Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Astazi toata ziua am avut o pofta teribila de fetele de la Cleo, dar mi-am pus poza Mayei mare pe monitor si am tras o laba de-am stropit tot monitorul si-acum m-am linistit. Maine poate o iau de la capat.

Pe langa faptul ca esti prost , mai si semnalizezi. :ras

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Asa e are niste sani frumosi (ea zicand ca sant mici)da cred ca s a referit in comparatie cu cateva dintre colege.da mie imi plac f mult.Dupa ce m am terminat (ea pe mine) am povestit eu masandu i sani sant numai buni

Sunt atat de ascutiti ca daca nu esti atent te intepi in sfarcurile ei. Plus ca are si niste buci de-ti face maciuca de piatra.

• Like 1
Postat

Pai pe ea din pacate n-o putem avea. Adica numai asa sa mai punem putin mana , daca ne lasa ea, putin....

• Like 1
Postat

Eu cand sunt la serviciu si n-am nici un chef de nimic si abia astept sa treaca timpul sa plec acasa, daca imi pun poza Mayei pe ecran si ma uit cum ii intra chilotii intre buci imi trece toata plictiseala si imi vine pofta de munca la loc. Iti dai seama daca as avea si chilotii ei sa-i simt aroma din cand in cand? Pai m-as putea urca si pe Himalaya atunci.

• Like 1
Postat

Care poza o ai pe monitor?Sa nu creada lumea ca facem reclama salonului,Ceea ce spunem despre salon si fete e pur adevar.salon frumos ,fete frumoase pe olacul tuturor(si mai înalte, si mai scunde, si mai plinute, si mai siluete,si mai țâtoase).Am fost cu multe din ele ,mai am cateva,ex cu Alina,Tania poate la viitoarea vizita.Am înteles ca au mai venit 2 noi.Asteptam ceva detalii,poate poze.

• Like 1
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Rezumat ma baieti lasati laba si mergeti la fete la masaj.... prea multa laba dauneaza faci febra musculara  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Rezumat ma baieti lasati laba si mergeti la fete la masaj.... prea multa laba dauneaza faci febra musculara  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Daca ai bani mergi la masaj, daca n-ai faci laba. Asta-i esenta capitalismului.

• Like 3
Postat

Asa scurt.Vizitat azi ,sunat pt programare,raspuns secrerara inșirat domnisoare.Eu mergănd pt Maya dar ultima domnisoara inșirata a zis ca e noua ,akeg un succesiv Maya Bianca.Prima Bianca ,domnisoara9+.masaj relaxare 9+ mi a placut,masaj erotic 9,vorbareața gfe 10,igiena 10.Daca contunua asa o sa ajunga sus chiar si asa ca nou venita e peste cateva dintre ceke vechi ( nu dau nume nu i frumos).Urmat Maya.ma astepta in camera,ne am imbratisat si urmat un pupic dulceeee.masaj relaxare 10.erotic 10,igiena 10,gfe 10,are niste sâni de care m am indragostit (nu numai eu,asai Estrogen) și nu numai de ei.salon 10 de revenit Da cu siguranta

• Like 3
Postat

Asa scurt.Vizitat azi ,sunat pt programare,raspuns secrerara inșirat domnisoare.Eu mergănd pt Maya dar ultima domnisoara inșirata a zis ca e noua ,akeg un succesiv Maya Bianca.Prima Bianca ,domnisoara9+.masaj relaxare 9+ mi a placut,masaj erotic 9,vorbareața gfe 10,igiena 10.Daca contunua asa o sa ajunga sus chiar si asa ca nou venita e peste cateva dintre ceke vechi ( nu dau nume nu i frumos).Urmat Maya.ma astepta in camera,ne am imbratisat si urmat un pupic dulceeee.masaj relaxare 10.erotic 10,igiena 10,gfe 10,are niste sâni de care m am indragostit (nu numai eu,asai Estrogen) și nu numai de ei.salon 10 de revenit Da cu siguranta

Din pruna Mayei ai gustat?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...