nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2016 FRUMOASÄ‚ este Viața! Si trebuie să recunosc că Ele, extraordinarele femei din România m-am ajutat sa realizez! 👠Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 6, 2016 FRUMOASĂ este Viața! Si trebuie să recunosc că Ele, extraordinarele femei din România m-am ajutat sa realizez! Editează! Repede..! 2 2 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 6, 2016 FRUMOASĂ este Viața!Si trebuie să recunosc că Ele, extraordinarele femei din România m-am ajutat sa realizez! Asa si !?Acum cauti o lesinata sa se pise pe ea de emotie de ce ai scris tu ? <_< 3 Link spre comentariu
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Asa si !?Acum cauti o lesinata sa se pise pe ea de emotie de ce ai scris tu ? <_< Vezi cum te bagi in seama aiurea-n tramvai?! sa nu te plangi cand la urma o sa tragi ponoase ... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Vezi cum te bagi in seama aiurea-n tramvai?! sa nu te plangi cand la urma o sa tragi ponoase ... Dacă nu accepți replici, înseamnă ca vorbesti singur? Este un forum, tu postezi, altcineva dă o replică...e un forum, repet! Doresti doar răspunsuri/ replici aprobatoare? Tot așa ai procedat și cu mine, spunandu- mi că mă bag aiurea in seamă. Tot așa ai procedat și cu alții. Ne băgăm, pentru că...forum! 2 2 Link spre comentariu
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Dacă nu accepți replici, înseamnă ca vorbesti singur? Este un forum, tu postezi, altcineva dă o replică...e un forum, repet! Doresti doar răspunsuri/ replici aprobatoare? Tot așa ai procedat și cu mine, spunandu- mi că mă bag aiurea in seamă. Tot așa ai procedat și cu alții. Ne băgăm, pentru că...forum!te-ai bagat - ok, am luat nota. Ideea in sine de forum si de schimburi de alea,alea sunt in regula daca "scriitoru" are replici legate de subiect nu de atac la persoana sau elucubratii ... "succesuri" ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2016 te-ai bagat - ok, am luat nota. Ideea in sine de forum si de schimburi de alea,alea sunt in regula daca "scriitoru" are replici legate de subiect nu de atac la persoana sau elucubratii ... "succesuri" !In principiu, așa ar fi bine, dar totuși trebuie să te obișnuiești cu această situație. Link spre comentariu
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2016 In principiu, așa ar fi bine, dar totuși trebuie să te obișnuiești cu această situație. Scuza-ma picon dar daca m-as obisnui cu imbecilii, ratatii, pup-in-curistii, oligofrenii, paranoicii, etc. ar insemna ca fac parte din cloaca si imi merit mizeria care ma inconjoara. Multumesc dar am sa zic PAS chiar daca asta imi consuma din timp si imi strica karma in ziua respectiva ( desigur cand "adrisantu" merita consumul ) Uneori este chiar distractiv. Probabil ca ai aflat demult: nu trebuiesc citite doar "Cartile" bune sau ca nu te poti hrăní doar cu fripturi, mai manaci si ciorbe Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Scuza-ma picon dar daca m-as obisnui cu imbecilii, ratatii, pup-in-curistii, oligofrenii, paranoicii, etc. ar insemna ca fac parte din cloaca si imi merit mizeria care ma inconjoara. Multumesc dar am sa zic PAS chiar daca asta imi consuma din timp si imi strica karma in ziua respectiva ( desigur cand "adrisantu" merita consumul ) Uneori este chiar distractiv. Probabil ca ai aflat demult: nu trebuiesc citite doar "Cartile" bune sau ca nu te poti hrăní doar cu fripturi, mai manaci si ciorbe De ce? O ciorbă bună e binevenită. Ai venit pe acest forum, ai văzut ce e, practic ai acceptat. Dar, tu chiar crezi că poți schimba ceva, crezi că îi poți schimba pe ei? Intrebarea e retorică, evident! Link spre comentariu
nelinistitul Reputație: 148 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2016 De ce? O ciorbă bună e binevenită. Ai venit pe acest forum, ai văzut ce e, practic ai acceptat. Dar, tu chiar crezi că poți schimba ceva, crezi că îi poți schimba pe ei? Intrebarea e retorică, evident! Desigur ca nu am sa pot schimba ce natura a creat gresit sau s-a transformat dintr-un bebe frumos si jucaus intr-o jigodie misogina, sa zicem... Insa, daca vezi ca un sofer arunca pe geam pachetul de tigari si in indignarea ta fata de mizeria creata gratuit nu reactionez, insemna ca da, ce am scris mai devreme imi este meritat-datorat. Si deci : "somnul raţiunii naşte monştri" Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Desigur ca nu am sa pot schimba ce natura a creat gresit sau s-a transformat dintr-un bebe frumos si jucaus intr-o jigodie misogina, sa zicem... Insa, daca vezi ca un sofer arunca pe geam pachetul de tigari si in indignarea ta fata de mizeria creata gratuit nu reactionez, insemna ca da, ce am scris mai devreme imi este meritat-datorat. Si deci : "somnul raţiunii naşte monştri" Din păcate, da! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum