Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2016 Postat Octombrie 17, 2016 https://youtu.be/HH_2AvWdtCE 6
dönitz Reputație: 606 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Octombrie 17, 2016 Noua ne place asa. Ie mai sexi!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2016 Inca o inregistrare cu tine sictirita dand sfaturi care nu vad ce a vrut sa fie. 2 4
9300 Reputație: 1526 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2016 Orice forum fara un moderator calumea ajunge asa.... Oricat ai incerca, fara pedepse nu se va schimba nimic pt ca : 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2016 Postat Octombrie 17, 2016 Inca o inregistrare cu tine sictirita dand sfaturi care nu vad ce a vrut sa fie. mai ascultă o dată și încă o dată... 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 17, 2016 . e o meteahna omniprezenta pe orice forum. mai toate thread-urile sunt atinse de 'flagelul' asta si o iau razna. subiectul fiind cosiderat epuizat la un moment dat, userii se-apuca si 'discuta' orice. un forum e o modalitate facila de refulare la adapostul anonimatului.
dönitz Reputație: 606 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Octombrie 17, 2016 mai ascultă o dată și încă o dată... Si totusi te pup pe limba. Lasa scandalul in seama altora.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2016 Fatoooo,femeioooooo chiar nu am nimic cu tine nu te cunosc macar.dar tu ai habar ca daca scrii cu litere mari,multe semne de ! Sau ? Nu inseamna doar ca esti disperata,ci in limbaj international in scris inseamna ca urli la toata lumea caruia scrii 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2016 Fatoooo,femeioooooo chiar nu am nimic cu tine nu te cunosc macar.dar tu ai habar ca daca scrii cu litere mari,multe semne de ! Sau ? Nu inseamna doar ca esti disperata,ci in limbaj international in scris inseamna ca urli la toata lumea caruia scriiAi fost cu fetele la suc? 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2016 Postat Octombrie 17, 2016 https://youtu.be/HH_2AvWdtCEDaca platesti se poate schimba ce vrei tu pe topicul tau Decat sa plstezi filmulete zilnic,mai bine sterge off-topicul E doar un sfat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2016 Sunt beata zdravan.dar te asigur ca fetele mele nu urla public vocal sau scris.a fost frumos m-am pupat pe gura de peste 14oriu cu femei,adica mai mult decat adunate,am intalnit fete pe care nu mai stiam ca le cunosc.m,am busit oral grav ; si alcolemicAi fost cu fetele la suc?
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 17, 2016 ....... Pysy, daca nu-ti convine, si nivelul de scraba iti depaseste puterea de inghitire, lasa-te de supt pula si du-te la munca onesta. Ma intreb si te intreb, cand te fute un meltean in beregata cu o pula branzita de magar, te scarbesti la fel, mai rau , mai putin, care este nivelul tau de scarba cand te slobozeste in ochi un nespalat ? Parerea mea este sa nu te mai droghezi noaptea, ca sa te apuce depresia si sa ajungi sa debitezi tot felul de ineptii p-acilea. PLM, s-au tampit si pejtii, dau sa pasca iarba prostituatelor sa le lesine si sa le bage in depresie, in loc sa le dea cantarina ca sa creasca productia.
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 17, 2016 Sunt beata zdravan.dar te asigur ca fetele mele nu urla public vocal sau scris.a fost frumos m-am pupat pe gura de peste 14oriu cu femei,adica mai mult decat adunate,am intalnit fete pe care nu mai stiam ca le cunosc.m,am busit oral grav ; si alcolemic Si ti-au facut avansuri 32 de barbati, printre care un print saudit, o beizadea de la Moscova si nepotul lui Trump.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2016 Nu am@ avut ompanie masculina de niciyun fel dar avd ca tu esti inca agitat si ofticat Si ti-au facut avansuri 32 de barbati, printre care un print saudit, o beizadea de la Moscova si nepotul lui Trump.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2016 Sunt beata zdravan.dar te asigur ca fetele mele nu urla public vocal sau scris.a fost frumos m-am pupat pe gura de peste 14oriu cu femei,adica mai mult decat adunate,am intalnit fete pe care nu mai stiam ca le cunosc.m,am busit oral grav ; si alcolemicO să te doară capul, mâine. 1 3
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 17, 2016 Nu am@ avut ompanie masculina de niciyun fel dar avd ca tu esti inca agitat si ofticat Foarte ofticat.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2016 Pysy, daca nu-ti convine, si nivelul de scraba iti depaseste puterea de inghitire, lasa-te de supt pula si du-te la munca onesta. Ma intreb si te intreb, cand te fute un meltean in beregata cu o pula branzita de magar, te scarbesti la fel, mai rau , mai putin, care este nivelul tau de scarba cand te slobozeste in ochi un nespalat ? Parerea mea este sa nu te mai droghezi noaptea, ca sa te apuce depresia si sa ajungi sa debitezi tot felul de ineptii p-acilea. PLM, s-au tampit si pejtii, dau sa pasca iarba prostituatelor sa le lesine si sa le bage in depresie, in loc sa le dea cantarina ca sa creasca productia. Cu ea ce mai ai mă? Ce ți-a făcut? Cu ce ți-a greșit? Vezi cum te bagi ca musca-n lapte aiurea? De unde știi tu ce clienți are ea și cât sunt de brânziți? De unde știi tu că se droghează? Cine îți dă dreptul ție, să judeci pe toată lumea mai ales neprovocat? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2016 Sshu shu misi ca as vrea sa fumez si nu gasesc pachetu.hai pahet la nani ca in tailandia e alt fus orar.hahha prick!Foarte ofticat.
dönitz Reputație: 606 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Octombrie 17, 2016 Iegzact ce zicea limboasa ))
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 17, 2016 Cu ea ce mai ai mă? Ce ți-a făcut? Cu ce ți-a greșit? Vezi cum te bagi ca musca-n lapte aiurea? De unde știi tu ce clienți are ea și cât sunt de brânziți? De unde știi tu că se droghează? Cine îți dă dreptul ție, să judeci pe toată lumea mai ales neprovocat? ................... Sa inteleg ca iti pregatesti terenul, o limba-n cur, o fasole, s-o pui de-o reducere, ca o aperi de babalau pe forum ? Daca tu esti chiar pe bune balalau sau doar te prefaci ca nu vezi, iti zic io de la o posta, e sparta, muci, pilaf, cre' ca are spume la gura mai rau ca deceneu.N-auzi cum isi plescaie limba, e uscata rau de la botanice, du-i un pahar de apa sa nu se-nece.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2016 ................... Sa inteleg ca iti pregatesti terenul, o limba-n cur, o fasole, s-o pui de-o reducere, ca o aperi de babalau pe forum ? Daca tu esti chiar pe bune balalau sau doar te prefaci ca nu vezi, iti zic io de la o posta, e sparta, muci, pilaf, cre' ca are spume la gura mai rau ca deceneu.N-auzi cum isi plescaie limba, e uscata rau de la botanice, du-i un pahar de apa sa nu se-nece. Da, o voi vizita! Și? Care e problema ta? Ce treabă ai tu, că tu nu mergi la curve, doar la "fete normale" care nu se fut pe bani, ci pe bani! Dar fii liniștit, eu plătesc mereu corect, dacă tot aveai o neliniște! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2016 Daca demine zici sa stii ca nu m a atins vreo limba. Am fost gadilata spre uuzata pe buze direct ca pupe gen ventuze,daca nu de mine ziceai pardon .)) bre otusi le uteti in toate gaurile si pozitiile ca pe asta de face topice si unu nu s-a gasit sa ii explice ca scrie ba ca o disperata,ba ca o analfabeta.macar batati ceva cu + in ele fata de pulaIegzact ce zicea limboasa ))
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2016 Daca demine zici sa stii ca nu m a atins vreo limba. Am fost gadilata spre uuzata pe buze direct ca pupe gen ventuze,daca nu de mine ziceai pardon .)) bre otusi le uteti in toate gaurile si pozitiile ca pe asta de face topice si unu nu s-a gasit sa ii explice ca scrie ba ca o disperata,ba ca o analfabeta.macar batati ceva cu + in ele fata de pulaTreci la culcare că scrii cu picioarele! Voiam să te scot la o cafea, dar nu ies cu alooliste. Hahaha! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2016 Hai pa,wannabe old trial of a pimpcare ti-e pb?ti.am atins curva in incercari disperate pe care tu iinsuti ai sfatuit.,o sa se promulge pe dg? Asta iti e pb? Hai la gara,stii bine ca la mine pl in o gaura,in speta gaura moarta,sau alcolemii droguri combinatii de status forumist nu inseamna nimic. Esti expirat rau daca confuzi valori,loialitate,etc cu gauri si daca preferi gauri mai bine le inveti si cum sa scrie.ca asta tipa de saptamani la toti Treci la culcare că scrii cu picioarele! Voiam să te scot la o cafea, dar nu ies cu alooliste. Hahaha!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2016 Hai pa,wannabe old trial of a pimpcare ti-e pb?ti.am atins curva in incercari disperate pe care tu iinsuti ai sfatuit.,o sa se promulge pe dg? Asta iti e pb? Hai la gara,stii bine ca la mine pl in o gaura,in speta gaura moarta,sau alcolemii droguri combinatii de status forumist nu inseamna nimic. Esti expirat rau daca confuzi valori,loialitate,etc cu gauri si daca preferi gauri mai bine le inveti si cum sa scrie.ca asta tipa de saptamani la toti Ho măi, că am glumit! Vorbim maine, că acum e tarziu.Somnic ușor! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum