Sari la conținut

0761391968 lavinia unirii rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:......
  • Oras:......

Stii ca nu ma refeream la Bld. Octavian Goga...ti am spus ca stiu cine esti...si "violet flame" are dreptate, off topic. Te rog sa ti consumi frustrarile in alta parte. Multumesc mult!

stii cine e picon ....șefu  banilor!!!

ce inseamna sa fii ironica ..sau/s-au

:hug1

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

La finalul saptamanii care tocmai s-a incheiat , m-am revazut cu Lavinia dupa o pauza de 4 luni .

Vreau sa va spun ca a fost ceva de vis : pasiune pura pe parcursul unei ore si vreo 10 min . Efectiv am simtit ca fac dragoste si nu sex platit ( chiar daca pana la urma a fost vorba de asa ceva prin prisma cadoului oferit ) , in rest o implicare maxima din partea Laviniei . Vreau sa scot in evidenta doar faptul ca rar , foarte rar , am mentionat in recenziile mele ca am facut efectiv dragoste cu partenera.

De fapt cam de multisor nu am avut parte de o implicare totala din partea partenerei , si aici nu ma refer strict la partea de fut ( care a fost memorabila ) , ci la implicarea ei afectiva .

Ca sa fim bine intelesi , este vorba strict de ceea ce am simtit eu cu Lavinia , in rest nu ma pronunt si nu comentez.

Notele sunt de 10 pe linie din partea mea pentru tot ( evident parere subiectiva ), mai mult decat binemeritate .

Iti multumesc frumos Lavinia dupa pentru ce am trait in compania ta si ne vom vedea muuuuuuuuuuuuult mai des de acum inainte.

• Like 8
Link spre comentariu

Va salut.

La finalul saptamanii care tocmai s-a incheiat , m-am revazut cu Lavinia dupa o pauza de 4 luni .

Vreau sa va spun ca a fost ceva de vis : pasiune pura pe parcursul unei ore si vreo 10 min . Efectiv am simtit ca fac dragoste si nu sex platit ( chiar daca pana la urma a fost vorba de asa ceva prin prisma cadoului oferit ) , in rest o implicare maxima din partea Laviniei . Vreau sa scot in evidenta doar faptul ca rar , foarte rar , am mentionat in recenziile mele ca am facut efectiv dragoste cu partenera.

De fapt cam de multisor nu am avut parte de o implicare totala din partea partenerei , si aici nu ma refer strict la partea de fut ( care a fost memorabila ) , ci la implicarea ei afectiva .

Ca sa fim bine intelesi , este vorba strict de ceea ce am simtit eu cu Lavinia , in rest nu ma pronunt si nu comentez.

Notele sunt de 10 pe linie din partea mea pentru tot ( evident parere subiectiva ), mai mult decat binemeritate .

Iti multumesc frumos Lavinia dupa pentru ce am trait in compania ta si ne vom vedea muuuuuuuuuuuuult mai des de acum inainte.

Credeam ca doar cu mine s-a intamplat sa fie lipicioasa

Link spre comentariu
Vizitator lavinia_vogue
Reputație: 0

Bună, dragii mei! :* :* :*

Câteva poze noi, sper sa fie pe placul vostru!:*

Servicii de companie intima, sex normal și oral, masaj erotic, body nude și relaxare, dus împreună și mici fantezii, 200lei/have

Programul de luni-vineri 10:00-19:00, ultima programare. Kiss you all!

post-225441-0-26132300-1490692456_thumb.png

post-225441-0-75365700-1490692477_thumb.png

post-225441-0-63532600-1490692502_thumb.png

post-225441-0-31985400-1490692524_thumb.png

• Like 11
Link spre comentariu

este superba domnisoara....ar trebui sa introduca si varianta propusa de tine....arata chiar super bine...

Ho, nu te încânta prea tare! In poze toate sunt belea, înalte ...pe lângă astea sunt si "foarte atente...la dorința clientului", doar ca de multe ori nu prea se întâmpla.

• Minus 2
Link spre comentariu

Ma bucur sa vad ca in lumea aceasta exista inca persoane care asculta de sfaturi si le gasesc folositoare :)

Felicitari lavinia :) promit sa ne vedem saptamana viitoare cum ajung si eu inapoi pe meleagurile copilariei :))) :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...