Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Cum reusesti sa ajungi la ea? Da-ne pontul!!!

La cine sa ajungi, la respectiva topicului? Eu unu la ana nu am avut niciodata neplacuta surpriza sa nu-mi raspunda cel mult la al 2-lea apel telefonic, cred ca mai tine si de comportamentul unora vis a vis de ea sau poate tine de noroc.

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am tot dat si sms si pe whtapp dar nimic....

Postat

La cine sa ajungi, la respectiva topicului? Eu unu la ana nu am avut niciodata neplacuta surpriza sa nu-mi raspunda cel mult la al 2-lea apel telefonic, cred ca mai tine si de comportamentul unora vis a vis de ea sau poate tine de noroc.

Da si eu cred ca conteaza foarte mult comportamentul 

• Like 14
  • Minus 18
Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

In cazul meu whtapp-ul este de baza...si un pic de noroc...si .....

• Oras:Tennessee
Postat

Vine Manivela acum si ne zice ca a futut-o de 97,5 ori.

nu poate decat sa ma bucure faptul ca am ramas un personaj memorabil pt tine ! :laugh2

azi am fost pt a 98,5 oara la Ana...nu mai contabilizam , dar cum se ocupa cineva de asta , ma scuteste de un efort ...intotdeauna mi-au placut baietii cu initiativa si inclinatii spre voluntariat ! :snap

Ana arata mai bine ca niciodata - a gasit o culoare a parului care i se potriveste perfect , a mai pus cateva kg care i-au rotunjit formele si sanii ,cateva tatuaje noi, iar prestatia ei este , k de obicei , excelenta . :clapppost-163921-0-35838100-1488402383_thumb.gif

multumesc pentru serviciul de contabilizare moca pe care-l oferi si iti doresc o seara minunata alaturi de prietena ta draga Manuela !

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:bucuresti
Postat

Si apropo, prefer sa fut chestii cu forme si sani, nu travestiti.

si eu pun pariu ca tu nu futi nimic 😂😂ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
Postat

si eu pun pariu ca tu nu futi nimic

Ce te-a suparat comentariul meu, vai.

Sa stii ca nu si-a dat nimeni seama ca atunci cand se da la fund topicul moldovencei sunt aceeasi doi trei lesinati care il aduc la suprafata. Tu fiind unul dintre ei... Lingerica sau pestisor ?

In rest doar comentarii ca nu raspunde sau cand mai e vreun nefericit de o ciocaneste si scrie pe bune... ne zice cum arata si cum se fute ca scandura de calcat...

Penibil.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat
Penibil.

Cam da .

• Like 9
  • Minus 15
Postat

Si apropo, prefer sa fut chestii cu forme si sani, nu travestiti.

ma bucur pt tine ca ti-ai ingrijit corespunzator mainile ...ai grija si la manichiura !

Postat

Cam da .

penibili sunt doar cei care nu au ajuns la Ana si nu fac decat sa-si dea cu parerea ...

Postat

Ce te-a suparat comentariul meu, vai.

Sa stii ca nu si-a dat nimeni seama ca atunci cand se da la fund topicul moldovencei sunt aceeasi doi trei lesinati care il aduc la suprafata. Tu fiind unul dintre ei... Lingerica sau pestisor ?

In rest doar comentarii ca nu raspunde sau cand mai e vreun nefericit de o ciocaneste si scrie pe bune... ne zice cum arata si cum se fute ca scandura de calcat...

Penibil.

daca eram peste acuma eram in dubai :laugh2 :laugh2 :laugh2 ,si nici lingau nu sunt nu intru in polemici cu tine  ca nu cred ca are rost  serios :laugh2 :laugh2  acuma fiecare  cu parerea lui plm.

• Like 1
Postat

ma bucur pt tine ca ti-ai ingrijit corespunzator mainile ...ai grija si la manichiura !

Pentru mine curvele sunt chestii.

Tu dai limbi in cur la curve, nu ai cum sa intelegi.

Postat

daca eram peste acuma eram in dubai :laugh2 :laugh2 :laugh2 ,si nici lingau nu sunt nu intru in polemici cu tine  ca nu cred ca are rost  serios :laugh2 :laugh2  acuma fiecare  cu parerea lui plm.

Erai pe naiba, cu muratura asta sa fii multumit daca scoti de un drum dus pana la Fetesti.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Erai pe naiba, cu muratura asta sa fii multumit daca scoti de un drum dus pana la Fetesti.

hai pa ca poate te grabesti

Postat

hai pa ca poate te grabesti

Am atins o coarda sensibila ? Este ca nu produce ? hahahaha

• Like 1
  • Minus 3
Postat

nu boss dar devii penibil intelegi acuma?????

A devenit deja....toate postarile omului sunt cacaturi si nu am vazut nici o recenzie de la el...pierde vremea pe aici pe forum!
  • Minus 1
Postat

A devenit deja....toate postarile omului sunt cacaturi si nu am vazut nici o recenzie de la el...pierde vremea pe aici pe forum!

N-am loc de recenziile tale in care povestesti cum lingi curve in cur. :)

nu boss dar devii penibil intelegi acuma?????

Sa nu incepi sa plangi, hai ca ma opresc !

Da cateva pagini in spate sa vezi cati se plang ca nu dau de ea (teapa) si cine o lauda. Sunt o mana de oameni care sunt mereu aceeasi. Nu e nimic dubios nu ?

Ba lasati fata in pace  =))

Nu i-a facut mosule nimeni nimic. Nu am fetishuri cu scanduri, am auzit ca e nasol si raman aschii in organ.

Hai ca ne auzim pe privat. :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

N-am loc de recenziile tale in care povestesti cum lingi curve in cur. :)

Sa nu incepi sa plangi, hai ca ma opresc !

Da cateva pagini in spate sa vezi cati se plang ca nu dau de ea (teapa) si cine o lauda. Sunt o mana de oameni care sunt mereu aceeasi. Nu e nimic dubios nu ?

Nu i-a facut mosule nimeni nimic. Nu am fetishuri cu scanduri, am auzit ca e nasol si raman aschii in organ.

Hai ca ne auzim pe privat. :)

Ba fraiere tu nu esti prost....esti incredibil de prost....defapt prostul absolut si pt un sclav prost ca tine nu mai ma pot obosi nici macar sa te injur...dute-n pula mea!
  • Minus 1
Postat

A devenit deja....toate postarile omului sunt cacaturi si nu am vazut nici o recenzie de la el...pierde vremea pe aici

Nici nu ma cobor la mintea ta

Postat

Ba fraiere tu nu esti prost....esti incredibil de prost....defapt prostul absolut si pt un sclav prost ca tine nu mai ma pot obosi nici macar sa te injur...dute-n pula mea!

1. "Ba" esti cu ma-ta.

2. Ai scris cu mana ta de ratat cu hepatita ca dai limbi in curul unor chestii in care se scurg kilograme de sloboz, prostule care esti tu prost.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

nus e lege daca merg sa si scriu?? asta r optiunea mea sa scriu sau sa nu scriu 😯ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1

Postat

nus e lege daca merg sa si scriu?? asta r optiunea mea sa scriu sau sa nu scriu 😯ðŸ˜ðŸ˜

Stai un pic ca este o nentelegere...nu era vb de tine ...ci despre alt user!
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...