Sari la conținut

RIP AYGÜN MUCUK cel mai mare om pe care l-am pierdut :(

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

[quote name="sinel3123123" post="2207460"

Dar totul se plateste , mai ales lasitatea celor care au comis asa ceva

Asa i!Moarte beduinilor !Free Senegal!
  • Like 5
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Un interlop turc, seful hell angels din Frankfurt cred...bine frate..l ai pierdut..D-zeu sa l ierte..ce avem noi cu asta..tine n matale ..

• Like 5
Postat

???

Impuscat ieri seara de omanenii lui Walter Burkhard cu 15 gloante ,seful curvelor ieftine din estul Frankfurtului , se anunta vremuri grele pt acest lasi  

• Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Impuscat ieri seara de omanenii lui Walter Burkhard cu 15 gloante ,seful curvelor ieftine din estul Frankfurtului , se anunta vremuri grele pt acest lasi  

Vei fi fiind și tu vreun pui de mafiot, este? 

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Ce sunt si ce nu sunt , nu conteaza 

Așa e, contează doar că ai deschis un topic care bu ne interesează pe noi! Nu ne interesează cine e rahatul ăla de interlop și câte gloanțe a luat. Foarte bine, să se împuște între ei, ușurează treaba Poliției și a Justiției!

• Like 9
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

A mai cazut o "STEA" , mare om mare caracter :slap2

Pizdai seama , toata noaptea nu am putut sa dorm de grija alora ca  nu au avut decat 15 gloante pe teava   :laugh2

• Like 14
  • Minus 16
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aygun Autohaus

http://www.ayguen-automobile.de/media/img/fahrzeugbestand_gross.jpg

Era si seful benzii de motociclisti Hells Angels

https://2010sdafrika.files.wordpress.com/2015/07/osmanen-und-nomads-turkey2.jpg

Se pare ca a fost ceva mai adanca treaba, ar fi fost pro-Erdogan si a fost lichidat pentru ca stia oarecare dedesubturi despre Gulen... Oricum, sa fie la ei acolo, pacat ca s-a luat o viata de om in acest fel, dar totusi nu ar trebuie sa fie (cel putin la prima vedere) o problema pentru Romania sau pentru careva dintre locuitorii sai...

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Odihneasca-se-en pace

Acolo unde se duce el,o sa bea WSK cu cativa dictatori.Am inteles ca o sa-l astepte si pe ii.Sa cinsteasca si cu el.

Vizitator
Postat

Hells Angels este formata din fosti/actuali luptatori de elita turci, care au facut sau fac parte din Serviciile Secrete Turce... Treaba e mai imputita decat pare la prima vedere...

• Oras:Jamaica
Postat

Cei din Suedia sunt tot forte de elita turcești? Dar cei din SUA? Dar cei din Ungaria? Dar cei din orice alte tari în afara de Germania?

Vizitator
Postat

Cei din Suedia sunt tot forte de elita turcești? Dar cei din SUA? Dar cei din Ungaria? Dar cei din orice alte tari în afara de Germania?

Cica ar fi celule de spionaj/contraspionaj.... Nu este treaba noastra (a Romaniei)... :no2 :no2 :no2

• Like 2
Postat

Cica ar fi celule de spionaj/contraspionaj.... Nu este treaba noastra (a Romaniei)... :no2 :no2 :no2

Or fi, dar nu-s ale Turciei doar. Hells Angels e o organizație mondiala. Poate ne zice sinel mai multe despre ea, dacă tot a pomenit.

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Dar care este treaba noastra, a Romaniei?...care ar fi parerea ta?..dar nu din ziare si stirile de galati, ci parerea ta.

Vizitator
Postat

Dar care este treaba noastra, a Romaniei?...care ar fi parerea ta?..dar nu din ziare si stirile de galati, ci parerea ta.

Treaba noastra este ca nu are treaba siguranta nationala cu ceea ce s-a intamplat ieri la Frankfurt/Bonn, ma rog, unde a fost impuscat respectivul. Aaa, ca la nivel macro are treaba, in contextul:

1. Puciului din Turcia de asta vara si a implicarii/neimplicarii lui Gulen in puci;

2. Razboilui Turcia - Kurzii din Siria;

3. Amenintarii jihadiste la adresa Europei;

4. Dezagregarii UE,

e cu totul alta mancare de peste. Dar iarasi, NU ma priveste, nu te priveste. Si ma rog, chiar daca ar trebui sa ne intereseze, ce am obtine noi 2-3-4 care ne dam cu parerea aici pe acest topic ???

Postat

Ne doare la pula ba .... ca ti-a murit seful

L-am trecut pe ZERO , ca tot este unul barat  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Nu are nici o treaba cu serviciile secrete turcesi, Gulen etc :))))

Aici este vb de un razboi intern :Hells Angeles Giessen Unde liderul este : Aygun Mucuk(impuscat ) din asta face parte numai imigranti din orient\est europa(Serbia, mai ales) care au intrat in conflict cu old school Hell Angels din Frankfurt condusi de Walter Burkhard , cei din Frankfurt sunt old school 90% de etnie germana care sunt membri de cel putin 40 de ani si care detin total controlul in centrul si estul orasului Frankfurt , aici este un razboi pentru bani intre imigranti si nemtii 

Postat

Așa e, contează doar că ai deschis un topic care bu ne interesează pe noi! Nu ne interesează cine e rahatul ăla de interlop și câte gloanțe a luat. Foarte bine, să se împuște între ei, ușurează treaba Poliției și a Justiției!

Cand s-a deschis de catre un "brigadier" un topic despre fane vopsitoru nu ai mai comentat.

• Oras:worldwide
Postat

Nu stiu cine esti frate,asta daca esti un frate. Dar te informez ca regretul / admiratia / comemorarea fata de un ha nu se dispune in locuri straine. In orice caz nu aici.Vezi-ti de facebook sau de cosuri pe fata / google.

Nu are nici o treaba cu serviciile secrete turcesi, Gulen etc :))))

Aici este vb de un razboi intern :Hells Angeles Giessen Unde liderul este : Aygun Mucuk(impuscat ) din asta face parte numai imigranti din orient\est europa(Serbia, mai ales) care au intrat in conflict cu old school Hell Angels din Frankfurt condusi de Walter Burkhard , cei din Frankfurt sunt old school 90% de etnie germana care sunt membri de cel putin 40 de ani si care detin total controlul in centrul si estul orasului Frankfurt , aici este un razboi pentru bani intre imigranti si nemtii

Postat

Nu stiu cine esti frate,asta daca esti un frate. Dar te informez ca regretul / admiratia / comemorarea fata de un ha nu se dispune in locuri straine. In orice caz nu aici.Vezi-ti de facebook sau de cosuri pe fata / google.

Nu iti sunt frate , dar iti pot fi tata , papusa !

Postat

daca merge gura asa cum ai facut aici poti sa imi fi si bunic ai imbatranit degeaba. Vb singur daca vrei eu iti spoun ca nu e frumos ce faci tu aici si ca acum calci in picioare niste principii de loialitate cum rar exista in zilele noastre si nu doar citim vedem stiri youtube cu smecheri si mafioti.eu nu mai rasp aici si in locul tau as tacea si las topicu sa mearga in jos. E urat ce faci tu aici :(

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...