putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 28, 2017 Cum reusesti sa ajungi la ea? Da-ne pontul!!!La cine sa ajungi, la respectiva topicului? Eu unu la ana nu am avut niciodata neplacuta surpriza sa nu-mi raspunda cel mult la al 2-lea apel telefonic, cred ca mai tine si de comportamentul unora vis a vis de ea sau poate tine de noroc. 4
kiel Reputație: 65 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2017 Am tot dat si sms si pe whtapp dar nimic....
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2017 La cine sa ajungi, la respectiva topicului? Eu unu la ana nu am avut niciodata neplacuta surpriza sa nu-mi raspunda cel mult la al 2-lea apel telefonic, cred ca mai tine si de comportamentul unora vis a vis de ea sau poate tine de noroc.Da si eu cred ca conteaza foarte mult comportamentul 14 18
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 In cazul meu whtapp-ul este de baza...si un pic de noroc...si .....
manivela15 Reputație: 2693 Postat Martie 1, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Martie 1, 2017 Vine Manivela acum si ne zice ca a futut-o de 97,5 ori.nu poate decat sa ma bucure faptul ca am ramas un personaj memorabil pt tine ! azi am fost pt a 98,5 oara la Ana...nu mai contabilizam , dar cum se ocupa cineva de asta , ma scuteste de un efort ...intotdeauna mi-au placut baietii cu initiativa si inclinatii spre voluntariat ! Ana arata mai bine ca niciodata - a gasit o culoare a parului care i se potriveste perfect , a mai pus cateva kg care i-au rotunjit formele si sanii ,cateva tatuaje noi, iar prestatia ei este , k de obicei , excelenta . :clappmultumesc pentru serviciul de contabilizare moca pe care-l oferi si iti doresc o seara minunata alaturi de prietena ta draga Manuela ! 2 5
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 Si apropo, prefer sa fut chestii cu forme si sani, nu travestiti. 2 3
tevezis Reputație: 1053 Postat Martie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2017 Si apropo, prefer sa fut chestii cu forme si sani, nu travestiti.si eu pun pariu ca tu nu futi nimic 😂😂ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 si eu pun pariu ca tu nu futi nimic Ce te-a suparat comentariul meu, vai.Sa stii ca nu si-a dat nimeni seama ca atunci cand se da la fund topicul moldovencei sunt aceeasi doi trei lesinati care il aduc la suprafata. Tu fiind unul dintre ei... Lingerica sau pestisor ?In rest doar comentarii ca nu raspunde sau cand mai e vreun nefericit de o ciocaneste si scrie pe bune... ne zice cum arata si cum se fute ca scandura de calcat...Penibil. 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 Penibil.Cam da . 9 15
manivela15 Reputație: 2693 Postat Martie 2, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Martie 2, 2017 Si apropo, prefer sa fut chestii cu forme si sani, nu travestiti.ma bucur pt tine ca ti-ai ingrijit corespunzator mainile ...ai grija si la manichiura !
manivela15 Reputație: 2693 Postat Martie 2, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Martie 2, 2017 Cam da .penibili sunt doar cei care nu au ajuns la Ana si nu fac decat sa-si dea cu parerea ...
tevezis Reputație: 1053 Postat Martie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2017 Ce te-a suparat comentariul meu, vai.Sa stii ca nu si-a dat nimeni seama ca atunci cand se da la fund topicul moldovencei sunt aceeasi doi trei lesinati care il aduc la suprafata. Tu fiind unul dintre ei... Lingerica sau pestisor ?In rest doar comentarii ca nu raspunde sau cand mai e vreun nefericit de o ciocaneste si scrie pe bune... ne zice cum arata si cum se fute ca scandura de calcat...Penibil. daca eram peste acuma eram in dubai :laugh2 ,si nici lingau nu sunt nu intru in polemici cu tine ca nu cred ca are rost serios :laugh2 acuma fiecare cu parerea lui plm. 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 ma bucur pt tine ca ti-ai ingrijit corespunzator mainile ...ai grija si la manichiura ! Pentru mine curvele sunt chestii.Tu dai limbi in cur la curve, nu ai cum sa intelegi.
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 daca eram peste acuma eram in dubai :laugh2 ,si nici lingau nu sunt nu intru in polemici cu tine ca nu cred ca are rost serios :laugh2 acuma fiecare cu parerea lui plm. Erai pe naiba, cu muratura asta sa fii multumit daca scoti de un drum dus pana la Fetesti. 1 3
tevezis Reputație: 1053 Postat Martie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2017 Erai pe naiba, cu muratura asta sa fii multumit daca scoti de un drum dus pana la Fetesti.hai pa ca poate te grabesti
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 hai pa ca poate te grabesti Am atins o coarda sensibila ? Este ca nu produce ? hahahaha 1 3
tevezis Reputație: 1053 Postat Martie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2017 nu boss dar devii penibil intelegi acuma?????
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2017 Ba lasati fata in pace 15 18
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 3, 2017 nu boss dar devii penibil intelegi acuma?????A devenit deja....toate postarile omului sunt cacaturi si nu am vazut nici o recenzie de la el...pierde vremea pe aici pe forum! 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2017 A devenit deja....toate postarile omului sunt cacaturi si nu am vazut nici o recenzie de la el...pierde vremea pe aici pe forum! N-am loc de recenziile tale in care povestesti cum lingi curve in cur. nu boss dar devii penibil intelegi acuma????? Sa nu incepi sa plangi, hai ca ma opresc !Da cateva pagini in spate sa vezi cati se plang ca nu dau de ea (teapa) si cine o lauda. Sunt o mana de oameni care sunt mereu aceeasi. Nu e nimic dubios nu ? Ba lasati fata in pace Nu i-a facut mosule nimeni nimic. Nu am fetishuri cu scanduri, am auzit ca e nasol si raman aschii in organ.Hai ca ne auzim pe privat. 1 3
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 3, 2017 N-am loc de recenziile tale in care povestesti cum lingi curve in cur. Sa nu incepi sa plangi, hai ca ma opresc !Da cateva pagini in spate sa vezi cati se plang ca nu dau de ea (teapa) si cine o lauda. Sunt o mana de oameni care sunt mereu aceeasi. Nu e nimic dubios nu ? Nu i-a facut mosule nimeni nimic. Nu am fetishuri cu scanduri, am auzit ca e nasol si raman aschii in organ.Hai ca ne auzim pe privat. Ba fraiere tu nu esti prost....esti incredibil de prost....defapt prostul absolut si pt un sclav prost ca tine nu mai ma pot obosi nici macar sa te injur...dute-n pula mea! 1
tevezis Reputație: 1053 Postat Martie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 3, 2017 A devenit deja....toate postarile omului sunt cacaturi si nu am vazut nici o recenzie de la el...pierde vremea pe aici Nici nu ma cobor la mintea ta
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Martie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2017 Ba fraiere tu nu esti prost....esti incredibil de prost....defapt prostul absolut si pt un sclav prost ca tine nu mai ma pot obosi nici macar sa te injur...dute-n pula mea! 1. "Ba" esti cu ma-ta.2. Ai scris cu mana ta de ratat cu hepatita ca dai limbi in curul unor chestii in care se scurg kilograme de sloboz, prostule care esti tu prost. 1 3
tevezis Reputație: 1053 Postat Martie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 3, 2017 A devenit deja....toate postarile omului sunt cacaturi si nu am vazut nici o recenzie de la el...pierde vremea pe aici pe forum!nus e lege daca merg sa si scriu?? asta r optiunea mea sa scriu sau sa nu scriu 😯ðŸ˜ðŸ˜ 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2017 nus e lege daca merg sa si scriu?? asta r optiunea mea sa scriu sau sa nu scriu 😯ðŸ˜ðŸ˜Stai un pic ca este o nentelegere...nu era vb de tine ...ci despre alt user! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum