rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 16, 2016 Dap eu ma retrag,daca e ma bag maine,daca am timp si chef, seara frumoasa,mi-a facut placere jocul Cred ca trebuie puse toate cap la cap.
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2016 Stateam intinsa in pat,fixam tavanul,fumam molcom si in rotocoale, cand brusc m-am oprit!... Asa deodata narile mi s-au infundat de ideile muribunde ale zilei. Simteam cum tot ce gandisem azi murea pe fiecare secunda ce trecea, iar eu incepusem sa astept o noua zi ca sa imi inabus trecutul si tot ce ma afunda,sufoca si sa pot gandi ca un om care nu are trecut. Ca un copil. Ca asta e o noua zi sa fac ceva cu adevarat nou. Si totusi ce pot face nou si proaspat? Cateodata imi doresc ca timpul sa stea, sa aiba o rabdare infinita si doar sa stea. Stiu ca o data cu o noua zi uitarea e din ce in ce mai aproape, iar unele lucruri nu vreau sa le uit. Unele lucruri vreau sa ramana acolo unde sunt in mintea mea si sa le pot gasi asa cum un vapor gaseste drumul catre port dupa lumina farului. Ca si luminita de la capatul tunelului,atat de alba ca panzele vietii mele,sunt oare fanstasme sau un strigat mereu din trecut? Eu stiu ca umbrele sunt negre,gri sau fumurii,nu stiam ca alte culturi poarta albul ca doliu si mor incinerati printr-o flacara vie. Dar trecut iarasi...ma simt amortit!ceva ma tot striga la prezent,sunt prezent!domne aicea sunt!totusi ce e prezentul? Prezentul e ce faci acum,lași trecutul in urmă și dacă poti înveti ceva din el. Dar mintea inca refuza sa inteleaga. Nu, nu pot intelege. De ce as intelege ca ce e frumos moare? De ce as intelege ca si iubirea moare? Nu poate ar fi mai simplu sa raman pe loc sau sa pot lua in minte imagini ale fiintelor dragi pe care sa le pastrez nealterate in timp. Mereu pot face ceva care e plin de mistere pentru mine, pasiunea se trezeste si din colțul cel mai întunecat al sufletului. Ea imi omoară orice gând si se trezesc in inima mea acele sentimente care se joacă cu mine si mă-ndeamnă sa zambesc si să deschid fiecare orizont ca un copil fara teamă. Alterate-mi par gandurile sub mantia asta sumbra de pamantean,faurit din tarana,care uita cand e trist ca sufletul trascende cand totul fizic moare. Ideea sfarsitului ma face sa uit de suflet si mai presus de el,de iubire. Iubirrea niciodata nu moare ea se regenereaza. O vezi practic in perfectiunea unui hexagon din un fagure de miere sau in fertilitatea verdelui padurii prin semanta,vant si ploi. Prin vantul rece care adie cald pe literele vietii mele o sa vedeti altarul unde iubirile mor spre a renaste intr-o noua forma. 1
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 16, 2016 Postat Octombrie 16, 2016 Dap eu ma retrag,daca e ma bag maine,daca am timp si chef, seara frumoasa,mi-a facut placere jocul te retragi singurica?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 16, 2016 Da' vrei sa nu ma mai stalkuiesti sa afli daca's single sau nu? Fyi nu-s disponibila te retragi singurica?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 16, 2016 Propun in loc in fiecare sa scrie ce a mai citit, sa posteze citate sau chiar sa isi scrie randurile. ma cam incurca prepozitiile alea sa inteleg ca vrei sa nu spunem ce-am mai citit, ci sa postam aici citate sau propriile elucubratii? 1 2
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2016 ma cam incurca prepozitiile alea sa inteleg ca vrei sa nu spunem ce-am mai citit, ci sa postam aici citate sau propriile elucubratii?Acum deja am facut un fel de joc. Iei textul de mai sus si il continui.
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 16, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 16, 2016 1Stateam intinsa in pat,fixam tavanul,fumam molcom si in rotocoale, cand brusc m-am oprit!... 2Asa deodata narile mi s-au infundat de ideile muribunde ale zilei. Simteam cum tot ce gandisem azi murea pe fiecare secunda ce trecea, iar eu incepusem sa astept o noua zi ca sa ... 3imi inabus trecutul si tot ce ma afunda,sufoca si sa pot gandi ca un om care nu are trecut. Ca un copil. Ca asta e o noua zi sa fac ceva cu adevarat nou. Si totusi ce pot face nou si proaspat?... 4Cand uneori imi doresc ca timpul sa stea, sa aiba o rabdare infinita si doar sa stea. Stiu ca o data cu o noua zi uitarea e din ce in ce mai aproape, iar unele lucruri nu vreau sa le uit. Unele lucruri vreau sa ramana acolo unde sunt in mintea mea si sa le pot gasi asa cum un vapor gaseste drumul catre port dupa lumina farului. ...5Ca si luminita de la capatul tunelului,atat de alba ca panzele vietii mele,sunt oare fanstasme sau un strigat mereu din trecut? Eu stiu ca umbrele sunt negre,gri sau fumurii,nu stiam ca alte culturi poarta albul ca doliu si mor incinerati printr-o flacara vie. Dar trecut iarasi...ma simt amortit!ceva ma tot striga la prezent,sunt prezent!domne aicea sunt!totusi ce e prezentul? ... 6Prezentul e ce faci acum,lași trecutul in urmă și dacă poti înveti ceva din el. Dar mintea inca refuza sa inteleaga. Nu, nu pot intelege. De ce as intelege ca ce e frumos moare? De ce as intelege ca si iubirea moare? Nu poate ar fi mai simplu sa raman pe loc sau sa pot lua in minte imagini ale fiintelor dragi pe care sa le pastrez nealterate in timp.... 7Mereu pot face ceva care e plin de mistere pentru mine, pasiunea se trezeste si din colțul cel mai întunecat. Ea imi omoară orice gând si se trezesc in inima mea acele sentimente care se joacă cu mine si mă-ndeamnă sa zambesc si să deschid fiecare orizont ca un copil fara teamă....8 Alterate-mi par gandurile sub mantia asta sumbra de pamantean,faurit din tarana,care uita cand e trist ca sufletul trascende cand totul fizic moare. Ideea sfarsitului ma face sa uit de suflet si mai presus de el,de iubire. Iubirrea niciodata nu moare ea se regenereaza. O vezi practic in perfectiunea unui hexagon din un fagure de miere sau in fertilitatea verdelui padurii prin semanta,vant si ploi ...9 Marturisesc ca in totul imi pare alterat . In ultimele clipe ale zilei, gandurile mele sunt atat de alterate de propria mea existenta si inca le simt mirosul suferintei atat de adanc incat abia mai pot simti ceva.... 10Si daca prezentul este ceea ce faci acum... gândul ce-mi este?De unde vine si cine l-a pus sa ma urmărească si sa nu se instraineze de mine? Il simt frate, il simt ecou, il simt un alt eu care isi cere drepturile... Cine a pus gândul in calea mea, aceasta firavă viata furată din scenele vieții mele? Daca eu sunt, ceea ce sunt... gandul de-o clipa poate sa fie strivit sub greutatea tăcerii mele. Si-atunci o sa aud ticaitul timpului care imi spune doar... "cine esti?".
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 16, 2016 Acum deja am facut un fel de joc. Iei textul de mai sus si il continui. not meoricum vad ca se implica puternic consateanca mea
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 16, 2016 Postat Octombrie 16, 2016 Da' vrei sa nu ma mai stalkuiesti sa afli daca's single sau nu? Fyi nu-s disponibila in primul rand nu ma intereseaza daca esti singura sau nuvezi ca incurci limbile intre ele, ai fost in State de curand ori videochatul te-a facut american getbeget
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2016 1Stateam intinsa in pat,fixam tavanul,fumam molcom si in rotocoale, cand brusc m-am oprit! ... 2Asa deodata narile mi s-au infundat de ideile muribunde ale zilei. Simteam cum tot ce gandisem azi murea pe fiecare secunda ce trecea, iar eu incepusem sa astept o noua zi ca sa ... 3imi inabus trecutul si tot ce ma afunda,sufoca si sa pot gandi ca un om care nu are trecut. Ca un copil. Ca asta e o noua zi sa fac ceva cu adevarat nou. Si totusi ce pot face nou si proaspat? ... 4Cand uneori imi doresc ca timpul sa stea, sa aiba o rabdare infinita si doar sa stea. Stiu ca o data cu o noua zi uitarea e din ce in ce mai aproape, iar unele lucruri nu vreau sa le uit. Unele lucruri vreau sa ramana acolo unde sunt in mintea mea si sa le pot gasi asa cum un vapor gaseste drumul catre port dupa lumina farului. ...5Ca si luminita de la capatul tunelului,atat de alba ca panzele vietii mele,sunt oare fanstasme sau un strigat mereu din trecut? Eu stiu ca umbrele sunt negre,gri sau fumurii,nu stiam ca alte culturi poarta albul ca doliu si mor incinerati printr-o flacara vie. Dar trecut iarasi...ma simt amortit!ceva ma tot striga la prezent,sunt prezent!domne aicea sunt!totusi ce e prezentul? ... 6Prezentul e ce faci acum,lași trecutul in urmă și dacă poti înveti ceva din el. Dar mintea inca refuza sa inteleaga. Nu, nu pot intelege. De ce as intelege ca ce e frumos moare? De ce as intelege ca si iubirea moare? Nu poate ar fi mai simplu sa raman pe loc sau sa pot lua in minte imagini ale fiintelor dragi pe care sa le pastrez nealterate in timp. ... 7Mereu pot face ceva care e plin de mistere pentru mine, pasiunea se trezeste si din colțul cel mai întunecat. Ea imi omoară orice gând si se trezesc in inima mea acele sentimente care se joacă cu mine si mă-ndeamnă sa zambesc si să deschid fiecare orizont ca un copil fara teamă. ...8 Alterate-mi par gandurile sub mantia asta sumbra de pamantean,faurit din tarana,care uita cand e trist ca sufletul trascende cand totul fizic moare. Ideea sfarsitului ma face sa uit de suflet si mai presus de el,de iubire. Iubirrea niciodata nu moare ea se regenereaza. O vezi practic in perfectiunea unui hexagon din un fagure de miere sau in fertilitatea verdelui padurii prin semanta,vant si ploi ...9 Marturisesc ca in totul imi pare alterat . In ultimele clipe ale zilei, gandurile mele sunt atat de alterate de propria mea existenta si inca le simt mirosul suferintei atat de adanc incat abia mai pot simti ceva. ... 10Si daca prezentul este ceea ce faci acum... gândul ce-mi este? De unde vine si cine l-a pus sa ma urmărească si sa nu se instraineze de mine? Il simt frate, il simt ecou, il simt un alt eu care isi cere drepturile... Cine a pus gândul in calea mea, aceasta firavă viata furată din scenele vieții mele? Daca eu sunt, ceea ce sunt... gandul de-o clipa poate sa fie strivit sub greutatea tăcerii mele. Si-atunci o sa aud ticaitul timpului care imi spune doar... "cine esti?". Sunt suma gandurile mele. Sunt rezultatul ciclului zilnic al nasterii si mortii ideilor. Sunt rezultatul lucrurilor pe care le-am uitat si pe care la mai port inca vii in memorie.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 16, 2016 1Stateam intinsa in pat,fixam tavanul,fumam molcom si in rotocoale, cand brusc m-am oprit!... 2Asa deodata narile mi s-au infundat de ideile muribunde ale zilei. Simteam cum tot ce gandisem azi murea pe fiecare secunda ce trecea, iar eu incepusem sa astept o noua zi ca sa ... 3imi inabus trecutul si tot ce ma afunda,sufoca si sa pot gandi ca un om care nu are trecut. Ca un copil. Ca asta e o noua zi sa fac ceva cu adevarat nou. Si totusi ce pot face nou si proaspat?... 4Cand uneori imi doresc ca timpul sa stea, sa aiba o rabdare infinita si doar sa stea. Stiu ca o data cu o noua zi uitarea e din ce in ce mai aproape, iar unele lucruri nu vreau sa le uit. Unele lucruri vreau sa ramana acolo unde sunt in mintea mea si sa le pot gasi asa cum un vapor gaseste drumul catre port dupa lumina farului....5Ca si luminita de la capatul tunelului,atat de alba ca panzele vietii mele,sunt oare fanstasme sau un strigat mereu din trecut? Eu stiu ca umbrele sunt negre,gri sau fumurii,nu stiam ca alte culturi poarta albul ca doliu si mor incinerati printr-o flacara vie. Dar trecut iarasi...ma simt amortit!ceva ma tot striga la prezent,sunt prezent!domne aicea sunt!totusi ce e prezentul?... 6Prezentul e ce faci acum,lași trecutul in urmă și dacă poti înveti ceva din el. Dar mintea inca refuza sa inteleaga. Nu, nu pot intelege. De ce as intelege ca ce e frumos moare? De ce as intelege ca si iubirea moare? Nu poate ar fi mai simplu sa raman pe loc sau sa pot lua in minte imagini ale fiintelor dragi pe care sa le pastrez nealterate in timp.... 7Mereu pot face ceva care e plin de mistere pentru mine, pasiunea se trezeste si din colțul cel mai întunecat. Ea imi omoară orice gând si se trezesc in inima mea acele sentimente care se joacă cu mine si mă-ndeamnă sa zambesc si să deschid fiecare orizont ca un copil fara teamă....8 Alterate-mi par gandurile sub mantia asta sumbra de pamantean,faurit din tarana,care uita cand e trist ca sufletul trascende cand totul fizic moare. Ideea sfarsitului ma face sa uit de suflet si mai presus de el,de iubire. Iubirrea niciodata nu moare ea se regenereaza. O vezi practic in perfectiunea unui hexagon din un fagure de miere sau in fertilitatea verdelui padurii prin semanta,vant si ploi...9 Marturisesc ca in totul imi pare alterat . In ultimele clipe ale zilei, gandurile mele sunt atat de alterate de propria mea existenta si inca le simt mirosul suferintei atat de adanc incat abia mai pot simti ceva.... 10Si daca prezentul este ceea ce faci acum... gândul ce-mi este?De unde vine si cine l-a pus sa ma urmărească si sa nu se instraineze de mine? Il simt frate, il simt ecou, il simt un alt eu care isi cere drepturile... Cine a pus gândul in calea mea, aceasta firavă viata furată din scenele vieții mele? Daca eu sunt, ceea ce sunt... gandul de-o clipa poate sa fie strivit sub greutatea tăcerii mele. Si-atunci o sa aud ticaitul timpului care imi spune doar... "cine esti?".Sunt suma gandurile mele. Sunt rezultatul ciclului zilnic al nasterii si mortii ideilor. Sunt rezultatul lucrurilor pe care le-am uitat si pe care la mai port inca vii in memorie.Sunt viu, sunt amprenta a tot ceea ce am atins vreodata si cu atingerea mea am schimbat putin fiecare lucru. Oare am facut destul sau trebuia sa le ating mai apasat, sa ramana pe ele o urma a existentei mele ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2016 1Stateam intinsa in pat,fixam tavanul,fumam molcom si in rotocoale, cand brusc m-am oprit!... 2Asa deodata narile mi s-au infundat de ideile muribunde ale zilei. Simteam cum tot ce gandisem azi murea pe fiecare secunda ce trecea, iar eu incepusem sa astept o noua zi ca sa ... 3imi inabus trecutul si tot ce ma afunda,sufoca si sa pot gandi ca un om care nu are trecut. Ca un copil. Ca asta e o noua zi sa fac ceva cu adevarat nou. Si totusi ce pot face nou si proaspat?... 4Cand uneori imi doresc ca timpul sa stea, sa aiba o rabdare infinita si doar sa stea. Stiu ca o data cu o noua zi uitarea e din ce in ce mai aproape, iar unele lucruri nu vreau sa le uit. Unele lucruri vreau sa ramana acolo unde sunt in mintea mea si sa le pot gasi asa cum un vapor gaseste drumul catre port dupa lumina farului. ...5Ca si luminita de la capatul tunelului,atat de alba ca panzele vietii mele,sunt oare fanstasme sau un strigat mereu din trecut? Eu stiu ca umbrele sunt negre,gri sau fumurii,nu stiam ca alte culturi poarta albul ca doliu si mor incinerati printr-o flacara vie. Dar trecut iarasi...ma simt amortit!ceva ma tot striga la prezent,sunt prezent!domne aicea sunt!totusi ce e prezentul? ... 6Prezentul e ce faci acum,lași trecutul in urmă și dacă poti înveti ceva din el. Dar mintea inca refuza sa inteleaga. Nu, nu pot intelege. De ce as intelege ca ce e frumos moare? De ce as intelege ca si iubirea moare? Nu poate ar fi mai simplu sa raman pe loc sau sa pot lua in minte imagini ale fiintelor dragi pe care sa le pastrez nealterate in timp.... 7Mereu pot face ceva care e plin de mistere pentru mine, pasiunea se trezeste si din colțul cel mai întunecat. Ea imi omoară orice gând si se trezesc in inima mea acele sentimente care se joacă cu mine si mă-ndeamnă sa zambesc si să deschid fiecare orizont ca un copil fara teamă....8 Alterate-mi par gandurile sub mantia asta sumbra de pamantean,faurit din tarana,care uita cand e trist ca sufletul trascende cand totul fizic moare. Ideea sfarsitului ma face sa uit de suflet si mai presus de el,de iubire. Iubirrea niciodata nu moare ea se regenereaza. O vezi practic in perfectiunea unui hexagon din un fagure de miere sau in fertilitatea verdelui padurii prin semanta,vant si ploi ...9 Marturisesc ca in totul imi pare alterat . In ultimele clipe ale zilei, gandurile mele sunt atat de alterate de propria mea existenta si inca le simt mirosul suferintei atat de adanc incat abia mai pot simti ceva.... 10Si daca prezentul este ceea ce faci acum... gândul ce-mi este?De unde vine si cine l-a pus sa ma urmărească si sa nu se instraineze de mine? Il simt frate, il simt ecou, il simt un alt eu care isi cere drepturile... Cine a pus gândul in calea mea, aceasta firavă viata furată din scenele vieții mele? Daca eu sunt, ceea ce sunt... gandul de-o clipa poate sa fie strivit sub greutatea tăcerii mele. Si-atunci o sa aud ticaitul timpului care imi spune doar... "cine esti?". Sunt suma gandurile mele. Sunt rezultatul ciclului zilnic al nasterii si mortii ideilor. Sunt rezultatul lucrurilor pe care le-am uitat si pe care la mai port inca vii in memorie.Și din această cauză, mi s-a ... erectat și o să o să o copulez pe Tantrica. 2 3
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 16, 2016 ma voi ati fumat ceva? ia dati-mi si mie ca am devenit invidios! 2
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 16, 2016 Nu e locul pentru muzica, dar sa reducem erectiile. La mine se duce automat cand vad ce fac unii si ce fac eu. Adica o frec pe un forum, dar deh... nu pot toti sa fie geniali
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 16, 2016 Chiar si un prost e la un moment dat tanar 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 16, 2016 Toamna calendaristică 2016 dă nas în nas cu Mercur retrograd. Din 30 august până pe 21 septembrie duduie internetul de interdicții: să nu pleci la drum, să nu semnezi contracte, să nu dai bani cu împrumut, să nu faci investiții și tot așa, cu ‘nu’ tot înainte! N-ar fi mai simplu să zicem că Mercur retrograd ne aduce pur și simplu aminte să nu încălcăm cumva cele 10 porunci? El ar putea prevesti nenorociri în primul rând celor ce exagerează cu viciile (eventual să o comită și ei eșalonat, mai puțin și mai des), celor ce au obiceiul să-și înșele... amanta sau amantul și celor ce își bat copiii (la cap). În niciun caz pe Mercur retrograd! Rezistați măcar 3 săptămâni! Revenind la adevărul astrologic din spatele sperietorii de ciori în care este transformat Mercur retrograd, perioada sus amintită este excelentă pentru analiza și pentru revizuirea unor decizii și planuri. Retrogradarea în Fecioară ne atrage atenția asupra unor detalii care ne-au scăpat. Acolo unde eram hotărâți să facem un pas final, parcă mai aveam nevoie de o ultimă confirmare. Acolo unde oscilam între două extreme, parcă așteptam o picătură chinezească pentru a înclina balanța. Acolo unde aveam o părere de ansamblu, parcă mai lipsea ceva. Tocmai acesta este darul lui Mercur retrograd în Fecioară: piesa de puzzle care întregește tabloul. Mai ales că întregul context astral este susținut de o eclipsă de Soare la Luna Nouă în Fecioară chiar pe 1 septembrie! Timpul este suspendat în aceste trei săptămâni de retrogradare. Suntem ca într-un film, la momentul punctului culminant, când încă nu s-a decis soarta eroului. Nu știm dacă personajul principal va câștiga sau va pierde. Totul atârnă acum de cel mai mic indiciu, pe care numai un detectiv de talia lui Hercule Poirot, al Agathei Christie, l-ar putea dibui. Mercur retrgrad în Fecioară scoate la iveală acul din carul cu fân. Este de așteptat ca cineva să apară acum în filmul vieții noastre cu o informație, cu un pont, cu o dezvăluire, cu o revelație, cu o vorbă plasată la momentul perfect, care să facă diferența. Un singur cuvânt care ne trece pe la ureche sau pe care-l citim din zbor poate decide soarta unei alegeri. Mercur retrograd ne arată acum cât de viabile sunt proiectele noastre și cât de ancorați suntem în realitate. Astrele ne pun un filtru de claritate, discernământ și luciditate. Vedem ce ne-a scăpat sau nu am vrut să recunoaștem până acum, dar devine atât de evident încât nu mai putem să tăgăduim. Ca de fiecare dată, cei ce îl au pe Mercur retrograd la naștere trag lozul câștigător între 30 august și 21 septembrie 2016. Ei au parte de recunoaștere, de recompnse și de bucurii. Mai ales cei ce își fac treaba fără să se plângă, cu devotament și respect, indiferent de meserie, și cei cei ce lucrează cu mulți oameni, contribuind la calitatea vieții celorlalți, aducând servicii, frumusețe sau vindecare. Mercur retrograd în Fecioară ne face să resimțim acut responsabilitatea socială. Conștientizăm că prin gândurile, vorbele și faptele noastre îi influențăm pe toți cei din jurul nostru. Critica și bârfa pot conduce acum la conflicte ireconciliabile. Este timpul să le scoatem ochii mai puțin celorlalți și să ne băgăm singuri mințile în cap. Să apreciem ceea ce este, în loc să reproșăm ce nu ne convine. Nemulțumirile nu fac decât să pună gaz pe foc. Cârcoteala dăunează grav săntății relațiilor. Mercur retrograd în Fecioară cere încurajări în loc de observații! Căci, la urma urmelor, fiecare are nevoie să fie iubit, nu îndreptat! Mercur retrograd face mai multă treabă cu vorba bună decât cu dalta și ciocanul. Iar eclipsa de Soare, care se petrece tot în Fecioară, confirmă! Mercur retrograd în Fecioară pentru fiecare zodie: Berbec: evaluări ale stării de sănătate, decizii profesionale, îndeplinirea unor promisiuni. Taur: reveniri asupra unor decizii în cuplu și asupra unor înțelegeri cu copiii, afirmare și recunoaștere, expunere publică. Gemeni: schimbări în familie și locuință, îndeplinirea unor dorințe de suflet, recâștigarea confortului emoțional. Rac: renegocierea unor contracte, semnări de acte, călătorii frecvente, relații cu frații și rudele apropiate. Leu: tranzacții financiare, câștiguri suplimentare, mai multă încredere în sine. Fecioară: răzgândiri, modificare a priorităților, concentrare pe corpul fizic, pe a arăta și a se simți mai bine. Balanță: revenire asupra unor situații deja încheiate, acceptare a unor sfârșituri, inspirație divină în momente limită. Scorpion: adevărul despre unii prieteni, ajutor din partea unor persoane influente, revenire la un ideal vechi. Săgetător: discuții cu șefii și autoritățile, reconfigurări în mediul profesional, atenție din partea unui public. Capricorn: renunțarea la niște principii, credință răsplătită, perpective de călătorii, materializare a unui vis. Vărsător: susținere din partea celorlalți, daruri și recompense, rezolvarea unor situații financiare ce implică datorii sau obligații de plată. Pești: clarificarea situației parteneriale, certitudini în cuplu, repararea unor acte de nedeptate.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 16, 2016 1 3
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 17, 2016 Mah ce p. mea considerati voi literatura!? Zodiace, poezie, fantazari, x. zero!? Mda, pot sa fie asimilate si acestea din lipsa acuta de inspiratie. Pe aia cu poezia o mai inteleg.
picon cel mare Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2016 Postat Octombrie 17, 2016 sparcuiala intelectuala
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2016 Ce ciuda ca nu te stii juca. Ce am compus noi aici e mai mult decat literatura supra-alterata si editata,e scriere creativa la sincron si in timp real. Faceam si noi standup de epitete pt public si am uitat sa pun o palarie pt bacsisuri.damn!ma voi ati fumat ceva? ia dati-mi si mie ca am devenit invidios! 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 17, 2016 Jocul a fost foarte frumos. Mai facem si alte lucruri decat sex sau sa vorbim despre sex si sa dam calificative ce si cum face nu stiu cine. 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2016 Jocul a fost foarte frumos. Mai facem si alte lucruri decat sex sau sa vorbim despre sex si sa dam calificative ce si cum face nu stiu cine. De fapt, ăsta e obiectul forumului. Că s-a transformat în altceva, e altă treabă! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2016 Las-o incolo piconas ca am zis de cateva ori si lu bobo i-am tot zis. Pt un spatiu dedicat placerilor intime forumu asta ucide pasiunea,erectia sau libidoul. Cand vezi tot felul de specimene de ambele sexe care totusi vin aici pt ca sex te gandesti ca si caini si maimutele se fut dar macar se inmultesc si nu taie cheful altcuiva...mdaDe fapt, ăsta e obiectul forumului. Că s-a transformat în altceva, e altă treabă! 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2016 Las-o incolo piconas ca am zis de cateva ori si lu bobo i-am tot zis. Pt un spatiu dedicat placerilor intime forumu asta ucide pasiunea,erectia sau libidoul. Cand vezi tot felul de specimene de ambele sexe care totusi vin aici pt ca sex te gandesti ca si caini si maimutele se fut dar macar se inmultesc si nu taie cheful altcuiva...mdaAi dreptate tu, dar ăsta e obiectul principal al forumului. Nu am zis că nu e ok să se discute și altceva, dar de la o vreme, asta devenit majoritară. Tot mai mulți vor să arate cât de culți, rafinați și sensibiloși sunt ei, în comparație cu câinii sau maimuțele, cum spui tu, ce populează acest spațiu virtual. Subiecte serioase, lucruri de suflet etc. le discutăm face-to-face cu prietenii, cei apropiați sau nu, la o cafea, un pahar de vin, fie doar și pentru că un contact vizual, având în sprijin și mimica feței și gestica, în general. Cine are cu cine, cine nu ... Una e ca pe un topic să se alunece către astfel de subiecte, sau să se deschidă topice în urma unui eveniment important, alta e sarabanda asta de topice și manifestarea marilor calități intelectual-moralo-culturale, în mod evident, demonstrativ. Asta e părerea mea, am mai spus-o nu de mult și mi-o mențin. Consider că pe un forum atât de frivol ( ca să folosesc un eufemism), ca cel de față, e destul de "ca nuca-n gard". E o opinie, nu o critică și evident, fiecare poate să posteze ce dorește. Distracție plăcută în continuare! 1 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 17, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 17, 2016 Las-o incolo piconas ca am zis de cateva ori si lu bobo i-am tot zis. Pt un spatiu dedicat placerilor intime forumu asta ucide pasiunea,erectia sau libidoul. Cand vezi tot felul de specimene de ambele sexe care totusi vin aici pt ca sex te gandesti ca si caini si maimutele se fut dar macar se inmultesc si nu taie cheful altcuiva...mda 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum