Sari la conținut

conturi verzi premium XL si XXL

bamboi

Postări Recomandate

• Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg
  • Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg
Postat

Am ascultat manele,acum ascult doar muzică religioasă.

Evanghelia după Pipilica mi-a dat un nou sens vieții.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

mortu  mati  de infect :256 vezi ca nu mis Siana oparitule spala-ti coianele  ca pute locu dupa tine :256

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Amin!!

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Amin!!

am uitat sa spun amin :laugh2  :pope mortu mamii lui :pope

Postat

Pipi te.a făcut asata... :))stefi pufi

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Pipi te.a făcut asata... :))stefi pufi

:girly  da lui ai place numai uro face mereu gargara  cu urina mea SQuirt  cu pisat  mereu a fost preferinta lui ,vb la trecut pt ca suntem in divort :pope

Postat

Ok! Pufy

Postat

mortu mati pipilica :256  :256

Postat

Ok! Pufy

:bye  :*  :telephone

Postat
:)))
Postat

Up!

Postat

Up!

post-219361-0-14832400-1475348762_thumb.jpg   :hug1  pt tine THE Godfather

Vizitator sp1nu
Reputație: 0
Postat

Nu sunt creați de Pisicuts, ci de accidente genetice. Pisicuts le oferă doar un refugiu. 

auzi nea picoane,vad ca esti vechi pe aici.Dar care e problema ta ca vreau eu sa am cont platit?uite ..ca sa nu ma amestec cu astia ca tine,de asta am eu cont platit.Plin de ura si invidie.te-am salutat

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Avand in vedere ca esti unicul posesor de imbecilitate in stare pura,nu ti-ai dat seama ca prin concluzia ta idioata ai jignit sute de membrii premium care nu te-au jignit niciodată. Printre acesti membri premium este si Nobel pe care tu spui ca-l respecți.

Jenantă diversiune, izvorâtă dintr-o minte pauperă, a unui pauper. 

• Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Jenantă diversiune, izvorâtă dintr-o minte pauperă, a unui pauper. 

Nicidecum diversiune. Exact asta ai făcut, ai jignit toți membrii premium. Recitește-ți mizerabila postare.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

auzi nea picoane,vad ca esti vechi pe aici.Dar care e problema ta ca vreau eu sa am cont platit?uite ..ca sa nu ma amestec cu astia ca tine,de asta am eu cont platit.Plin de ura si invidie.te-am salutat

Nu e nicio problemă nenea Spînule, doar că-mi confirmi aserțiunea! Evident, cu unele excepții, care sunt evidente. Excepția confirmă regula, este? Ură și invidie ... de ce? În on-line?  :slap2

Vizitator sp1nu
Postat

Nu e nicio problemă nenea Spînule, doar că-mi confirmi aserțiunea! Evident, cu unele excepții, care sunt evidente. Excepția confirmă regula, este? Ură și invidie ... de ce? În on-line?  :slap2

de ce trebuie tu nea picoane sa arunci cu injurii ?pt ce?cu ce te deranjeaza pe tine ca eu vreau sa imi fac cont platit aici?pt mine suma asta de 30-40 de euro la 4 luni nu inseamna nimic.Si daca "mananca" si gura lu pisicutz,cum ii ziceti voi,care e problema?el a facut siteul..el sa manance.Bafta si puli sculate

Postat

de ce trebuie tu nea picoane sa arunci cu injurii ?pt ce?cu ce te deranjeaza pe tine ca eu vreau sa imi fac cont platit aici?pt mine suma asta de 30-40 de euro la 4 luni nu inseamna nimic.Si daca "mananca" si gura lu pisicutz,cum ii ziceti voi,care e problema?el a facut siteul..el sa manance.Bafta si puli sculate

Unde ai văzut bre, nea Spânule că am aruncat cu injurii? Sau mai bine definește termenul de injurie, poate avem percepție diferită! Contextul era acela referitor la userii care și-au plătit cont, doar pentru a da minusuri celor care îi enervează pe ei. Uite, de exemplu, @the boy namerd crow! Mi-a dat acum vreo 10 zile - 870, acum câteva zile vreo 450 și azi aproape 900  :slap2 , luând postările la rând, inclusiv din urmă ci 3,4,5 ani! Evident, că singurul deranj, e ștergerea din căsuța cu notificări, pentru a vedea cine m-a interpelat, pentru a-i răspunde, în rest ... :laugh2 

Acuma, spune tu: e normal omul ăsta? Și ca el, au mai fost și mai sunt destui, printre cei cu conturi plătite. La ei mă refeream, pentru că practic,  la ei se referea topicul, chiar dacă poate, nu prea clar.

În rest, baftă și ție!

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator sp1nu
Postat

Unde ai văzut bre, nea Spânule că am aruncat cu injurii? Sau mai bine definește termenul de injurie, poate avem percepție diferită! Contextul era acela referitor la userii care și-au plătit cont, doar pentru a da minusuri celor care îi enervează pe ei. Uite, de exemplu, @the boy namerd crow! Mi-a dat acum vreo 10 zile - 870, acum câteva zile vreo 450 și azi aproape 900  :slap2 , luând postările la rând, inclusiv din urmă ci 3,4,5 ani! Evident, că singurul deranj, e ștergerea din căsuța cu notificări, pentru a vedea cine m-a interpelat, pentru a-i răspunde, în rest ... :laugh2

Acuma, spune tu: e normal omul ăsta? Și ca el, au mai fost și mai sunt destui, printre cei cu conturi plătite. La ei mă refeream, pentru că practic,  la ei se referea topicul, chiar dacă poate, nu prea clar.

În rest, baftă și ție!

Nea picoane,in legatura cu jignirile si toate cacaturile astea,intram in prea multe explicatii.Cu damblagiu ala nu stiu care e problema ta cu el,dar el sigur are una cu tine ,poate ai avut vreo relatie cu el si ai omis sa ii lasi "maruntii" pe comoda :sexanal .In rest cam atat,sanatate si puli sculate

Postat

a fost lupta mare acolo,batalia de la Posada e copil mic..

Ce Posada frate? Mărășești!  :laugh2

Acum ai înțeles despre ce e vorba? Problema e că nici inițiatorul topicului nu a fost poate suficient de explicit, nici eu, la rândul meu.  

Pentru tine și pentru cei ce nu sunt în situația respectivă, scuzele mele!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator sp1nu
Postat

Ce Posada frate? Mărășești!  :laugh2

Acum ai înțeles despre ce e vorba? Problema e că nici inițiatorul topicului nu a fost poate suficient de explicit, nici eu, la rândul meu.  

Pentru tine și pentru cei ce nu sunt în situația respectivă, scuzele mele!

Acceptate nea picoane,sa te tine spada mariei tale sa duci atatea batalii pe campul de lupta al nimfomanelor:))

Postat

Să vă dea picon la muie... :))

• Like 1
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...