nevasta lui pipilica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Postat Octombrie 1, 2016 Am ascultat manele,acum ascult doar muzică religioasă.Evanghelia după Pipilica mi-a dat un nou sens vieții.Dumnezeu să vă binecuvânteze!mortu mati de infect vezi ca nu mis Siana oparitule spala-ti coianele ca pute locu dupa tine
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 1, 2016 Amin!! 1 8
nevasta lui pipilica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Postat Octombrie 1, 2016 Amin!!am uitat sa spun amin mortu mamii lui
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 1, 2016 Pipi te.a făcut asata... )stefi pufi 2 8
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 1, 2016 Să mori tu? Săniuța zboară, zboară și coboară ... la fel ca Pipilică, pe toboganul istoriei forumului.Drum bun, cale bătută, cin-te prinde, să te fută! Ai aparut pe youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=2TkExxsEjO0 1
nevasta lui pipilica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Postat Octombrie 1, 2016 Pipi te.a făcut asata... )stefi pufi da lui ai place numai uro face mereu gargara cu urina mea SQuirt cu pisat mereu a fost preferinta lui ,vb la trecut pt ca suntem in divort
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 1, 2016 Ok! Pufy
nevasta lui pipilica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Postat Octombrie 1, 2016 mortu mati pipilica
nevasta lui pipilica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Postat Octombrie 1, 2016 Ok! Pufy :bye
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 1, 2016 ))
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 1, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 1, 2016 Up!
nevasta lui pipilica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Oras:Caut pe pipilica pe forumul curvelor momentan dupa mai vad eu unde mai merg Postat Octombrie 1, 2016 Up! pt tine THE Godfather
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Nu sunt creați de Pisicuts, ci de accidente genetice. Pisicuts le oferă doar un refugiu. auzi nea picoane,vad ca esti vechi pe aici.Dar care e problema ta ca vreau eu sa am cont platit?uite ..ca sa nu ma amestec cu astia ca tine,de asta am eu cont platit.Plin de ura si invidie.te-am salutat
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2016 Avand in vedere ca esti unicul posesor de imbecilitate in stare pura,nu ti-ai dat seama ca prin concluzia ta idioata ai jignit sute de membrii premium care nu te-au jignit niciodată. Printre acesti membri premium este si Nobel pe care tu spui ca-l respecți.Jenantă diversiune, izvorâtă dintr-o minte pauperă, a unui pauper.
george bacovia Reputație: -446 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Octombrie 2, 2016 Jenantă diversiune, izvorâtă dintr-o minte pauperă, a unui pauper. Nicidecum diversiune. Exact asta ai făcut, ai jignit toți membrii premium. Recitește-ți mizerabila postare. 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2016 auzi nea picoane,vad ca esti vechi pe aici.Dar care e problema ta ca vreau eu sa am cont platit?uite ..ca sa nu ma amestec cu astia ca tine,de asta am eu cont platit.Plin de ura si invidie.te-am salutatNu e nicio problemă nenea Spînule, doar că-mi confirmi aserțiunea! Evident, cu unele excepții, care sunt evidente. Excepția confirmă regula, este? Ură și invidie ... de ce? În on-line?
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Nu e nicio problemă nenea Spînule, doar că-mi confirmi aserțiunea! Evident, cu unele excepții, care sunt evidente. Excepția confirmă regula, este? Ură și invidie ... de ce? În on-line? de ce trebuie tu nea picoane sa arunci cu injurii ?pt ce?cu ce te deranjeaza pe tine ca eu vreau sa imi fac cont platit aici?pt mine suma asta de 30-40 de euro la 4 luni nu inseamna nimic.Si daca "mananca" si gura lu pisicutz,cum ii ziceti voi,care e problema?el a facut siteul..el sa manance.Bafta si puli sculate
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2016 de ce trebuie tu nea picoane sa arunci cu injurii ?pt ce?cu ce te deranjeaza pe tine ca eu vreau sa imi fac cont platit aici?pt mine suma asta de 30-40 de euro la 4 luni nu inseamna nimic.Si daca "mananca" si gura lu pisicutz,cum ii ziceti voi,care e problema?el a facut siteul..el sa manance.Bafta si puli sculateUnde ai văzut bre, nea Spânule că am aruncat cu injurii? Sau mai bine definește termenul de injurie, poate avem percepție diferită! Contextul era acela referitor la userii care și-au plătit cont, doar pentru a da minusuri celor care îi enervează pe ei. Uite, de exemplu, @the boy namerd crow! Mi-a dat acum vreo 10 zile - 870, acum câteva zile vreo 450 și azi aproape 900 , luând postările la rând, inclusiv din urmă ci 3,4,5 ani! Evident, că singurul deranj, e ștergerea din căsuța cu notificări, pentru a vedea cine m-a interpelat, pentru a-i răspunde, în rest ... Acuma, spune tu: e normal omul ăsta? Și ca el, au mai fost și mai sunt destui, printre cei cu conturi plătite. La ei mă refeream, pentru că practic, la ei se referea topicul, chiar dacă poate, nu prea clar.În rest, baftă și ție! 2 2
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Unde ai văzut bre, nea Spânule că am aruncat cu injurii? Sau mai bine definește termenul de injurie, poate avem percepție diferită! Contextul era acela referitor la userii care și-au plătit cont, doar pentru a da minusuri celor care îi enervează pe ei. Uite, de exemplu, @the boy namerd crow! Mi-a dat acum vreo 10 zile - 870, acum câteva zile vreo 450 și azi aproape 900 , luând postările la rând, inclusiv din urmă ci 3,4,5 ani! Evident, că singurul deranj, e ștergerea din căsuța cu notificări, pentru a vedea cine m-a interpelat, pentru a-i răspunde, în rest ... Acuma, spune tu: e normal omul ăsta? Și ca el, au mai fost și mai sunt destui, printre cei cu conturi plătite. La ei mă refeream, pentru că practic, la ei se referea topicul, chiar dacă poate, nu prea clar.În rest, baftă și ție!Nea picoane,in legatura cu jignirile si toate cacaturile astea,intram in prea multe explicatii.Cu damblagiu ala nu stiu care e problema ta cu el,dar el sigur are una cu tine ,poate ai avut vreo relatie cu el si ai omis sa ii lasi "maruntii" pe comoda .In rest cam atat,sanatate si puli sculate
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2016 http://nimfomane.com/forum/topic/66170-betty-nemtoaica-vitan-0765763308/page-38 Ai aici răspunsul. Pe atunci era Craiudecurteaveche.
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 http://nimfomane.com/forum/topic/66170-betty-nemtoaica-vitan-0765763308/page-38 Ai aici răspunsul. Pe atunci era Craiudecurteaveche. a fost lupta mare acolo,batalia de la Posada e copil mic..
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2016 a fost lupta mare acolo,batalia de la Posada e copil mic..Ce Posada frate? Mărășești! Acum ai înțeles despre ce e vorba? Problema e că nici inițiatorul topicului nu a fost poate suficient de explicit, nici eu, la rândul meu. Pentru tine și pentru cei ce nu sunt în situația respectivă, scuzele mele! 1 2
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2016 Postat Octombrie 2, 2016 Ce Posada frate? Mărășești! Acum ai înțeles despre ce e vorba? Problema e că nici inițiatorul topicului nu a fost poate suficient de explicit, nici eu, la rândul meu. Pentru tine și pentru cei ce nu sunt în situația respectivă, scuzele mele!Acceptate nea picoane,sa te tine spada mariei tale sa duci atatea batalii pe campul de lupta al nimfomanelor:))
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 2, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 2, 2016 Să vă dea picon la muie... ) 1 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum