Sari la conținut

Exista si femei normale la cap p-acilea ?

v-ships

Mai sunt si barbati normali la cap p-acilea ?  

63 membri au votat

1. 1. Dispuneti de 200 de euro pe care va doriti sa-i cheltuiti cu o femeie pentru o noapte relaxanta ?

Postări Recomandate

• Oras:Burkina Faso
Postat

Este bine ca ai tu calitati,dar te fac nu doar evlavios,ci un om cu un suflet mare,etern,neintinat cu mizerii sarcastice si acide. Aaa si da de acum inainte ti-am castigat cu mare onoare ignorul meu permanent. Sa iti fie de bine :)

In sfarsit.

Postat

Mecanismul asta de autoaparare, aceasta conversie perversa, prin care domnitele, dupa ce sunt inchiriate cu ora, ajung sa se considere un bun de pret, cautate si adulate.

Unde sunt chevalierii de altadata?

For the happy few, ca in Parma.

:)

• Oras:Bucuresti
Postat

Cu siguranta nu impresionezi nici pe cel barbatesc.

Iti dau inca 3 incercari, poate nimeresti pana la urma ce faceam eu aici de fapt. :)

N-ai mai fost demult banat si te-a luat plictiseala, este?  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Ataca cam multe femei asa deodata si cred ca dunga e pe vine. Isi ia si el o pauza sa respire saracu,ca abia ma poate rasufla si se ineaca cu propria-i rautate.

Iti dau inca 3 incercari, poate nimeresti pana la urma ce faceam eu aici de fapt. :)

N-ai mai fost demult banat si te-a luat plictiseala, este? :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata, ati futut si topicul acesta....aidplm...apropo, s-a insurat Vintila ???

Postat

Deci Raffaello nu a avut 200 € sa o impresioneze pe amarâta de Vanessa...

Pana la urma, totul se reduce la bani.

Șezi blând, scump Marmeladov, că te calcă trăsura. Pardon, viața.  :girly

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Viata l-a calcat in picioare de mult timp. 

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Viata l-a calcat in picioare de mult timp. 

Cu scuzele de rigoare, nu credeți că-l băgăm prea mult în seamă pe distrusul ăsta? Facem toți aceeași greșeală și îi răspundem. Omul e un nebăgat în seamă în viața reală, micționează toți pe muianul lui și singura modalitate pe care a găsit-o pentru a-și demonstra că există și nu este o fantomă, este să trolleze jignitor, afișând o superioritate de nimic justificată, provocând și insultând pe toată lumea. Hai să-l ignorăm, să urle singur pe aici! Sper să nu-și taie venele!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Prima impresie conteaza.

Cele mai proeminente personaje feminine de pe acest topic sunt, in ordine aleatorie, @Amada, @anona, @roz si @machucambo.

Este redundant sa mai afirmi ca niciuna din ele nu face cinste sexului femeiesc.

Asadar, intrebarea OP nu poate fi decât retorica.

Da mie imi plac astea mai barbatoase . In general au o constitutie plinuta cu fundul mare și sânii voluminoși , iar caracter este foarte puternic. Sunt  curajoase și hotarate  pana  la adoptarea unui tupeu destul de obraznic si agresiv , cu apucaturi si initiative mai ceva decat un barbat , ceea ce face ca pe multi barbati chiar sa-i sperie si sa bata in retragere evitand un asa gen de femeie  .

Da cu Anona , inca nu am convins-o ca tot o vad suparata pe mine . :rax2  :laugh2

• Like 8
  • Minus 16
Postat

Da mie imi plac astea mai barbatoase . In general au o constitutie plinuta cu fundul mare și sânii voluminoși , iar caracter este foarte puternic. Sunt  curajoase și hotarate  pana  la adoptarea unui tupeu destul de obraznic si agresiv , cu apucaturi si initiative mai ceva decat un barbat , ceea ce face ca pe multi barbati chiar sa-i sperie si sa bata in retragere evitand un asa gen de femeie  .

Da cu Anona , inca nu am convins-o ca tot o vad suparata pe mine . :rax2  :laugh2

Cinestie poate o convingi prietene

• Like 14
  • Minus 10
Postat

Hai să-l ignorăm, să urle singur pe aici!  :laugh2

Lasa-l bre in pace .....da eu tot ma duc sa caut paletii  :laugh2

• Like 8
  • Minus 16
Postat

Cinestie poate o convingi prietene

Bai Liviule tu esti?

Hai noroc . Ai fugit naibi cu piftia aceea pe care ne-ai promis-o  :laugh2

Postat

Bai Liviule tu esti?

Hai noroc . Ai fugit naibi cu piftia aceea pe care ne-ai promis-o  :laugh2

Cinestie ? Anca stie :laugh2

• Like 14
  • Minus 10
Postat

:laugh2 Pai si pe cine ai convins?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mie imi place maxim tupeul,atat la femei,cat si la barbati.cat nu se confunda cu nesimtirea. Dar ma atasez mult mai usor de persoanele usor timide. Sunt mai sensibile, asezate si de incredere. Plus pb ca opusele se atrag,eunu am fost timida o clipa in viata mea.

Da mie imi plac astea mai barbatoase . In general au o constitutie plinuta cu fundul mare și sânii voluminoși , iar caracter este foarte puternic. Sunt curajoase și hotarate pana la adoptarea unui tupeu destul de obraznic si agresiv , cu apucaturi si initiative mai ceva decat un barbat , ceea ce face ca pe multi barbati chiar sa-i sperie si sa bata in retragere evitand un asa gen de femeie .

Da cu Anona , inca nu am convins-o ca tot o vad suparata pe mine . :rax2 :laugh2

• Like 1
Postat

Mie imi place maxim tupeul,atat la femei,cat si la barbati.cat nu se confunda cu nesimtirea. Dar ma atasez mult mai usor de persoanele usor timide. Sunt mai sensibile, asezate si de incredere. Plus pb ca opusele se atrag,eunu am fost timida o clipa in viata mea.

Cinestie poate esti timida si acum dar nu vrei sa recunosti

• Like 13
  • Minus 10
Postat

Numai timiditatea nu as reusi macar sa o simulez. De ce sa nu recunosc? Persoanele timide au un farmec aparte. Si mie imi place sa iau asa persoane si sa le dau un kick de incredere in sine. Se vede f frumos procesul cand cineva timid treptat devine increzator si e dragut sa stii ca ai contribuit putin la asa ceva

Cinestie poate esti timida si acum dar nu vrei sa recunosti

Postat

Cu scuzele de rigoare, nu credeți că-l băgăm prea mult în seamă pe distrusul ăsta? Facem toți aceeași greșeală și îi răspundem. Omul e un nebăgat în seamă în viața reală, micționează toți pe muianul lui și singura modalitate pe care a găsit-o pentru a-și demonstra că există și nu este o fantomă, este să trolleze jignitor, afișând o superioritate de nimic justificată, provocând și insultând pe toată lumea. Hai să-l ignorăm, să urle singur pe aici! Sper să nu-și taie venele! :laugh2

Te-au jucat aia ca la bambilici pe topicul fetei aleia, iar acum, ca au venit 2-3 zurlii in apararea ta, deja vii cu persoana I plural.

Vorba aia, intreaga comunitate forumistica.

Jalnic.

Ti-am explicat cum e cu troleala.

Oi fi eu trol.

Insa, in cazul tau, e pacat si trist ca nu esti trol.

Postat

:laugh2 Pai si pe cine ai convins?  :laugh2

nu spun :rax2  da mai era cineva suparata pe mine . Nu apare in enumeratia respectiva  :laugh2

Postat

Numai timiditatea nu as reusi macar sa o simulez. De ce sa nu recunosc? Persoanele timide au un farmec aparte. Si mie imi place sa iau asa persoane si sa le dau un kick de incredere in sine. Se vede f frumos procesul cand cineva timid treptat devine increzator si e dragut sa stii ca ai contribuit putin la asa ceva

Cinestie daca am contribuit sau nu ? Crezi ca ne cunoastem ?

• Like 13
  • Minus 8

Postat

Nu inteleg ce vrei tu sa zici

Cinestie daca am contribuit sau nu ? Crezi ca ne cunoastem ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...