Sari la conținut

Puncte erogene

rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Neata buna pamanteni pretiosi, Roz la mike, transmitem live in aceasta zi insorita lol. Ok, cat am lipsit mi-ati facut praf dg-ul,am raspfoit zilele trecute pe high speed,in diagonala, motaiam, greieri,zzzz zzzz. Si cine sa salveze dg-ul mai mult ca regina neincoronata a dg-ului(meow inca imi astept diadema), u know me, fana mi-a harley mi-a reprodus personalitatea,inca astept sa imi intre drepturile de autor si va scot pe toti la baute.

Sunt convinsa ca au fost topiuce pe puncte ,zone erogene,dar eu nu am raspuns la asa ceva inca de cand am contul,plus plictiseala din zona,plus clonele si rebranduiti,hai sa avem un fresh start si sa vedem fiecarui ce ii place. In fine imi doresc,mai mult decat parti ale corpului propriu-zise, cat si actiunea in sine sau cum le stimulezi,fie preludiu,fie pe durata lovemaking, fie postludiu.

Voi incepe eu asadar....ca asa este frumos :) in primul rand eu nu am nevoie personal de preludii lungi,sunt f f usor excitabila,orice ma stimuleaza,problema este sa ma inspire acea persoana sa ma las atinsa....besides am descoperit in relatiile mele,excluzand prima in care sexul a fost dezastruos,ca orice parte a corpului poate fi un punct erogen daca celalalt stie cum sa te atinga. Dar desigur am si eu pct mele forte,of course... de exemplu ma simt extaziasta cand cineva imi aqtinge solduri. nu oricum,nu ca in doggy cand iti apuci partenera sa te infigi mai adanc.ma refer la masarea soldurilor,la framantarea efectiva a lor,cand cineva maimbratiseaza cand sunt in picioare cu spatele si in timp ce ne sarutam. efectiv simt mici explozii simultaner cand ma framanta urcand in sus spre coaste, mom,ent in care in timp ce ma maseaza, ma zgarie usor in zona coasterlor. simt ca explodez si mi se urca tot sangele in cap. la fel resimt mici fiori de la degetele picioruselor panba in crestet daca isi trece degetele in parul meu sa il indeparteze, imi saruta apoi musca usor ceafa.

In timpul partidei ma inebuneste cand,dupa o penetrare intensa picioare,umeri,ei bine iese din mine si introduce si scoate capul penisului,in mioscari scurte si repetate.

Cel mai mult imi place cand un barbat atinge orgasdmul in mine. Ma inebuneste sa il simt cum atingea culmea in interiorul meu,ma simt toata vibranta, ma simt ca si cum timpul si spatiul se dilata si sufletele noastre s-au topit unul in  altul,unde transcendent in aer :)

si chiar daca se prabuseste peste mine cu tot corpul, imi simt corpul meu si corpul lui atat de usor ca si cum am fi amandoi in mare si eu as fi incolocita in jurul mijlocului lui.

Ca postludiui si cand ma simt f satisfacuta in cuplu imi place sa dorm tinundu-ne de mana si sa simt cum imi incalzeste spatele in spooning (i know i am so corny lol)

voua ce va place stimulat si cum?

• Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
Postat

dacă nu e ,,chimie,,orice preludiu e fara rost ...nu mai zic de parti erogene...

• Like 2
Postat

dacă nu e ,,chimie,,orice preludiu e fara rost ...nu mai zic de parti erogene...

exactly

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Cu un afrodisiac adecvat orice zona este erogena!   :laugh2

post-70730-0-03883600-1474966433_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 1
Postat

Și cu cât ,,experimentăm,, mai multe ,,chimia,,pare sa si modifice ,,ecuațiile parabole,,...

• Like 2
Postat

Targetul ni se modifică de la un ,,raport,,la altul....

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vorbiți mă frumos! În pula mea!

Scuzați, domnu'! 

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Eu bag mana la pisda, nu poti da gresi acolo

Eu bag limba la pisda , mergi la sigur asa.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

La mine e mai greu :)

Trebuie sa se dea peste cap de trei ori ca Greuceanu,trebuie sa-mi aducă salati din gradina ursului,pe fata împăratului Ros (dacă nu se descurca),lână de aur(sa-mi tina cald la spate) și sânge de taur de minotaur.

N-am exagerat deloc,zic eu :)

La gat(asta numai cine știe.Mi-a tras odată una o limba de la piept pana la ureche de am stat cu pula sculata doua zile) și la mijloc pe lateral,devin sensibil după.

Evident,o mana magica,care știe cum sa bage mana...confirma spusele unui bătrân:

"unde pune femeia mana...creste!" :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare