Sari la conținut

0799278689 bianca 26 ani

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

pardon pe oana o stiu de acolo , dar  era una bunicica acolo da nu mai stiu cum o chema

Probabil te referi la Emy...

Stiu ca facea Anca show cu Emy...

• Like 3
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Imi pare cunoscuta, a prestat in cuibul de la Altex Obor?

Nu,este noua in bransa a facut masaj inainte

• Oras:Bucuresti
Postat

Noul număr: 0799278691

26 ani blonda, ochii verzi, inalta, 1.70 m, cu forme rubensiene, ofer masaj de relaxare domnilor cu bun simt, numai la domiciliul meu. Sunt o persoana joviala, deschisa si atenta. Te invit sa ma cunosti,

http://stor177356291.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/9/30/177356291.jpg  http://stor177356291.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/9/28/177237241.jpg

http://stor177356291.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/9/28/177237221.jpg  http://stor177356291.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/9/28/177237211.jpg

bine ca avem noul numar de telefon

• Like 14
  • Minus 8
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat

bine pt cine.........??? probabil pt ea! Zic!

Postat

nu o mai sunati sper sa fie la fel de desteapta ca Anca si sa renunte si ea

• Like 15
  • Minus 7
  • Oras:București
Postat

eu am vorbit si cu ea sa renunte astept rezultatul discutiei

Aștepți pe pizda mă-tii, măi pește împuțit!

Poate aștepți să vezi dacă acceptă fetele un rebrand și apoi să le bagi în turma ta de rapandule.

Să-ți moară pula la intrare, jigodie ordinară!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aștepți pe pizda mă-tii, măi pește împuțit!

Poate aștepți să vezi dacă acceptă fetele un rebrand și apoi să le bagi în turma ta de rapandule.

Să-ți moară pula la intrare, jigodie ordinară!

Ok, ai ceva cu el, dar de ce trebuie să înjuri de mamă? Nu e prima oară. 

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Ok, ai ceva cu el, dar de ce trebuie să înjuri de mamă? Nu e prima oară. 

probabil asteapta sa-l injur si eu cum o faceam candva, ei bine nu am sa-l injur :hihat

• Like 15
  • Minus 5
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Liviu este un lucru bun si admirabil ceea ce incerci tu sa faci ... adica sa incerci sa le ajuti si sa le scoti din lumea neagra sau mai putin neagra a fututului pe bani insa cred ca aceste discutii ar trebuii sa ramana intre tine si ele si sa nu le mai expui aici.

Sa auzim de bine!

• Like 4
Postat

Liviu este un lucru bun si admirabil ceea ce incerci tu sa faci ... adica sa incerci sa le ajuti si sa le scoti din lumea neagra sau mai putin neagra a fututului pe bani insa cred ca aceste discutii ar trebuii sa ramana intre tine si ele si sa nu le mai expui aici.

Sa auzim de bine!

multumesc, am vorbit despre fete intrucat spuneau multi ca au peste ei bine daca aveau peste nu le lasa ala sa renunte nici pe ea nici pe Anca si nu mai am pe cine expune din moment ce nu mai au treaba cu meseria asta

• Like 13
  • Minus 5
Postat

Eu cred ca nu le tine nimeni cu forta in situatia asta. Ba din contra, imbina utilul cu placutul. Castiga un ban, se simt si bine. Mai avantajate sunt cele care se bazeaza pe o clientela fidela, de calitate.

Dar na, daca decid sa se retraga, asta e. Acceptam.

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Nu cred ca fetelor le place ce fac, dar viata nu este o poveste cu printi si printese. Exista o recurenta "negativa" in tipul asta de activitate. Toate fetele stiu ca nu e "bine" ce fac, dar standardul de viata pe care le oferim noi, cei futaciosi, este foarte ridicat. Citeam o postare in care o "fata" se plangea de mirosul picioarelor clientilor, dar nu spunea nimic de retragerea din activitate.

• Like 4
  • Minus 5
Postat

S-a retras Si ea :hihat

Unde s-a retras mă guvid împuțit? Tot la tine-n coteț, s-o ”îndrumi” tu și să-ți încasezi comisioanele?

Postat

Unde s-a retras mă guvid împuțit? Tot la tine-n coteț, s-o ”îndrumi” tu și să-ți încasezi comisioanele?

Da, acum o fut numai eu :atm

• Like 12
  • Minus 5
Postat

O fuți la cap, să-ți dea bani de medicamente...  :laugh2

Pai daca esti bolnav trebuie sa fac ceva ca sa-ti cumpar medicamente ,pentru ca stiu ca nu ai bani ,daca aveai mergeai la femei ,cum nu ai de femei este clar ca nu ai nici de medicamente .Imi provoci mila ,ce sa fac, nu te pot lasa ca nu mai are cine sa ma ajute cu fetele :blushing2

• Like 10
  • Minus 5
Postat

Pai daca esti bolnav trebuie sa fac ceva ca sa-ti cumpar medicamente ,pentru ca stiu ca nu ai bani ,daca aveai mergeai la femei ,cum nu ai de femei este clar ca nu ai nici de medicamente .Imi provoci mila ,ce sa fac, nu te pot lasa ca nu mai are cine sa ma ajute cu fetele :blushing2

Eu mă refeream la medicamentele pe care le tragi tu pe nas...

Postat

Te pup frumoasa mea si-mi pare rau ca ai fost eliminata din semifinala'' X Factor '' Sa ma suni tu ca ieri dupa ce am vorbit ti-am sters din greseala numarul de telefon 

• Like 7
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...