Sari la conținut

Chiar nu se schimbă nimic???????????????

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Orice forum fara un moderator calumea ajunge asa.... 
Oricat ai incerca, fara pedepse nu se va schimba nimic pt ca :

post-93760-0-08743800-1476741121_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Inca o inregistrare cu tine sictirita dand sfaturi care nu vad ce a vrut sa fie.  :habarnam

mai ascultă o dată și încă o dată... :)
  • Like 2
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

.

e o meteahna omniprezenta pe orice forum. mai toate thread-urile sunt atinse de 'flagelul' asta si o iau razna. subiectul fiind cosiderat epuizat la un moment dat, userii se-apuca si 'discuta' orice. un forum e o modalitate facila de refulare la adapostul anonimatului.

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

mai ascultă o dată și încă o dată... :)

Si totusi te pup pe limba. Lasa scandalul in seama altora.

• Oras:worldwide
Postat

Fatoooo,femeioooooo chiar nu am nimic cu tine nu te cunosc macar.dar tu ai habar ca daca scrii cu litere mari,multe semne de ! Sau ? Nu inseamna doar ca esti disperata,ci in limbaj international in scris inseamna ca urli la toata lumea caruia scrii

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fatoooo,femeioooooo chiar nu am nimic cu tine nu te cunosc macar.dar tu ai habar ca daca scrii cu litere mari,multe semne de ! Sau ? Nu inseamna doar ca esti disperata,ci in limbaj international in scris inseamna ca urli la toata lumea caruia scrii

Ai fost cu fetele la suc?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sunt beata zdravan.dar te asigur ca fetele mele nu urla public vocal sau scris.a fost frumos m-am pupat pe gura de peste 14oriu cu femei,adica mai mult decat adunate,am intalnit fete pe care nu mai stiam ca le cunosc.m,am busit oral grav ; :laugh2 si alcolemic

Ai fost cu fetele la suc? :laugh2

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

.......

Pysy, daca nu-ti convine, si nivelul de scraba iti depaseste puterea de inghitire, lasa-te de supt pula si du-te la munca onesta.
 Ma intreb si te intreb, cand te fute un meltean in beregata cu o pula branzita de magar, te scarbesti la fel, mai rau , mai putin, care este nivelul tau de scarba cand te slobozeste in ochi un nespalat ? 
 Parerea mea este sa nu te mai droghezi noaptea, ca sa te apuce depresia si sa ajungi sa debitezi tot felul de ineptii p-acilea.
 PLM, s-au tampit si pejtii, dau sa pasca iarba prostituatelor sa le lesine si sa le bage in depresie, in loc sa le dea cantarina ca sa creasca productia.  :no2
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Sunt beata zdravan.dar te asigur ca fetele mele nu urla public vocal sau scris.a fost frumos m-am pupat pe gura de peste 14oriu cu femei,adica mai mult decat adunate,am intalnit fete pe care nu mai stiam ca le cunosc.m,am busit oral grav ; :laugh2 si alcolemic

Si ti-au facut avansuri 32 de barbati, printre care un print saudit, o beizadea de la Moscova si nepotul lui Trump.

Postat

Nu am@ avut ompanie masculina de niciyun fel dar avd ca tu esti inca agitat si ofticat

Si ti-au facut avansuri 32 de barbati, printre care un print saudit, o beizadea de la Moscova si nepotul lui Trump.

Postat

O să te doară capul, mâine.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu am@ avut ompanie masculina de niciyun fel dar avd ca tu esti inca agitat si ofticat

Foarte ofticat.

Postat

Pysy, daca nu-ti convine, si nivelul de scraba iti depaseste puterea de inghitire, lasa-te de supt pula si du-te la munca onesta.
 Ma intreb si te intreb, cand te fute un meltean in beregata cu o pula branzita de magar, te scarbesti la fel, mai rau , mai putin, care este nivelul tau de scarba cand te slobozeste in ochi un nespalat ? 
 Parerea mea este sa nu te mai droghezi noaptea, ca sa te apuce depresia si sa ajungi sa debitezi tot felul de ineptii p-acilea.
 PLM, s-au tampit si pejtii, dau sa pasca iarba prostituatelor sa le lesine si sa le bage in depresie, in loc sa le dea cantarina ca sa creasca productia.  :no2

Cu ea ce mai ai mă? Ce ți-a făcut? Cu ce ți-a greșit?  Vezi cum te bagi ca musca-n lapte aiurea? De unde știi tu ce clienți are ea și cât sunt de brânziți? De unde știi tu că se droghează? Cine îți dă dreptul ție, să judeci pe toată lumea mai ales neprovocat?  

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sshu shu misi ca as vrea sa fumez si nu gasesc pachetu.hai pahet la nani ca in tailandia e alt fus orar.hahha prick!

Foarte ofticat.

Postat

Cu ea ce mai ai mă? Ce ți-a făcut? Cu ce ți-a greșit?  Vezi cum te bagi ca musca-n lapte aiurea? De unde știi tu ce clienți are ea și cât sunt de brânziți? De unde știi tu că se droghează? Cine îți dă dreptul ție, să judeci pe toată lumea mai ales neprovocat?  

...................

Sa inteleg ca iti pregatesti terenul,  o limba-n cur, o fasole, s-o pui de-o reducere, ca o aperi de babalau pe forum ?  :slap2
  Daca tu esti chiar pe bune balalau sau doar te prefaci ca nu vezi, iti zic io de la o posta, e sparta, muci, pilaf, cre' ca are spume la gura mai rau ca deceneu.
N-auzi cum isi plescaie limba, e uscata rau de la botanice, du-i un pahar de apa sa nu se-nece.  :no2
Postat

...................

Sa inteleg ca iti pregatesti terenul, o limba-n cur, o fasole, s-o pui de-o reducere, ca o aperi de babalau pe forum ? :slap2

Daca tu esti chiar pe bune balalau sau doar te prefaci ca nu vezi, iti zic io de la o posta, e sparta, muci, pilaf, cre' ca are spume la gura mai rau ca deceneu.

N-auzi cum isi plescaie limba, e uscata rau de la botanice, du-i un pahar de apa sa nu se-nece. :no2

Da, o voi vizita! Și? Care e problema ta? Ce treabă ai tu, că tu nu mergi la curve, doar la "fete normale" care nu se fut pe bani, ci pe bani! Dar fii liniștit, eu plătesc mereu corect, dacă tot aveai o neliniște!
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Daca demine zici sa stii ca nu m a atins vreo limba. Am fost gadilata spre uuzata pe buze direct ca pupe gen ventuze,daca nu de mine ziceai pardon .;))) bre otusi le uteti in toate gaurile si pozitiile ca pe asta de face topice si unu nu s-a gasit sa ii explice ca scrie ba ca o disperata,ba ca o analfabeta.macar batati ceva cu + in ele fata de pula

Iegzact ce zicea limboasa :)))

Postat

Daca demine zici sa stii ca nu m a atins vreo limba. Am fost gadilata spre uuzata pe buze direct ca pupe gen ventuze,daca nu de mine ziceai pardon .;))) bre otusi le uteti in toate gaurile si pozitiile ca pe asta de face topice si unu nu s-a gasit sa ii explice ca scrie ba ca o disperata,ba ca o analfabeta.macar batati ceva cu + in ele fata de pula

Treci la culcare că scrii cu picioarele! Voiam să te scot la o cafea, dar nu ies cu alooliste. Hahaha!

• Minus 1
Postat

Hai pa,wannabe old trial of a pimp

care ti-e pb?ti.am atins curva in incercari disperate pe care tu iinsuti ai sfatuit.,o sa se promulge pe dg? Asta iti e pb? Hai la gara,stii bine ca la mine pl in o gaura,in speta gaura moarta,sau alcolemii droguri combinatii de status forumist nu inseamna nimic. Esti expirat rau daca confuzi valori,loialitate,etc cu gauri si daca preferi gauri mai bine le inveti si cum sa scrie.ca asta tipa de saptamani la toti

Treci la culcare că scrii cu picioarele! Voiam să te scot la o cafea, dar nu ies cu alooliste. Hahaha!

Postat

Hai pa,wannabe old trial of a pimp

care ti-e pb?ti.am atins curva in incercari disperate pe care tu iinsuti ai sfatuit.,o sa se promulge pe dg? Asta iti e pb? Hai la gara,stii bine ca la mine pl in o gaura,in speta gaura moarta,sau alcolemii droguri combinatii de status forumist nu inseamna nimic. Esti expirat rau daca confuzi valori,loialitate,etc cu gauri si daca preferi gauri mai bine le inveti si cum sa scrie.ca asta tipa de saptamani la toti

Ho măi, că am glumit! Vorbim maine, că acum e tarziu.

Somnic ușor!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...