Sari la conținut

Exista si femei normale la cap p-acilea ?

v-ships

Mai sunt si barbati normali la cap p-acilea ?  

63 membri au votat

1. 1. Dispuneti de 200 de euro pe care va doriti sa-i cheltuiti cu o femeie pentru o noapte relaxanta ?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu cred ca da :laugh2 Multi interpreteaza in fel si chip , rastalmacesc , despica firul in n-spte si .....ce iese ? Nimic :slap2

PSu : Da pe paleti eu tot nu ma duc :laugh2 :laugh2 :laugh2

Este un spatiu virtual... si este de inteles ca omul se joaca cu ficțiunea acolo unde i se permite. In societate este mai greu sa te manifesti... caci in ziua de astazi, oamenii sunt foarte confuzi, iar micul joc poate lua amploare si poate aduce si mai multa dezorientare. Uneori... pare ca revoluția din 89 nu a avut o finalitate pozitiva, ea pare sa continue in psihicul colectiv ca si o impresie de ceva nerezolvat.

Ps. Si tot referitor la joculete...

Când eram mica organizam jocuri in care dădeam impresia copiilor ca ar exista o idee ceva. Ii pacaleam doar... si ascundeam faptul ca este un joc unde imaginatia lor este la liber. Ei credeau ca doar eu imi asum aceasta putere... si cand isi dădeau seama ca sunt intr-un punct de egalitate cu mine, era prea tarziu, si ei deja prea fascinați de elementele create in joc. Asa ca nu ma prea pricep la care paleti faci tu referire...

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Faci ce poftesti ... ma lasa rece!

Fac...zi adresa ca-ti trimit o soba.Daca vrei si o masina de lemne , tot cu mine vorbesti , ca am relatii  :rax2

Postat

Este un spatiu virtual... si este de inteles ca omul se joaca cu ficțiunea acolo unde i se permite. In societate este mai greu sa te manifesti... caci in ziua de astazi, oamenii sunt foarte confuzi, iar micul joc poate lua amploare si poate aduce si mai multa dezorientare. Uneori... pare ca revoluția din 89 nu a avut o finalitate pozitiva, ea pare sa continue in psihicul colectiv ca si o impresie de ceva nerezolvat.

Ps. Si tot referitor la joculete...

Când eram mica organizam jocuri in care dădeam impresia copiilor ca ar exista o idee ceva. Ii pacaleam doar... si ascundeam faptul ca este un joc unde imaginatia lor este la liber. Ei credeau ca doar eu imi asum aceasta putere... si cand isi dădeau seama ca sunt intr-un punct de egalitate cu mine, era prea tarziu, si ei deja prea fascinați de elementele create in joc. Asa ca nu ma prea pricep la care paleti faci tu referire...

Sincer nu ma intereseaza de fictiunile altora atata timp cat eu sunt bine inradacinat in realitate  si oricum nu stiu cu exactitate la care faci referire .De revolutie erai mica ...nu o cunosti suficient si nici nu ai termene de comparatie proprii  cu ce era inainte si ce este acum (bun sau rau)

Uita  faza cu paletii , daca nu o stii  :laugh2 

Postat

:rtfm :angry :sexanal

Da ce reprezinta ?  Baga doua vorbe intre smiley-uri  :rax2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sincer nu ma intereseaza de fictiunile altora atata timp cat eu sunt bine inradacinat in realitate si oricum nu stiu cu exactitate la care faci referire .De revolutie erai mica ...nu o cunosti suficient si nici nu ai termene de comparatie proprii cu ce era inainte si ce este acum (bun sau rau)

Uita faza cu paletii , daca nu o stii :laugh2

Mda... acum esti serios, ca tot cautai aceste impresii cu mine. O zi plăcută si tie sa-ti fie. ☺
  • Like 5
  • Minus 2
Postat

:rax2  ma descurc, sunt fata mare :rax2 ... si apropos de lemne, nu te da rotund, nu ai nevoie de pile sa-ti cumperi o roaba de surcele

Pai ce naiba faci cu o roaba de surcele (vreascuri) ca nu-ti ajung mai mult de doua zile ? :laugh2  Ti-o spun din experienta :rax2  printre altele sunt si taran cu acte :rax2 Vi la mine si vorbesti ca am padure virgina   :laugh2 

Postat

in traducere libera... ti-o trag in gaoz ca la carte !

nu-mi place , e virgin  :rax2  ori sunt barbat ori ma las asa futut de catre o femeie ...si la popou 

nici invers nu-mi place (adica eu pe tine)  , am mai spus-o in trecut . Inca tin la gaozul femeii astfel incat sa nu o apuce cufureala ori de cate ori ingurgiteaza ceva . :no2

Postat

N-am nevoie de mai mult sa te ard =))

asa ai fost de rea ....de mica ....sau viata te-a facut? :laugh2

Postat

Mda... acum esti serios, ca tot cautai aceste impresii cu mine. O zi plăcută si tie sa-ti fie. ☺

merci la fel  :)  deci m-ai executat si tu precum face Anona acum ? :thinking

• Oras:Bucuresti
Postat

merci la fel  :)  deci m-ai executat si tu precum face Anona acum ? :thinking

discutii generale

• Like 13
  • Minus 8
Postat

:laugh2  Miky77 in discutie cu 4 femei!  :laugh2  :hooray

Ia, Marinare, si invata cum sa futi moca, nu sa platesti cu 100 euroi aproape o zi intreaga!  :laugh2  :rax2

O femeie care rade e pe jumatate fututa!  :laugh2 (nu de tine)  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

:laugh2  Miky77 in discutie cu 4 femei!  :laugh2  :hooray

Ia, Marinare, si invata cum sa futi moca, nu sa platesti cu 100 euroi aproape o zi intreaga!  :laugh2  :rax2

Merci  :kiss2  dar cred ca mai trebuie sa chem pe cineva , ca si ea e suparata pe mine. :laugh2

Da foc si para  :laugh2

Tii am ajuns si gigoloi peste noapte :slap2  Da Anona tot nu vrea .....da ma lupt sa mor io  , mai ceva ca la Verdun , pana nu se rade eu tot nu ma las  :laugh2

PS: Lasa-l pe Marinar ca e plecat in larg dupa sirene , mai pe seara se intoarce si ne explica ce si cum   :no2

• Like 11
  • Minus 16
Postat

Gata , am plecat la cabana . V-am pupat pe toti  :wave

Intru pe circuit diseara si va transmit :ras

Nu Recenzii , ca d'astea nu fac , de fel.....am zis  :P 

• Like 9
  • Minus 16
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mie mi s-a părut ca Picon a fost asaltat in acelasi mod in care el, in fruntea altui grup a luat cu asalt alte situatii in care erau implicați anumiti membrii de pe acest forum. Nu este întâmplătoare reacția de iritare cu care i se răspunde in ultima perioada... chiar daca este una simulată, si intentia este alta, presupun ca un castig de cauza înclină mai mult spre experienta dobândită de Picon de-a lungul timpului, in n situatii pe acest site. Aceasta doar in cazul in care, ca si pana acum, isi păstrează relaxarea indiferent de gesturile sale...

Tantrico, în primul rând, nu sunt în fruntea niciunui grup! În al doilea rând, care sunt acele alte situații în care am luat cu asalt anumiți membri (nu membrii, așa cum ai scris tu)? 

Acuma, pentru a înțelege mai bine, o să îți explic! Eu sunt unul dintre cei mai vechi membri, cu adevărat activi pe acest forum. Eu am apucat zilele frumoase, când orice derapaj era dur sancționat de grupul de moderatori și unde conflictele erau decente, fără insulte, ca să nu mai vorbim de înjurături. Fără a mă lansa în comentarii, vedem cu toții, cum a ajuns acum atmosfera pe forum. Eu, ca membru vechi și nostalgic al acelor vremuri, am tot încercat să limitez, atât cât am putut derapajele tot mai multe și mai grave, fapt ce, evident, mi-a atras antipatia respectivilor, care, utilizând la greu multe conturi-clonă și rebranduiri, au început să mă atace, așa cum știi. Am avut ce am avut cu cei ce jignesc, înjură și hărțuiesc fetele (se poate și decent să critici, dacă e de criticat ceva), cu guvizii, cu acei așa-numiți "lingerică", cu idioții și analfabeții. Evident, că de la un moment-dat, văzând că răspunsurile mele calme și decente nu au dat rezultate (probabil că au considerat ca fiind semne de slăbiciune), am început să le răspund cât-de-cât pe limba lor. Mai sunt și alte motive, datorate tocmai vechimii și activității mele pe forum, nu intru în detalii acum. Și cea mai simplă metodă, este binecunoscuta, "ba tu". Unii, scociorăsc prin postări, până găsesc vreo greșeală, pe care tot o repetă, negăsind altele, amestecând acea greșeală cu erori de tastare (un cuvânt de legătură mâncat, sau o literă), ori cu greșeli inventate. Alții, îmi dau în cap cu postări unde am fost extrem de acid, uneori cu jigniri, scoțând din context și în mod intenționat neprecizând că de fapt, este un răspuns la o serie de mojicii. S-au spus minciuni sfruntate, s-au făcut exagerări, s-au făcut publice date personale și o fotografie, mi-a fost invocată familia și viața privată, s-au făcut toate mârșăviile, pentru a mă reduce la tăcere. De altfel, se vede foarte clar, cam ce poame sunt respectivii! Sunt destul de trecut prin ciur și prin dârmon acolo unde chiar contează, adică în real-life, pentru a mă afecta prea mult și pentru a abandona! Voi abandona doar când forumul nu-mi va aduce chiar nicio informație utilă cu care să-mi hrănesc viciul. Deocamdată, încă mai am ce pescui, ca să spun așa. 

Această postare nu este o justificare/scuză ( qui s'excuse, s'accuse), ți-am explicat doar niște lucruri. Ca un fapt divers, cu majoritatea celor cu care m-am războit de-a lungul timpului pe aici, am normalizat în timp relațiile (a se vedea Miky, a cărei poziție ai văzut-o mai sus),  cu unii devenind chiar amici. De ce? Este evident.

P.S. Chiar ai cur fain! :blushing2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Unii sunt prea orgoliosi de fel sa-si recunoasca propriile greselile . Nu vreau s-o spun sub alta forma 

PS: Sunt atatea subiecte frumoase de dezbatut , iar altii stau sa-si hraneasca orgoliul zilnic , doar creand harababura :slap2

• Like 13
  • Minus 16
Postat

Unii sunt prea orgoliosi de fel sa-si recunoasca propriile greselile . Nu vreau s-o spun sub alta forma 

PS: Sunt atatea subiecte frumoase de dezbatut , iar altii stau sa-si hraneasca orgoliul zilnic , doar creand harababura :slap2

Corect! Nici nu am spus că nu am mai greșit și eu și când a fost cazul, am recunoscut. Oricum, orgoliu există la toți, depinde cât de mult și cum se manifestă.

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

.............................

Zic ca n-are rost sa iti pierzi timpul cu anormali si zgarciti ca mine, si sa ma tot pomenesti.  

Stai linistita, nu fut femei care rad chiar si atunci cand le arati degetul, inca ma respect, la ambele capete.  :hihat

Postat

Oricum, orgoliu există la toți, depinde cât de mult și cum se manifestă.

Greva frate , macel .....iar ma faceti sa intarzii :laugh2  Si chiar imi propusesem sa ajung la cabana. Da mai e timp pana pe seara   :slap2

• Like 9
  • Minus 16
Postat

Pfff, s-a terminat distractia, au revenit frustratii...  :laugh2  :slap2

Am punctat-o pe Tantrica in semn de apreciere pentru exprimarea libera in adevar.

Carnatul ala de text... sa citeasca cine mai crede.

Iar iniatorului topicului ii doresc odihna placuta si sa nu-si mai uite pastilele.  :laugh2  :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...