Sari la conținut

Exista si femei normale la cap p-acilea ?

v-ships

Mai sunt si barbati normali la cap p-acilea ?  

63 membri au votat

1. 1. Dispuneti de 200 de euro pe care va doriti sa-i cheltuiti cu o femeie pentru o noapte relaxanta ?

Postări Recomandate

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Lasand deoparte traditionalele invitatii la masa, eu cred ca exista aici mai multe femei normale la cap decat barbatii. :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Are timp liber si daca nu are un leu in buzunar sa mearga la femei o suge pe aici :atm

• Like 11
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Lasand deoparte traditionalele invitatii la masa, eu cred ca exista aici mai multe femei normale la cap decat barbatii. :)

zici de ala sau aia ? :laugh2 

Postat

Are timp liber si daca nu are un leu in buzunar sa mearga la femei o suge pe aici :atm

Da-l in spanac de cocos ragusit  :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Earl of clit ăsta, pare soluția ideală pentru marinel:laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Earl of clit ăsta, pare soluția ideală pentru marinel:laugh2

Io zic sa le facem cunostinta  :laugh2 

• Like 6
  • Minus 15
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
   Cat de simplu iti poti da seama in functie de punctele de reputatie care sunt secaturile forumului.  :slap2

Cum poti sa iti dai seama ca infractorii gainari se aduna la niste puncte de reputatie mai ceva ca babele la moaste.  :no2

Cat de retardat si distrus pe viata poti sa fii, ca sa ajungi un gainar la peste 50 de ani de viata traita inutil, sa dai in mintea copilului urmarind exictat la maxim 24/7 alti bosorogi la fel de distrusi ca tine si sa le punctezi fiecare basina/postare trasa ?

Nu pot sa cred ca exista vreo femeie normala la cap sa stea si sa-si futa viata cu asemenea cretini patologici gen picon, oly, mikky si altii ca ei.

Pula barbati pe aici, numa proxeneti, bisnitari, tiristi, taximetristi si alti soferache tristi, paznici de noapte si alti gainari boschetari, beneficiind de faptul ca net isi poate permite si ultimul boschetar homeless.

Postat

Daca le facem cunostinta o sa ne plictisim ca astia or sa si-o suga unul altuia toata ziua si nu or sa mai aibe timp sa intre pe nimfo :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 13
  • Minus 5
Postat

Cat de simplu iti poti da seama in functie de punctele de reputatie care sunt secaturile forumului.  :slap2
  Cum poti sa iti dai seama ca infractorii gainari se aduna la niste puncte de reputatie mai ceva ca babele la moaste.  :no2
  Cat de retardat si distrus pe viata poti sa fii, ca sa ajungi un gainar la peste 50 de ani de viata traita inutil, sa dai in mintea copilului urmarind exictat la maxim 24/7 alti bosorogi la fel de distrusi ca tine si sa le punctezi fiecare basina/postare trasa ?
  Nu pot sa cred ca exista vreo femeie normala la cap sa stea si sa-si futa viata cu asemenea cretini patologici gen picon, oly, mikky si altii ca ei.
 Pula barbati pe aici, numa proxeneti, bisnitari, tiristi, taximetristi si alti soferache tristi, paznici de noapte si alti gainari boschetari, beneficiind de faptul ca net isi poate permite si ultimul boschetar homeless.

Si eu zic ca astia enumerati de tine sunt proxeneti.Fugi cat mai ai timp ca te baga si pe tine pe treaba si nu stiu daca faci fata pe centura , eu i-am auzit ca vor sa te bage la produs la tiristi :slap2

• Like 12
  • Minus 5
Postat

Da ba , asa e . Da tu nu esti ala care planta panselute pe FB si din cand in cand mai distribuia din putul gandirii lu' Poftabuna (alias Poftamas)? Este ca te-ai plictisit acolo tot imprastiind la ciudatenii :laugh2  Ce-ai zis : vin aici ca nu ma vede nimeni cat de fraier sunt , acolo erai prea expus   :laugh2 

• Like 6
  • Minus 15
Postat

Da ba , asa e . Da tu nu esti ala care planta panselute pe FB si din cand in cand mai distribuia din putul gandirii lu' Poftabuna (alias Poftamas)? Este ca te-ai plictisit acolo tot imprastiind la ciudatenii :laugh2  Ce-ai zis : vin aici ca nu ma vede nimeni cat de fraier sunt , acolo erai prea expus   :laugh2

Cine bre? Ce panseluțe? 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Asa ii ziceam eu cuiva '' ce faci panseluta mea ? '' :laugh2

• Like 11
  • Minus 5
Postat

Cine bre? Ce panseluțe? 

Asta cu undita lui .A plecat de azi dimineata cu undita la subtioara si a gresit balta

Nu vezi cum se minte singur si deja se crede Maresal de nava :laugh2

• Like 5
  • Minus 15
Postat

Si eu zic ca astia enumerati de tine sunt proxeneti.Fugi cat mai ai timp ca te baga si pe tine pe treaba si nu stiu daca faci fata pe centura , eu i-am auzit ca vor sa te bage la produs la tiristi :slap2

........................

Mars ba cioara croncanitoare d-aicilea pana nu-ti bag si tie pula-n gar, bai vestejitule, pula blega, coaie oparite, du-te futu-ti rasa-n cur sa-ti fut, sa lingi in pizda tigancile alea centuriste bocci pe care le promovezi.
 Alta fosila limbista distrusa in prag de pensionare care se crede mare futac, zici ca esti var-su lu picon, doi bosorogi dementi si impotenti atinsi de neurosifilis, care promoveaza toate tigancile rapanoase.
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

http://mediartv1.freenode.ro/image/201210/w620/nebunul_22581600.jpg

Fac cinste cu un vin bun, pentru cine îi identifică pe marinel și pe clit.

Ba, dementule, ti-ai tras pijamalele pe tine in ziua de duminica si faci pe glumetul?

Iei poze cu bolnavi psihici si te folosesti de ei?

Parintii nu ti-i mai bagi la inaintare acum.

Dobitoc ai ajuns.

Postat

........................

Mars ba cioara croncanitoare d-aicilea pana nu-ti bag si tie pula-n gar, bai vestejitule, pula blega, coaie oparite, du-te futu-ti rasa-n cur sa-ti fut, sa lingi in pizda tigancile alea centuriste bocci pe care le promovezi.
 Alta fosila limbista distrusa in prag de pensionare care se crede mare futac, zici ca esti var-su lu picon, doi bosorogi dementi si impotenti atinsi de neurosifilis, care promoveaza toate tigancile rapanoase.

Du unde stii ca-s cioara ? te-ai uitat la ea cand ti-am dat-o sa o sugi? :atm

• Like 11
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...