Sari la conținut

Colega noua , am nevoie de initiere .

Postări Recomandate

• Telefon: @😙
  • Oras:😗
Postat

Eu nu pot oferi decat 'vorbe' ca si tine de altfel

Nu te contrazic , iti spun doar ca nu esti atent la detalii , te grabesti . Mi.a facut placere
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Arat exact ca asa cum m-am prezentat, o foto fake nu te.ar ajuta . Cat despre ce "servicii" ofer le gasesti tot in prezentare . Tu ce oferi ?

Dar dc trebuie sa pui o poza fake ? sa vin la tine sa-ti fac o poza ca sa postezi una reala?

• Like 10
  • Minus 6
Postat

Nu te contrazic , iti spun doar ca nu esti atent la detalii , te grabesti . Mi.a facut placere

Asa este sunt superficial, la detalii sa nu mai vorbim ,dar deschide-mi tu ochii

• Like 10
  • Minus 6
Postat

Dar dc trebuie sa pui o poza fake ? sa vin la tine sa-ti fac o poza ca sa postezi una reala?

putine poze sunt reale din ceea ce citesc in recenziile voastre , asta era ideea.
Postat

putine poze sunt reale din ceea ce citesc in recenziile voastre , asta era ideea.

nu este adevarat cele care au poze fake sunt demascate, in general cele de pe anuntul sau publi , cele de aici adica inscrise aici nu au poze false pentru ca sunt demascate de primul care merge la ele

• Like 10
  • Minus 6
Postat

Asa este sunt superficial, la detalii sa nu mai vorbim ,dar deschide-mi tu ochii

Nici eu nu stiu cum arati dar vad ca te adaptezi imediat interlocutorului , ma intrebai acum cateva zile de date de contact , exista la profil .
Postat

Nici eu nu stiu cum arati dar vad ca te adaptezi imediat interlocutorului , ma intrebai acum cateva zile de date de contact , exista la profil .

acum stii ca sunt cu capul in nori ,ma uit acum cu toate ca m-am mai uitat de trei ori :blushing2

Postat

exista dar........'' bine proportionata''  vag rau eu imi inchipui ca ai 1.75  in inaltime si 60 de kg

Postat

exista dar........'' bine proportionata''  vag rau eu imi inchipui ca ai 1.75  in inaltime si 60 de kg

numar de telefon ?

• Like 10
  • Minus 6
Postat

Doar email. 1.60 / 63 kg

• Like 1
Postat

Revin.

Doar email. 1.60 / 63 kg

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

numai pe imail :laugh2

Mă, a zis "colegă", nu "coleg"! :laugh2

Postat

Esti sigur ca nu e invers? ;)

Ai vazut-o ? Mai bine nu ca indragostesti de ea si te certi cu Picon :laugh2

Postat

Nooo, nu pot sa-ti refuz fericirea. Pastreaz-o! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Treaba ta, cand vroiai sa faci noapte alba nu mai trebuia sa bei cafele,decat te uitai la ea si garantat iti pierea somnul doua zile :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...