Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Maya e a mea

Inspire tu nu o meriti pe Maya pentru ca nici macar nu ai avut bunul simt sa postezi o recenzie corecta despre masajul pe care ti l-a facut ea. In plus ai mai si jignit-o in fel si chip, daca vrei iti arat ce ai spus despre ea... Asa ca normal tie ar trebui sa ti se taie dreptul la Maya....

• Like 1
Postat

Pai mai Inspire de ce i-ai dat asa note mici fetei daca acuma zici ca tot cu ea vrei masaj?

• Like 1
Postat

Tu ai vreo recenzie sau doar bla bla

Eu am ia uita-te in spate, i-am facut recenzie lui Alina tzatzoasa. Si ce recenzie.... Nu mi-am batut joc ca tine....

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ele și-o bătut joc

Pai mai Inspire ce vrei sa-ti mai faca altceva decat ca se urca goale pe tine, ca te maseaza cu tzatzele, cu pizda? Ce altceva mai vrei?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Da tu ce faci ,Inspiresex? Nu iti bati joc de salon si maseuze?Ceea ce ție nu îți place ,nu înseamna ca altuia nu îi place!!

• Minus 1
Postat

Ești prost?

Ei nu-i prost dar tu esti cel mai destept de pe-aici Inspire nu putem sa ne comparam noi cu tine.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cleo o să aibe minus 100

Dar tot o sa fie mai bine decat tine. Ia zi stii care-i mai mare minus 100 sau minus 104?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cam greu i ai dat Estrogen,trebuia sa îi descompui ,100 fac 10+10+10+10+10+10+10-10+10+10..atata au toate fetele de la Cleo.nui greu calculul

• Like 2

Postat

Cam greu i ai dat Estrogen,trebuia sa îi descompui ,100 fac 10+10+10+10+10+10+10-10+10+10..atata au toate fetele de la Cleo.nui greu calculul

Eu cred ca el a calculat minusul din bugetul lui dupa o sedinta de 40 min de masaj la Cleo.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...