earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Mda, e trist ca nu te-au primit.Eu te vad intr-o camera sura... revenit la ce stii mai bine.... Nu pe tine te pupam. Nu tu imi explicai?... Am devenit rationala in ochii tai? Te-ai inselat cand ai zis ca-ti tin partea, te taxez cand aberezi, inclusiv pe acest...Ai vrea tu, pentru mine amandoi sunteti... well, special.Tu din care categorie dintre cele enumerate de mine mai sus faci parte fetițo? 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Poi sa vedem ce a facut Liviu ;- merge la mai multe femei decat a mers el- plateste fetele cu mai mult decat cer ele- descopera noutati- din cand in cand mai ajuta cate una sa se retraga- din cand in cand a dat bani celor bolnave de de cancer fara sa ceara in schimb nici macar un' multumesc '- a convins cateva sa-si termine studiile- si daca completeaz lista suna a lauda de aceea ma opresc aici Felicitari tie daca ai facut ce zici ca ai facut, dar am dubiile mele.
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Am lipsit pentru ca am discutat cu Anca, inclusiv acum in perioada cat am fost absent aici si mi-a promis ca SE LASA DE MESERIE de aceea nu a respuns la telefon alalteieri, ieri si azi .MARȘ de-aici mă libidinos ipocrit! Cum poți să minți în halul ăsta??? Băga-ți-ai PULA adânc pe gâtu mă-tii, până o să-i scoți dinții prin CUR! 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Tu din care categorie dintre cele enumerate de mine mai sus faci parte fetițo? Ti-am spus eu "baiete"?
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 prostul cand nu are argumente injura 12 6
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 prostul cand nu are argumente injura Poate i-ai furat painea... Uite, am si eu o curiozitate... eu unul nu as putea sa fut o femeie peste 40 de ani, nu m-as simti bine, mi-ar fi scarba. Maxim as fute pana in 35 daca arata bine, face sala, n-are sunci, etc.Dar tu asa om bun cum esti de le ajuti pe toate, cum te simti cand futi fete care iti puteau fi nepoate... pentru ca sa fim sinceri, unele nu au nici 18 ani si s-ar putea sa le fie si scarba cand o fac cu tine. Cum e, mai esti un om bun ?
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Ti-am spus eu "baiete"?Dispari fetițo, rămâi lângă uncheșul tău liviu58 și continuă să-i sugi pula și să-i bagi limba-n cur! E plină lumea (forumul) de traseiste ca tine! 1
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Poate i-ai furat painea... Uite, am si eu o curiozitate... eu unul nu as putea sa fut o femeie peste 40 de ani, nu m-as simti bine, mi-ar fi scarba. Maxim as fute pana in 35 daca arata bine, face sala, n-are sunci, etc.Dar tu asa om bun cum esti de le ajuti pe toate, cum te simti cand futi fete care iti puteau fi nepoate... pentru ca sa fim sinceri, unele nu au nici 18 ani si s-ar putea sa le fie si scarba cand o fac cu tine. Cum e, mai esti un om bun ? :clapp :clapp :clapp 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Dispari fetițo, rămâi lângă uncheșul tău liviu58 și continuă să-i sugi pula și să-i bagi limba-n cur! E plină lumea (forumul) de traseiste ca tine! Si asta ar trebui sa ma impresioneze?Nu-mi pare rau sa te dezamagesc, continua.
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Si asta ar trebui sa ma impresioneze?Nu-mi pare rau sa te dezamagesc, continua. Ești greu de impresionat/dezamăgit, de asta sunt sigur, mai ales după ce ai putut să-i sugi pula și să-l alinți și-n cur pe ”maestrul” bucătar! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Ești greu de impresionat/dezamăgit, de asta sunt sigur, mai ales după ce ai putut să-i sugi pula și să-l alinți și-n cur pe ”maestrul” bucătar! Atat poti spune? Cum crezi tu ca poti deschide topicuri despre un curva cu sapte feti cand tu doar de atat esti in stare?La culcare, ti-a trecut demult ora somnului, iar de... stai linistita. 3
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Atat poti spune? Cum crezi tu ca poti deschide topicuri despre un curva cu sapte feti cand tu doar de atat esti in stare?La culcare, ti-a trecut demult ora somnului, iar de... stai linistita.E clar... nu ești beată! Ești foarte proastă! 1
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 E clar... nu ești beată! Ești foarte proastă! E foarte probabil însă să fii și foarte proastă, și foarte beată! 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 E foarte probabil însă să fii și foarte proastă, și foarte beată! crezi ca ar reusi cineva sa te intreaca in prostie ? :no2 13 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 24, 2016 am zis io ca pe seara se inteteste :laugh2 iar am avut dreptate aduceti paletii....hauuuuuuuu !!! :laugh2 Tii ce tragedie pacilisa,,,,,,,scuze , continuati 8 15
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2016 Postat Octombrie 24, 2016 Ia zi mai clit cn te-a suparat asa tare de tot urli ca disperatu p'aici ???!!! Zi-mi ca te ajut eu sa-ti treaca !!! Sa-mi raspunzi sincer c-altfel ma supar si ti-o vei lua in freza de la toti membrii cu valuare d'aia mare !!! Nu te mai ofusca asa de tare ca poate faci vreun infart sau vreun atac cerebral si Doamne fereste... Hai spor in continuare la... stii tu ce !!!
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 24, 2016 Am lipsit pentru ca am discutat cu Anca, inclusiv acum in perioada cat am fost absent aici si mi-a promis ca SE LASA DE MESERIE de aceea nu a respuns la telefon alalteieri, ieri si azi .Aț belit pulica dă tot! Curând no să mai aveț ce fute... Le pensionează ăsta pă toate. 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 24, 2016 am zis io ca pe seara se inteteste :laugh2 iar am avut dreptate aduceti paletii....hauuuuuuuu !!! :laugh2 Tii ce tragedie pacilisa,,,,,,,scuze , continuati ai ajuns inapoi scumpete? ce fa' animi pe aici? mi-am luat 11 perechi de pantaloni si eu nici nu prea port ca imi plac rochiile:))) rau e cand scap in toate cele 1
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 Ia zi mai clit cn te-a suparat asa tare de tot urli ca disperatu p'aici ???!!! Zi-mi ca te ajut eu sa-ti treaca !!! Sa-mi raspunzi sincer c-altfel ma supar si ti-o vei lua in freza de la toti membrii cu valuare d'aia mare !!! Nu te mai ofusca asa de tare ca poate faci vreun infart sau vreun atac cerebral si Doamne fereste... Hai spor in continuare la... stii tu ce !!! Măi starule, n-am nimic cu tine, deocamdată... Poate ar fi trebuit să observi la ”semnătura” profilului meu ceea ce mă supără foarte tare. Dar nu mă doare mâna să scriu din nou, poate de data asta înțelegi și tu:Detest guvizii, lăudăroșii, mincinoșii, aroganții, ipocriții, retardații, nesimțiții. Întruchiparea perfectă a acestor ”calități” este ”liviu58”, rebranduit ”cinestie”.Mi-e scârbă când văd rapandule care-și etalează cu mândrie tatuajele aplicate cu bidineaua și scrisorile de ”dragoste” primite de la foști sau actuali guvizi tatuate în locuri foarte vizibile. Îmi plac tatuajele de bun simț, artistice, discrete, care pot fi descoperite doar în intimitate.Cât despre ”ti-o vei lua in freza de la toti membrii cu valuare d'aia mare”, însă Doamne, să ne ierți!... 1 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Măi starule, n-am nimic cu tine, deocamdată... Poate ar fi trebuit să observi la ”semnătura” profilului meu ceea ce mă supără foarte tare. Dar nu mă doare mâna să scriu din nou, poate de data asta înțelegi și tu:Detest guvizii, lăudăroșii, mincinoșii, aroganții, ipocriții, retardații, nesimțiții. Întruchiparea perfectă a acestor ”calități” este ”liviu58”, rebranduit ”cinestie”.Mi-e scârbă când văd rapandule care-și etalează cu mândrie tatuajele aplicate cu bidineaua și scrisorile de ”dragoste” primite de la foști sau actuali guvizi tatuate în locuri foarte vizibile. Îmi plac tatuajele de bun simț, artistice, discrete, care pot fi descoperite doar în intimitate.Cât despre ”ti-o vei lua in freza de la toti membrii cu valuare d'aia mare”, însă Doamne, să ne ierți!... nu trebuie sa-ti faci cv ca te stim 11 5
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2016 crezi ca ar reusi cineva sa te intreaca in prostie ? :no2Iarăși te bagi în seamă oligofrenule?! 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 24, 2016 ai ajuns inapoi scumpete? ce fa' animi pe aici? mi-am luat 11 perechi de pantaloni si eu nici nu prea port ca imi plac rochiile:))) rau e cand scap in toate cele si ti-am zis bre sa nu pleci cu tot rastelul dupa tine m-am intors si ce vaz : Globus s-a mutat acilisa , deci circ in toata regula 8 15
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 24, 2016 si ti-am zis bre sa nu pleci cu tot rastelul dupa tine m-am intors si ce vaz : Globus s-a mutat acilisa , deci circ in toata regula pe net le-am luat si e numai vina lu colorado. el mi-a dat imboldu si eu l-am dezvoltat daaaaa circ vreau paiate, multe paiate. yuhuuuuuu toti clovni sa trompeteze aicea 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 24, 2016 Colorado era clona lui liviu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum