau 3 recenzii in acest post. Recenzia I Dupa ce m-am uitat pe anunturile de pe telegraf cam o ora, am decis sa apelez la Daiana intro sambata seara in jur de miezul nopti.Imi a raspuns cu o voce draguta, a spus ca e disponibila pentru o intalnire de o ora, si mi-a dat detalile cum sa ajung la locatie. Dupa 20 de minute am ajuns la bloc, urcat la etaj, si ea ma astepta la usa. Prima impresie... arate foarte bine intro rochita alba, cu un zambet parca putin timid si ochi albastri mari si asa de frumosi. Am intrat, ea imi a oferit papuci, si am fost servit cu un pahar de apa. Am mai stat la o tigara cu ea si colegele ei de atunci, si dupa aia mi-a oferit un prosop si m-am dus la dush. Iesit din dush, si am mers direct in dormitor cu Daiana. Eu fiind putin inebriat am lasat-o pe ea sa conduca... m-am intins pe pat si ea a inceput direct cu un oral bun, umed si adanc. Cat am stat la oral (in jur de 5-10 minute, nu prea imi aduc aminte), tot ma uitam la ea, ce frumoase este. Dupa on oral excelent, am trecut la normal protejat, cu ea on top. Este destul de slaba ca nici nu am simtito cand sa pus pe mine, si se misca foarte bine. Dar dupa cateva minute i-am spus sa vina pe mine pentru misionar... cand sa intins peste mine... aahh asa era mai bine. Chiar nu o simti peste tine, si mi-a placut corpul ei mic si cald peste mine cat am stat in misionar. Daiana sa condus foarte bine din pozitia asta, mangaieri si saruturi in continuu cat a fost peste mine, si eu tot o mangaiam pe ceafa, o sarutam pe gat, si admiram ce bine miroase parul ei. A fost un normal de vis (sau poate visul era ca inca mai eram treaz dupa tot romul care il bausem inainte ). Am mai schimbat cateva poziti dupa aia, dar cea mai buna memorie din vizita asta a fost pozitia misionar cu ea peste mine... chiar de la prima intalnire ma a facut sa ma simt bine. Am terminat cu inca un oral neprotejat, si am mai stat cu ea la o tigara. Mi sa parut putim timida, dar nu este, doar putin mai tacuta, cum imi place mie Note:Locatie: nu dau nota pentru asta, ca sa mutat de acoloDaiana: 10/10 frumoasa, ingrijita, curataOral: 9/10 (din motiv principal ca nu prea imi aduc aminte )Normal: 10/10GFE: 8.5/10 (mi sa parut putin timida, dar dupa intalnirile anterioare, imi am dat seama ca nu este cazul, asa e ea putin mai tacuta)Pret: nu imi aduc aminte exact cat imi a cerut, dar am lasat 300 ron pentru o ora. Recenzia II Dupa prima intalnire (la sfarsitul lu iunie) am mai incercat sa dau de Daiana pe la inceputul iulie, dar ori avea telefonul inchis, ori nu a raspuns Asa ca am mai revenit la ea tocmai la inceputul august, dupa ce am fost plecat din Constanta cateva saptamani. Am sunat la acelasi numar in jur de 22:00 intr-o vineri seara, si mi-a raspuns iarasi foarte dragut, si mi-a dat detalii cum sa ajung la locatia ei de la ciresica. 25 de minute mai tarziu, coborat din taxi, o sun inca o data si imi spune blocul, intrat in el, si hai sa urc pana la etajul cel mai sus (bine ca am fost si eu prost si nu am vazut liftul). Ajuns la usa, ea isi a adus aminte de prima noastra intalnire, am fost oferit un pahar de apa cat sa-mi prind respiratia, si am mai stat la o tigara. Dupa asta, am fost oferit un prosop, facut un dush si ne am mutat in dormitor. Daiana a vrut iarasi sa inceapa cu un oral neprotejat, dar am spus nu, m luat-o in brate si am inceput sa ne sarutam. Avea niste buze asa de fine, si eu tot o mangaiam si ma jucam cu parul ei, care iarasi mirosea asa de bine. Dupa cateva minute de saruturi ca doi indragostiti, ea a trecut la un oral, iarasi foarte bun. Am mai stat asa, si cand am simtit ca nu mai pot, i-am spus sa trecem la normal. Ea a trecut peste mine la fel ca prima data, dar i-am spus sa vine iarasi peste mine, sa trecem iarasi la misionar cu ea on top, care imi a placut asa de mult prima oara cand ne am intalnit. Normalul a fost tot asa de bun cum imi aduceam aminte, am stat imbratisati cu ea peste mine cat timp eu dadeam mai incet, mai tare, si cum imi mai trecea prin cap Nu mai stiu exact cat am stat asa (era vineri seara si iarasi am venit la ea baut, desteptul de mine), dar dupa o saptamana mai nasoala, visita asta la Daiana a fost exact ce imi a trebuit sa ma reinvigorez putin. Dupa destul de mult timp, ea a mai trecut la oral, iarasi foarte bine executat, parca vroiam sa raman in patul ei toata noaptea. Dar, din pacate mai aveam alte treburi si am zis, hai gata, am mai stat cu ea la o tigara, si mi sa parut o domnisoara nemaipomenita, este cineva cu care poti sa vorbesti. Dupa cum am zis in prima recenzie, ea este putin mai tacuta, dar exact asa imi place mie... nu pune prea multe intrebari, si mai contribuie si ea ceva la discutii. Cand a venit timpul sa plec, m-a sarutat si a sfatuit sa iau liftul de data asta sa nu mai obosesc pe scari Am plecat de la ea iarasi destul de fericit, cu gandul la zambetul ei frumos cand ne am luat la revedere. Note: Locatie: nu dau nota, sa mutat de la ciresicaDaiana: 10/10, la fel ca prima data. O frumusete Oral: 10/10Normal: 10/10GFE: 10/10 Pret: ea a cerut 250 ron pentru o ora, si chiar imi a spus de acest forum si oferta pentru membri de 200/ora. Eu am lasat 300 iarasi (nu aveam decat sute, a si oferit sa imi dea restul, dar am zis ca nu ii vreau) Recenzia III O saptamana mai tarziu, am sunat-o iarasi pe Daiana in jur de 2:00 dimineata sambata, si am stabilit sa ne intalnim duminica la ora 17:00. Am revenit cu un telefon la 16:30, ea a raspuns prompt, mi-a dat directii la locatia ei noua in zona capitol, si a spus ca ma asteapta. Am ajuns la ea in jur de ora 17, si imi a raspuns la usa cu un zambet si o primire calduroasa in noua ei locatie. Apartamentul arata foarte bine, bucataria, baia si dorimitorul sunt mari si foarte curate, baia plina de geluri de dush (si apa de gura fara alcool dupa ce am fost eu ). Am stat in bucatarie cu Daiana la o cafea si o tigara, ea imi a spus iarasi de forumul asta, si am hotarat sa ma inscriu sa i las aceste recenzii. Cat timp am stat si am fumat nu am vorbit prea mult, dar mie mi sa parut ca am avut un raport bun intre noi. Dupa ce am terminat amandoi de fumat, am fost oferit un prosop si m-am dus la dush, si dupa aia a fost si ea. Reuniti in dormitor, am inceput cu saruturi pe buzele ei finute, si ne mangaiam amandoi. Slabuta cum este ea, imi ncapea foarte bine in brate, si imi a placut foarte mult doar sa o tin in brate langa mine si sa o sarut. Dupa vreo 10 minute de sarutari ca si cum ar fii iubita mea, Daiana a trecut la oral neprotejat, parca si mai bun decat primele 2 ori. Este foarte dornica in dormitor, si se implica asa de mult parca credeam ca e iubite mea de mult. Dupa un oral umed si adanc, am pus prezervativul si am trecut la normal. Am facut misionar, intai am fost eu deasupra ei, si dupa aia a trecut ea peste mine. Tot timpul, saruturi adanci, si mangaieri pe tot corpul. Atunci ma a facut sa ma simt ca a fost amanta mea pe timpul acestei veri, mai aveam putin si o luam acasa Dupa vreo jumatate de ora am obosit amandoi si am mai ramas imbratisati, cu ea peste mine. Chiar nu vroiam sa o las din brate, dar era timpul sa mai luam o gura de cafea si o tigara. Am mers inapoi la bucatarie, am mai vorbit putin, mersi amandoi la dush (intai eu, si dupa aia ea), si reveniti in dormitor pentru a doua etapa. Am inceput ca prima, cu imbratisati, cu saruturi si mangaieli, si dupa putin timp Daiana a inceput iarasi un oral, bun, adanc, umed, cu multa atentie. Tot ma uitam la ea si nu puteam sa ma opresc sa gandesc ce frumoase e. In final, am zis sa incercam si un anal, si imediat a spus ok, pus prezervativul si a trecut peste mine. Ma am mirat cat de usor a intrat, in special ca mi sa parut destul de stramta. Ea l-a executat din lady on top, se misca foarte bine, parca chiar ii placea. Dupa ce am terminat cu un anal iarasi excelent, ea a trecut la igienizare, si dupa aia ne am imbracat amandoi si ne-am mutat in bucatarie sa mai stam la o tigara. Eu mai aveam cateva de facut in seara aia, dar eram aproape gata sa spun da-le naibi, hai sa stam toate noaptea... numai daca ar merge viata asa de usor In final, am spus ca trebui sa plec, si ea ma a sarutat si ma a lasat cu instrucțiuni sa imi fac cont pe site, poate ne mai auzim. Note, ii acord 10 pe linie, o domnisoara chiar deosebita si aceste 3 intalniri imi au facut mare placere. Singurul regret e ca nu am putut sa ajung la ea mai des. In concluzie, nu o recomand la nimeni, ca as vrea sa o tin numai pentru mine 17
daiana Reputație: 172 Postat August 21, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 21, 2013 Dragule iti multumesc foarte mult pentru recenzie si ma bucur foarte mult ca te-ai alaturat acestui forum .....te sarut si sa ai grija de tine pupiciii.....
daiana Reputație: 172 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 8, 2013 Buna dimineata tuturor , Pe aceasta cale vreau sa va anunt ca pentru o perioada ( momentan nedeterminata ) voi fi indisponibila si voi fi plecata din Constanta . Voi anunta aici in momentul in care revin . Nu este vorba despre o retragere , voi revenii in curand cu forte proaspete si cu aceeasi daruire de care am dat dovada pana acum . Va pwwwp dulce … toate cele bune … si sa ne revedem cu bine. VA DORESC O ZI BUNA 3
daiana Reputație: 172 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 8, 2013 va multumesc pentru clipele minunate petrecute impreuna....... si va astept cu drag...... in momentul in care voi reveni "
totom Reputație: 35 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Europe Oras:Europe Postat Septembrie 8, 2013 NO NO NO AND ME ...? try to contact you long time. ok, have a good time and hangloose
daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 22, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2013 Buna seara dragi mei , cine ma poate scoate si pe mine de la escorte inactive....am revenit in c-ta
daiana Reputație: 172 Postat Octombrie 22, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2013 cine ma poate ajuta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum