Sari la conținut

Votați pentru eradicarea lui liviu58, alias cinestie, de pe acest forum

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

pe net le-am luat si e numai vina lu colorado. el mi-a dat imboldu si eu l-am dezvoltat 

daaaaa circ vreau paiate, multe paiate. yuhuuuuuu toti clovni sa trompeteze aicea  :laugh2

cred ca-l dezvolt si eu cu un somn , poate se mai linistesc apele :no2

• Like 8
  • Minus 15
  • Oras:București
Postat

nu trebuie sa-ti faci cv ca te stim

Continuă să-mi dai minusuri retardatule, mai am mult până să ajung la -7500 cât aveai tu când aveai pseudonimul liviu58!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Poi sa vedem ce a facut Liviu ;

- merge la mai multe femei decat a mers el

- plateste fetele cu mai mult decat cer ele

- descopera noutati

- din cand in cand mai ajuta cate una sa se retraga

- din cand in cand a dat bani celor bolnave de de cancer fara sa ceara in schimb nici macar un' multumesc '

- a convins cateva sa-si termine studiile

- si daca completeaz lista suna a lauda de aceea ma opresc aici

Mi se rupe despre cum va certati voi, de altfel pana la postul asta am citit si probabil nu voi mai deschide topicul asta, dar, sa folosesti chestia asta ca si argument e undeva pe la -2000 pe scara de valori a oricarui om care are o scara de valori ! Valabil si pentru alte liniute, binele facut si trambitat apoi, nu se numeste dezinteresat sub nici o forma !

P.S: A nu se intelege ca sustin partea adversa !

• Like 5
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

tu vb serios sau faci misto de el ca nu-mi dau seama

Daca face mișto de mine o înțeleg.

Și eu m-aș lua la pula singur, după ce mi-am dat seama că postez în cancerul asta, in haznaua asta de peste un an de zile

Liviu mă ajuți si pe mine, cu niște bani, să mă vindec de cancerul produs de-a lungul timpului de către inginerul, sorina, sofie cur sifilitic, bicutz cu dobre, vladutzihno, picon cu miskin și mai nou...TU?

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și eu m-aș lua la pula singur, după ce mi-am dat seama că postez în cancerul asta, in haznaua asta de peste un an de zile

Liviu mă ajuți si pe mine, cu niște bani, să mă vindec de cancerul produs de-a lungul timpului de către inginerul, sorina, sofie cur sifilitic, bicutz cu dobre, vladutzihno, picon cu miskin și mai nou...TU?

Hai bre, că eu am fost benign! 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Și eu măcar am fost o așchie? :D

Da, dar care nu a sărit departe de trunchi.  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Hai bre, că eu am fost benign! 

:laugh2  :laugh2 esti malign de-a dreptu' uooooo (mi-e ciuda acu ca nr topicelor dedicate tie se aproapie de al meu, ma tem sa imi pierd valoarea )

piconas misca-te ca o felina

Postat

si tu la ce esti asa emo lately? 

Postat

Revenind la cestiune: măi oameni buni, știți că am avut meciuri grele cu Liviu zis orgaZmitoru'! Până la urmă, am lăsat-o moartă amâbdoi, nu șade bine, ca doi bătrânei să se certe ca puștanii. Dar, omul nu are decât două, sau trei mari păcate și anume, că este naiv ( ca să folosesc un termen elegant), lăudăros la modul infantil și se bagă prea mult în sufletul fetelor. Din modul lui de a relaționa cu ele și noi, pe forum, nu putem trage concluzia nici că e guvide, nici că solicită sau așteaptă favoruri/discounturi. Singurul favor pe care unele fete, probabil că i-l fac, este programarea la ore trăznite, de genul 7 dimineața și asta datorită jobului pe care îl are. Sau în creierii nopții, având în vedere că unele închid mustăria mai devreme, sau nu lucrează noaptea. Nu vă e clar, de exemplu, că una dintre simpatiile lui, este Betty nemțoaica, dat fiind că ea lucrează frecvent până se crăcănează de ziuă?

În altă ordine de idei, are dreptate când susține că fetele cărora le-a făcut conturi aici, lucrau deja și aveau anunțuri pe publi24 sau anunțul telefonic, am verificat eu, prin sondaj.

Hai să nu exagerăm și să-l acuzăm aiurea, doar că avem parapon pe el. Să-i criticăm ce e de criticat și să nu ne facem păcate aiurea!

Părerea mea!

• Like 3
  • Minus 2
Postat

:laugh2  :laugh2 esti malign de-a dreptu' uooooo (mi-e ciuda acu ca nr topicelor dedicate tie se aproapie de al meu, ma tem sa imi pierd valoarea )

piconas misca-te ca o felina

Când mă mișc eu ca o felină, ți-o ia fizicul razna! :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

tu vb serios sau faci misto de el ca nu-mi dau seama

:laugh2 Nu are cum, difera stilul, Coloru' se retrage, iar Liviu e ca o raie de care nu mai scapi.  :laugh2  :no2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Comparați vă rog cele două conturi prezentate mai jos:

http://nimfomane.com/forum/user/220782-cinestie/

http://nimfomane.com/forum/user/214591-termin/

Mie îmi este clar că ambele aparțin aceluiași personaj, ”celebrul” liviu58.

Conform REGULAMENTULUI, ambele conturi ar trebui banate/blocate.

Am rugămintea către unul dintre colegii care au acces la facilitatea respectivă să reclame aceste conturi, folosind butonul ”Reclama membrul” din dreapta jos a paginii celor două profile.

Mulțumesc!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

:laugh2 Nu are cum, difera stilul, Coloru' se retrage, iar Liviu e ca o raie de care nu mai scapi.  :laugh2  :no2

dus a fost Amada of of

De plictiseala si de la minusuri

Nu mai dorm noaptea

numara oite sau caprite dupa bunul plac

Postat

Now what the fuck is this?!  :slap2

a cerut sa fie banat explicit postand linkul concurentei pe 2 topice, apoi ne-a salutat si anuntat si in pm mi-a zis ca a pus ca sa fie sigur ca e banat . apoi a plecat ssi a asteptat consecinta.... i-am scris in pm cand revine pe aici sa ma anunte de pe noul/ eventualul cont :)

• Like 1
Postat

a cerut sa fie banat explicit postand linkul concurentei pe 2 topice, apoi ne-a salutat si anuntat si in pm mi-a zis ca a pus ca sa fie sigur ca e banat . apoi a plecat ssi a asteptat consecinta.... i-am scris in pm cand revine pe aici sa ma anunte de pe noul/ eventualul cont :)

Pfffff, hotarat om. :)

Merci pentru explicatie.  :hug1

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Comparați vă rog cele două conturi prezentate mai jos:

http://nimfomane.com/forum/user/220782-cinestie/

http://nimfomane.com/forum/user/214591-termin/

Mie îmi este clar că ambele aparțin aceluiași personaj, ”celebrul” liviu58.

Conform REGULAMENTULUI, ambele conturi ar trebui banate/blocate.

Am rugămintea către unul dintre colegii care au acces la facilitatea respectivă să reclame aceste conturi, folosind butonul ”Reclama membrul” din dreapta jos a paginii celor două profile.

Mulțumesc!

Conform aceluiași regulament, injuraturile se penalizează tot prin banare. Deci...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...