Sari la conținut

Există și femei normale între craci p-acilea?

rinan

Vot: Mai sunt și bărbați normali la cap p-acilea?  

27 membri au votat

1. 1. Cum preferaÈ?i femeia?

• Cu floci
      10
    • FÄ?rÄ? floci
      17

Postări Recomandate

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

N-ai ajuns la dezbaterile despre dusuri! Sa vezi acolo dispute, polemici, unghii in gat si catrene scremute!

Inca nu, dar imi voi face timp (pierdut). :D

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Inca nu, dar imi voi face timp (pierdut). :D

Doar daca n-ai ce face (cu timpul) :)

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Crezi ca pizda mea e pentru toti pishalaii?

Ce ai făcut mamaie,ai uitat ca esti prostituata si iti vinzi pizda oricui este dispus sa bage o fisa??

• Like 6
Postat

Ce ai făcut mamaie,ai uitat ca esti prostituata si iti vinzi pizda oricui este dispus sa bage o fisa??

Daca s-ar da diploma pentru prostie esti primul care ar avea una. Prostovane, cum iti spuneam, pizda mea nu e pentru toti fraierii ca tine. Nu poti produce tu pe pizda mea, cred ca asta te macina :D. Marsh si te sterge in coltul gurii ca ti-a ramas ceva albeata!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Daca s-ar da diploma pentru prostie esti primul care ar avea una. Prostovane, cum iti spuneam, pizda mea nu e pentru toti fraierii ca tine. Nu poti produce tu pe pizda mea, cred ca asta te macina :D. Marsh si te sterge in coltul gurii ca ti-a ramas ceva albeata!

Cand ai astfel de vise te ajuta psihic,treci mai ușor peste depresie??

• Like 4
Postat

E ceva normal,doar ai trecut prin asta.

Sunt prea inteligenta sa ma las pescarita. Dar am ochi sa vad si urechi sa aud... Vezi ca se preconizeaza zile grele pentru tine, deja esti luat la ochi, e bine sa stai bland ca un mielusel, sa te dai la fund ca si asa esti plin de rahat 

Apropos, gaozarule, nu ai mai gasit postari sa ma depunctezi de ma aduci in discutiile tale sau esti deja amorezat de floaca mea si te poarta grija ?!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

ai 80 de miliarde de bucati, din fabrica, asa incat nu-ti fa probleme pentru cativa ;)

am baut ceva la viata mea baiete. dar macar m-am simtit bine :)))

• Like 1
Postat

domnisoara, se pare ca nu suficient ca uite, se incapataneaza sa formeze sinapse ;)

mintea mea persista ca in reclama la fixativ in conditii de vant, ploi, coafura rezista  :laugh2

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

mintea mea persista ca in reclama la fixativ in conditii de vant, ploi, coafura rezista  :laugh2

ar trebui sa te implici in comercializarea retetei ;) cine stie, vinzi vreo cateva razoare de neuroni, de samanta....ajuti lumea sa nu-si piarda mintile ;)

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

vistantric,

mi-am schimbat planul pentru că între timp am găsit un titlu poeziei pe care ți-am dedicat-o.

Dacă vrei să o vezi o găsești alături de alte compuneri ale mele, la topicul „Pe lungi, medii și scurte”:

http://nimfomane.com/forum/topic/68314-pe-lungi-medii-și-scurte/?p=2238137

Citez de acolo doar ultima strofă, însă cu o variantă mai bună de final:

Și uite-așa, frumoaso, doar fiindcă ți se-ncinge

părul cel creț, știi care, eliberînd sudori,

ți-ai zis în sine: „Gata! nimeni nu mă convinge

să-l mai păstrez... chiar dacă să-l scoți doare de mori.”

Postat

Sunt prea inteligenta sa ma las pescarita. Dar am ochi sa vad si urechi sa aud... Vezi ca se preconizeaza zile grele pentru tine, deja esti luat la ochi, e bine sa stai bland ca un mielusel, sa te dai la fund ca si asa esti plin de rahat 

Apropos, gaozarule, nu ai mai gasit postari sa ma depunctezi de ma aduci in discutiile tale sau esti deja amorezat de floaca mea si te poarta grija ?!

Pentru ca ești retardata am sa-ti explic pe înțelesul celor 2 neuroni ai tai care plutesc in sperma.

Pentru fiecare postare pot da câte un minus,ai 4437 de postări si ai avut aproximativ 1500 PC,deci puteam sa te aduc la -3000,deci ești retardata,Am vrut sa ai reputație "0" pentru ca ești o nulitate.

Daca nu te-ai convins ca ești retardata iți mai dau o dovada:

Spui ca nu iti pasa de minusuri,dar pomenești de ele zilnic in zeci de postări.Pai fa proasto,când nu-ti pasa de ceva pur si simplu ignori.

Daca tot nu te-ai convins ca esti retardata iti mai dau o dovada:

Spui ca nu te-ai fute cu mine,Miky si altii. Pai fa proasto,nu ești prostituata?Lucrezi cumva cu circuit închis si nu știm noi?Daca cineva care vine la tine nu vrea sa isi dezvăluie identitatea de pe nimfomane,poti sa-ti dai seama cine este ghicind in anus atunci cand faci angilingus?

Cand ai la activ 20-30 mii de belite supte,cum PLM sa ai tupeu sa spui ca nu te futi cu oricine?

• Like 4
Postat

Pentru ca ești retardata am sa-ti explic pe înțelesul celor 2 neuroni ai tai care plutesc in sperma.

Pentru fiecare postare pot da câte un minus,ai 4437 de postări si ai avut aproximativ 1500 PC,deci puteam sa te aduc la -3000,deci ești retardata,Am vrut sa ai reputație "0" pentru ca ești o nulitate.

Daca nu te-ai convins ca ești retardata iți mai dau o dovada:

Spui ca nu iti pasa de minusuri,dar pomenești de ele zilnic in zeci de postări.Pai fa proasto,când nu-ti pasa de ceva pur si simplu ignori.

Daca tot nu te-ai convins ca esti retardata iti mai dau o dovada:

Spui ca nu te-ai fute cu mine,Miky si altii. Pai fa proasto,nu ești prostituata?Lucrezi cumva cu circuit închis si nu știm noi?Daca cineva care vine la tine nu vrea sa isi dezvăluie identitatea de pe nimfomane,poti sa-ti dai seama cine este ghicind in anus atunci cand faci angilingus?

Cand ai la activ 20-30 mii de belite supte,cum PLM sa ai tupeu sa spui ca nu te futi cu oricine?

Prostul pizidii, probabil ca nu ai gasit toate cele 4437 de postari sa-mi dai puncte negative de reputatie, ai gasit de cuvinta ca la fiecare postare noua sa bagi un negativ. :rax2  Deci pica din start teoria fantezista a ta cu reputatia "0" , consider oricum ca esti un imbecil.

Faptul ca esti prost de bubui, arati din postarile pe care le faci pe ici colo.

Ar fi o jignire mare adusa unui animal sa te fac bou, dar crezi ca daca eram cu circuit inchis si ofeream servicii sexuale pe bani nu tot prostitutie se numeste?

Ca nu ma voi fute cu tine, este clar, suficient sa deschizi gura sa-mi dau seama ca esti prostul care se lauda pe nimfomane ca ii place sa se pisa lumea pe el si plateste pentru asta (in cazul in care nu se milogeste de una si alta sa primeasca un G o l d e n S h o w e r gratis). Second plan: cam rara sansa sa ajungi in Constanta sa ma pish eu pe tine. Motivul: esti cam Carpa'n Cur, nepotu' lu' Suca si nu-ti permiti sa te deplasezi atat amar de drum doar pentru un G o l d e n S h o w e r, cand il poti primi frumos la colt de bloc chiar si de la cainii maidanezi :D

Tu esti nesimtit de prost asa ca nu voi incerca sa-ti dezvalui eu Teoria Conspiratiei asa ca te las in continuare sa-ti framanti creierasii imbacsiti de prea multe legale, cam cate puli belesc eu zilnic facand in acelasi timp, media veniturilor mele lunare, bagandu-ti unghia in gat, ca pitigoiul, incercand sa-ti dai seama cum pula calului indrazneste una care suge pula pe bani si nu moca, sa vorbeasca in fata unuia ca tine.

Apropos, se spune "anilingus" nu "angilingus" si ca sa nu mori de oftica definitiv, atat cat vei pune banul pe masa, prea putin ma intereseaza daca tu esti pipiloiul de pe nimfomane sau de pe orice alt site de curvasareala 

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Prostul pizidii, probabil ca nu ai gasit toate cele 4437 de postari sa-mi dai puncte negative de reputatie, ai gasit de cuvinta ca la fiecare postare noua sa bagi un negativ. :rax2 Deci pica din start teoria fantezista a ta cu reputatia "0" , consider oricum ca esti un imbecil.

Faptul ca esti prost de bubui, arati din postarile pe care le faci pe ici colo.

Ar fi o jignire mare adusa unui animal sa te fac bou, dar crezi ca daca eram cu circuit inchis si ofeream servicii sexuale pe bani nu tot prostitutie se numeste?

Ca nu ma voi fute cu tine, este clar, suficient sa deschizi gura sa-mi dau seama ca esti prostul care se lauda pe nimfomane ca ii place sa se pisa lumea pe el si plateste pentru asta (in cazul in care nu se milogeste de una si alta sa primeasca un G o l d e n S h o w e r gratis). Second plan: cam rara sansa sa ajungi in Constanta sa ma pish eu pe tine. Motivul: esti cam Carpa'n Cur, nepotu' lu' Suca si nu-ti permiti sa te deplasezi atat amar de drum doar pentru un G o l d e n S h o w e r, cand il poti primi frumos la colt de bloc chiar si de la cainii maidanezi :D

Tu esti nesimtit de prost asa ca nu voi incerca sa-ti dezvalui eu Teoria Conspiratiei asa ca te las in continuare sa-ti framanti creierasii imbacsiti de prea multe legale, cam cate puli belesc eu zilnic facand in acelasi timp, media veniturilor mele lunare, bagandu-ti unghia in gat, ca pitigoiul, incercand sa-ti dai seama cum pula calului indrazneste una care suge pula pe bani si nu moca, sa vorbeasca in fata unuia ca tine.

Apropos, se spune "anilingus" nu "angilingus" si ca sa nu mori de oftica definitiv, atat cat vei pune banul pe masa, prea putin ma intereseaza daca tu esti pipiloiul de pe nimfomane sau de pe orice alt site de curvasareala

Pa Anonna :bye

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ia zi Anonna ma mai iubesti ? :laugh2 Sau e tot ca la inceput ? :slap2

PSu: uite am scris si bine numele de data  aceasta....doar....doar ....:)

• Like 7
  • Minus 15
Postat

Ca pe Draganescu (oare cine o fi ala?!)

asta era vorba lu Picon (l-ai plagiat tu) :rax2   da sau ba ?  ca eu tot ma straduiesc  :kiss2

• Like 7
  • Minus 15
Postat

Nu te straduiesti suficient!

PS:

Nici Picon nu e original, e doar o vorba din batrani

o stiu vorba de mic , doar ca putini o mai folosesc  :laugh2 :laugh2 :laugh2 

Da sa stii ca ma straduiesc sa-ti fiu pe plac :rax2  ce sa fac ...zi tu acuma sa trec la suficient (momentan sunt IN in conceptia ta) ? :hmmm

• Like 7
  • Minus 15

Postat

Prostul pizidii, probabil ca nu ai gasit toate cele 4437 de postari sa-mi dai puncte negative de reputatie, ai gasit de cuvinta ca la fiecare postare noua sa bagi un negativ. :rax2  Deci pica din start teoria fantezista a ta cu reputatia "0" , consider oricum ca esti un imbecil.

Nu trebuie sa caut eu toate cele 4437 postări,siteul oferă posibilitatea de a afișa toate postările tale cu un simplu click.Dar de unde sa știe o proasta cu 2 clase cum se navighează pe un site.

Aștept o noua postare in care sa dovedești încă odată cât de retardata ești :pope  :pope  :pope .

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...