Sari la conținut

Exista si femei normale la cap p-acilea ?

v-ships

Mai sunt si barbati normali la cap p-acilea ?  

63 membri au votat

1. 1. Dispuneti de 200 de euro pe care va doriti sa-i cheltuiti cu o femeie pentru o noapte relaxanta ?

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

si daca se poate sa aiba tarif de 50lei/noapte =)) 

vezi ca am un punct pozitiv, regleaza repede situatia =)) 

Și așa, e prea scump pentru el!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Nu vreau sa fiu carcotas, pentru ca eu nu ma denigrez sa fac recenzii.

Insa o nota aproape maxima pentru o tarfa care nu are nu pat, ascunde interese obscure ori este pur si simplu lingerism piconian.

Zic si eu.E forum,nu?

Postat

Si totusi...inclin sa cred ca acest user, picon, este trol.Chiar asa de penibil nu poate fi un om.

Postat

Nu vreau sa fiu carcotas, pentru ca eu nu ma denigrez sa fac recenzii.

Insa o nota aproape maxima pentru o tarfa care nu are nu pat, ascunde interese obscure ori este pur si simplu lingerism piconian.

Zic si eu.E forum,nu?

pe tine te-am cam ignorat ... auzi mah, da' pe saltea iti sta in gat sa te futi?... daca salteaua nu are cele 4laturi din lemn, nu se numeste pat?

Postat

pe tine te-am cam ignorat ... auzi mah, da' pe saltea iti sta in gat sa te futi?... daca salteaua nu are cele 4laturi din lemn, nu se numeste pat?

M-ai cam ignorat.Multumesc Providentei.Ignora-ma in continuare.

Postat

M-ai cam ignorat.Multumesc Providentei.Ignora-ma in continuare.

te ignoram daca nu eram satula de deputarile tale verbale... auzi tu... daca tipa are saltea de 20cm inaltime si nu sta pe o rama din lemn la 50cm de nivelul solului, omu' nu se poate fute confortabil ... mai ales ca nu are ce sa scartie in timp ce da la buci =)) 

te caci pe tine de cate prostii va zace in cap =)) ... obsedatilor =)) 

Postat

Ba, nu stiu cum e.Dar zau ca nu inteleg.

Eu inteleg o curva care e prezenta pe orice topic.Comenteaza.Deschide topice.In fine, vizibilitate.Reclama.Tractoristi care sa o umileasca.Sa aiba sotul de mancare.Pisica sa aiba pedigree.Cainele niste whiskas.Mii de postari.Este de inteles.Face gura mare.Virtual si in viata reala.

Dar cum dracu' are picon asta 22000(!!??!!) postari.E nebun sau omul e curva?

Daca cineva imi da o explicatie rezonabila, atunci nu mai scriu veci pururi pe aici.

Postat

Ba, nu stiu cum e.Dar zau ca nu inteleg.

Eu inteleg o curva care e prezenta pe orice topic.Comenteaza.Deschide topice.In fine, vizibilitate.Reclama.Tractoristi care sa o umileasca.Sa aiba sotul de mancare.Pisica sa aiba pedigree.Cainele niste whiskas.Mii de postari.Este de inteles.Face gura mare.Virtual si in viata reala.

Dar cum dracu' are picon asta 22000(!!??!!) postari.E nebun sau omul e curva?

Daca cineva imi da o explicatie rezonabila, atunci nu mai scriu veci pururi pe aici.

Miskine, e logic, omu' are contul din 2011, iar tu din 2016... daca pastrai contul vechi, probabil ca aveai mult mai multe postari ca el :D... norocul tau, in felul asta nu poti fii facut "curva" =)) 

sa mor de nu ma stric la matz de cata prostie pe aici =)) 

Postat

Miskine, e logic, omu' are contul din 2011, iar tu din 2016... daca pastrai contul vechi, probabil ca aveai mult mai multe postari ca el :D... norocul tau, in felul asta nu poti fii facut "curva" =)) 

sa mor de nu ma stric la matz de cata prostie pe aici =)) 

Strange toate conturile mele + restul inventate de vreun ciumpalac de la Oradea, ori ciumpalaca, si nu atingi 3000 postari.

Sa fim seriosi...Ori ne batem joc de picon, in mod corect si onest...ori stam acasa.

Postat

Strange toate conturile mele + restul inventate de vreun ciumpalac de la Oradea, ori ciumpalaca, si nu atingi 3000 postari.

Sa fim seriosi...Ori ne batem joc de picon, in mod corect si onest...ori stam acasa.

eu il inteleg, batran si cu nevoi (no offence, Picoane) deci .. despre ce vorbim ? 

PS: nu-mi bat joc de nimeni, gasesc doar ca nu e cazul sa tipi ca omu' are prea multe postari ... asta e 

• Oras:FALASTOACA
Postat

Cretinule, nu dai nume pentru că ți-e frică să nu îți sară toți în cap! Oricum, e clar din ce spui, că nu spiritul justițiar, te mână în luptă, ci ranchiuna. Dacă erai corect și un adevărat luptător pentru binele comunității, ai fi dat toate numele "mișeilor", nu doar pe al celor ce te deranjează. Deci tu te lupți cu omul, nu cu fenomenul! Ești atât de prost, încât dai din groapă în groapă, te-ai prins în propria-ți plasă, ca un fraier coclit.  :slap2

Sondajul? Tu chiar ești atât de prost, încât poți pune pe tapet asemenea argument?  :laugh2  Și oricum, scorul era strâns, nu m-am mai uitat, ca aproape nimeni, din a doua sau a treia zi. 

Cât despre poza aia, care ilustrează hogeacul perfect, află de la mine și de la cei ce l-au vizitat, seamănă al dracu de bine cu cel unde activează ... Vikky! Și hai să admitem că poate am fost un pic generos cu hogeacul unde este Sasha! Hai să zicem 9,00, în loc de 8.50 ... e bine așa? 

Pipilică, te-au citit cam toți! Arunci vorbe și acuzații, fără dovezi ori explicații și când ești luat la întrebări, te fofilezi, o dai cotită, o dai în diversiuni, răspunzi doar acolo unde crezi tu că ai avea ceva sorți de izbândă, pe scurt, ești jalnic! Penibil și infantil. 

Anonna m-a scutit de o noua replica,asa ca primește-o pe a ei:

eu il inteleg, batran si cu nevoi (no offence, Picoane) deci .. despre ce vorbim ? 

Postat

pisalaule, m-am stricat la batranete =)) sper sa ma tina pana mi se spune "fie-i tarana usoara!" =)) 

Pune-ți un dop de damigeana,esti rupta-n cur de la miile de belite.

• Like 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Când mișkin înfulecă căcat, adică mai mereu, are senzația că se-ndoapă cu foagra' (de rață, nu orșcum).

Damblagiule, ia dă numără, ai sărit de 10.000, fără ce-ai debitat pe pikmare ș.a.

L.E. Să fie mai pe înțelesu' tău: toate în mai puțin de 1 an, paraditule!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

te ignoram daca nu eram satula de deputarile tale verbale... auzi tu... daca tipa are saltea de 20cm inaltime si nu sta pe o rama din lemn la 50cm de nivelul solului, omu' nu se poate fute confortabil ... mai ales ca nu are ce sa scartie in timp ce da la buci =)) 

te caci pe tine de cate prostii va zace in cap =)) ... obsedatilor =)) 

Anonna, lasă-l, că el nu știe cum e cu patul, cu salteaua... el fute pe paleți!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

PS: nu-mi bat joc de nimeni, gasesc doar ca nu e cazul sa tipi ca omu' are prea multe postari ... asta e 

Ba să avem pardon! Ala bătrân și cu nevoi, e Afriq, Eu sunt bătrân și cu reumatism.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Când mișkin înfulecă căcat, adică mai mereu, are senzația că se-ndoapă cu foagra' (de rață, nu orșcum).

Damblagiule, ia dă numără, ai sărit de 10.000, fără ce-ai debitat pe pikmare ș.a.

I-ai cam dat-o la temelie! :laugh2 Are 650 de postări într-o lună și jumătate ( în care, timp de vreo săptămână nu a postat, probabil că nu avea net, la el la țară, sau wireless mocca și are tupeul să cârâie! :slap2

• Minus 2
Postat

L.E. Să fie mai pe înțelesu' tău: toate în mai puțin de 1 an, paraditule!

Pfoai...Who let the dogs out?

De atunci suferi, asadar....

L.E.Cate postari am avut cu @pikmare, ca eu nu mai retin.Nu faci si tu un calcul?Aport! :laugh2

Postat

I-ai cam dat-o la temelie! :laugh2 Are 650 de postări într-o lună și jumătate ( în care, timp de vreo săptămână nu a postat, probabil că nu avea net, la el la țară, sau wireless mocca și are tupeul să cârâie! :slap2

Esti pe val....Tataie, ai mia de postari la fiecare 2 saptamani.

Postat

Esti pe val....Tataie, ai mia de postari la fiecare 2 saptamani.

Sunt bă și încă nu ai văzut totul! Ți-e cam ciudă este?  :laugh2

• Minus 2
Postat

Sunt bă și încă nu ai văzut totul! Ți-e cam ciudă este?  :laugh2

Apoi daca tu crezi ca ce ai ajuns tu, ar putea cineva sa invidieze, inseamna ca am trolat aiurea pe aici.

Revino-ti, mosule, in simtiri, ca te ia Al cu Coada direct de pe nimfomane.com

LE.Bre, te vad cam sarac, ca altfel nu ai face serenade pe aici.Cat vrei, ma, pe Machucamba?

Postat

S-a spart conducta cu tarani.

Idem, s-a spart si picon.E peste tot pe forum.Ca norul radioactiv de la Cernobil.

Vai de viata mea, asa personaj jalnic si trist, nici in cele mai fanteziste scenarii, nu cred ca se poate inventa.

Mi-a fost de ajuns.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...