Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salutare,

Am mai trecut și eu recent pe la Cleo. Inițial am vrut să prind vinerea "prelungită", dar am avut eu prea "lungi" prelungirile  :blushing2 și am aterizat pe zi.

Per total cred că pentru masaj așa a ieșit mai bine, eram eu obosit și fetele odihnite. Am ales-o pe Carla, o blondă foarte frumoasă cu care am mai intrat mai demult. Acum parcă nu mai are restrictia sărutului în zona intimă, eu n-am profitat acum.

Nu mă mai lungesc cu vorba... am primit un prosop mai "proaspăt" de data asta  :rax2, poate eram îmbrăcat mai bine  :laugh2 (nu cred că oricum eu mă imbrac de la second :slap2 ), duș, masaj, masaj erotic, băut paharul de vin cu care am fost servit, duș și pa.

Aspect fată: 10

Masaj: 9

Masaj erotic: 8.5

• Like 11
  • Oras:aici. acolo
Postat

'Fortat' benevol de imprejurare, trecui pe la salonul sus-semnat. In ciuda reticentei privind restrictiile finalizatorii si relativ resemnat ca va fi un masaj semi-asa si-asa cu ceva lucru manual la capat, am decis sa purced la drum cu d-soara biblica din roster. Probabil  cateva din cele 60+ pagini ale thread-ului profetesc ceva descrieri ale demoisellei, asa ca nu insist. Roscata, sani mari, zambet peren pe buze sangerii (ca marea fratelui tizei). Neobosita intr-ale sus-jos-ului masturbatoriu, s-a tinut de mine pana m-am inchinat zeitei orgasmogenice desi Bacchus facea galerie adversarului. In face la ora redactarii curente. 

No, si-acu sa traduc pentru restul 98%, care sa se abtina, apropo. Am fos la Cleo. Am ales-o pe Miriam. Am fost masat. Am fost masturbat. Mi-a placut de am ejaculat. Scriu recenzia, semi-beat. Shush. 

Locatie: 7. Ar fi 9 daca nu ar fi atat de la vedere intrarea. 

Aspect d-soara: 9. Mie mi-a placut. Zambitoare, relativ lipicioasa, a insistat sa termin, desi masturbarea, in special asistata, nu prezinta interes major pentru mine. 

Igiena: apartament 9, d-soara 10. 

Masaj: 9 daca luam in considerare ca e salon de masaj erotic, 7 daca e vorba de masaj efectiv. 

Servicii: 10 pentru insistenta. 8 pentru lucru manual. 

Nota finala: suma numerelor de mai sus/numarul numerelor de mai sus. 

• Like 5
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Mai nene, da' semi-beat fiind (asa cum spui tu insuti), scrii foarte bine. Cu miez, cu umor, cu verbu' acasa.

Ma intreb cum scrii cand esti treaz, sau, hai sa zicem, doar semi-treaz.

Postat

Cand sunt treaz scriu sec si la obiect din pacate. Elocventa vine band. 

• Like 3
  • Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

Nu de fetele de la acest salon vorbeam. Asa în general.

De acord cu tine ca și bărbați sunt curve :)

• Oras:intre cer si pamant
  • Oras:intre cer si pamant
Postat

Oare dc le facem curve,nu sant curve.atunci noi ce santem?

WORK HARD  PLAY HARD

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...