Sari la conținut

Cum iubim?

rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Am citit multe topice despre dragoste si romance, si fiind in o dispozitie in care emit caldura prin toti porii(nu glumesc,chioar sunt radioasa hihi), cred ca imi doream sa vad si un topic in care sa citesc despre cum unu,alta isi manifesta iubirea,indragosteala,sau ca tine la celalalt.

Mie de exmplu imi place sa mi se faca cafeaua de dimi, pt ca nu imi place deloc sa fac cafeaua,dar nu am alta alternativa daca mi se face cafea proasta de exemplu. insa imi place sa pregatesc breakfast in 2. imi place sa primesc flori,dar once in a blue moon, cand vad cate o batranica cu flori de camp, cumpar pt iubit si i le daruiesc eu ca femeie odata cu un zambet si un sarut.

Imi place f mult mancarea buna, aici nu prea fac compromisuri,daca nu e buna eu nu manc niciodata de foame ca ma simt f indispusa,prefer sa fac foamea. Asa ca imi place sa pregatesc/gatesc cine frumoase,imbelsugate(imi place sa gust putin din mai multe feluri si mereu fac portii mici,ma plictyisesc rapid de mancare) si dupa o cina frumoasa in casa imi place o muzica veche, senzuala si sa dansam,eu ma blegesc de obicei si motai cu capul pe umarul lui :)))

Daca iesim sa mancam afar, e placut sa avem prieteni la niste pahare ca se stie apetitul meu de caterinca si apoi tavaleala aferent candf ajungem acas.

In relatie eu nu cred doar in iubita iubit, ci imi p[lace sa ma deschid de tot, de la emotional,la psihic si of course sa ma daruiesc complet sexual,dar imi place sa imi transform partenerul in cel mai bun prieten,fartele pe care nu l-am avut,noul meu tatic,etc.nu sunt genul sa te intreb cum ti-a fost ziua la munca,pt ca mie una niciodata nu mi-aplacut sa discut despre job,oricare ar fi fost al meu,dar daca incepe sa imi povesteasca si imi cere parerea imi place sa gandesc cum vad eu lucrfuile si sa il sfatuiesc.uneori si eu cer sfaturi in diverse.si imi place f mult cand cineva e curajos si deschis adica sa imi spuna imediat daca ceva al meu a fost considerat nepotreivit(intr-o maniera frumoasa si calma) si ce i-ar placea sa ii ofer pe viitor. i guess imi place comunicarea si sa simt acea complicitate ca in 2 niciun subiect nu e taboo ori delicat spre inabordabil

Oricat imi plac ieselile sau micile calatorii cu altii un getaway doar in 2,us against the world,ma face sa fiu f iub itoare, mai ales daca trebuie el sa conduca. cand e mai liber ba ii pun o mana peste ochi lool i knowe i am crazy dar doar o fractiune de secunda, ba ii cant ,vba il musc de gat,ba bag pixul in gura cand fac sudoku imi ridic ochii deodata si il intreb brusc vrei si tu? si ii arat pixul (u know crazy biatch playful stuff).

Cateodata iubirea mea e mai taraneasca asa de fel, mai rustica sa o numim. Daca nu suntem in o zona / impostaza fancy imi place sa ne fugarim reciproc.

Si cel mai mult imi arat iubirea prtin sarut. Ador sa ma sarut si cred ca niciodata nu as putea merge mai departe cu cineva care saruta neplacut. Daca limba lui e atat de proasta acolo sus,jos ce nmaiba orbecaie si celalte parti ale lui cum ar putea sa se miste bine.....

Thats all for today sper ca cele 3 topice ale mele nu au deranjat ochiului,mie personal de astea mi-ar placea sa vad pe dg 

va tzuc

• Like 10
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Rozeto,ce ai cu noi? :( Cu ce ti-am gresit? :( Asa nevorbita esti? :(

Postat

Rozeto,ce ai cu noi? :( Cu ce ti-am gresit? :( Asa nevorbita esti? :(

pt postarea precedenta te-am raportat.n u voi face report si pe aceasta sa n u ii bag prea multe. o sa te rog frumos daca esti fanul meu sa ma ocolesti pana iti voi face o invitatie speciala invocandu-ti username-ul sa mi te adresezi ori sa contribui la topicul meu. urmand ca pana atunci sa iti tii agresivitatea pt propria-ti ograda ori sa spurci topice care din prima postare au ca subiect porcaiala si hartza intre membrii. cat bun simt poti avem sa scrii mizeria ta la un topic despre iubire?

• Telefon: ionescoion
  • Oras:oriunde ne este bine
  • Telefon: ionescoion
  • Oras:oriunde ne este bine
Postat

Imbatisarile calde si afectuase sunt forma cea mai pura de exprimare a sentimentului.....

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

pt postarea precedenta te-am raportat.n u voi face report si pe aceasta sa n u ii bag prea multe. o sa te rog frumos daca esti fanul meu sa ma ocolesti pana iti voi face o invitatie speciala invocandu-ti username-ul sa mi te adresezi ori sa contribui la topicul meu. urmand ca pana atunci sa iti tii agresivitatea pt propria-ti ograda ori sa spurci topice care din prima postare au ca subiect porcaiala si hartza intre membrii. cat bun simt poti avem sa scrii mizeria ta la un topic despre iubire?

Dap...! E mai nebună ca oricând.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Este un topic interesant. Parerea mea este ca sunt foarte multe de spus. Din punctul meu de vedere, dragostea trece prin piele. E acea emotie pe care o ai cand iei pe cineva de mana sau iei in brate. De multe ori nu are explicatie rationala. Si ca sa spun drept, dragostea incepe unde se sfarseste prietenia si invers. Nu pot sa spun ca sunt prieten cu cineva pe care il iubesc, pentru ca sunt mai posesiv cu acea persoana (lucrul normal avand in vedere ca o doresc), nu stiu daca pot sa ii spun chiar totul etc. Oricum ar fi, iubesc pe cineva pentru modul in care ma face sa ma simt. 

trebuie sa fii ceva zodie de pamant sau macar balanta. aceastia isi exprima sentimentele cel mai bine si viu prin pipait :)))

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

trebuie sa fii ceva zodie de pamant sau macar balanta. aceastia isi exprima sentimentele cel mai bine si viu prin pipait :)))

Nu. Sunt Pesti.

Postat

Am crezut ca ai mai evoluat si tu,ca ai devenit mai inteleapta,mai interesanta,mai inventiva.....dar m-am inselat,tot aceeasi banalitate ai ramas,frustrata plina de venin si furie :)

PS.?Cand ai sa reusesti sa scrii corect si sa fii coerenta intr-o fraza de la cap la coada am sa devin fanul tau nr.1 :) 

PPS.:Da-mi report la toate postarile :)

• Like 6
  • Minus 8
Postat

Am crezut ca ai mai evoluat si tu,ca ai devenit mai inteleapta,mai interesanta,mai inventiva.....dar m-am inselat,tot aceeasi banalitate ai ramas,frustrata plina de venin si furie :)

PS.?Cand ai sa reusesti sa scrii corect si sa fii coerenta intr-o fraza de la cap la coada am sa devin fanul tau nr.1 :)

PPS.:Da-mi report la toate postarile :)

Nu ai inteles. Cand m-am adresat tie, am incheiat, in fapt, orice comunicare cu tine,dat ca nu am timpul necesar si sunt lipsita de minimul chef sa te conving intr-un fel sau altul. Esti liber ca oricare altul sa ma percepi in ce fel voiesti, eu scriu mereu pe graba, se stie se cunoaste felul meu rapid de a tasta, cum ca nu imi recitesc sau corectez greselile. Nu iti place stilul, ei bine, nu te retine nimic sa ma eviti ,cum voi face si eu cu tine,nu-i asa? Nu-s furioasa deloc sau veninoasa, dar este jobul lui sa intervina la atacurile la persoana neprovocate. Atunci sa si-l faca. Uite,aici am incercat sa scriu corect, concordant cu normele de ortografie, ortoepie si de punctuatie. Sper ca acum te simti mai fericit, o zi buna :)

Postat

Adica ii spuneai bobo lui tati sau imi spui mie? Nu de alta dar te apropii mult de modul in care ma striga prietenii, dar nu cred ca ne cunoastem. Sau e o mare coincidenta. 

ii spuneam lui Pisicuts. asa il strig eu, cand ma ratacesc in parc :))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Trebuie sa iubim cu inima si sa gandim cu creierul :)

• Like 3
  • Oras:amanta
Postat

Iubire,sincer ce e aia iubire?Nu am iubit niciodata,sunt o persoana mai rece care nu-si arata sentimentele

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Trebuie sa iubim cu inima si sa gandim cu creierul :)

sunt de acord ca in iubire,dupa ce te maturizezi cat de cat, sa fii rational,cu picioarele pe pamant si ca iubirea sa capete asa un curs sanatos, practic vorbind si sa o scoti din sfera sentimentuilui, adica emotionala, pentru a cronstrui ceva practic,tangibil in 2. dar asta e alta poveste :)

eu ma refeream la micile gesturi prin care ne exprimam iubirea in viata de zi cu zi :D

Postat

Iubire,sincer ce e aia iubire?Nu am iubit niciodata,sunt o persoana mai rece care nu-si arata sentimentele

dar nu e bine deloc draga cristinel. vezi tu daca iti inhibi/reprimi emotiile, well cu siguranta in caz de dezamagire, impactul in care esti afectat nu este acelasi ca atunci cand esti deschis,dar lucrurile nici nu pot evolua frumos.

vezi tu iubirea e un pariu,daca nu pui acel bilet la casa de pariuri,nu vad cum ai putea castiga

lets gamble :D

• Like 1
Postat

ps rog comunitatea sa plaseze toate jetoanele la mine ca nu le cheltui sa moara bibi, cat plasati pariurile eu doar ma joc si zornai la ele :laugh2

acu serios cristinel nu e bine si nici f sanatos pt propria persoana sa tii in tine si sa fii inchis. adica nu trebuie sa ai trairile sau emotiile all over the place si e bine sa ai incredere in persoane caruia i le dedici.DAR......

stii era o vorba in un articol citit sau parca documentar, nu mai stiu unde,sunt 2 tipuri de oameni  in lumea asta .... cei care se rastesc la tine cum le faci ceva si cei care tac. e bine sa taca odata,de doua ori.dar o a treia categorie tace mereu. din cele 3 tipuri cine e cel mai probabil sa ia o arma si sa traga in toti in un centru comercial plin cand i se aduna multe si clacheaza?  :)

Postat

dar nu e bine deloc draga cristinel. vezi tu daca iti inhibi/reprimi emotiile, well cu siguranta in caz de dezamagire, impactul in care esti afectat nu este acelasi ca atunci cand esti deschis,dar lucrurile nici nu pot evolua frumos.

vezi tu iubirea e un pariu,daca nu pui acel bilet la casa de pariuri,nu vad cum ai putea castiga

lets gamble :D

d-aia e day bolnav dupa pariuri :)))) :rax2

era o gluma

Pot evolua destul de frumos si fara "iubire",trei copii,nepotel,casnicie de peste 22 ani.....

PS-nu ma cheama asa,sau doar m-ai alintat :))))

• Like 2
Postat

d-aia e day bolnav dupa pariuri :)))) :rax2

era o gluma

Pot evolua destul de frumos si fara "iubire",trei copii,nepotel,casnicie de peste 22 ani.....

PS-nu ma cheama asa,sau doar m-ai alintat :))))

:laugh2 nu,nu. cu day mi-am incheiat socotelile fix pe forum si fiecare cu treaba lui. ii doresc chiar multa fericire in relatia lui:). mi-era superdor de felin though tot timpul lipsei mele.

Postat

ps rog comunitatea sa plaseze toate jetoanele la mine ca nu le cheltui sa moara bibi, cat plasati pariurile eu doar ma joc si zornai la ele :laugh2

acu serios cristinel nu e bine si nici f sanatos pt propria persoana sa tii in tine si sa fii inchis. adica nu trebuie sa ai trairile sau emotiile all over the place si e bine sa ai incredere in persoane caruia i le dedici.DAR......

stii era o vorba in un articol citit sau parca documentar, nu mai stiu unde,sunt 2 tipuri de oameni  in lumea asta .... cei care se rastesc la tine cum le faci ceva si cei care tac. e bine sa taca odata,de doua ori.dar o a treia categorie tace mereu. din cele 3 tipuri cine e cel mai probabil sa ia o arma si sa traga in toti in un centru comercial plin cand i se aduna multe si clacheaza?  :)

esti tanara,mai discutam dupa ce treci prin niste ani,incredere am doar in mine,altcineva o data te va dezamagi,de ce sa pui sentimente?sa fi deceptionat la un moment dat?,am invatat in viata sa filtrez toate neplacerile si sa pastrez in minte doar ce e bun,intradevar tac,dar am metodele mele de a ma descarca de energiile negative,am trecut prin prea multe in viata sa clachez

Postat

v-am pupat eu am taiat-o spre ale mele, o sa urmaresc d p telefon ce mai spuneti frumos si o sa rasp cum pot ca telefonu meu e najpet rau si nah....

vb pe indelete cand mai intru d p pc

sa aveti o zi frumoasa si nu uitati ca vreau jetoane

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...