10 octombrie 2016 Reputație: -1 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 imi place ca toti verzii se apreciaza reciproc la profil in ultima saptamana numarul clicurilor pe site a crescut cu 238,44% continuati 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 10, 2016 Vezi ca nimic nu stii? traficu se amelioreaza cand vine pisica mama acas ) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 10, 2016 buey, tu esti brost... coeziunea pulii ... ce treaba ai tu daca mie imi place un pulifrici cum scrie?... poate vreau sa-i dau un pinch sa ma bage in zeama ... tu iesti brost ?... d'aia te-ai apugat sa dai cate o steluta la toti luzerii de pe site ??? pe mine ma doare niciunde ... da'tu esti rau de tot nevorbit 4 2
cristi bug Reputație: 1062 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 10, 2016 Care pisica ) ?
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 10, 2016 imi place ca toti verzii se apreciaza reciproc la profil in ultima saptamana numarul clicurilor pe site a crescut cu 238,44% continuatiDiferența între tine şi "ăia verzi" este că ei au avut bani de cont premium Tu ai preferat să dai o stea ca doar atât îți permiți 7
mada69 Reputație: 6826 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2016 Se pare ca pisicul a inceput 'curatenia' de toamna
raffaello Reputație: -6837 Postat Octombrie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 11, 2016 Se pare ca pisicul a inceput 'curatenia' de toamna O sa fie tare ocupat. In fiece zi rasar clonele mai ceva ca ciupercile dupa ploaie! 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Octombrie 11, 2016 Mare minune daca s-ar face curatenie pe aici..... 6 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 11, 2016 Tu daca ai stii gelu ca acu mult timp baiatu asta anume manelist cum il numiti dormea 3-4 ore si acu se straduie efectiv mai mult ca nciodata ai tacea mai mult in loc sa te revolti ca @o tzatza de ceva vreme. Inclusiv eu cu chestii pers imi reduc la minim nevoia de atentie si comunicare ca nu vreau sa fiu un 'alt' stres. Deja manca,bea,se odihneste prost hai sa ii sapam in colectiv o groapa sa scurtam drumu si sa nu fim cruzi cu el. Omu asta daca s-ar putea clona sa ii multumeasca pe toti ar face-o cu draga inima.toti veheaza peste cateva sute de mmbrii si nu e robot Mare minune daca s-ar face curatenie pe aici.....
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 11, 2016 Pisicut, cere o taxa unica de 10 lei pentru TOATE conturile noi,M-am saturat sa imi dea toti idiotii o stea cu conturi zilnice 3 3
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Octombrie 11, 2016 Pisicut, cere o taxa unica de 10 lei pentru TOATE conturile noi,M-am saturat sa imi dea toti idiotii o stea cu conturi zilniceSi daca ti-ar da 5 stele,ce-ai face cu ele?
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 11, 2016 Mi le-as baga in cur. 4 3
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 11, 2016 cur? a zis cineva de bagat in cur? .... te ajut eu !!!! 2 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 11, 2016 cur? a zis cineva de bagat in cur? .... te ajut eu !!!!Draga anonna. Singurele lucruri pe care le prefer in curul meu, sunt limbiile femeiiolor, asta după o sesiune serioasa de cunningulis+anningulus cu ele, si numai daca ele considera ca merit sa mi se răsplătească munca meaDaca te gândești la dildauri, strap-ons si alte lucruri degradante, dominatrix, sado-maso demasculinizatoare, ai ales persoana greșită!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 12, 2016 Draga anonna. Singurele lucruri pe care le prefer in curul meu, sunt limbiile femeiiolor, asta după o sesiune serioasa de cunningulis+anningulus cu ele, si numai daca ele considera ca merit sa mi se răsplătească munca meaDaca te gândești la dildauri, strap-ons si alte lucruri degradante, dominatrix, sado-maso demasculinizatoare, ai ales persoana greșită! promit sa fiu blanda... nici nu stii ce te patrunde ) 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2016 Tu daca ai stii gelu ca acu mult timp baiatu asta anume manelist cum il numiti dormea 3-4 ore si acu se straduie efectiv mai mult ca nciodata ai tacea mai mult in loc sa te revolti ca @o tzatza de ceva vreme. Inclusiv eu cu chestii pers imi reduc la minim nevoia de atentie si comunicare ca nu vreau sa fiu un 'alt' stres. Deja manca,bea,se odihneste prost hai sa ii sapam in colectiv o groapa sa scurtam drumu si sa nu fim cruzi cu el. Omu asta daca s-ar putea clona sa ii multumeasca pe toti ar face-o cu draga inima.toti veheaza peste cateva sute de mmbrii si nu e robot Nu trebuie să se cloneze, doar să revină la o echipă de 3-4 moderatori, cu care modereze eficient forumul și să pună în aplicare regulamentul. 1 2
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 12, 2016 Tu daca ai stii gelu ca acu mult timp baiatu asta anume manelist cum il numiti dormea 3-4 ore si acu se straduie efectiv mai mult ca nciodata ai tacea mai mult in loc sa te revolti ca @o tzatza de ceva vreme. Inclusiv eu cu chestii pers imi reduc la minim nevoia de atentie si comunicare ca nu vreau sa fiu un 'alt' stres. Deja manca,bea,se odihneste prost hai sa ii sapam in colectiv o groapa sa scurtam drumu si sa nu fim cruzi cu el. Omu asta daca s-ar putea clona sa ii multumeasca pe toti ar face-o cu draga inima.toti veheaza peste cateva sute de mmbrii si nu e robot Aproape ca am varsat o lacrima gen Andreea Marin...L-ai iertat pe manelist?Pana la urma, ti-ai dat seama ca e ceva in neregula.Sa platesti grase si sa stai pe site-uri gay pana in miez de noapte, ascultand manele, nu prea este un semn bun...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 12, 2016 Pai sunt convinsa ca are motivele lui ca nu a facut-o inca si nu cred ca este cazul sa se consulte cu membrii,ci sa ii asculte cand multi spun acelasi lucru. El stie mai bine eu una nu imi permit ori doresc sa imi var nasul in munca lui si nu discut cu el de forum. Daca vrea sa imi stie parerea ma poate intreba. Dar in ult vreme tot in fuga e,asta e ideea...Nu trebuie să se cloneze, doar să revină la o echipă de 3-4 moderatori, cu care modereze eficient forumul și să pună în aplicare regulamentul.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 12, 2016 Eu i.am zis piconas sa ma faca admina sau macar asistenta personala. Imi da taskuri, in pauze de relax mi-o mai baga,toate incantatoare si proeficiente.Ps miskini nu te mai oftica. Cand o sa ma apuc sa ii fac eu suita de recenzii iti musti limba din greseala de ciuda si te otravesti singur nebunule )) gay auzi...pai voi fute la el pana il uzez 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2016 Eu i.am zis piconas sa ma faca admina sau macar asistenta personala. Imi da taskuri, in pauze de relax mi-o mai baga,toate incantatoare si proeficiente.Ps miskini nu te mai oftica. Cand o sa ma apuc sa ii fac eu suita de recenzii iti musti limba din greseala de ciuda si te otravesti singur nebunule )) gay auzi...pai voi fute la el pana il uzezTu admină sau ...? Duamne feri! 2 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 12, 2016 Da eu ce-am piconule? Aici mereu m-am prostit,dar sa stii ca eu nu lucrezprostin orice fel de munca. Am mai zis ca una e sa topai pe aici alta sa iti fie job. Va e frica de mine ca v.as da afar pe toti huh? Tu admină sau ...? Duamne feri!
pulozauru Reputație: 5 Postat Octombrie 12, 2016 Postat Octombrie 12, 2016 Pisicut, cere o taxa unica de 10 lei pentru TOATE conturile noi,M-am saturat sa imi dea toti idiotii o stea cu conturi zilniceia muie si de pe conturile mai vechi 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 12, 2016 Da eu ce-am piconule? Aici mereu m-am prostit,dar sa stii ca eu nu lucrezprostin orice fel de munca. Am mai zis ca una e sa topai pe aici alta sa iti fie job. Va e frica de mine ca v.as da afar pe toti huh? Sincer? Nu mi-aș dori să-ți fiu șef. Dar nici ție.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 12, 2016 Eu nu am sefi. Nu am avut niciodata. La birou aveam sefa doar daca as fi fost escalata ceea ce nu era cazul. Dupa dom eram eu the boss si etc. Nu cred ca m-ar deranja sa am unu doar daca ar fi arogant si ar avea sefisme cu mine. Caz in care i.asa face cu mana din mers. In italia am avut si angajati si imi imparteam tipsurile cu ei desi toti imi ziceau ca nu e cazul.eu cred ca ai o parere f prodsta tu despre mine sunt perfectionista in munca si nu resimt stres niciodata,doar oboseala daca munca e excesiva. Aranjez asa incat sa fie o atmosfera relaxata.Sincer? Nu mi-aș dori să-ți fiu șef. Dar nici ție.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2016 Postat Octombrie 12, 2016 Tu daca ai stii gelu ca acu mult timp baiatu asta anume manelist cum il numiti dormea 3-4 ore si acu se straduie efectiv mai mult ca nciodata ai tacea mai mult in loc sa te revolti ca @o tzatza de ceva vreme. Inclusiv eu cu chestii pers imi reduc la minim nevoia de atentie si comunicare ca nu vreau sa fiu un 'alt' stres. Deja manca,bea,se odihneste prost hai sa ii sapam in colectiv o groapa sa scurtam drumu si sa nu fim cruzi cu el. Omu asta daca s-ar putea clona sa ii multumeasca pe toti ar face-o cu draga inima.toti veheaza peste cateva sute de mmbrii si nu e robotAcum inteleg de ce Pisicuts iti pune eticheta de obraznica.Si mai termina cu epitetele in reluare , de genul " tatza".Ai procent din afacerea asta ?Ce , esti de acord cu trolli si clonele ?Sa iti fie de bine !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum