raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 25, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 25, 2016 https://media.giphy.com/media/l0MYKd2rfjlDpnIDC/giphy.gif 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2016 Parca am fi in Zbor deasupra uui cuib de buci. Am corectat eu. 2
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 25, 2016 Domnule pisicuts, Comparați vă rog cele două conturi prezentate mai jos: http://nimfomane.com/forum/user/220782-cinestie/ http://nimfomane.com/forum/user/214591-termin/ Mie îmi este clar că ambele aparțin aceluiași personaj, ”celebrul” liviu58.Conform REGULAMENTULUI, ambele conturi ar trebui banate/blocate. Am rugămintea să verificați și să acționați conform REGULAMENTULUI.Mulțumesc! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 25, 2016 Don pisicuts , nu mai faci curatenie , atmosfera este poluata de trolli , clone si dezaxati.Vanitty = justitiaru = cele trei clone verzi , totul se plateste , ai ajuns acum la inghesuiala , he , he , he , ai calcat pe multi pe coada.Marsh in haznaua de unde ai iesit !Parol Gelutule dar esti in confuzie totala 11 15
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 Domnule pisicuts, Comparați vă rog cele două conturi prezentate mai jos: http://nimfomane.com/forum/user/220782-cinestie/ http://nimfomane.com/forum/user/214591-termin/ Mie îmi este clar că ambele aparțin aceluiași personaj, ”celebrul” liviu58.Conform REGULAMENTULUI, ambele conturi ar trebui banate/blocate. Am rugămintea să verificați și să acționați conform REGULAMENTULUI.Mulțumesc!Si cactus jack a mai fost la cineva la avatar cu ceva timp in urma prostanacule 11 4
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 25, 2016 Si cactus jack a mai fost la cineva la avatar cu ceva timp in urma prostanaculeNu e vorba de avatar, guvidoiule. E vorba de stilul postărilor, de interesele comune, de lista celor care apreciază pozitiv și cu multe stele gunoaiele respective. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 25, 2016 Doamne..... 7 15
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 25, 2016 Doamne..... miky77Inscris la: 18 Jan 2016ONLINE Ultimul click: Astazi, 16:37 Utilizatorii de mai jos au apreciat acest profil: http://www.nimfomane.com/poze/starx.gifcinestie (5 stars) GUVIDUȚ, lasă off-topicul că degeaba încerci să-l mai ascunzi pe liviu58. Promit că o să-mi fac timp să te auditez și pe tine. Deocamdată însă trebuie să stai la coadă, este în curs nea picon. Dar am o presimțire: și tu vei avea un viitor ”strălucit” pe centură... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2016 Postat Octombrie 25, 2016 Parol Gelutule dar esti in confuzie totala Ooo , daca m-ai prins rogu-te si lumineaza-ma si pe mine cine clona cui este s.a.m.d.Desi nu prea mai importa....clona tot clona... 4 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 25, 2016 miky77 Inscris la: 18 Jan 2016ONLINE Ultimul click: Astazi, 16:37 Utilizatorii de mai jos au apreciat acest profil: http://www.nimfomane.com/poze/starx.gifcinestie (5 stars) GUVIDUȚ, lasă off-topicul că degeaba încerci să-l mai ascunzi pe liviu58. Promit că o să-mi fac timp să te auditez și pe tine. Deocamdată însă trebuie să stai la coadă, este în curs nea picon. Dar am o presimțire: și tu vei avea un viitor ”strălucit” pe centură... Vezi ca-ti inota guvizii prin creier , baietas . De audienta ce sa zic : "cred ca nu am primit inviatie inca" Si intra pe contul principal daca ai ceva serios sa-mi transmiti , daca nu suna la Salvare si spune-le ca esti pregatit cu toalele la usa ptr. o noua internare De restul scalda-te in prostie in continuare , dar mi se pare ca te epuizezi precum o lampa ramasa fara gaz . Atat am avut de zis .Nu o sa-ti mai replichez , fiindca nu meriti osteneala. De Centura , ce sa zic , uneori o mai traversez de ici-colo fiind mai libera si fara semafoare 8 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 25, 2016 Ooo , daca m-ai prins rogu-te si lumineaza-ma si pe mine cine clona cui este s.a.m.d.Desi nu prea mai importa....clona tot clona...ala care te minuseaza ...de fapt sunt ....multi Si-a creeat deja un scop in viata din asta Ce dracu' de-i incurci ....ca erau evidente clare 8 15
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2016 Vezi ca-ti inota guvizii prin creier , baietas . De audienta ce sa zic : "cred ca nu am primit inviatie inca" Si intra pe contul principal daca ai ceva serios sa-mi transmiti , daca nu suna la Salvare si spune-le ca esti pregatit cu toalele la usa ptr. o noua internare De restul scalda-te in prostie in continuare , dar mi se pare ca te epuizezi precum o lampa ramasa fara gaz . Atat am avut de zis .Nu o sa-ti mai replichez , fiindca nu meriti osteneala. De Centura , ce sa zic , uneori o mai traversez de ici-colo fiind mai libera si fara semafoare Hai că ne-a luat în vizor pe amândoi! E auditor omul. Pe mare, o fi învățat? 3 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 25, 2016 Hai că ne-a luat în vizor pe amândoi! E auditor omul. Pe mare, o fi învățat? Sa-mi bag pula , tocmai voiam sa intreb:" ce parere o avea marinarul ?" 4 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2016 Sa-mi bag pula , tocmai voiam sa intreb:" ce parere o avea marinarul ?"BINGO! 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 25, 2016 Hai că ne-a luat în vizor pe amândoi! E auditor omul. Pe mare, o fi învățat? stai linistit ca eram demult O fi auditor la vre-o punga Taci ca-l trezesti si p'ala si nu mai scapam de Circ (ieftin) pana maine 10 15
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2016 stai linistit ca eram demult O fi auditor la vre-o punga Taci ca-l trezesti si p'ala si nu mai scapam de Circ (ieftin) pana maine Stai liniștit, că el e!
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 25, 2016 BINGO! Ba da ce boala am eu pe prostii astia care nu au tupeu sa scrie de pe contul principal Barbati adevarati frate ! 5 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2016 Ba da ce boala am eu pe prostii astia care nu au tupeu sa scrie de pe contul principal Barbati adevarati frate !Păi cum? Cei mai bărbați curajoși! 2 2
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 pai este femeie ,nu barbat 11 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 25, 2016 Stai liniștit, că el e!nu ie bre i-ai scufundat si tu ca Gelutu ? 10 15
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 25, 2016 pai este femeie ,nu barbat Marinarul ? Lucreaza la POPOta ? 2 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 Păi cum? Cei mai bărbați curajoși! curaj ca este clona ? trebuia sa vorbeasca si sa minuseze de pe contul lui , asa nu este decat o muiere fricoasa 14 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 25, 2016 pai este femeie ,nu barbat taci bre si tu , nu mai induce lumea in eroare 9 15
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2016 eu am fost banat si am spus cine sunt cand mi-am facut cont nou 15 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum