n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2016 Bai fratilor, ce-aveti mai cu totii, in ce pula calului de realitate traiti ? Eu am vorbit despre prostie, indolenta, tupeu, nesimtire si despre victimizarea ipocrita, ce tot o trageti cu rasismul sau cu alte exemple deplasate si fortate ? Ce-are sula cu prefectura ?...voi citi, analizati ce scriu, vad ca se ajunge la un monolog generalizat gen vis tantric, unde fiecare autist vorbeste pe limba lui. Nu-mi mai veniti cu exemple din Somalia/Suedia ca nu ma intereseaza si nu asta era subiectul discutiei. Aici era vorba de prostituatele romance scapate de la coada vacii, femei apte de munca, care in prostia lor si foamea-n glanda de cat mai multi bani, pun botul la toti proxenetii/iubitii, si apoi se plang(in cazul in care n-o mierlesc) ca n-au avut noroc in viata, punct. Astia pe teveu ziceau azi ca doar in Anglia sunt vreo 15 mii care dau cu pizda/curu/muia...si cate mama dreaq alte zeci de mii or mai fi in toata Europa ?...cum pula calului sa nu te gandesti ca la un fenomen de mare amploare/generalizat ? ...cand v-aud p-astia cu generalizarea, imi vine sa va dau cu ea in cap, ca nu toti suntem zen bai neamule, si sa avem rabdare(indiferenta) sa gasim/cautam frumosul si-ntr-un cacat uscat de caine pe strada ori intr-o floare pisata de acelasi maidanez. Asta este realitatea, am tranzitat Otopeniul de sute ori in ultimii 15 ani, voi aveti idee cate prostiuate si cate femei normale isi permit sa zboare cu avionul si care este procentul intre cele doua ? Am fost in majoritatea oraselor mari(porturi) din Europa, voi aveti idee ce se intampla si care este fenomenul ? Zecile astea de mii de prostituate, daca nu sunt deja o suta de mii, nu multe au avut drame, dezastre ori mame prostituate si au ajuns in halul asta... voi ce credeti, copiii acestor prostituate si ai taticilor lor proxeneti de mama, vor urma toti conservatorul si medicina, ca mami a supt pula pe bani ca sa aiba bani pentru facultatea copiilor ? ...aveti macar idee care va fi trendul in urmatorul deceniu ? Mai toti aveti conturi de fasbuci, voi chiar nu vedeti ce se intampla si care este trendul ? Terminati bai fratilor cu optimismul asta cretin si neintemeiat, suntem in cacat pana-n gat ca natie, si voi va bucurati si gasiti speranta ca inca nu ne-am inecat. Hai cu catedrala de 200 de milioane de ieuroi, ca sunt curios cate tone de moaste (moarte si vii) poate sa gazduiasca, ca sa poata fi salvata toata pulimea cretina/optimista/credincioasa si disperata cu foame-n glada dupa cat mai multi bani castigati usor sau cazuti din cer. Chiar vreau sa-i vad pe optimistii/inteleptii/tolerantii de +40 de ani, cine o sa le plateasca pensiile peste 25 de ani. Rudotel, ca sa fim toti ZEN in plm, zic ! Si iar te uiti doar intr-o directie. In primul rand natalitatea a fost, este si va continua sa fie in scadere... daca vorbim de pensii.Erau si inainte femei garla care nu lucrau, acele "casnice".Tarancile de care vorbesti tu de multe ori nu aveau carte de munca sa participe cu taxe la stat...Nici locuri de munca nu mai sunt cum erau...Bla, bla, bla... Casca ochii aia ca zici ca ti-ai pus o pista pe fatza! Peseu: Am inteles ca esti pesimist, dar lasa-i pe oameni sa spere, pana la urma asta ii face sa lupte pentru mai bine.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 12, 2016 Bai fratilor, ce-aveti mai cu totii, in ce pula calului de realitate traiti ? Eu am vorbit despre prostie, indolenta, tupeu, nesimtire si despre victimizarea ipocrita, ce tot o trageti cu rasismul sau cu alte exemple deplasate si fortate ? Ce-are sula cu prefectura ?...voi citi, analizati ce scriu, vad ca se ajunge la un monolog generalizat gen vis tantric, unde fiecare autist vorbeste pe limba lui. Nu-mi mai veniti cu exemple din Somalia/Suedia ca nu ma intereseaza si nu asta era subiectul discutiei. Aici era vorba de prostituatele romance scapate de la coada vacii, femei apte de munca, care in prostia lor si foamea-n glanda de cat mai multi bani, pun botul la toti proxenetii/iubitii, si apoi se plang(in cazul in care n-o mierlesc) ca n-au avut noroc in viata, punct. Astia pe teveu ziceau azi ca doar in Anglia sunt vreo 15 mii care dau cu pizda/curu/muia...si cate mama dreaq alte zeci de mii or mai fi in toata Europa ?...cum pula calului sa nu te gandesti ca la un fenomen de mare amploare/generalizat ? ...cand v-aud p-astia cu generalizarea, imi vine sa va dau cu ea in cap, ca nu toti suntem zen bai neamule, si sa avem rabdare(indiferenta) sa gasim/cautam frumosul si-ntr-un cacat uscat de caine pe strada ori intr-o floare pisata de acelasi maidanez. Asta este realitatea, am tranzitat Otopeniul de sute ori in ultimii 15 ani, voi aveti idee cate prostiuate si cate femei normale isi permit sa zboare cu avionul si care este procentul intre cele doua ? Am fost in majoritatea oraselor mari(porturi) din Europa, voi aveti idee ce se intampla si care este fenomenul ? Zecile astea de mii de prostituate, daca nu sunt deja o suta de mii, nu multe au avut drame, dezastre ori mame prostituate si au ajuns in halul asta... voi ce credeti, copiii acestor prostituate si ai taticilor lor proxeneti de mama, vor urma toti conservatorul si medicina, ca mami a supt pula pe bani ca sa aiba bani pentru facultatea copiilor ? ...aveti macar idee care va fi trendul in urmatorul deceniu ? Mai toti aveti conturi de fasbuci, voi chiar nu vedeti ce se intampla si care este trendul ? Terminati bai fratilor cu optimismul asta cretin si neintemeiat, suntem in cacat pana-n gat ca natie, si voi va bucurati si gasiti speranta ca inca nu ne-am inecat. Hai cu catedrala de 200 de milioane de ieuroi, ca sunt curios cate tone de moaste (moarte si vii) poate sa gazduiasca, ca sa poata fi salvata toata pulimea cretina/optimista/credincioasa si disperata cu foame-n glada dupa cat mai multi bani castigati usor sau cazuti din cer. Chiar vreau sa-i vad pe optimistii/inteleptii/tolerantii de +40 de ani, cine o sa le plateasca pensiile peste 25 de ani. Rudotel, ca sa fim toti ZEN in plm, zic ! e greu asa nu o ma da exemplu pe vis, esti la fel de reticent in a accepta si alte opinii.avansezi cifre de la teveu pe care le iei de bune - de ce ai face asta? - si le extrapolezi aleator. dar chiar si asa sa fie, cat reprezinta numerele alea? 0,5%? asta e un fenomen generalizat? sau are de-a face cu faptul ca tu vezi toata europa ca un mare port? un soldat plecat prin teatre de operatii iti va spune ca e al treilea razboi mondial, desi statistica spune ca traim cele mai bune vremuri din pct de vedere al numarului de victime de cand exista razboaie pe planeta asta. nici unul din noi nu are acces la statistici si rapoarte ale institutiilor de la noi sau aiurea, asa ca hai sa nu mai aruncam cu ele in stanga si dreapta.daca tu vezi prostitutia - cea mai veche meserie din lume - ca fiind una din marile probleme ale romaniei atunci e destul de complicat sa accepti si punctul meu de vedere. nici macar nu e o problema. e o drama pentru cele care sunt obligate sa faca asta - restul, care au intrat in hora nesilite, ura si la gara. 4 2
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2016 Da.Initial am vrut sa aleg Stavroghin$€£, insa am zis ca e prea spurcat si toxic personajul, nerezonand cu personalitatea mea. Esti un arseniebocanian undercover.Nu are rost sa te amagesti. Ai ceva personal cu Arsenie Boca?! 2 5
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 12, 2016 e greu asa nu o ma da exemplu pe vis, esti la fel de reticent in a accepta si alte opinii.avansezi cifre de la teveu pe care le iei de bune - de ce ai face asta? - si le extrapolezi aleator. dar chiar si asa sa fie, cat reprezinta numerele alea? 0,5%? asta e un fenomen generalizat? sau are de-a face cu faptul ca tu vezi toata europa ca un mare port? un soldat plecat prin teatre de operatii iti va spune ca e al treilea razboi mondial, desi statistica spune ca traim cele mai bune vremuri din pct de vedere al numarului de victime de cand exista razboaie pe planeta asta. nici unul din noi nu are acces la statistici si rapoarte ale institutiilor de la noi sau aiurea, asa ca hai sa nu mai aruncam cu ele in stanga si dreapta.daca tu vezi prostitutia - cea mai veche meserie din lume - ca fiind una din marile probleme ale romaniei atunci e destul de complicat sa accepti si punctul meu de vedere. nici macar nu e o problema. e o drama pentru cele care sunt obligate sa faca asta - restul, care au intrat in hora nesilite, ura si la gara.............................. Si ti-am zis ca devenim la fel de autisti ca vis tantric. Nu este vorba ca nu vreau sa nu-ti accept opinia, dar tu deocamdata nu ai venit cu nicio opinile legata de subiect, ci doar vrei sa ma contrazici de dragul de a face conversatie. Nu obisnuiesc sa port discutii sterile doar ca sa treaca timpul si sa ma vada lumea activ pe forum. Am zis ce-am avut de zis, e opinia mea, nu adevarul absolut. Vreti sa ma contraziceti, faceti-o cu argumente, nu cu clisee si platitudini. Eu tocmai ca nu am generalizat, am spus doar cate prostituate romance am intalnit in porturile de Europa, ca sa nu le mai pomenesc si pe cele din Doha, Abu Dhabi si Dubai, iar datele de la teveu erau preluate din rapoartele si statisticele englezesti, si nu erau pe Antena 3 ori Oteveu, ci de pe Digi, care inca mai sunt/par obiectivi. Eu vorbesc de realitate, tu vii cu clisee cum ca este cea mai veche meserie din lume. Pe mine nu mai intereseaza ca este cea mai veche, pe mine ma intereseaza faptul ca in ritmul asta, o sa fie singura meserie din rrromanica, si nu doar cea mai veche...si va fii extrem de dificil daca nu imposibil sa motivezi o persoana fara educatie, ca doar asta este singurul drum in viata. Nu este vorba de alte opinii, eu vorbesc de curvele reale on topic, iar tu vii cu contraargumente privind armata din Afganistan ori cu profesoare mai brunetele. Amada vad ca este preocupata despre cartea ei de munca si deja isi calculeaza punctul de pensie....deci pula mea, este fix si exact la fel cand vorbesc cu voi, de parca as monologa cu vis tantric, macar ea este haioasa in autismul si elucubratiile ei. 2 3
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 12, 2016 Sa imi bag pula, marinare, ai mare dreptate. Cand ma uit la strada, la cate bucati apar la inceputul facultatii pe strada, la fel de multe anunturi apar si pe site-uri. E foame mare de bani... si de pula.Romancele sunt frumoase si bune de pula, prostituatia este o meserie naturala pentru ele, parca au fost facute pentru meseria asta. Din pacate asta este "mostenirea" noastra ca popor... sa avem femei frumoase si curve Nu poti judeca nici asa colorule. In contextul social in un anume fel,oricare dintre noi am fi putut ajunge chiar aurolaci. Te-ai simtit, este?Deci te rog, tu, alaturi de randunica, amanda, anomma, etc toate curvele retrase, vad ca aveti probleme grave la mansarda! Oare sa fie consecinta meseriei asteia? Voi v-ati nascut sa va futeti cu straini fara nici o remuscare, si credeti ca asa dintr-o data incercand sa va reintegrati in societate veti fii normale? VISE! Eu cred ca aceasta chinuiala sa va dati modele de urmat in societate, din curve de meserie ati devenit curve moraliste.. asta v-a face sa va pierdeti mintiile. Veti fi obsedate sexual si cu gandul la pula toata viata! Si la menopauza o sa va futeti! 2 3
braine fuck Reputație: 5 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 12, 2016 Interesant subiect ! E o diferenta sa judeci, si alta sa intelegi exact fenomenul in sine. O mica gluma adevarata, spunea : in europa sunt femei frumoase, pacat ca sunt romance ! Adevarat, e plin batranul contonent de autohtone, si doar posesoarele unei inteligente putin mai elevate, reusesc sa ajunga la mirajul povestilor de succes. Cheia o detin proxenetii din pacate, oameni fara suflet, afaceristi cum se declara, jeguri umane, care nu cred ca, constientizeaza raul pe care il fac. Da, si prostituatele au rolul lor, dar eu cred, ca nu este curva cea care nu a avut suportul familiar, si ma refer la familii de betivi, dezorganizate, si in aceeasi masura fetele violate in perioadda adolescentei. Curve sunt cele care au sansa unei vieti normale, si totusi aleg aceasta cale. Se desprind de aici, doaua idei, supravietuirea si lenea ! Pentru cele din urma, nici un respect Traficul de persoane, de sine statator, nu se incadreaza in prostitutie, avand un procent de 98% de abandon, din nefericire cu consecinte tragice. Mutilare prin taieturi si arsuri, traume psihice ireversibile, suicid (20% !!!!!). Rapirea si violul la o varsta frageda, creaza un mediu psihic propice practicarii acestei meserii, dar dureaza pana la maturitatea efectiva, 20 -23 ani, unde elementele traumatizante prin forma naturala si logica in mintea umana. Se schimba perspectiva vietii, trec papusile si desenele animate, si apar intrebarile despre viitorul dorit. Se incepe de la incercari timide, pana la refuzul si (daca reusesc) fuga din mediul existent. Aici am ajuns pe taramul proxenetilor . Pretextul financiar e singura "bomboana" promisa naivelor. Vadit, se ignora amintirea efectelor psihologice, statutului social si familial. Aici romania a decazut, caci massmedia, prin promovarea prostiei supreme, a reusit sa faca din "prostituata" o moda. Fara o educatiei solida, fara dezvoltarea Eu-lui, multe fete cad prada acestei lumi, iar profitorii, majoritatea oameni cu antecedente penale, profita din plin de aceasta publicitate gratuita. Si daca reclama in sine nu ajunge, sa nu uitam caci sexul corupe, si provoaca un cerc vicios din care cu greu se mai scapa. Totuis exista un specimen aparte in proxenetism, Pestoica; pe care eu personal, barbat fiind, nu reusesc sa o intelg. Sunt femei, deci inteleg sentimentul de murdarie, sunt mame, iarasi deci, inteleg mentalitatea feminina. Cum pot sa facca acest lucru ?!!! E un mister pentru mine. Concluzia : atata timp cat lumea actuala, mai merge pe principul intiparit de circa 15 ani in mentalitatea noastra, caci banii invart pamantul, totdeauna vor exista vietuitoare cognitive, ce vor alege si aceasta cale ! 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 12, 2016 Sunt femei, deci inteleg sentimentul de murdarie, sunt mame, iarasi deci, inteleg mentalitatea feminina. Cum pot sa facca acest lucru ?!!! E un mister pentru mine. Tocmai ca sunt mame... nu subestima dragostea unei mame... este in stare sa isi puna pizda la bataie pentru copilul ei ca sa il poata tine in viata 4 3
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2016 Interesant subiect ! E o diferenta sa judeci, si alta sa intelegi exact fenomenul in sine. O mica gluma adevarata, spunea : in europa sunt femei frumoase, pacat ca sunt romance ! Adevarat, e plin batranul contonent de autohtone, si doar posesoarele unei inteligente putin mai elevate, reusesc sa ajunga la mirajul povestilor de succes. Cheia o detin proxenetii din pacate, oameni fara suflet, afaceristi cum se declara, jeguri umane, care nu cred ca, constientizeaza raul pe care il fac. Da, si prostituatele au rolul lor, dar eu cred, ca nu este curva cea care nu a avut suportul familiar, si ma refer la familii de betivi, dezorganizate, si in aceeasi masura fetele violate in perioadda adolescentei. Curve sunt cele care au sansa unei vieti normale, si totusi aleg aceasta cale. Se desprind de aici, doaua idei, supravietuirea si lenea ! Pentru cele din urma, nici un respect Traficul de persoane, de sine statator, nu se incadreaza in prostitutie, avand un procent de 98% de abandon, din nefericire cu consecinte tragice. Mutilare prin taieturi si arsuri, traume psihice ireversibile, suicid (20% !!!!!). Rapirea si violul la o varsta frageda, creaza un mediu psihic propice practicarii acestei meserii, dar dureaza pana la maturitatea efectiva, 20 -23 ani, unde elementele traumatizante prin forma naturala si logica in mintea umana. Se schimba perspectiva vietii, trec papusile si desenele animate, si apar intrebarile despre viitorul dorit. Se incepe de la incercari timide, pana la refuzul si (daca reusesc) fuga din mediul existent. Aici am ajuns pe taramul proxenetilor . Pretextul financiar e singura "bomboana" promisa naivelor. Vadit, se ignora amintirea efectelor psihologice, statutului social si familial. Aici romania a decazut, caci massmedia, prin promovarea prostiei supreme, a reusit sa faca din "prostituata" o moda. Fara o educatiei solida, fara dezvoltarea Eu-lui, multe fete cad prada acestei lumi, iar profitorii, majoritatea oameni cu antecedente penale, profita din plin de aceasta publicitate gratuita. Si daca reclama in sine nu ajunge, sa nu uitam caci sexul corupe, si provoaca un cerc vicios din care cu greu se mai scapa. Totuis exista un specimen aparte in proxenetism, Pestoica; pe care eu personal, barbat fiind, nu reusesc sa o intelg. Sunt femei, deci inteleg sentimentul de murdarie, sunt mame, iarasi deci, inteleg mentalitatea feminina. Cum pot sa facca acest lucru ?!!! E un mister pentru mine. Concluzia : atata timp cat lumea actuala, mai merge pe principul intiparit de circa 15 ani in mentalitatea noastra, caci banii invart pamantul, totdeauna vor exista vietuitoare cognitive, ce vor alege si aceasta cale !Pentru multe, profitorii sunt chiar sotii sau partenerii lor de viata. Ele fac sex oral pe 100 RON finalizarea si ala se plimba cu Audi A6. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2016 Sa imi bag pula, marinare, ai mare dreptate. Cand ma uit la strada, la cate bucati apar la inceputul facultatii pe strada, la fel de multe anunturi apar si pe site-uri. E foame mare de bani... si de pula.Romancele sunt frumoase si bune de pula, prostituatia este o meserie naturala pentru ele, parca au fost facute pentru meseria asta. Din pacate asta este "mostenirea" noastra ca popor... sa avem femei frumoase si curve Te-ai simtit, este?Deci te rog, tu, alaturi de randunica, amanda, anomma, etc toate curvele retrase, vad ca aveti probleme grave la mansarda! Oare sa fie consecinta meseriei asteia? Voi v-ati nascut sa va futeti cu straini fara nici o remuscare, si credeti ca asa dintr-o data incercand sa va reintegrati in societate veti fii normale? VISE! Eu cred ca aceasta chinuiala sa va dati modele de urmat in societate, din curve de meserie ati devenit curve moraliste.. asta v-a face sa va pierdeti mintiile. Veti fi obsedate sexual si cu gandul la pula toata viata! Si la menopauza o sa va futeti! Cand te-am jignit eu?Mi-ai demonstrat ca eu am probleme psihice, iar tu esti cel sanatos.Asta este "mostenirea" Romaniei? Femeile frumoase, dar curve?! Toate romancele se fut pe bani?! Alte nationalitati nu au prostituate?! Toti barbatii sunt monogami?!Vai si amar cand nu-ti dai seama ca aberezi, eu macar stiam. Destul pe ziua de azi.Noapte buna!
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 12, 2016 Hai scutește-mă, că nu m-am născut ieri.In Germania, în bordeluri și pufpuf, mișună românce de prin zona moldovei, în special de la țară.Voi trăiți într-o lume imaginară creata de voi pentru a face față traumei generată de lipsei constanta de puli din viața voastră Noapte bună, fii cuminte nu mai sparge parbrize
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 13, 2016 cât e scoru?
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 13, 2016 Alta-i curiozitatea mea...oare v-ships castiga mai bine decat miskin?... O concluzie la care am ajuns...posibil ca atunci cand 'intampini' vreun sexual harassment,in adolescenta, din partea unor moldoveni curiosi ,sentimentul de ura sa ia amploare...nu moldova a incercat sa te futa in cur, miskin, ci doar anumiti moldoveni. ..da-i in judecata! I swear, no vanity, no orgoliu... Mica povestire...: Caldura mare in portul din Rwanda...v-ships, cu al sau tricou polo (de lalacoste) si a sa flanea de lana legata la brau, mergea agale pe punte, catre iesirea principala de pe nava Mama, iesire care ducea spre parcarea dn port, parcare cu pietris si niste baruri slash terase rwandeze...cu curve in ele...Cum mergea el asa, clatinandu-se oarecum in zeflemea, il lua un mic atac de panica si puse mana la buzunarul din fata de la pantaloni, sa vada daca are portofelul la el...era acolo...Ajungand in parcarea cu pietris,acesta incepu sa loveasca mici pietricele cu piciorul...dar iata ca o pietricica a fost şutată putin mai tare si a lovit cu putere o tibie flocoasa...era miskin, statea pe o banca la una dintre terase(descoperise de curand ca-i Dom si ca vrea fete submissive, a gandit ca rwanda, negri, sclavie, poate chiar o sa cumpere una, sa o duca la resedinta lui din Singapore.....)...Hey, wtf, baga-mi-as pula-n ma-ta de moldovean infect, spuse miskin in sinea lui...cu frica-n suflet si amintiri neplacute din adolescenta acesta s-a incruntat numaidecat, a acesat forumul nimfomane si a inceput...lasati ca va arat eu voua moldovenilor, va arat eu voua, văngură...muhahahahahahaaa...V-ships lovea in continuare pietre, unele mai mici, altele mai mari...si cum mergea el asa, cu mainile la spate, vazu o mulatra sexy, jumatate cehoaica,statea picior peste picior, cu gumari in piciore, mirosind a peste...era pescara...Hey you girl, spuse v-ships, i vant tu buy all the fish (fata avea un lighean plin de peste, ascuns sub masa, masa de pe terasa...)...a scos portofelul si surpriza...banii nu erau acolo...probabil fusese jefuit de unul dintre comandantii de nave, vreun alcolist...rosu la fata ca s-a facut de handel, v-ships ii spune fetei daca accepta card, Platinum(cardurile nu i-au fost furate de comandantul betiv), fata spunand ca nu accepta decat cash, la care v-ships s-a cam enervat putin, dar a inghtit in sec fiindca se indragostise (era prima fata vazuta, dupa 8 luni pe ud..)...i-a zis ca are asa multi bani pe cardurile alea incat ii cumpara si tot pestele, ii cumpara si apartament in Constanta, cate si mai cate...doar ca s-a scapat...i-a zis ca pentru toate astea tre sa stea in pula minim 3 ore,zilnc daca se poate,timp de 6 luni (doar), fiindca el adora sexul ...fata a dat din cap ca nu, ca prefera sa ramana acolo, sa prinda peste..Foarte suparat si deranjat de refuzul fetei, v-ships i-a futut o flegma-n ochi, a devastat vreo 3 tersase din acea parcare, s-a intors pe nava, si-a pus telefonul la incarcat si...nimfomane...dar si aici e plin de mulatre..Miskin n-a mai cumparat nimic...si-a amintit de filmul Hostel,l-a luat cu teama, s-a intors in camera de hotel platita de companie, el fiind in delegatie...si a acesat nimfomane, din nou...sa-si bata joc de useri... 10 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 13, 2016 mult ai mai scris pentru șefu' mecanic,bănuiesc.
dinumihai Reputație: 196 Postat Octombrie 13, 2016 Telefon: (0748) 580 206 Oras:Bucuresti Telefon: (0748) 580 206 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Cam mult
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Alta-i curiozitatea mea...oare v-ships castiga mai bine decat miskin?... O concluzie la care am ajuns...posibil ca atunci cand 'intampini' vreun sexual harassment,in adolescenta, din partea unor moldoveni curiosi ,sentimentul de ura sa ia amploare...nu moldova a incercat sa te futa in cur, miskin, ci doar anumiti moldoveni. ..da-i in judecata! I swear, no vanity, no orgoliu... Mica povestire...: Caldura mare in portul din Rwanda...v-ships, cu al sau tricou polo (de lalacoste) si a sa flanea de lana legata la brau, mergea agale pe punte, catre iesirea principala de pe nava Mama, iesire care ducea spre parcarea dn port, parcare cu pietris si niste baruri slash terase rwandeze...cu curve in ele...Cum mergea el asa, clatinandu-se oarecum in zeflemea, il lua un mic atac de panica si puse mana la buzunarul din fata de la pantaloni, sa vada daca are portofelul la el...era acolo...Ajungand in parcarea cu pietris,acesta incepu sa loveasca mici pietricele cu piciorul...dar iata ca o pietricica a fost şutată putin mai tare si a lovit cu putere o tibie flocoasa...era miskin, statea pe o banca la una dintre terase(descoperise de curand ca-i Dom si ca vrea fete submissive, a gandit ca rwanda, negri, sclavie, poate chiar o sa cumpere una, sa o duca la resedinta lui din Singapore.....)...Hey, wtf, baga-mi-as pula-n ma-ta de moldovean infect, spuse miskin in sinea lui...cu frica-n suflet si amintiri neplacute din adolescenta acesta s-a incruntat numaidecat, a acesat forumul nimfomane si a inceput...lasati ca va arat eu voua moldovenilor, va arat eu voua, văngură...muhahahahahahaaa...V-ships lovea in continuare pietre, unele mai mici, altele mai mari...si cum mergea el asa, cu mainile la spate, vazu o mulatra sexy, jumatate cehoaica,statea picior peste picior, cu gumari in piciore, mirosind a peste...era pescara...Hey you girl, spuse v-ships, i vant tu buy all the fish (fata avea un lighean plin de peste, ascuns sub masa, masa de pe terasa...)...a scos portofelul si surpriza...banii nu erau acolo...probabil fusese jefuit de unul dintre comandantii de nave, vreun alcolist...rosu la fata ca s-a facut de handel, v-ships ii spune fetei daca accepta card, Platinum(cardurile nu i-au fost furate de comandantul betiv), fata spunand ca nu accepta decat cash, la care v-ships s-a cam enervat putin, dar a inghtit in sec fiindca se indragostise (era prima fata vazuta, dupa 8 luni pe ud..)...i-a zis ca are asa multi bani pe cardurile alea incat ii cumpara si tot pestele, ii cumpara si apartament in Constanta, cate si mai cate...doar ca s-a scapat...i-a zis ca pentru toate astea tre sa stea in pula minim 3 ore,zilnc daca se poate,timp de 6 luni (doar), fiindca el adora sexul ...fata a dat din cap ca nu, ca prefera sa ramana acolo, sa prinda peste..Foarte suparat si deranjat de refuzul fetei, v-ships i-a futut o flegma-n ochi, a devastat vreo 3 tersase din acea parcare, s-a intors pe nava, si-a pus telefonul la incarcat si...nimfomane...dar si aici e plin de mulatre..Miskin n-a mai cumparat nimic...si-a amintit de filmul Hostel,l-a luat cu teama, s-a intors in camera de hotel platita de companie, el fiind in delegatie...si a acesat nimfomane, din nou...sa-si bata joc de useri...'tu-ti capu' tau de dement!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2016 Hai scutește-mă, că nu m-am născut ieri.In Germania, în bordeluri și pufpuf, mișună românce de prin zona moldovei, în special de la țară.Voi trăiți într-o lume imaginară creata de voi pentru a face față traumei generată de lipsei constanta de puli din viața voastrăNoapte bună, fii cuminte nu mai sparge parbrize Noi? Care noi?Esti suparat pe femei, treci peste sau tine-o pentru tine.Nu te-ai nascut ieri, dar si peste 50 ani daca vorbim nu o sa vad o diferenta in bine. Cu atitudinea asta oricum nu o sa vezi care nu este "curva", mai ales ca-ti fug ochii exact dupa cele care au potential sa fie.Numai bine!
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Barroso, fostul mare boss de la UE, nu doar ca a primit o sinecura la Goldman-Sachs, dar are tupeul ordinar sa ceara pensie anticipata. Ce curve de oameni.
dinupaturica Reputație: 265 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 13, 2016 mai sa fie!@quasim a deschis topic,si ce topic?!cata grija,cata grija...daca vede udrea elena gabriela ,cu lit. mari(scz.),o sa se supere pe tine,da,in fine sincer,a crescut inima-n mine ,vazand ca ai deschis topicul acesta si ma bucur ca nu ai parlit cu fete traficate,ai avut al 6-lea simt..
quasim Reputație: 2451 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Autor Postat Octombrie 13, 2016 Da.Initial am vrut sa aleg Stavroghin$€£, insa am zis ca e prea spurcat si toxic personajul, nerezonand cu personalitatea mea. Esti un arseniebocanian undercover.Nu are rost sa te amagesti.Stavroghin era schizofrenic. Miskin e doar naiv (idiot). 3
dinupaturica Reputație: 265 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 13, 2016 vorbitzi va rog despre personaje autohtone ,sa mai inteleg si eu ceva...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 13, 2016 vorbitzi va rog despre personaje autohtone ,sa mai inteleg si eu ceva...Ok! Mîşkin e un fel de Bulă. 3 3
dinupaturica Reputație: 265 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 13, 2016 am vazut reportajul cu pricina aseara la actualitatile de la ora 19,a fost preluat?prezentat atat de antena ,cat si de pro am inteles ca se refera la traficul de persoane avand ca destinatie uk,in reportaj se dadea si cifra ,aprox 30 de mii ce sa zic,fenomenul e cunoscut ,mai ales datorita faptului ca familia este din ce in ce mai bombardata in numele libertatii si democratieinu le plangem de mila pentru ca isi vor plange singure ...este insa tristnu avem familii responsabile,uita ca libertatea trebuie conjugata cu responsabilitatea,plus ca omul pune accent pe trup mai mult decat pe sufletdar,la baza tuturor sta educatia,educatie care costa ,dar asta e in rest ,felicitari @quasim pe faptul ca ai sesizat reportajul si implicatiile in social ,poate se gaseste cineva sa faca o analiza a ceea ce spune condamnatul in legatura cu asa -zisa afacere a sa si anume pt el ,nu conta cine sunt atata timp cat il interesau baniiconcluzia ,ele erau doar niste obiecte
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2016 Postat Octombrie 13, 2016 si baietii sunt traficati* cateodata. Mai ales in Asia. *a se citi kinuiți. PS: au toata compasiunea mea. 1
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 13, 2016 Stavroghin era schizofrenic. Miskin e doar naiv (idiot). Stai putin..Era schizofrenic sau schizofren? Si de ce afirmi asta?
quasim Reputație: 2451 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Autor Postat Octombrie 13, 2016 Stai putin..Era schizofrenic sau schizofren? Si de ce afirmi asta?Lasa mistoul! schizofren este sinonim cu schizofrenic.Iar despre problemele psihice ale lui Stavroghin s-au pronuntat altii, mult mai competenti decat mine, printre care si Bulgakov. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum