Sari la conținut

Hoteluri, moteluri, acceptabile pentru 1-2 ore in Bucuresti

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

As dori sa gasesc un loc (in Bucuresti sau zona DN1 adiacenta)  in care sa ma "racoresc" cu o prietena. De preferat un hotel mai mic/motel de peste 2* pentru o "sedinta" 1-2 ore. Sa fie acceptabil la pret si personalul sa fie cat mai discret. Ceva date legate de pret, pareri si alte informatii sunt bine venite

Sunt sigur ca nu sunt singurul barbat insurat sau cu prietena stabila in aceasta situatie ... 

Multumiri anticipate

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cauta mata pe la Piata Muncii ....mai mult nu spun...

Postat

Multumesc de informatie, dar sincer vroiam ceva mai concret, adica o recomandare, eventual cine a mai fost in locatie. Nu pot sa iau la rand toate hotelurile, motelurile din zona P-tei. Muncii si sa ii intreb... Bai baieti cat e camera pe ora?

Ceva amanunte mai concrete ar fi binevenite.

:350x

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Incearca Hotel Eden - Cal. Calarasilor , foarte aproape de p-ta Muncii.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai bine Dream accomodation.....era o camera 50 Lei acum un an...( pentru 2 ore ).

Linga Metrou Muncii....curat si linistit...

• Oras:Monte-Carlo
Postat

Majoritatea hotelurilor au o camera pe care o închiriază cu ora. Dar nu recomand pt ca nu schimba lenjeria. Dar poți lua o camera pt toată noaptea sunt hoteluri pt toate buzunarele.

Postat

Casa Sofia. Pe strada Radu Greceanu, paralela cu Stefan cel Mare. intre tunari si polona

Postat

Majoritatea hotelurilor au o camera pe care o închiriază cu ora. Dar nu recomand pt ca nu schimba lenjeria. Dar poți lua o camera pt toată noaptea sunt hoteluri pt toate buzunarele.

Nasoala faza cu lenjeria...  :angry, stau si ma gandesc ca ar trebui sa iasa mai avantajati cei cu cazarea la inchirierea cu ora, mai ales ca eu vreau program la "matineu". Nu ar fi o problema sa iau cazare o zi, dar actiunea pe care o desfasor, este programata deobicei in cursul diminetii intre 10 si maxim14, iar daca ziua de cazare se termina la 12 ... ma trezesc ca imi bat in usa sa eliberez camera. Cat despre cazare peste noapte e exclus ca ma da in urmarire generala "Politia Casnica".

Mutumesc de pont

• Like 1
Postat

Sunt apartamente in regim hotelier foarte convenabile si ca pret si curate si discrete. Eu as merge pe o varianta de acest gen.e drept, nu cu ora ci pe noapte. Ca la un hotel dar mai ieftin.

Postat

Am fost eu. Într-o locatie aproape de piata unirii. Nu recomand. Am asteprat 45 minute după cheie. Miros de tigari in interior si lenjerie dubioasa. Prefer(si recomand) un hotel curat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...