ynelcryss Reputație: -95 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Octombrie 4, 2016 Buna seara,nu vreau sa fiu platit,vreau doar cateva recomandari,doamne mature din Bucuresti cu varstra intre 40 si 60 de ani,numai pentru cunnilingus,care au tarife modeste/buget.Va multumesc.Găsești pe canapele în Belu ))) 3
ynelcryss Reputație: -95 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Octombrie 4, 2016 nu sint pretentios,atunci o fata din Bucuresti,intre 20si 30 de ani,astept o recomandare si va multumesc frumos.[/quote Și dacă vrea să te fută ce faci? 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2016 nu sint pretentios,atunci o fata din Bucuresti,intre 20si 30 de ani,astept o recomandare si va multumesc frumos.[/quote Și dacă vrea să te fută ce faci?Fuge. 1 2
craidon Reputație: 754 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 4, 2016 Ti-o dau eu pe soacramea,dar dupa aia sa nu vi sa mi-o dai inapoi,sau sa te sucesti.Nu e pretentioasa...Manainca 2-3 pachete unt... 1,5 l sana... ZILNIC. 2-3 paini... Seara nu este pretentioasa...2-3 litri de vin varsat si faci ce vrei cu ea. Ce zici?Te bagi?Vezi ca aschia nu sare departe de trunchi. Intelegi ce zic?
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 4, 2016 Aha...Ce sa mai,esti bine de tot.M-ai dat gata cu replica asta. Ai cautat-o cu gugalu?Sau ai trait-o? 2
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2016 hai lasa ca nu e timpul pierdut , doi ani in plus sau in minus nu reprezinta un impediment atat de mare , uite-l il intrebm si pe george daca vrei... ia zi boss ? o accepti ? p.s stiu ca sunt rau Offff, mor de oftica ca nu ma incadrez in targetul tau...
Vizitator georgwe Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Offff, mor de oftica ca nu ma incadrez in targetul tau... =)) Sarutmana,sorina 4u,vreau sa te cunosc,nu trebuie sa fi suparata,vreau sa gust o pasarica frumoasa,astept un raspuns de la dumneavoastra si un mod de contact,sau un link/anunt unde sate gasesc.Sarutmana.
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 7, 2016 Oare eu... la 60 de ani cum o sa fiu? Adica in 30 de ani... adica fix peste inca o viata traita de a mea, in acest moment.. .brrrrrr 1 2
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 7, 2016 Oare eu... la 60 de ani cum o sa fiu? Adica in 30 de ani... adica fix peste inca o viata traita de a mea, in acest moment.. .brrrrrriti spune Liviu. 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum