Sari la conținut

coeziunea verzilor

Postări Recomandate

Postat

buey, tu esti brost... coeziunea pulii ... ce treaba ai tu daca mie imi place un pulifrici cum scrie?... poate vreau sa-i dau un pinch sa ma bage in zeama ... tu iesti brost ?... d'aia te-ai apugat sa dai cate o steluta la toti luzerii de pe site ???

pe mine ma doare niciunde =)) ... da'tu esti rau de tot nevorbit =))

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

imi place ca toti verzii se apreciaza reciproc la profil

in ultima saptamana numarul clicurilor pe site a crescut cu 238,44%

continuati

Diferența între tine şi "ăia verzi" este că ei au avut bani de cont premium =)) Tu ai preferat să dai o stea ca doar atât îți permiți :)

• Like 7
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Se pare ca pisicul a inceput 'curatenia' de toamna

:)

O sa fie tare ocupat. In fiece zi rasar clonele mai ceva ca ciupercile dupa ploaie!  :laugh2

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mare minune daca s-ar face curatenie pe aici.....

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

Tu daca ai stii gelu ca acu mult timp baiatu asta anume manelist cum il numiti dormea 3-4 ore si acu se straduie efectiv mai mult ca nciodata ai tacea mai mult in loc sa te revolti ca @o tzatza de ceva vreme. Inclusiv eu cu chestii pers imi reduc la minim nevoia de atentie si comunicare ca nu vreau sa fiu un 'alt' stres. Deja manca,bea,se odihneste prost hai sa ii sapam in colectiv o groapa sa scurtam drumu si sa nu fim cruzi cu el. Omu asta daca s-ar putea clona sa ii multumeasca pe toti ar face-o cu draga inima.toti veheaza peste cateva sute de mmbrii si nu e robot

Mare minune daca s-ar face curatenie pe aici.....

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Pisicut, cere o taxa unica de 10 lei pentru TOATE conturile noi,

M-am saturat sa imi dea toti idiotii o stea cu conturi zilnice

Si daca ti-ar da 5 stele,ce-ai face cu ele? :)

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

cur? a zis cineva de bagat in cur? .... te ajut eu !!!!

Draga anonna. Singurele lucruri pe care le prefer in curul meu, sunt limbiile femeiiolor, asta după o sesiune serioasa de cunningulis+anningulus cu ele, si numai daca ele considera ca merit sa mi se răsplătească munca mea

Daca te gândești la dildauri, strap-ons si alte lucruri degradante, dominatrix, sado-maso demasculinizatoare, ai ales persoana greșită!

Postat

Draga anonna. Singurele lucruri pe care le prefer in curul meu, sunt limbiile femeiiolor, asta după o sesiune serioasa de cunningulis+anningulus cu ele, si numai daca ele considera ca merit sa mi se răsplătească munca mea

Daca te gândești la dildauri, strap-ons si alte lucruri degradante, dominatrix, sado-maso demasculinizatoare, ai ales persoana greșită!

=)) promit sa fiu blanda... nici nu stii ce te patrunde =)))

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tu daca ai stii gelu ca acu mult timp baiatu asta anume manelist cum il numiti dormea 3-4 ore si acu se straduie efectiv mai mult ca nciodata ai tacea mai mult in loc sa te revolti ca @o tzatza de ceva vreme. Inclusiv eu cu chestii pers imi reduc la minim nevoia de atentie si comunicare ca nu vreau sa fiu un 'alt' stres. Deja manca,bea,se odihneste prost hai sa ii sapam in colectiv o groapa sa scurtam drumu si sa nu fim cruzi cu el. Omu asta daca s-ar putea clona sa ii multumeasca pe toti ar face-o cu draga inima.toti veheaza peste cateva sute de mmbrii si nu e robot

Nu trebuie să se cloneze, doar să revină la o echipă de 3-4 moderatori, cu care modereze eficient forumul și să pună în aplicare regulamentul. 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Aproape ca am varsat o lacrima gen Andreea Marin...

L-ai iertat pe manelist?

Pana la urma, ti-ai dat seama ca e ceva in neregula.Sa platesti grase si sa stai pe site-uri gay pana in miez de noapte, ascultand manele, nu prea este un semn bun...

Postat

Pai sunt convinsa ca are motivele lui ca nu a facut-o inca si nu cred ca este cazul sa se consulte cu membrii,ci sa ii asculte cand multi spun acelasi lucru. El stie mai bine eu una nu imi permit ori doresc sa imi var nasul in munca lui si nu discut cu el de forum. Daca vrea sa imi stie parerea ma poate intreba. Dar in ult vreme tot in fuga e,asta e ideea...

Nu trebuie să se cloneze, doar să revină la o echipă de 3-4 moderatori, cu care modereze eficient forumul și să pună în aplicare regulamentul.

Postat

Eu i.am zis piconas sa ma faca admina sau macar asistenta personala. Imi da taskuri, in pauze de relax mi-o mai baga,toate incantatoare si proeficiente.

Ps miskini nu te mai oftica. Cand o sa ma apuc sa ii fac eu suita de recenzii iti musti limba din greseala de ciuda si te otravesti singur nebunule :))) gay auzi...pai voi fute la el pana il uzez

• Like 1
Postat

Eu i.am zis piconas sa ma faca admina sau macar asistenta personala. Imi da taskuri, in pauze de relax mi-o mai baga,toate incantatoare si proeficiente.

Ps miskini nu te mai oftica. Cand o sa ma apuc sa ii fac eu suita de recenzii iti musti limba din greseala de ciuda si te otravesti singur nebunule :))) gay auzi...pai voi fute la el pana il uzez

Tu admină sau ...? Duamne feri! :pope

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Da eu ce-am piconule? Aici mereu m-am prostit,dar sa stii ca eu nu lucrezprostin orice fel de munca. Am mai zis ca una e sa topai pe aici alta sa iti fie job. Va e frica de mine ca v.as da afar pe toti huh? :laugh2

Tu admină sau ...? Duamne feri! :pope

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Pisicut, cere o taxa unica de 10 lei pentru TOATE conturile noi,

M-am saturat sa imi dea toti idiotii o stea cu conturi zilnice

ia muie si de pe conturile mai vechi

• Minus 1
Postat

Da eu ce-am piconule? Aici mereu m-am prostit,dar sa stii ca eu nu lucrezprostin orice fel de munca. Am mai zis ca una e sa topai pe aici alta sa iti fie job. Va e frica de mine ca v.as da afar pe toti huh? :laugh2

Sincer? Nu mi-aș dori să-ți fiu șef. Dar nici ție.

Postat

Eu nu am sefi. Nu am avut niciodata. La birou aveam sefa doar daca as fi fost escalata ceea ce nu era cazul. Dupa dom eram eu the boss si etc. Nu cred ca m-ar deranja sa am unu doar daca ar fi arogant si ar avea sefisme cu mine. Caz in care i.asa face cu mana din mers. In italia am avut si angajati si imi imparteam tipsurile cu ei desi toti imi ziceau ca nu e cazul.eu cred ca ai o parere f prodsta tu despre mine sunt perfectionista in munca si nu resimt stres niciodata,doar oboseala daca munca e excesiva. Aranjez asa incat sa fie o atmosfera relaxata.

Sincer? Nu mi-aș dori să-ți fiu șef. Dar nici ție.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acum inteleg de ce Pisicuts iti pune eticheta de obraznica.

Si mai termina cu epitetele in reluare , de genul " tatza".

Ai procent din afacerea asta ?

Ce , esti de acord cu trolli si clonele ?

Sa iti fie de bine !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...