liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iulie 28, 2016 Esti un las ,banuiesc ca in viata reala nu ridici ochii din pamant,nici macar aici in virtual nu ai simntul raspunderii , iti chemi lacheii sa te sustina,am spus de sute de ori ca nu ma intereseaza aberatiile voastre, nu pot sa vorbesc de rau fetele cu vreti si faceti voi ,cine nu scrie cum vreti voi este dusmanul vostru, ei bine prefer sa fiu dusmanul vostru decat sa merg umar la umar cu niste frustrati 2 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 28, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 28, 2016 Mars in pula mea de retard 1 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iulie 28, 2016 Mars in pula mea de retardSe spune ca un prost cand nu are argumente sa te combat injura ,acum m-am convins 3 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iulie 28, 2016 2 3
daniel2012 Reputație: 602 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 28, 2016 Dragi prieteni, Intr-o postare de mai sus spuneam ca nimeni nu cred ca ar fi deranjat daca Ana ar posta niste poze in costumul Evei. Astazi am vazut-o pe Ana imbracata in acest costum....si m-am decis sa scriu la gazeta. 1. Plictisit in orele de serviciu, am contactat-o pe Ana foarte simplu, prin sms...Mi-a raspuns si am stabilit ora. Chiar a meritat sa-mi vrajesc sefu' si s-o intind mai devreme spre promenada. Uneori, deciziile de moment...sunt chiar foarte reusite! 2. Am ajuns la ea (statia de metrou Dristor 2) si foarte usor, ghidat de aceasta printesa in 3 minute eram la usa. 3. Cand a deschis usa...am fost intampinat de una din cele mai frumoase fete intalnite de mine din ultima vreme. Nu descriu sirul evenimentelor, dar spun atat ca la Ana am gasit exact ceea ce caut eu: a ) igiena impecabila (ceea ce m-a determinat sa-i cer sa facem "chestii" la care clar nu ma bag daca nu simt ca ar fi ok) b ) bun simt si discutie degajata ca atunci cand revezi i veche amica (si...mentionez, la mine e prima vizita) c ) FK intens...nu simulari de pupaturi ca la gradinita Nu are rost sa detaliez ce "pozitii" am luat noi pe parcursul unei ore. Au fost exact acelea care pe mine m-au determinat sa finalizez de doua ori fara probleme. Eu am incercat s-o fac si pe ea sa se simta bine alaturi de mine pentru ca imi place ca si persoana de langa mine sa fie in centrul atentiei. Nu am putut sa facem COF; aveam eu o fantezie, dar nu a fost nicio problema. Ca sa fie rezenzia completa: Aspect: tipa inalta slabuta (asa cum imi place mie; la un moment dat Ana a zis "sunt lunga-n craci", iar eu am adaugat fara ezitare "si buna-n draci"). Serviciile Anei: oral neprotejat + normal protejat + ce am mai scrii mai sus Pret: 100 ron/h + o mica atentie din partea mea pt ca nu reusisem sa cumpar o cutie de bomboane Concluziile le trageti singuri. Eu unul abia astept s-o revad. Inchei cum am inceput, dar aducand o completare: Ana, nu te afisa in costumul Evei aici pe site, ca tare mi-e teama ca fac greu programarea viitoare! Sunt cam egoist, dar sincer nu pot sa fiu altfel acum! Niste intrebari doar pt Ana: 1. Daca in viitor as dori sa mai aduc un foarte bun prieten (baiat cu bun simt evident), crezi ca ne-am putea distra in trei? 2. Am niste cursuri video cu legislatia rutiera, exemple etc etc... Te-ar interesa sa ti le trimit? Daca da, lasa-mi un semn aici..si te contactez eu. 3. Sper ca nu te-ai suparat si plictisit citind despre aventura noastra de azi... (asta nu e chiar intrebare) 4. Te pup dulce! (pt ca a inceput sa-mi placa zodia ta ) 2 5
putzache Reputație: 1141 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2016 Altu care sa indragostit,pai dc nu o suni daca tot vrei sa-i dai cursuri de legislatie,sa nu o pupi prea dulce ca face diabet,cu zodia eu zic sa o intrebi pe nety daca sunteti compatibili.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iulie 28, 2016 Dragi prieteni, Intr-o postare de mai sus spuneam ca nimeni nu cred ca ar fi deranjat daca Ana ar posta niste poze in costumul Evei. Astazi am vazut-o pe Ana imbracata in acest costum....si m-am decis sa scriu la gazeta. 1. Plictisit in orele de serviciu, am contactat-o pe Ana foarte simplu, prin sms...Mi-a raspuns si am stabilit ora. Chiar a meritat sa-mi vrajesc sefu' si s-o intind mai devreme spre promenada. Uneori, deciziile de moment...sunt chiar foarte reusite! 2. Am ajuns la ea (statia de metrou Dristor 2) si foarte usor, ghidat de aceasta printesa in 3 minute eram la usa. 3. Cand a deschis usa...am fost intampinat de una din cele mai frumoase fete intalnite de mine din ultima vreme. Nu descriu sirul evenimentelor, dar spun atat ca la Ana am gasit exact ceea ce caut eu: a ) igiena impecabila (ceea ce m-a determinat sa-i cer sa facem "chestii" la care clar nu ma bag daca nu simt ca ar fi ok) b ) bun simt si discutie degajata ca atunci cand revezi i veche amica (si...mentionez, la mine e prima vizita) c ) FK intens...nu simulari de pupaturi ca la gradinita Nu are rost sa detaliez ce "pozitii" am luat noi pe parcursul unei ore. Au fost exact acelea care pe mine m-au determinat sa finalizez de doua ori fara probleme. Eu am incercat s-o fac si pe ea sa se simta bine alaturi de mine pentru ca imi place ca si persoana de langa mine sa fie in centrul atentiei. Nu am putut sa facem COF; aveam eu o fantezie, dar nu a fost nicio problema. Ca sa fie rezenzia completa: Aspect: tipa inalta slabuta (asa cum imi place mie; la un moment dat Ana a zis "sunt lunga-n craci", iar eu am adaugat fara ezitare "si buna-n draci"). Serviciile Anei: oral neprotejat + normal protejat + ce am mai scrii mai sus Pret: 100 ron/h + o mica atentie din partea mea pt ca nu reusisem sa cumpar o cutie de bomboane Concluziile le trageti singuri. Eu unul abia astept s-o revad. Inchei cum am inceput, dar aducand o completare: Ana, nu te afisa in costumul Evei aici pe site, ca tare mi-e teama ca fac greu programarea viitoare! Sunt cam egoist, dar sincer nu pot sa fiu altfel acum! Niste intrebari doar pt Ana: 1. Daca in viitor as dori sa mai aduc un foarte bun prieten (baiat cu bun simt evident), crezi ca ne-am putea distra in trei? 2. Am niste cursuri video cu legislatia rutiera, exemple etc etc... Te-ar interesa sa ti le trimit? Daca da, lasa-mi un semn aici..si te contactez eu. 3. Sper ca nu te-ai suparat si plictisit citind despre aventura noastra de azi... (asta nu e chiar intrebare) 4. Te pup dulce! (pt ca a inceput sa-mi placa zodia ta )stai linistit ca au venit lacheii cu curva sefa 3 2
daniel2012 Reputație: 602 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 28, 2016 Altu care sa indragostit,pai dc nu o suni daca tot vrei sa-i dai cursuri de legislatie,sa nu o pupi prea dulce ca face diabet,cu zodia eu zic sa o intrebi pe nety daca sunteti compatibili.Ti-a cerut cineva sfaturi tie?? Te cheama Ana, de te-ai apucat sa raspunzi la intrebarile adresate fetei??
putzache Reputație: 1141 Postat Iulie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2016 te-ai aprins este,ho ma nebunica ca eu ma duc la ea doar sa ne futem,nu ti-o fur,sunt casatorit,daca nu eram poate ca ieseam cu ea la un cico ca sa te oftici ce puneti voi la suflet toate rautatile de pe forumul asta.incepe sa-mi placa din ce in ce mai tare ) ps maine ma duc pe la ea vrei sa-i transmit ceva? 2
tevezis Reputație: 1052 Postat Iulie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 30, 2016 maine lucrezi?
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 31, 2016 te-ai aprins este,ho ma nebunica ca eu ma duc la ea doar sa ne futem,nu ti-o fur,sunt casatorit,daca nu eram poate ca ieseam cu ea la un cico ca sa te oftici ce puneti voi la suflet toate rautatile de pe forumul asta.incepe sa-mi placa din ce in ce mai tare ) ps maine ma duc pe la ea vrei sa-i transmit ceva?nu au mai vazut p...a saracii 27 18
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iulie 31, 2016 te-ai aprins este,ho ma nebunica ca eu ma duc la ea doar sa ne futem,nu ti-o fur,sunt casatorit,daca nu eram poate ca ieseam cu ea la un cico ca sa te oftici ce puneti voi la suflet toate rautatile de pe forumul asta.incepe sa-mi placa din ce in ce mai tare ) ps maine ma duc pe la ea vrei sa-i transmit ceva?Da!Ca o iubeste mult dany!..si sa.i dai cu mila!
daniel2012 Reputație: 602 Postat August 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 1, 2016 te-ai aprins este,ho ma nebunica ca eu ma duc la ea doar sa ne futem,nu ti-o fur,sunt casatorit,daca nu eram poate ca ieseam cu ea la un cico ca sa te oftici ce puneti voi la suflet toate rautatile de pe forumul asta.incepe sa-mi placa din ce in ce mai tare ) ps maine ma duc pe la ea vrei sa-i transmit ceva? Confrate putzache, Ma bucur ca o vizitezi des pe Ana. Asta inseamna ca nici eu nu am gusturi asa rele, right? De asemenea multumesc pentru intentia de a vorbi cu ea in numele meu (desi nu ti-am cerut niciodata). Dar daca totusi vrei si te vezi cu ea, transmite-i ca mi-a facut placere compania ei si doresc s-o revad. Mai transmite-i asa: "Lui Daniel ii place ca intalnirea sa aduca placere reciproca, ca tine mult ca si tu sa te simti dorita si adorata. In concluzie, Daniel nu vine doar sa te futa ca pe o simpla curva (asa cum o face "putzache"), ci vrea ca tu sa te simti in primul rand femeie pentru ca o meriti!" Multumesc putzache si-ti doresc succes in casnicie! PS: Banuiesc ca pentru sotia ta (in calitate de femeie) nutresti sentimente ceva mai profunde... 3 5
lexmarky Reputație: -273 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2016 OFF TOPIC Am fost la Ana vineri,programare prin sms cu o zi inainte,prefera metoda asta din spusele ei din comoditate,locatia: o garsionera cu un aspect cam naspa,ne renovata,cu o baie veche,fara papucei,prosop luat de pe suportul de rufe,cam dezorganizata fata din punctul asta de vedere,mult fum de la tigari in camera,nota 7 cu indulgenta.Actiunea:dupa dusul aferent din partea mea a inceput cu un oral neprotejat executat bine,fara mari artificii,am finalizat in gurita ei a strans tot pana la ultima picatura si mi-a oferit imediat servetel umed sa ma sterg chiar daca avea gura plina,altele o zbughiesc imediat la baie si uita de client si trebuie sa cauti tu prin camera servetele sau hartie,oral-nota 8,5.Dupa igienizare am stat de vorba,cred vreo 40 de minute,despre clieti ei,forum, viata ei personala,totusi cam multe detalii persoanale de la prima intalnire,GFE-nota 8(fara FK),a urmat normalul protejat cu ea deasupra se misca bine,dar nu indeajuns sa imi dau drumul ,am pus-o capra unde am reusit sa finalizez dupa ceva timp,normal-nota 8,corp-nota 7,5(sani mici,cam slaba pentru gusturile mele). Halatul 100ron/pret coret dupa parea mea daca nu ai pretenti prea mari de la locatie si prestatoare. Ciocane tari! 4 9
faxalu Reputație: 4 Postat August 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2016 Salutare,Am stat sa ma gandesc daca sa scriu aici sau nu, pana la urma iata-ma prezent.Desi sunt nou pe forum si in "breasla" voi incerca sa transmit cateva informatii despre experienta mea in vizita facuta Anei. Ana mi-a raspuns imediat pe whatsapp, programarea facand-o cu 2 zile inainte. Foarte prompta si parolista. Despre locatie s-au spus deja destule si nu vreau sa insist, modesta dar cui ii pasa pana la urma. Fiind primul client al zilei, Ana a fost putin obosita, la fel ca si mine dealtfel.Am descoperit o fata frumoasa, prietenoasa, sincera, glumeata, lucruri de apreciat si la care te astepti sa fie intocmai.( GFE 10)Fizicul este perfect pentru cei ce apreciaza genul skinny, Ana este inalta si are pielea fiiinaa, picioare lungi si al naibii de sexi (eu fiind destul de scund). Fiind prima vizita recunosc am fost cam stangaci dar se pare ca m-a inteles, are rabdare si nu ai senzatia ca se grabeste. Mi-a placut f mult oralul (nota 9) neprotejat desi a reusit sa ma termine in cateva minutele , timp in care am avut placerea unui 69 (curata si cu o priveliste super - nota 10++).Actul doi a decurs foarte ok desi este loc de mai multa implicare, protejat (btw Ana tine mult la igiena - nota 10) a inclus si FK, ceea ce mi-a placut mult, cu exceptia ca din motive ce tin strict de mine nu am reusit sa finalizez, poate data viitoare.(nota 9 pentru Ana, 6 pentru mine:)) )Cadoul 100/h se stie deja. Overall, recomand (daca cineva tine cont de parerea unui novice) si cu siguranta voi reveni!Multumesc Ana! si spor 5
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 3, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 3, 2016 La al doilea nr nu ai putut sa finalizezi sau nu ti s.a sculat pl?
norbert1976us Reputație: 1431 Postat August 3, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 3, 2016 Salutare,Am stat sa ma gandesc daca sa scriu aici sau nu, pana la urma iata-ma prezent.Desi sunt nou pe forum si in "breasla" voi incerca sa transmit cateva informatii despre experienta mea in vizita facuta Anei. Ana mi-a raspuns imediat pe whatsapp, programarea facand-o cu 2 zile inainte. Foarte prompta si parolista. Despre locatie s-au spus deja destule si nu vreau sa insist, modesta dar cui ii pasa pana la urma. Fiind primul client al zilei, Ana a fost putin obosita, la fel ca si mine dealtfel.Am descoperit o fata frumoasa, prietenoasa, sincera, glumeata, lucruri de apreciat si la care te astepti sa fie intocmai.( GFE 10)Fizicul este perfect pentru cei ce apreciaza genul skinny, Ana este inalta si are pielea fiiinaa, picioare lungi si al naibii de sexi (eu fiind destul de scund). Fiind prima vizita recunosc am fost cam stangaci dar se pare ca m-a inteles, are rabdare si nu ai senzatia ca se grabeste. Mi-a placut f mult oralul (nota 9) neprotejat desi a reusit sa ma termine in cateva minutele , timp in care am avut placerea unui 69 (curata si cu o priveliste super - nota 10++).Actul doi a decurs foarte ok desi este loc de mai multa implicare, protejat (btw Ana tine mult la igiena - nota 10) a inclus si FK, ceea ce mi-a placut mult, cu exceptia ca din motive ce tin strict de mine nu am reusit sa finalizez, poate data viitoare.(nota 9 pentru Ana, 6 pentru mine:)) )Cadoul 100/h se stie deja. Overall, recomand (daca cineva tine cont de parerea unui novice) si cu siguranta voi reveni!Multumesc Ana! si sporprimul client.....si era deja obosita...??? La ultimul....probabil ca ar fi fost cel putin epuizata....Probabil ai gresit exprimarea....altfel mi se pare ciudat... Oricum, felicitari!
faxalu Reputație: 4 Postat August 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2016 primul client.....si era deja obosita...??? La ultimul....probabil ca ar fi fost cel putin epuizata....Probabil ai gresit exprimarea....altfel mi se pare ciudat... Oricum, felicitari!probabil nu m-am exprimat corect .. coffee needed
antropulogu 010 Reputație: 16 Postat August 5, 2016 Postat August 5, 2016 Vizitat Anushka inainte de relocarea la Dristor. Programare seara,in jur de ora 9, confirmata cu 30 de minute inainte.Punctele tari constau in calmul de care da dovada,lasarea telefonului departe de beligeranta.In plus, s-a scuzat pentru tinuta un pic housekeeping.Primul numar in fata oglinzii,Cateva minute oral protejat (asa am poftit eu), apoi Ea on top, un pic de rodeo, cam 5 minute si s-a spart buba. In momentul iesirii din matca i am cerut un strop de eye contac, dar a ignorat total aceasta Indicatie regizorala. Apoi am primenit zona de transee,un chat in care mi a facut pe scurt profilul vizitatorilor ei,un plus pentru stiinta. Actul 2,un misionar mai mult asa de pamplezir. Eu comandam si da-i si lupta,si lupta, el da- i si culca.In aceste conditiuni i-am retras gumarul si am inceput sa l dau cu capul de sanii ei mici.apoi vazandu-i suferinta,ana si a activat ultimele resurse de spirit civic frecandu-l furibund cu mana ei de pianista,terminand lipit de corpul ei. Practic,in vulg laba. De remarcat ca a scuipat pe dumnealui, pentru aderenta, ceea ce mie nu prea mi- a placut.dupa descarcerare, a plecat imediat la igienizare si s a imbract instantaneu de zici ca a avut inelul magic din arabella.La bilant: oral 8,5( nu se avanta prea adanc si cred ca ar deranja-o daca o dirijezi de cap), normal 8,5. Corp 8.sanii micuti.(ii aduc niste braga data viitoare, ca am auzit ca daca bei din bautaura asta xresc mari).anal na, Gfe na. Pretul standard plus o cutiuta de glucide.o recomand mai pe ziua cand teoretic ar trebui sa fie mai proaspata.ca un mic truc, urmariti statusul de whatsap unde spune daca este acasa sau la birou.va urez traditionalul " falus cat mai semetz!" 2
daniel2012 Reputație: 602 Postat August 5, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 5, 2016 La al doilea nr nu ai putut sa finalizezi sau nu ti s.a sculat pl?Ce caterinca poti sa faci!!!
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 5, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 5, 2016 Ce caterinca poti sa faci!!!Mai ai cursurile de legislatie rutiera?
daniel2012 Reputație: 602 Postat August 10, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 10, 2016 Mai ai cursurile de legislatie rutiera?Nu, i le-am dat Anei. Fa-i si tu o vizita fetei!
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 10, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 10, 2016 Nu, i le-am dat Anei. Fa-i si tu o vizita fetei! Am vizitat-o cu ceva timp in urma!Recenzii nu scriu si nu citesc,decat pe ale lui liviu juisare,sa ma distrez!Poate o sa mai trec pe la ea,sa o invat cum sa "prinda" 77777,ca tot e pasionata.. 2
hercules999 Reputație: 1 Postat August 10, 2016 Postat August 10, 2016 Mai pune poze Ana , pe 21-22 august esti la "birou" ?
uncu Reputație: 9 Postat August 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2016 Anal faci?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum