Sari la conținut

0784320931 Deea 100/200 Rond A.I.

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

LOCATIE DE LUX.Buna eu sunt DEEA am 23 de ani, tanara senzuala speciala pt. domnii manierati te invit la mine intr-o locatie curata si discreta pt. a petrece clipe unice pline de erotism, ofer oral, normal, fantezii,Piata Alba Iulia.100 fin si 200 ora (nu ras la numar privat si nici la mesaje)CAUT COLEGA

post-2-0-27581800-1475239599_thumb.jpg

post-2-0-99087500-1475239599_thumb.jpg

post-2-0-54623700-1475239600_thumb.jpg

post-2-0-29479100-1475239601_thumb.jpg

post-2-0-61377800-1475239602_thumb.jpg

post-2-0-20828200-1475239603_thumb.jpg

post-2-0-92958400-1475239603_thumb.jpg

post-2-0-83983700-1475239605_thumb.jpg

post-2-0-40696400-1475239606_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Arata bine.

Ghici cu cine este în locație? Dar cine este Dalia?

• Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce craci lungi are. E pe lista de to do. Sper sa aibe si o atitudine ok , nu fast-fuck.

• Like 7
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Nu are craci lungi, i efect de poze facute de jos spre sus, cine i a facut poze sa pricepe.

Postat

Sunat indemnat de poze sa vad servicile are telefonu inchis cred, se intrerupe conexiunea, pacat arata bine

Postat

Surpriză plăcută ? Sau din contra...

Din contra

• Minus 2
Postat

Am sunat si eu aseara, mi-a raspuns o voce placuta. La telefon mi-a comunicat 100 numarul fara Fk. Normal si oral neprotejat in functie de igiena.

Locatia este langa ING la rondul Alba Iulia. Ajuns sus ma pofteste repede in balcon ca trebuia sa mai iasa un client. Este un cuib de 3 ,4 fete, doua blonde si o bruneta. Blonda la care am fost eu era draguta dar nici una din fete nu sunt in pozele de mai sus. Poze false, in realitate nu arata asa bine.

Ma opresc pt un numar pt ca fata era draguta, decartez banii, si imi spune ca oralul este neprotejat contracost ! La un moment dat raspunde telefonul si ii da indicatii unui client si ii spune ca sa vina ca termina repede. chiar si cu prezervativ oricum fata stie ceva meserie.. Dupa trecut la normal si finalizat in balonas.

Concluzie.. Fast fuck clar de evitat !

• Like 8
Postat

Deci, poze false! Dar cineva spunea "nu ghiciti cine e"). M(orala)?

• Minus 2
Postat

Salut.

Acum m-am intors de la Deea.

E mai mult decat un cuib,e o arababura totala,fum de tigare ca la balamuc,nu tu igiena,nu discretie...in fine.

Oral cu prez nota 7

Normal 8

Gfe 7

Cadou 100 ron fin (cu siguranta daca platesti 1h nu vei avea parte de ora intreaga).

Bafta.

• Like 5
Vizitator mr_clei
Reputație: 0
Postat

Acum am venit de la domnisoara,cam dezamagit ca sa zic asa dar ma asteptam oricum eram pt un quick fuck (finalizare) dar totusi nu tu fk nu o mangaiere nu un pus mana o vorba buna nimic. Hap pe cocos cu gura da i acolo ca pestele si dupa ma loveste 69 nu fac dar stau pe spate. Mister pt mine ce vedeam in 69 :)). Ma rog , am dat glontul repede la tinta m am imbracat si dus am fost. Pacat de tate care inca se mai tineau si de fata ca la corp a inceput sa explodeze cu cate un colac. Are potential dar atitudinea de pitipoanca pusa pe graba si profit o trag de tot in jos! Pacat

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

A Mai fost cineva la domnisoara , am VB cu EA la tel SI pare genul pusa PE fast fuck in poze arata top ??dar sincer nu vreau sa ma enervez

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...