sinel3123123 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2016 Autor Postat Octombrie 9, 2016 daca merge gura asa cum ai facut aici poti sa imi fi si bunic ai imbatranit degeaba. Vb singur daca vrei eu iti spoun ca nu e frumos ce faci tu aici si ca acum calci in picioare niste principii de loialitate cum rar exista in zilele noastre si nu doar citim vedem stiri youtube cu smecheri si mafioti.eu nu mai rasp aici si in locul tau as tacea si las topicu sa mearga in jos. E urat ce faci tu aici Papusha , ce e frumos sau nu , nu tu trebuie sa decizi , tu trebuie doar sa taci !
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 9, 2016 Papusha , ce e frumos sau nu , nu tu trebuie sa decizi , tu trebuie doar sa taci !......................Fredo, tu esti varule ? 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2016 Da-i pace ca a citit pe google sau cancan si se da fan,desi ejaculeaza pe niste chestii care pretinde ca le admir. Hai pt mine un hatar personal nu mai postati aici si nu mai vb cu asta. Nu cred ca am cerut niciodata un favorm,dar unchiul meu era amic cu pers decedata si nu vreau sa vad asa ceva aici.oricum nimeni care a cunocut un ha nu ar deschide asa ceva fix aici. Nu am rugat multe pe forum,ei bine , va rog sa il lasati sa se simta singur mafiot. ......................Fredo, tu esti varule ?
sinel3123123 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2016 Autor Postat Octombrie 9, 2016 Da-i pace ca a citit pe google sau cancan si se da fan,desi ejaculeaza pe niste chestii care pretinde ca le admir. Hai pt mine un hatar personal nu mai postati aici si nu mai vb cu asta. Nu cred ca am cerut niciodata un favorm,dar unchiul meu era amic cu pers decedata si nu vreau sa vad asa ceva aici.oricum nimeni care a cunocut un ha nu ar deschide asa ceva fix aici. Nu am rugat multe pe forum,ei bine , va rog sa il lasati sa se simta singur mafiot.Exact , iti mai atrag odata atentia taci si inghite ca iti sta mai bine !
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2016 Măi Sinele, lasă-ne omule cu nenea ăsta! Cand s-a deschis de catre un "brigadier" un topic despre fane vopsitoru nu ai mai comentat. Ba da, cufuritule!
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Octombrie 9, 2016 Exact , iti mai atrag odata atentia taci si inghite ca iti sta mai bine ! Tu esti, bic.c-ule? Iarasi te dai smardoi cu femeile, cocalarule?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2016 Sa inghit eu? Cu mare placere iti inghit vorbele. Daca imi dai adresa ta fizica reala in un pm, ne vdm fata in fata eventual aduc si un membru 2 ha ,promit ca ei nu se ating de tine.iti fac doar cunostiinta daca esti asa fan. Dupa 10 min langa mine iti dau voie sa imi spui papusa si vei afla ca-s cea ai gratioasa papusa care iti poate sparge singura dintii.Eu sper si chiar cred acum ca trolezi si citesti despre ce gasesti tu in presa ca e smecher si violent. Dar in o lume care nu crede in Dumnezeu, nu vb macar odata poe zi cu parintii, crede in mafioti ca citeste stiri cu bang bang in o asa lume noi astia putini care credem in loialitate, ei bine, te.am elimina complet sa fie unu mai putin care das refresh cu google incidente violente din 5 in 5 mai putin.nu doar ca nu ai valori nu ai ce produce pt societate Exact , iti mai atrag odata atentia taci si inghite ca iti sta mai bine !
sinel3123123 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2016 Autor Postat Octombrie 9, 2016 Sa inghit eu? Cu mare placere iti inghit vorbele. Daca imi dai adresa ta fizica reala in un pm, ne vdm fata in fata eventual aduc si un membru 2 ha ,promit ca ei nu se ating de tine.iti fac doar cunostiinta daca esti asa fan. Dupa 10 min langa mine iti dau voie sa imi spui papusa si vei afla ca-s cea ai gratioasa papusa care iti poate sparge singura dintii.Eu sper si chiar cred acum ca trolezi si citesti despre ce gasesti tu in presa ca e smecher si violent. Dar in o lume care nu crede in Dumnezeu, nu vb macar odata poe zi cu parintii, crede in mafioti ca citeste stiri cu bang bang in o asa lume noi astia putini care credem in loialitate, ei bine, te.am elimina complet sa fie unu mai putin care das refresh cu google incidente violente din 5 in 5 mai putin.nu doar ca nu ai valori nu ai ce produce pt societate Subiect inchis , nu are rost
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2016 Gooood boy. Daca viitoare cand faci cra cra cu pliscu deschis pregateste te sa imi dai si adresa scanata ca dobresi da, de acord este un subiect preferabil inchis si papusa iti ureaza pers nb si multa bafta.Ps as prefera sa nu imi rasp aici thankssss Subiect inchis , nu are rost
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 9, 2016 Cum o fi ajuns autorul topicului la concluzia ca individul impuscat a fost "cel mai mare om"? Oare cate vieti a salvat impuscatul? Ce realizari sau ce descoperiri importante pentru umanitate are in palmares? PS Singurul lucru pe care-l apreciez la gunoaiele astea e ca, de obicei, sunt precisi si se impusca doar intre ei, fara a face si victime printre civili. 2
sinel3123123 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2016 Autor Postat Octombrie 9, 2016 Rozkendra nu are rost sa ne jignim , chiar nu are rost , dar mai ales cu amenintari , eu nu iti pot trimite PM , dar lasa te rog un id sau o metoda de contact sa putem discuta normal si cu respect !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2016 Cred ca topic facut de tine nu este f respectuos si nici cum mi-ai vorbit. Putem vb succint inpm daca bagi 4 euro sa iti activezi mesageria. Dar rar si succint sunt o femeie destul de ocupata. Din perspectiva mea nu avem ce discuta,numai bine iti doresc sincer si acu da-mi pace
expertul888 Reputație: 1113 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Octombrie 10, 2016 O șansă pentru ai noștri...vom cuceri și Frankfurt-ul
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Pyw0HH9VwwY Dar totul se plateste , mai ales lasitatea celor care au comis asa cevaLa ce echipă a jucat ăsta ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum