Sari la conținut

Marimea conteaza? :))

tony97

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dacă spui că ești bididiu, nu cu ea trebuie să începi, că te masacrează. :laugh2 Încearcă mai întâi cu una mai languroasă, gen amabtă/iubită. Acum, vorbesc serios!

Dai tu repede sfaturi

• Like 2
Vizitator
Postat

Marimea conteaza? :))

Mărimea cui? :-/

A limbii =))
  • Like 2
Vizitator
Postat

Raspunsul la intrebare este da. 

Vizitator
Postat

Credeam că a labei. :laugh2

Daca are setariile pe lucru manual,conteaza =))

Postat

Orice barbat a facut sau face laba.Asta nu inseamna ca trebuie sa devenim niste onanisti. Asta ca fapt divers

• Oras:worldwide
Postat

Orice barbat a facut sau face laba.Asta nu inseamna ca trebuie sa devenim niste onanisti. Asta ca fapt divers

ti-ar placea tie sa te masturbezi cat ma masturbez eu  :laugh2

las ca vei creste tu mare

• Like 1
Postat

Pai de cate ori te masturbezi rozkendra?

nu fi obraznic de indiscret si pt tine sunt domnita RozKendra

mult si bine :))

• Like 1
Postat

N am vrut sa fiu obraznic sau i discret. Era doar o simpla curiozitate domnita Rozkendra:). Apreciez sinceritatea

• Like 1
Postat

N am vrut sa fiu obraznic sau i discret. Era doar o simpla curiozitate domnita Rozkendra:). Apreciez sinceritatea

vorbesti mai bine....atat de des incat am transformat-o intr-o arta de stimulari combinate care imi ofera orgasme combinate. sunt atat de buna ca pot sa o iau frumos cu orele sau sa ating orgasmul in maxim 10 minute, in functie de timp,chef

• Like 1
Postat

Super. Eu consider masturbarea un mod de a te cunoaste mai bine si de relaxare pana la urma :)). Mai am o intrebare totusi. Eu cand ma masturbez penisul meu se lubrifiaza singur :)). E o reactie generala sau depinde de fiecare individ in parte?

Vizitator
Postat

Bai, si totusi... marimea conteaza.... mai ales pentru cerbi, ursi, tigri, lei si pasarele ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

http://photo.net/equipment/tamron/200_500_Di/size2.jpg

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Credeam că a labei. :laugh2

45 e bine?!

• Oras:Lost in the wind
Postat

Are 15 mai exact l am masurat mai bine :))). E jucaus

Nu se pune daca e ruleta indoita !!!

• Like 3
Postat

Nu se pune daca e ruleta indoita !!!

asta mi-era alarma de trezire cand eram mai mica :)))) mai billy mai

• Like 2
Postat

Super. Eu consider masturbarea un mod de a te cunoaste mai bine si de relaxare pana la urma :)). Mai am o intrebare totusi. Eu cand ma masturbez penisul meu se lubrifiaza singur :)). E o reactie generala sau depinde de fiecare individ in parte?

precum e ceva diferit de la barbat la barbat . dar tu nu ai prieteni babieti cu care discuti de penisuri si sex? eu daca as fi baiat as fac-o :))) cand  as fi mai mica desigur oricum pana in varsta ta. nu te-ai lamurit pana la 19 cum e cu penisurile? 

ia ca iti zic eu....mai priveste o legatura de morcovi, sunt toti la fel? nu! asa si cu pulili

Postat

asta mi-era alarma de trezire cand eram mai mica :)))) mai billy mai

Si eu am patit sa ma trezesc cu asa ceva.... mare !   :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Postat

Si eu am patit sa ma trezesc cu asa ceva.... mare !   :laugh2 :laugh2 :laugh2

mai rau a fost cand vara-mea i se pusese si ei pata si mi-a cerut sa ii dau si ei melodia. si ea si-a setat-o ringtone. si tot suna telefonul in draci si fara pauza la ginecolog barbat , ea  fiind insarcinata in luna 7 a si evident in timp ce era suita si cracita  :laugh2  :laugh2  si rosiie de rusine la fata

Postat

mai rau a fost cand vara-mea i se pusese si ei pata si mi-a cerut sa ii dau si ei melodia. si ea si-a setat-o ringtone. si tot suna telefonul in draci si fara pauza la ginecolog barbat , ea  fiind insarcinata in luna 7 a si evident in timp ce era suita si cracita  :laugh2  :laugh2  si rosiie de rusine la fata

Mergea aia a lu' Ion Pribeagu: Vezi ce ai patit cucoana , daca te-ai jucat cu putza !

• Like 2
Postat

Se simte foarte bine, nici nu mai e nevoie de lubrifiant :)). Deci precum se numeste. Vorbesc cu baietii dar nu imi descriu asa detaliat imi zic doar" am futut o pe aia si era sa ma prinda masa" sau chestii de genul. Mersi domnisoara rozkendra. Esti de mare ajutor :)

• Like 1

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mai am o intrebare totusi. Eu cand ma masturbez penisul meu se lubrifiaza singur :)). E o reactie generala sau depinde de fiecare individ in parte?

sa fie la tine acolo :slap2  ai scurgeri la firma , probabil :laugh2

vezi ce inseamna sa te labuiesti cu mainile murdare :no2

• Like 8
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...