Sari la conținut

Este USR o opțiune ?

Postări Recomandate

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

sunt primii, dupa un sfert de veac, care nu-s veniti din esaloanele 2 si 3 ale comunistilor. macar pentru asta si tot merita.

dar cu o astfel de atitudine...nu poate nimeni, prea tarziu...e clar ca tot bunicuta vanduta p-un kil de ulei si-o punga de zahar va decide cine te fura :)

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sa inteleg ca in poza scrie "Clotilde Armand a venit, sambata, la Braila pentru a prezenta viziunea Uniunii Salvati Nimfomane"

Pisicuts, unde erai cand saraca fata vroia sa salveze comunitatea .... :))

PS: nu este frumos sa pui pozae pe net si sa taguiesti fete ca fiind Nimfomane (prima poza)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu stiu.... Nu stiu CARE forta politica mai este o optiune VIABILA pentru Romania de sfarsit de 2016... :( :no2 :no2

• Like 3
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

sunt primii, dupa un sfert de veac, care nu-s veniti din esaloanele 2 si 3 ale comunistilor. macar pentru asta si tot merita.

dar cu o astfel de atitudine...nu poate nimeni, prea tarziu...e clar ca tot bunicuta vanduta p-un kil de ulei si-o punga de zahar va decide cine te fuTa :)

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Oricum vor lua in jur de 9-10% la aceste alegeri. Poate pentru 2020 sa devina o forta politica majora. Eu ii votez. Ca pe ceilalti i-am vazut ce pot.

• Like 8
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Din '90 tot votam, tot speram, apar noi formatiuni politice...si...ramanem cu speranta, probabil ca vom muri cu regretul.

• Like 1
Postat

Daca ii tot schimbat asa des dintr-o parte in alta, cine sa aiba timp sa isi implementeze ideile salvatoare?!?! :)

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Vor și ele cu Nicușor...dacă nu le primește Alina :no2

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14611077_1124100354372849_1540691184405436784_n.jpg?oh=10ee057a348f5488369cdfbccc73e20d&oe=58A485C5

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Poate un Nicuşor şi o franțuzoaică boieroaică din Caraibe sa facă ceva pentru Tara Romanească ? :hmmm

Poate, da' ar fi păcat!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Oricum vor lua in jur de 9-10% la aceste alegeri. Poate pentru 2020 sa devina o forta politica majora. Eu ii votez. Ca pe ceilalti i-am vazut ce pot.

io nuuuuu  :laugh2

Din '90 tot votam, tot speram, apar noi formatiuni politice...si...ramanem cu speranta, probabil ca vom muri cu regretul.

io prin 94 am votat ultima data  :laugh2 

HUUUUUUAAAAAA  !!!!!!!

• Like 7
  • Minus 16

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Ideea e sa mergem cat mai multi la vot altfel castiga PSD prin neprezentarea nemultumitilor la vot

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...