Sari la conținut

Intr-o relatie

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce naiba este cu intrebarea asta... difera de la 0% pana la 100% depinzand de fiecare in parte si de amandoi impreuna!!!

• Like 2
  • Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza
Postat

am auzit de la cineva urmatorul lucru:prima casatorie e din dragoste,iar a 2-a ,din interes....

cu alte cuv. ,a doua casatorie este alcatuita din doi hoti,fiecare trage pt el :laugh2

dpmdv,situatia este nuantata si cred ca difera de la caz la caz....insa ,daca iubesti si esti iubit/a ,restul e can-can ca sa citez o fata retrasa de pe taramul asta

Va pupa Jane$!

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

am auzit de la cineva urmatorul lucru:prima casatorie e din dragoste,iar a 2-a ,din interes....

cu alte cuv. ,a doua casatorie este alcatuita din doi hoti,fiecare trage pt el :laugh2

dpmdv,situatia este nuantata si cred ca difera de la caz la caz....insa ,daca iubesti si esti iubit/a ,restul e can-can ca sa citez o fata retrasa de pe taramul asta

Va pupa Jane$!

* Si a treia ???

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

* Si a treia ???

A treia e deja masochism.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cât la suta este dragoste pura intr-o

relație, căsnicie?

Exista un interes material mai crescut

In ziua de astăzi ?

Ia auzi... Eu am renuntat la relatii tocmai pentru ca imi e imposibil sa definesc ceea ce numesti tu dragoste pura... Dar sa-mi spună cineva sa caut procente... ma lecuiesc pe viața. Este ca si cum as cauta sa transform datele unei valori dintr-o formă într-o altă formă de reprezentare, fără a modifica valoarea informației... si as ajunge apoi da, sa ma chestionez cum am facut sa am ca singurul interes, doar cel material. Mai simplu spus... dragostea pura e ca atunci cand mana ta se transforma in ceva miraculos, si apoi tot ce atingi se transforma in aur. Asa ca vezi ce termeni de comparatie pui...
Vizitator sarlatanu
Postat

Mai pe româneste?

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai pe româneste?

Nihil interest quomodo solvantur!

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

A ?? Cand deschizi gura nu se intelege nimic :((

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

A ?? Cand deschizi gura nu se intelege nimic :((

Păi... trebuie sa se simtă întâi.
  • Like 6
  • Minus 2
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Se înțelege acum , probabil si prezenta aici spune ceva

Spune că vrem să vorbim despre curve, nu despre iubire și consoarte. 

Postat

filosofia nu trece prin simturi,ci prin ratiune,ratiune pura :rax2

Oare nenea Kant, ce-o zice?  :laugh2

• Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

eu  mi-am propus daca tot este vreodata sa fac un gest inconstient de permanent macar sa am o scuza nobila :)) deci 100 % dragoste. ori asa, ori deloc casatorita

• Oras:Splaiul Unirii
Postat

eu mi-am propus daca tot este vreodata sa fac un gest inconstient de permanent macar sa am o scuza nobila :)) deci 100 % dragoste. ori asa, ori deloc casatorita

100 % dragoste unde ai văzut tu aşa ceva ? Peste 70 % este interes de ambele părți, Bărbatu crede că de acum are pizdă asigurată şi gratis(asta crede el =)) ) fomeia ca are un bou să traga la jug :)

• Like 1
Postat

100 % dragoste unde ai văzut tu aşa ceva ? Peste 70 % este interes de ambele părți, Bărbatu crede că de acum are pizdă asigurată şi gratis(asta crede el =)) ) fomeia ca are un bou să traga la jug :)

eu sunt o fata mai clasica ssi destul de romantica. o mica julieta daca vrei,dar nu cu orice bou.. nu imi doresc un bou ca nu-s taranca sa plugui.  e frumos  sa ai o pereche :) 

Postat

eu sunt o fata mai clasica ssi destul de romantica. o mica julieta daca vrei,dar nu cu orice bou.. nu imi doresc un bou ca nu-s taranca sa plugui. e frumos sa ai o pereche :)

Adevărat e bine să ai o pereche , stii câți ciorapi fără pereche am ?.....îi bag la spălat şi dispar :eek

Se mai întâlnesc după câteva saptamâni :)

• Like 2
Postat

Adevărat e bine să ai o pereche , stii câți ciorapi fără pereche am ?.....îi bag la spălat şi dispar :eek

pai vezi. e frumos sa nu ai pereche? nu e bine! trebuie sa umbli descult sau ciudat :)

Postat

Uite colorado asa-s io de julieta moderna. heyyy hoe go back to strippin go back to tippin  :laugh2  :laugh2

• Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta
Postat

eu sunt o fata mai clasica ssi destul de romantica. o mica julieta daca vrei,dar nu cu orice bou.. nu imi doresc un bou ca nu-s taranca sa plugui.  e frumos  sa ai o pereche :)

eu am 2 perechi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...