Sari la conținut

Crina/Marina - 0733862035

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna. Am anunt activ pentru ca lucrez. Daca nu am raspuns , inseamna ca am fost ocupata (nu raspund la altcineva din bun simt fata de persoana cu care sunt ) sau incetasem activitatea in ziua respectiva. Nu am un program fix. :). O zi frumoasa!  

Threesome prestezi ?

• Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Asta e buna rau!!! O stiu de pe vremuri, din 2018 cand am intalnit-o prima data. A plecat sa si-o traga pe alte meleaguri si parca a revenit mai frumoasa...Pretul e cam maricel insa, dar cred ca merita cu prisosinta...

• Oras:Constanta
Postat

Am fost eu recent.Ai dreptate,arata bine si te executa si mai bine.In rest,bani sunt maculatura!

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Nici dacă mă anunțau că s-a terminat cu pandemia nu eram atât de bucuros că atunci când am dat de ea pe WhatsApp. Se pare că domnișoara nu a fost retrasă sau plecata doar nu și-a făcut reclamă excesiva și a mers pe utilizatori cunoscuți. Aceeași locație ( Baba Novac ), aceeași curățenia impecabila, același câine ( cățelușa de fapt ), aceleași servicii de nota 10. Făra anal, oral soft, de fapt cred că ceea ce o face specială este că prestația ei se mulează pe cerințele clientului. Preț 200/300. Printre puținele din vechea gardă care chiar merita!

• Like 5
Postat

Tipa asta este deosebita. Este amuzanta, jucausa, sexy, tandra. Nu e pt cei care merg in viteza. Ofera o altfel de experienta daca are cu cine. Este soft si prin asta foarte aproape, fara a fi o secunda vulgara.

Locatia ei e mereu curata, aerisita, dotata. 

Nu lucreaza cu "n" programari pe zi si lucreaza doar cand vrea.

Pentru mine, topul este minciuna comparativ cu ea. Nu inseamna ca o sa fie la fel pentru toata lumea.

• Like 3
Vizitator danydelmar79
Reputație: 0
Postat

Servicii?

Vizitator tttrrraaa
Reputație: 0
Postat
La 08.11.2021 la 10:01, crina88 a spus:

Am revenit! Preturile sunt aceleasi, locatie noua! Detalii la telefon!🤗

Servus.Mai lucrezi sau ai plecat în vacanta?

Reputație: 117
  • Oras:b
Postat

Am ajuns la Crina , are femeia un chef nebun de sex . Oral N , normal P , FK , GFE ridicat , igiena maxima , apartament super ok in Compozitorilor in spate la blocurile de la Lidl de pe Baba Novac. 
La 300 finalizarea 

• Like 1
  • Mersi 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am punctat si eu la domnișoara... chimie perfecta,ne-am conplacut in situatia de a fi amandoi in acelasi pat... totul la supetlativ! 

Note de 10 pe linie

Colegul @salia punctat tot ce ofera... e ce trebuie! 

Succes si sper sa nu o tineti ocupata !

spor la iubeala!

• Like 3
Postat

Am fost si eu la domnița asta si vreau sa spun ca este ce trebuie. Este de nota 10. Nu este vreo tinerilor dar nici batranioara,  este un milf de 37 de ani. M-am simțit foarte bine la ea, nu stiu cum de am ratat-o pana acuma, dar de acuma imi fac abonament.

Preturile sunt 300 fin si 400 ora, dar se merita ora aia. E cam mare pretul pe finalizare, dar cred ca sa te faca sa iei o ora. 

• Like 2
  • Mersi 1
Reputație: 117
Postat
1 oră în urmă, mihaita2020 a spus:

Încă o vizita la domnița asta, la fel de.reusita vizita de nota 10.5. Mi-am facut abonament deja.

Ti-am pont bun ... sau nu ( te-am bagat la cheltuiala , ca mergi in fiecare zi ) 😀

Reputație: 1356
Postat
Acum 1 oră, mihaita2020 a spus:

Încă o vizita la domnița asta, la fel de.reusita vizita de nota 10.5. Mi-am facut abonament deja.

Pai normal unde este frenchkiss bun ,ești și tu 😉 😂

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.