Sari la conținut

Marimea conteaza? :))

tony97

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ms deliaro. In sfarsit o femeie care ma incurajeaza.

Nu e in totalitate sincera.

• Oras:Ploiesti
Postat

Unele sunt mai sensibile al stimularea punctului G (http://www.4love.ro/category/sex-shop/vibratoare-1/vibratoare-punctul-g.html) , altele la stimulare clitoridiana (http://www.4love.ro/product/vibrator-roz-womanizer-w100) .

In orice caz, tehnologia face diferenta... Poti sa te zbati tu cat vrei cu dotarile naturale, esti ca un luptator dezbracat, in sauna, in comparatie cu un luptator SWAT cu echipament complet. Cel putin, asta este experienta mea. 

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Unele sunt mai sensibile al stimularea punctului G (http://www.4love.ro/category/sex-shop/vibratoare-1/vibratoare-punctul-g.html) , altele la stimulare clitoridiana (http://www.4love.ro/product/vibrator-roz-womanizer-w100) .

In orice caz, tehnologia face diferenta... Poti sa te zbati tu cat vrei cu dotarile naturale, esti ca un luptator dezbracat, in sauna, in comparatie cu un luptator SWAT cu echipament complet. Cel putin, asta este experienta mea. 

ce tot vorbesti tu acolo amice sa mi-l zapacesti pe kidutz de tot? NICI un singur vibrator NU se compara cu un penis real. fie el si unul de dimensiuni medii ca al astuia ca nu e miscul acuma

• Like 1
Postat

ce tot vorbesti tu acolo amice sa mi-l zapacesti pe kidutz de tot? NICI un singur vibrator NU se compara cu un penis real. fie el si unul de dimensiuni medii ca al astuia ca nu e miscul acuma

Ah, n-am spus ca se compara... se completeaza in mod fericit  :blushing2 . Exacerbeaza placerea in mod exponential. 

In plus, cine a scris de "un singur vibrator"?! Eu ma gandeam la o stimulare multipla...  :innocent

• Oras:EU
  • Oras:EU
Postat

observ ca picon este foarte "vocal" pe subiectul asta.

concluzia e simpla: se simte jenat ca are pula mica si incearca sa compenseze prin vociferari si insulte.:)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ms N am ce face acum. Doggy e buna ca pozitie?

Doggy e buna ca patrunzi mai adanc, daca vrei sa stimulezi punctul G de la spate ea ar fi mai bine sa stea pe burta si tu putin mai ridicat sa indoi penisul in jos, unii il au indoit in jos de la natura, deci pe la spate e super.

Din fatza umeri-craci, eventual ii pui si ceva sub fund sa fie mai ridicat, pe marginea patului (tu in genunchi) sau pe o masa, ea peste tine, dar sa se lase putin spre spate... Variante sunt multe, fa-ti de cap si experimenteaza. Preferintele la femei difera, deci pana nu incerci si vezi cum reactioneaza...

La cunnilingus poti stimula punctul G cu un deget sau doua, dar dupa ce o incalzesti putin, sa umezesti degetele pentru ca e neplacut pe uscat.

Putina atentie sa nu stimulezi vezica urinara, e doar putin mai adanc decat punctul G.

E mult de spus, vezi si pe net despre niste tehnici sa-ti faci o idee, dar nu in ultimul rand daca iti place ce faci ajungi repede la excelent. :)

15cm e suficient, nu-ti face probleme, e mai rau la cei care o au prea mare.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Are 15 mai exact l am masurat mai bine :))). E jucaus

A crescut !? :eek

Dă-i în cap că în stilul ăsta până mâine creste de fug toate de tine =))...şi atunci labă :)

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Stiu ca adresez o intrebare tampita si probabil o sa ziceti"uite alt tampit care se intreaba asta" . Intreb asta pentru ca din experienta personala nu mi pot da cu parerea(am 19 ani). Ca sa va lamuresc are cam 14,5 cm si nu e atat de groasa. 

doar atat :slap2 ? pana sa declari marimea , deja eram ingrijorat ca a mai aparut unul care vrea sa-mi faca concurenta  :laugh2

eu zic sa mai tragi nitel de ea , dar s-ar putea sa devina cam scobitoare  :no2

• Like 7
  • Minus 16
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Stiu ca adresez o intrebare tampita si probabil o sa ziceti"uite alt tampit care se intreaba asta" . Intreb asta pentru ca din experienta personala nu mi pot da cu parerea(am 19 ani). Ca sa va lamuresc are cam 14,5 cm si nu e atat de groasa. Probabil cu cat e mai mare si penetrarea este mai intensa dar nu toti o au mare din nefericire :). Asa ca astept raspuns si din partea baietiilor dar si a fetelor. Sunt nou pe aici iar aceasta comunitate de pe site mi se pare chiar o modalitate buna de a impartasii experiente. Va multumesc.

N-am mai auzit să te refuze vreo curvă pe motiv de pulă mică. Deci nu contează. 

• Like 1
Postat

Vai di pulili noastre ai! Fiind copil de la miezul noptii caracterizat de transcendenta a multiple taramuri in pula, pot sa zic ca practica confirma ca vorba mieroasa e peste pula groasa! Pacat, ar zice Gh. Dinica!

• Like 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Oare sunt singurul de p-aici care și-a dat seama încă de la primele lui postări că tony97 e un postangiu animator cu vechi state de serviciu pe forum, dar sub altă identitate?

Nu vedeți cum vă tot stîrnește?

Postangiu animator - unul care iscă topicuri cretine sau fumate ca să mai anime forumul.

(Așa cum era l y n x pînă să fie banat. Apropo - în ce alt animal s-o fi reîncarnat?)

Postat

M ai prins. Identitatea mea a fost dezvaluita si toata operatiunea mea a fost periclitata. Am trait toata viata intr o miniciuna asa ca am decis sa ma dezvalui

post-215150-0-24672000-1477142388_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...