Sari la conținut

Exista si femei normale la cap p-acilea ?

v-ships

Mai sunt si barbati normali la cap p-acilea ?  

63 membri au votat

1. 1. Dispuneti de 200 de euro pe care va doriti sa-i cheltuiti cu o femeie pentru o noapte relaxanta ?

Postări Recomandate

• Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Șezi blând, scump Marmeladov, că te calcă trăsura. Pardon, viața. :girly

Pana una alta, sa nu uiti cum si pentru ce ai ajuns aici.

E un fragment in Demonii, unde Dostoievski explica ce este si cum functioneaza ironia.

Nu te prinde deloc atitudinea asta condescendenta.

Mai degraba, rolul de gospodina, semiemancipata, sfertodocta si eșuata.In viata.

:)

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mie imi place maxim tupeul,atat la femei,cat si la barbati.cat nu se confunda cu nesimtirea. Dar ma atasez mult mai usor de persoanele usor timide. Sunt mai sensibile, asezate si de incredere. Plus pb ca opusele se atrag,eunu am fost timida o clipa in viata mea.

hai du-te ca esti in carti acolo   la ceea ce am zis  :laugh2  nu stiu eu d'astea ? :rax2

Majoritatea femeilor puternice in lipsa de barbati pe masura cauta broasca s-o calce sub picior . Normal ca opusele se atrag si se completeaza uneori in orice cuplu

• Like 8
  • Minus 16
Postat

Nu inteleg ce vrei tu sa zici

e un geniu pustiu   :laugh2  doar prefa-te

• Like 8
  • Minus 16
  • Oras:worldwide
Postat

Nu imi plac femeile atat de invazive,desi profesional am facut dominare. Pt bani pot simula o atitudine. Insa pe cat de nonconformista si tacanita,pe atat sunt de clasica. Femeia sa fie femeie,barbatul barbat si nu m-as implica ori accepta un papa lapte. Odata asta si apoi pe feministe intre noi fie vorba le-as palmui cu deosebita placere. Apoi le-as cumpara vibratoare sa ma ierte :laugh2

hai du-te ca esti in carti acolo la ceea ce am zis :laugh2 nu stiu eu d'astea ? :rax2

Majoritatea femeilor puternice in lipsa de barbati pe masura cauta broasca s-o calce sub picior . Normal ca opusele se atrag si se completeaza uneori in orice cuplu

• Like 1
Postat

Nu imi plac femeile atat de invazive,desi profesional am facut dominare. Pt bani pot simula o atitudine. Insa pe cat de nonconformista si tacanita,pe atat sunt de clasica. Femeia sa fie femeie,barbatul barbat si nu m-as implica ori accepta un papa lapte. Odata asta si apoi pe feministe intre noi fie vorba le-as palmui cu deosebita placere. Apoi le-as cumpara vibratoare sa ma ierte :laugh2

deci...tot barbatoasa esti.....am zis eu :laugh2

Postat

Tare neastamparat si jucaus esti. Zici ca esti varianta mea masculina si usor mai pitipoanca ahahaha

mi-am conservat bine caracterul pitiponcesc  , uneori chiar l-am imbunatatit

• Like 8
  • Minus 16
Postat

Te inseli,sunt genul de femeie girly si chiar o fire f copilaroasa. Dar e adevarat sunt puternica si intensa,dar nu imi place sa ma impun si accept cu mare placere sa fiu stavilita daca se intampla sa exagerez de cine isi permite. In rest imi admit toate greselile asta inseamna de fapt sa ai tupeu si sas fii mandru. In rest e simplu cu mine sunt o fire excesiva,contruita eu insamui pe paradigme. Asa incat cand urlu desi ma doare capul tot pe mine urlu cel mai tare,cand sunt cuminte sunt cea nmai cuminte,cand sunt dulce sunt cea mai dulce,cand sunt obraznica sunt cea mai. Si pot trece f brusc intre ele de par instabil,dar nu-s. Daca ma succesc brusc de la dracii aia mari la o atitudine mieroasa inseamna doar ca cineva a stiut cum sa ma ia. Depinde ce scoti din mine,sunt f f versatila

deci...tot barbatoasa esti.....am zis eu :laugh2

• Like 1
Postat

Si nu te zgarcesti cu emoticoane pitiponcule :laugh2 :*

mi-am conservat bine caracterul pitiponcesc , uneori chiar l-am imbunatatit

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu spun :rax2  da mai era cineva suparata pe mine . Nu apare in enumeratia respectiva  :laugh2

E bine ca esti discret. :)

Poate ma impiedic pana la urma si eu, ma mai gandesc.  :laugh2

Deci tu zici ca daca-i tragi o palma unei feministe ea o sa inceapa sa planga?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Feminismul a aparut sa ofere si sa protejeze drepturile femeilor, altfel astazi locul tau era strict la cratita si nu vedeai directoare femei.  :laugh2

A fost razbaterea in lumea barbatilor, nu ura fata de barbati. :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Nu am criticat initiativa,ci propaganda plina de hatred si nevroze spre care se tinde in mod curent. Poate si hitler a avut ganduri nobile cand era copil

Poate ma impiedic pana la urma si eu, ma mai gandesc. :laugh2

Deci tu zici ca daca-i tragi o palma unei feministe ea o sa inceapa sa planga? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Feminismul a aparut sa ofere si sa protejeze drepturile femeilor, altfel astazi locul tau era strict la cratita si nu vedeai directoare femei. :laugh2

A fost razbaterea in lumea barbatilor, nu ura fata de barbati. :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

On-topic: e culmea tupeului, ca un ipochimen cu creierii capului distruși... muci... țăndări, să întrebe dacă e vreo femeie normală la cap! Bine ... toți nebunii cred că ei sunt normali și ceilalți nebuni! :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Te-au jucat aia ca la bambilici pe topicul fetei aleia, iar acum, ca au venit 2-3 zurlii in apararea ta, deja vii cu persoana I plural.

Vorba aia, intreaga comunitate forumistica.

Jalnic.

Ti-am explicat cum e cu troleala.

Oi fi eu trol.

Insa, in cazul tau, e pacat si trist ca nu esti trol.

Acum sincer o spun si nu vreau sa-i iau apararea lui Picon (dar in cazul acela chiar este vorba de o troleala jalnica plecata de la un simplu FK) dar si pe mine m-a acuzat ca fac o trolela de toata jena pe un toping , pe care eu nu am inteles-o initial.  Am stat am meditat si am zis , da, are dreptate . Ce castig ? Doar timp pierdut si antipatie proasta din partea unora . Si avand in vedere ca nu facea parte din caracterul meu zilnic , care e cu totul altul si nu traiesc in asemenea mediu astfel incat cearta si injuraturile sa fie la loc de cinste , chiar am abandonat.  Ptr. ce sa ma razboiesc zilnic cu X sau Y cand viata e prea frumoasa ptr. asemenea negativisme ? Si oricum nu sunt unul dintre membrii prea vechi de aici  (am mai spus-o si o repet din nou am avut cont acum 6-7 ani cand totul era altfel me aici) , iar scopul meu initial cand m-am inregistrat pe aici , din nou , nu a fost acela de a ma lua in gura cu toata lumea pe .....nimic.

Multi nu-si inteleg nici acum asemenea actiuni proprii (chiar membri de vaza din ce am observat  si cu state vechi pe aici) , cu toate ca si eu am atras atentia anumitor pers. cand am observat ca apeleaza la injuraturi de toata jena  si in incercarea de a corecta cu ceva m-am ales din nou cu ..... :slap2Am stat din nou si m-am gandit ....bai asta le e caracterul , nu-i poti corecta , frate , cu nimic. :no2  Si eu am niste principii proprii astfel incat nu cred prea mult in vre-o corectie dupa o anumita varsta ...deci....de ce m-as lupta cu morile de vant ? 

PSu : bai si avem niste fete/femei frumoase si niste oameni minunati :laugh2  De ce sa ne razboim intre noi cand de altfel ne putem chiar ajuta uneori :slap2

• Like 9
  • Minus 16
Postat

Si nu te zgarcesti cu emoticoane pitiponcule :laugh2 :*

ne vede naibii motanul si interpreteaza altceva :slap2 :gifs_ojos 

• Like 9
  • Minus 16
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

On-topic: e culmea tupeului, ca un ipochimen cu creierii capului distruși... muci... țăndări, să întrebe dacă e vreo femeie normală la cap! Bine ... toți nebunii cred că ei sunt normali și ceilalți nebuni! :laugh2

Nu stiu daca e nebun... dar, interesul pentru normalitate poate sa fie luată drept nebunie, intr-o lume guvernată de principii care ating cu usurinta sferele nebuniei.
  • Like 6
  • Minus 2
Postat

Poate ma impiedic pana la urma si eu, ma mai gandesc.  :laugh2

Sunt de fel :) Da-mi un secret ca stiu bine sa ti-l ascund :bow

Cum sa te impiedici ? Doar stii bine sa mergi pe tocuri din ce am observat :laugh2

• Like 8
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acum sincer o spun si nu vreau sa-i iau apararea lui Picon (dar in cazul acela chiar este vorba de o troleala jalnica plecata de la un simplu FK) dar si pe mine m-a acuzat ca fac o trolela de toata jena pe un toping , pe care eu nu am inteles-o initial. Am stat am meditat si am zis , da, are dreptate . Ce castig ? Doar timp pierdut si antipatie proasta din partea unora . Si avand in vedere ca nu facea parte din caracterul meu zilnic , care e cu totul altul si nu traiesc in asemenea mediu astfel incat cearta si injuraturile sa fie la loc de cinste , chiar am abandonat. Ptr. ce sa ma razboiesc zilnic cu X sau Y cand viata e prea frumoasa ptr. asemenea negativisme ? Si oricum nu sunt unul dintre membrii prea vechi de aici (am mai spus-o si o repet din nou am avut cont acum 6-7 ani cand totul era altfel me aici) , iar scopul meu initial cand m-am inregistrat pe aici , din nou , nu a fost acela de a ma lua in gura cu toata lumea pe .....nimic.

Multi nu-si inteleg nici acum asemenea actiuni proprii (chiar membri de vaza din ce am observat si cu state vechi pe aici) , cu toate ca si eu am atras atentia anumitor pers. cand am observat ca apeleaza la injuraturi de toata jena si in incercarea de a corecta cu ceva m-am ales din nou cu ..... :slap2Am stat din nou si m-am gandit ....bai asta le e caracterul , nu-i poti corecta , frate , cu nimic. :no2 Si eu am niste principii proprii astfel incat nu cred prea mult in vre-o corectie dupa o anumita varsta ...deci....de ce m-as lupta cu morile de vant ?

PSu : bai si avem niste fete/femei frumoase si niste oameni minunati :laugh2 De ce sa ne razboim intre noi cand de altfel ne putem chiar ajuta uneori :slap2

Mie mi s-a părut ca Picon a fost asaltat in acelasi mod in care el, in fruntea altui grup a luat cu asalt alte situatii in care erau implicați anumiti membrii de pe acest forum. Nu este întâmplătoare reacția de iritare cu care i se răspunde in ultima perioada... chiar daca este una simulată, si intentia este alta, presupun ca un castig de cauza înclină mai mult spre experienta dobândită de Picon de-a lungul timpului, in n situatii pe acest site. Aceasta doar in cazul in care, ca si pana acum, isi păstrează relaxarea indiferent de gesturile sale...
  • Like 5
  • Minus 2
Postat

Aceasta doar in cazul in care, ca si pana acum, isi păstrează relaxarea indiferent de gesturile sale...

Eu cred ca da  :laugh2  Multi interpreteaza in fel si chip , rastalmacesc  , despica firul in n-spte  si .....ce iese ? Nimic   :slap2 

PSu : Da pe paleti eu tot nu ma duc  :laugh2 :laugh2 :laugh2 

• Like 8
  • Minus 16
Postat

Da mie imi plac astea mai barbatoase . In general au o constitutie plinuta cu fundul mare și sânii voluminoși , iar caracter este foarte puternic. Sunt  curajoase și hotarate  pana  la adoptarea unui tupeu destul de obraznic si agresiv , cu apucaturi si initiative mai ceva decat un barbat , ceea ce face ca pe multi barbati chiar sa-i sperie si sa bata in retragere evitand un asa gen de femeie  .

Da cu Anona , inca nu am convins-o ca tot o vad suparata pe mine . :rax2  :laugh2

Tu, baga puncte negative la mine ! Nu sunt eu de finetea nasului tau. Marsh!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Parca esti capra,chiar ma amuzi :laugh2 :laugh2

te.am pupat pe obrajor cuminte. Si tati nu e un barbat gelos. Cel putin asa zice si arata. Nu stiu daca ar simti la fel daca as fi in zona lui si ar vedea cum unu,altu se tin dupa mine. Am eu magnet de nesimtiti din astia care se tin dupa fustele mele si tinuta de mana. Probabil s.ar amuza totusi observand cum le dau peste bot lol

Eu cred ca da :laugh2 Multi interpreteaza in fel si chip , rastalmacesc , despica firul in n-spte si .....ce iese ? Nimic :slap2

PSu : Da pe paleti eu tot nu ma duc :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
Postat

Tu, baga puncte negative la mine ! Nu sunt eu de finetea nasului tau. Marsh!

Zatt ? :laugh2   Nu vreau . Ma obligi tu acuma ? :rax2

Uite-asa iti fac in ciuda si aplic inversul. De ce sa fie ca tine , cand poate sa fie tot ca mine ? Ma dau si eu cocos , ce pana mea . :laugh2

Postat

De la un subiect delicat s-a ajuns la .. iti vine sa versi de atata dulcegarie....pffff

Ce zici sa tocmesc coviltirul  ?  :laugh2

PS: Am sunat si zice ca este ocupat toata ziua , mai pe seara incepe..... de bocet zic acuma :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...